Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Έχεις τίποτα άλλο να μάς πεις ή ξέρεις μόνο να ειρωνεύεσαι και να κατηγορείς;

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Που να βλεπατε τι γραφουν στα φορουμ των μεγαλυτερων ομαδων του πλανητη με τιτλους και συνεχεις επιτυχιες για παικτες εκατομμυριων που λυπαστε τους δικους μας που μας ποτιζουν πικρες συνεχως.Sick καλως ηρθες ξανα,ειχες χαθει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν φύγετε εσείς οι τρεις, φεύγω και γω

Δε θα έχω κανέναν να μαλώνω, ακόμα και ο simba άρχισε τα καλά λόγια για Σαμπό
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

prist64 έγραψε:
Bagheera έγραψε:
DC έγραψε:Πρόταση: Κλειδώστε όλα τα τόπικ των παικτών, να βρούμε όλοι την υγειά μας. 8-)
Είμαστε ικανοί να τσακωνόμαστε ακόμα και στο καφενείο :mrgreen:
Αφηστε τις μ@λ@κιες και καθηστε στον κωλο σας.

Το καφενειο ειναι "ιερο" και προσφερεται μονο
για σοβαρες συζητησεις.

:mrgreen:
Ο χαρακτηρισμός "ιερό" αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν τον επικαλείται ο πάτερ :)
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Που να βλεπατε τι γραφουν στα φορουμ των μεγαλυτερων ομαδων του πλανητη με τιτλους και συνεχεις επιτυχιες για παικτες εκατομμυριων που λυπαστε τους δικους μας που μας ποτιζουν πικρες συνεχως.Sick καλως ηρθες ξανα,ειχες χαθει.
Να σαι καλά.
Δεν ήρθα για πολύ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

joshua έγραψε:Που να βλεπατε τι γραφουν στα φορουμ των μεγαλυτερων ομαδων του πλανητη με τιτλους και συνεχεις επιτυχιες για παικτες εκατομμυριων που λυπαστε τους δικους μας που μας ποτιζουν πικρες συνεχως.Sick καλως ηρθες ξανα,ειχες χαθει.
Εδώ είναι Τζος, δεν έχει φύγει ποτέ, απλώς γράφει κυρίως με άλλο nick.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sekeris4 έγραψε:
eorptol έγραψε:
Mapogo έγραψε:Που να είχαμε χάσει χτες ...
Μα έτσι πάει η ιστορία εδώ και καιρό κερδίσουμε χάσουμε η ίδια μιζερογκρινια

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Ε αφου ειμαστε μιζεροι και κομπλεξικοι.Μας τα ελεγαν οι γαβροι αλλα δεν ακουγαμε...
Αφου.
Τουλαχιστον τωρα αρχιζουμε να μπαινουμε στο σωστο δρομο και το αποδεχομαστε.Θα λαβουμε και κολακευτικα σχολια απ τον κυρ σαββα.Αφου.
Για να καταλάβεις γιατί κανεις πώς δεν καταλαβαινεις κέρδισε η ομάδα με γκολ του τζαβελλα και υπάρχει μεγάλη γκρίνια γιατί χαιρόμαστε και δίνουμε μεγάλη σημασία στο γκολ του τζαβελα. ..κατάλαβες πρέπει να χαιρόμαστε μόνο αν τα γκολ τα βάζουν οι παίκτες που γουστάρουμε. .....σερα και despe είναι ΠΑΟΚ έχουν άποψη, του σερα το ελαφρώς σνομπιστικο στυλ γνώμη μου δεν με αρέσει, αλλά έχει άποψη και αγαπάει τον ΠΑΟΚ .....********************** ;

Τι ρωτάς τώρα κι εσύ, ρε γμτ;

Λίγη κατανόηση!

Ντίνος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 08 Δεκ 2015, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

DC έγραψε:Φίλε μου .... πιάσε όλα τα τόπικ των παικτών και θα δεις ότι κι εσύ θα αμφιβάλλεις με αυτά που έγραψες. :lol:
Χολή, απαξίωση, ισοπέδωση, μηδενισμοί, αφορισμοί, εμπάθειες, αντιπάθειες, ειρωνίες, βρισιές, κοροϊδίες, κακοπροαίρετα (για να μην πω κακόβουλα) σχόλια, κόντρες, τσακωμοί, ζήλεια, μισαλλοδοξία, εξυπνάδες, ξερολίαση .... ΜΙΣΟΣ ρε φίλε .... ΜΙΣΟΣ. Αυτό εισπράττω εγώ.
Από "παιδιά που αγαπούν την ομάδα αλλά είναι σκασμένα από τον ήττα ... αλλά ΠΑΟΚ είναι".
Πραγματικά, τόση "αγάπη" εγώ δεν την αντέχω. :(
Γι αυτό και γράφω σπάνια σε αυτά τα τόπικ, όπως και σπάνια τα διαβάζω πλέον.

Μιλάω λοιπόν σοβαρά όταν λέω να κλειδωθούν τα τόπικ των παικτών.
Η όποια κριτική μπορεί να γίνεται και στα τόπικ των αγώνων.
Ξέρω ότι δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να γίνει δεκτή η πρότασή μου, αλλά ΩΦΕΙΛΩ να την καταθέσω.
Δες τα σχόλια για τζαβελα και το γκολ που μας έδωσε την νίκη πολλοί χαλάστηκα ν και είναι απίστευτο

prist64

Δημοσίευση από prist64 »

simba έγραψε:Αν ειμαστε δικαιοι και νηφαλιοι στις κριτικες μας προς ΟΛΟΥΣ (οχι τυφλα καλοπροαιρετοι/μεροληπτικοι με καποιους και υπερβολικα αυστηροι ή εστω δικαιοι με αλλους), χωρις ισοπεδωτικες και απαξιωτικες λογικες, χωρις να παρασερνομαστε απο τυχον συμπαθειες/αντιπαθειες αλλα και οσα ακουμε απ΄τον καθε αρδ, αν δεν περιχαρακωνομαστε σε στρατοπεδα με το παραμικρο και δεν ταυτιζουμε την καθε κριτικη (ισορροπημενη με επιχειρηματα και συνυπολογιζοντας τα οποια ελαφρυντικα) με αρδομπαρουφες,
τοτε ολα θα ειναι καλυτερα ;)
Θυμασαι οταν πηραμε τον Κοστα και ανεβασες κατι βιντεακια
που φαινοταν οτι ειναι επιρρεπης σε συγκεκριμενα λαθη
και ειχε χτυπητες αδυναμιες?

Θυμασαι εκτος απο ενα-δυο που σου απαντουσαν με(οποια) επιχειρηματα
τους υπολοιπους με το στραβοστομικο υφος και τα επιχειρηματα τυπου,
ακομα δεν ηρθε...,κατσε να τον δουμε πρωτα...,
η καριερα του.., και λοιπες παπαριες των αυτοκλητων "υποστηρικτων"?

Απο 'κει ξεκιναει ολο το μπαχαλο και γινεται της Ποπης υστερα.

Και ειναι 3-4 ολοι κι ολοι που την "πεφτουν" γενικως και αοριστως
δεν αναφερομαι φυσικα σ' αυτους που αντικρουουν μια αποψη
παραθετοντας επιχειρηματα.

Τι να κανουμε οταν καποιοι εχουν υψηλες απαιτησεις και θελουν το καλυτερο για τιν Π.Α.Ο.Κ.?
Θα πρεπει να συμφωνουν μ' αυτον που εγραψε σε τοπικ παικτη που αγωνιστηκε προχθες,
" δεν ηταν και τοσο χαλια"?

Δηλαδη εχει σημασια ποσο χαλια παιζει καποιος
ή οτι παιζει χαλια?

Εγω τον Μπαλαφα τον πηγαινα με χιλια,απο τη στιγμη που εφτασε το ταβανι του
και εδειξε οτι δεν ειναι για παραπανω,επρεπε να πλακωνομαι μ' αυτους που
ελεγαν οτι ειναι λιγος και δεν κανει επειδη τον συμπαθουσα?
Η μηπως θα επαιζε καλυτερα αν δεν γινοταν κριτικη εδω μεσα?

Δηλαδη επειδη ο Γλυκος ειναι οντως για λιγα πραγματα,
αυτο εχει δειξει μεχρι τωρα ασχετα αν ειχε για καποια φεγγαρια αστρο,
δεν μπορω να γραψω την γνωμη μου οταν τα τρωει ορθιος,
ή στην γωνια που φυλαει,ή οταν κανει εξοδους του Μεσολογγιου,
ή οταν 10 χρονια επαγγελματιας δεν μπορει να εκτελεσει ενα ελευθερο?

Η οταν το επαιζε δυσκολος και καλα,
δεν μπορεσε να βρει ομαδα?
Ουτε σαν τον Διουδη ρε πστ μου?

Το ποιον του καθενος φαινεται απο τα γραφομενα του
και λιγο πολυ φαινεται οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα αγαπαμε τον Π.Α.Ο.Κ.
απλα αλλοι εχουν μεγαλες προσδοκιες και κανουν "σκληρη"κριτικη
και αλλοι αρκουνται που καποιοι φορουν τη φανελα με το δικεφαλο στο στηθος.

Το θεμα ειναι,ποσοι ειναι αξιοι να φορουν το δικεφαλο στο στηθος?
Ποσοι και ποιοι ειναι αυτοι που μπορουν πραγματικα να δωσουν
σαρκα και οστα στα ονειρα μας?
Δεν μπορει ολοι να εχουν την ιδια αποψη,δεν σημαινει ομως οτι δεν
μπορουν και να την εκφερουν.

Τα καλυτερο για μενα θα ηταν,οταν βλεπουμε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ταυτιστουν δυο αποψεις
να σταματαει εκει η συζητηση και να μη δινεται συνεχεια.
Και καποιος να "τραβηξει τα αυτια" αυτων που μονιμως διαφωνουν για να το παιξουν υπερασπιστες.

ΥΓ simpa αφορμη πηρα απο το σχολιο σου και θα παρακαλουσα οσους κατα καιρους
αποχωρησαν ή αραιωσαν την παρουσια τους στο φορουμ να επανελθουν γιατι το φορουμ
εχει αναγκη την πολυφωνια και την διαφορετικη προσεγγιση.
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Γιατί ετσι;

Τί φταίει;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.
Υπήρξε άλλος λόγος και δόθηκε η αφορμή;

Απευθύνομαι σε όλους οσοι συμμετείχαν στην παρεξήγηση.
Η Ρ Ε Μ Ι Α
blackjack80

Δημοσίευση από blackjack80 »

Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να πέφτει ban τόσο εύκολα ,αλλά ειναι απλά γνώμη μου .Παντως μετά από τόσο καιρό που έχω να μπω βλεπω πολύ ένταση ρε παιδιά ηρεμήστε λίγο όλοι σας όλοι Π.Α.Ο.Κ ήμαστε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

επειδη στην προσπαθεια δικαιολογησης καποιων αδικαιολογητων πραγματων (κατα την αποψη μου παντα) συνεχιζονται να γραφονται αστοχιες θα αναγκαστω να παρεμβω για μια τελευταια φορα...

εγω ποτε στη ζωη μου δεν αρνηθηκα το διαλογο ή τον αντιλογο…αν κατι με διεκερινε ηταν οτι παντα εμπαινα σε συζητηση με ανταλλαγη αποψεων…αυτό που δε δεχτηκα ποτε ειναι να βλεπω επιλεκτικες συμπεριφορες, κατευθυνσεις και «συστασεις» χωρις ομως καμια απολυτως υποσταση…

η παρατηρηση ντινο δεν αποτελει εγκλημα αρκει να στηριζεται ομως σε καποια πλαισια νομων και κανονισμων…δεν εχεις κανενα δικαιωμα και καμια εξουσια να κανεις παρατηρηση επειδη απλα νομιζεις οτι δεν παει κατι καλα…η εξουσια σου ξεκιναει και τελειωνει στην τηρηση συγκεκριμενων κανονισμων σωστης λειτουργιας του φορουμ…σε παρακαλεσα πολλες φορες να μου υποδειξεις τον κανονισμο του φορουμ τον οποιο δεν τηρησα αλλα δεν μπηκες ποτε σε αυτή τη διαδικασια…και πως να μπεις αλλωστε αφου δεν υπεπεσα σε κανενα λαθος για να μου γινει η αρχικη παρατηρηση…

Οι εμμονες που βλεπει ο ντινος και οι επαναληψεις ειναι επισης κατηγοριες που δεν εχουν καμια απολυτως βαση…εγω παντα μπαινω και σχολιαζω μετα τους αγωνες της ομαδας…ουτε μεσοβδομαδα μπαινω μεσα να σχολιασω καποιον παιχτη ουτε οταν δεν υπαρχει αγωνιστικη δραση ουτε τπτ…εγραψα μολις μια φορα προ μηνων στο τοπικ του ολσεν σε μια διαδικασια συζητησης τοτε σχετικα με το ποιος πρεπει να παιζει (ολσεν ή γλυκος) οτι ο γλυκος ειναι τερματοφυλακας πολύ χαμηλου επιπεδου (κατα την αποψη μου παντα) εξηγωντας με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα κλπ…αντε να βαλω για τη λεγομενη πιθανοτητα σφαλματος που λεμε και στα μαθηματικα οτι το ειπα αλλη μια φορα…αυτο το γεγονος εκρινε ο ντινος ως κουραστικη επαναληψη…

Ο ντινος ο οποιος θεωρει μηδενιστικη αποψη το να μπορω να πω για το γλυκο μετα απο πολλα χρονια παρουσιας του στην ομαδα οτι ειναι τερματοφυλας χαμηλων δυνατοτητων αλλα ο ιδιος μπορει να πει αντιστοιχα για τον ολσεν στο 1ο-2ο μηνα παρουσιας του (αυγουστο μηνα)
Dinos_Liverpool έγραψε:Περιορισμένων δυνατοτήτων κίπερ. Με τραγική έξοδο και αρκετά φοβιτσιάρης. Δυστυχώς, δεν αποπνέει καθόλου εμπιστοσύνη.
ή να αποκαλει τον σαμπο την ιδια περιοδο χεσμεντεν
Dinos_Liverpool έγραψε:Στέφανε, ότι και να λες, φίλε μου, είναι πολύ χεσμεντέν και εκτός τόπου και χρόνου. Απογοήτευση στις δύο πρώτες εμφανίσεις του.
Φυσικά, όμως, δικαιούται ευκαιριών και πίστωσης χρόνου.
Ο ντινος που μιλαει για δημιουργια αρνητικου κλιματος και τα σχετικα (πραγμα το οποιο σε καμια των περιπτωσεων δεν μπορει να κανει καποιο φορουμ) οταν το τοπικ του γλυκου εχει 168 σελιδες σε 7 χρονια, του τζιολη 107 σε 2 και το τοπικ του ολσεν εχει 111 σελιδες σε κατι μηνες και του σαμπο 71 σε περιπου το ιδιο διαστημα…απο οτι φαινεται και η δικαιολογια περι δημιουργιας κλιματος και τα σχετικα ξεκιναει και τελειωνει σε συγκεκριμενους παιχτες…

οπως εγραψε και ο παπας πολυ ευστοχα
prist64 έγραψε: Το να γινεται κριτικη συμφωνα μ' αυτα που βλεπουμε
δεν ειναι κακο.

Το να αβανταρεται εξωφθαλμα(για όποιο λογο)
ο ενας απο τους δυο ειναι ανεπιτρεπτο
τουλαχιστον εδω μεσα.
Για να κλεισω κιολας γιατι αρκετα κουρασα και κουραστηκα δεν εκανα τιποτα απολυτως κακο που να χρηζει παρατηρησης…ελαβα μια παρατηρηση που ουσιαστικα δεν ειχε καμια λογικη γι αυτο και ζητησα επανειλλημενα μια εξηγηση…ελαβα μια παρατηρηση η οποια και μου υποδεικνυε οτι εκανα λαθος και μου ζητουσε να μην ξαναγραψω αυτο το συγκεκριμενο πραγμα που πιστευω…ουτε προσεβαλα τον ντινο ουτε δεν τον σεβαστηκα οπως πολυ ατυχως εγραψε, ουτε εκρυψα ποτε το θαρρος της γνωμης μου…εγραψα μια αγωνιστικη κριτικη για τον παιχτη...ουτε προσωπικα τον περασα γεννιες 40 ουτε τπτ...οπως ξαναειπα οποιος εχει ματια βλεπει…

Για ολους τους παιχτες εχω γραψει κατα καιρους και καλα και ασχημα λογια (και για το γλυκο μιας και εκει εγινε το θεμα) αγωνιστικα παντα…εξαιρεση αποτελει ο κοντος για τον οποιο δεν μπορουσε να υπαρξει αντικειμενικοτητα απο μερους μου…γι αυτο και ειχα οσο το δυνατον μικροτερη συμμετοχη…

Ευχαριστω πολυ για τα λογια σας αλλα ενταξει μεγαλα μωρα ειμαστε ( :lol: :lol: ) δε θελουμε παρακαλια και γλυκολογα…αμα ξανααισθανθω οτι μπορω να γραψω εδω μεσα να ειστε σιγουροι πως θα το κανω…προς το παρον αυτες οι συμπεριφορες και ο τροπος τηρησης της ταξης δεν με εκφραζουν γι αυτο και θα απεχω…
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

forum Paokmania.
Μανιακε μαλον αυτο ηθελες να ποσταρεις ε?

[youtube]1OBAyJyXPh8[/youtube]

Ειρηνη ημιν,το Paokmania ειναι διαφυγη απο την καθημερινοτητα οπου μπορουμε να τα λεμε για την ΠΑΟΚαρα ΜΑΣ και να κανουμε και τον χαβαλε μας.
Δεν αξιζει για μια...παραξηγηση :mrgreen:(Για την οποια παρεξηγηση), να χαλασουμε τις καρδιες μας.
Ολοι :pano: ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

prist64 έγραψε: ...
Δηλαδη επειδη ο Γλυκος ειναι οντως για λιγα πραγματα,
αυτο εχει δειξει μεχρι τωρα ασχετα αν ειχε για καποια φεγγαρια αστρο,
δεν μπορω να γραψω την γνωμη μου οταν τα τρωει ορθιος,
ή στην γωνια που φυλαει,ή οταν κανει εξοδους του Μεσολογγιου,
ή οταν 10 χρονια επαγγελματιας δεν μπορει να εκτελεσει ενα ελευθερο?
...
Δεν θα σου ξαναπαντήσω εάν δεν διαβάζεις τι γράφω.

Αυτά ακριβώς είπα κι εγώ! Αυτά είδα κι εγώ και αυτά έγραψα. Και προχθές και στην Τρίπολη που έφταιγε και στα δύο γκολ.

Και το οτι είναι για λίγα πράγματα, πες το 1-2 φορές και φτάνει.

Αλλά κάνετε πώς δεν καταλαβαίνετε για να το παίξετε αδικημένοι και ότι σας κόβουμε την άποψη. Όταν το λες κάθε μέρα, αυτό δεν είναι άποψη. Είναι εμμονή! Υπάρχει και κόσμος που θέλει να στηρίζει όλους τους παίκτες, ανεξάρτητα με την αξία και την κλάση του καθενός. Ο στόχος είναι να μπορούμε να παίρνουμε όσο παραπάνω μπορούμε από τον καθένα τους. Με την απαξίωση συμμετέχουμε στη δημιουργία αρνητικού κλίματος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dinos_Liverpool έγραψε: Εδώ είναι Τζος, δεν έχει φύγει ποτέ, απλώς γράφει κυρίως με άλλο nick.
:shock: Κι αυτο δεν αντιβαινει στους κανονες ενος φορουμ?Οποιουδήποτε φορουμ?
Δηλαδη τοσο καιρο ο goran κι ο Priest μπορει να ναι το ιδιο ατομο?Και να με δουλευουν κανονικά?

Δεκτον να αλλάξεις οσες φορες θελεις nick αλλα οχι να χρησιμοποιεις και τους δυο λογαριασμους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”