Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ήταν πολλές τρεις νίκες μαζεμένες :roll:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Sera4 έγραψε:το οτι εσυ μπορεις και κανεις τις συστασεις δεν σου δινει και το δικαιωμα να κανεις καταχρηση της εξουσιας σου...δεν εχω θεση εδω μεσα γι αυτο και απενεργοποιω απο αυτη τη στιγμη τον λογαριασμο μου...
desperando έγραψε:θα ηθελα παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος και τα οποια στοιχεια μου εχω δωσει σε αυτο το σαιτ
Κανονικα θα πρεπε να πανυγυριζω.Και οι δυο με κουραζουν αφορητα, ο sera που τα εχει μ ολους και με ολα (κι εγω δε τρελαινομαι με Γλυκο αλλα..) ο despe που απο περσι εγινε αλλος ανθρωπος(καποιος τον χακαρε?) και μας ζαλιζει με τις επιστημονικες αναλύσεις του.Επειδη ομως ΠΑΟΚτσης χωρις διαστροφη (ψιλομαζοχισμος)δεν υπαρχει,θα χε γινει γαυρος απο καιρο,για καποιο ανεξηγητο λογο θελω να συνεχισω να τους διαβαζω .Ειμαι βιτσιοζος ρε τι να κανουμε.

ΥΓ Μας φταιει ο γαιδαρος κοπανιόμαστε μεταξύ μας.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όχι, δεν είναι δικό μου, όπως πολύ σωστά ήξερες.

Συμπεραίνω ότι θέλεις να παραμείνεις, τώρα. Ναι, αλλά πρόσεξε πολύ... είσαι πολύ κοντά στην έξοδο, εάν συνεχίσεις το τροπάριο αυτό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

MANIAKOS έγραψε:Ήταν πολλές τρεις νίκες μαζεμένες :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ρε Ντίνο, δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά για κάποιον λόγο δεν καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να απειλείς 40χρονους ανθρώπους εδώ μέσα .Γιατί δεν το καταλαβαίνεις; Και συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο...

Εγώ ποτε δεν έθιξα ούτε και απείλησα κανέναν. Απλώς έχω άποψη. Και θα συνεχίσω αυτό το τροπάριο όπως λες όσο κι αν ενοχλεί ορισμένους. Το να έχω άποψη δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Δεν θα μπορέσεις, όμως, να συνεχίσεις...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Το να γίνονται συστάσεις όταν βρίζει κάποιος με χυδαίες εκφράσεις ένα παίκτη μας ή ένα στέλεχος της ομάδας γενικότερα είναι 100% λογικό. Το να γίνονται συστάσεις όταν κάποιος διαδίδει ανυπόστατες φήμες για ένα παίκτη ή ένα στέλεχος της ομάδας γενικότερα είναι επίσης 100% λογικό. Το να γίνονται συστάσεις όταν κάποιος μιλάει αγενώς σε ένα συμφορουμίτη είναι και πάλι 100% λογικό. Το να γίνονται συστάσεις επειδή κάποιος γράφει ότι κατά τη γνώμη του ένας παίκτης διαθέτει μειωμένες ικανότητες είναι 1.000.000% παράλογο. Οι δε επικλήσεις κάποιου υπέρτερου παοκτήδικου συμφέροντος είναι εξωφρενικές. Αν ο sera και ο κάθε sera γράψει ότι ο Γλύκος και ο κάθε Γλύκος είναι μάπα σε ένα φόρουμ, θα πέσει η απόδοση του Γλύκου και του κάθε Γλύκου; Αν ο Γλύκος και ο κάθε Γλύκος ξημεροβραδιάζεται σε οπαδικά φόρουμ και βάζει πλερέζες εξαιτίας των σχολίων του κάθε τυχαίου χρήστη και δεν μπορεί μετά να αποδώσει, ας αλλάξει καλύτερα επάγγελμα. Είναι δυνατόν να βάζουμε φίμωτρο σε μία εκφορά κρίσης σε ένα οπαδικό φόρουμ, όταν αυτή είναι κόσμια και σε σωστό τόνο; Τι θα πει "είναι κουραστικό"; Η "κούραση" είναι ένα αόριστο μέγεθος, το οποίο κρίνεται κάθε φορά με βάση τα δεδομένα του καθενός. Για μένα πχ τα σχόλια των sera και desperando κάθε άλλο παρά κουραστικά είναι, ενώ τα σχόλια άλλων με παλαβώνουν με την προβλεπόμενη και βαρετή τους ομοιομορφία. Εφόσον θέλω να γράφω εδώ μέσα, θα τα προσπεράσω και δεν θα πω κουβέντα. Οι χρήστες του κάθε σάιτ είναι η ψυχή του και δεν είναι δυνατόν να τους γίνονται παρατηρήσεις σαν να είναι μαθητές σε παρθεναγωγείο που μασούσαν τσίχλα στην πρωινή προσευχή. Αν κάποιος δεν βρίσκει καλή την απόδοση ενός παίκτη, θα πρέπει να μπορεί να το λέει οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον κινείται εντός ορίων. Και αυτά τα όρια δεν γίνεται να είναι ούτε υπερβολικά στενά ούτε να ορίζονται αυτοβούλως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 07 Δεκ 2015, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ρε συ ντινο μη το τραβάς και συ το σκοινί
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Aureliano Buendia έγραψε:Το να γίνονται συστάσεις όταν βρίζει κάποιος με χυδαίες εκφράσεις ένα παίκτη μας ή ένα στέλεχος της ομάδας γενικότερα είναι 100% λογικό. Το να γίνονται συστάσεις όταν κάποιος διαδίδει ανυπόστατες φήμες για ένα παίκτη ή ένα στέλεχος της ομάδας γενικότερα είναι επίσης 100%. Το να γίνονται συστάσεις όταν κάποιος μιλάει αγενώς σε ένα συμφορουμίτη είναι και πάλι 100% λογικό. Το να γίνονται συστάσεις επειδή κάποιος γράφει ότι κατά τη γνώμη του ένας παίκτης διαθέτει μειωμένες ικανότητες είναι 1.000.000% παράλογο. Οι δε επικλήσεις κάποιου υπέρτερου παοκτήδικου συμφέροντος είναι εξωφρενικές. Αν ο sera και ο κάθε sera γράψει ότι ο Γλύκος και ο κάθε Γλύκος είναι μάπα σε ένα φόρουμ, θα πέσει η απόδοση του Γλύκου και του κάθε Γλύκου; Αν ο Γλύκος και ο κάθε Γλύκος ξημεροβραδιάζεται σε οπαδικά φόρουμ και βάζει πλερέζες εξαιτίας των σχολίων του κάθε τυχαίου χρήστη και δεν μπορεί μετά να αποδώσει, ας αλλάξει καλύτερα επάγγελμα. Είναι δυνατόν να βάζουμε φίμωτρο σε μία εκφορά κρίσης σε ένα οπαδικό φόρουμ, όταν αυτή είναι κόσμια και σε σωστό τόνο; Τι θα πει "είναι κουραστικό"; Η "κούραση" είναι ένα αόριστο μέγεθος, το οποίο κρίνεται κάθε φορά με βάση τα δεδομένα του καθενός. Για μένα πχ τα σχόλια των sera και desperando κάθε άλλο παρά κουραστικά είναι, ενώ τα σχόλια άλλων με παλαβώνουν με την προβλεπόμενη και βαρετή τους ομοιομορφία. Εφόσον θέλω να γράφω εδώ μέσα, θα τα προσπεράσω και δεν θα πω κουβέντα. Οι χρήστες του κάθε σάιτ είναι η ψυχή του και δεν είναι δυνατόν να τους γίνονται παρατηρήσεις σαν να είναι μαθητές σε παρθεναγωγείο που μασούσαν τσίχλα στην πρωινή προσευχή. Αν κάποιος δεν βρίσκει καλή την απόδοση ενός παίκτη, θα πρέπει να μπορεί να το λέει οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον κινείται εντός ορίων. Και αυτά τα όρια δεν γίνεται να είναι ούτε υπερβολικά στενά ούτε να ορίζονται αυτοβούλως.
Δηλαδη ρε Aureliano αν στο λογοτεχνικο φορουμ που συχναζεις μπαινω εγω και γραφω ανα 20 λεπτα "Ο Gabriel garcia Markes ειναι ο μεγαλυτερος παπαρολογος που υπήρξε ποτε" εσυ δε θα τα παρεις στο κρανιο?
Με το χερι στην καρδια..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Καταρχάς, kat5, να πω ότι γέλασα (με την καλή έννοια) με το παράδειγμα :D Επίσης, ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το ότι γράφω μακρινάρια, έχει κολλήσει το γαμήδι το enter :) Η αναλογία σου όμως είναι εσφαλμένη. Η αναλογία που φτιάχνεις είναι σαν να έμπαινες σε ένα φόρουμ φίλων ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να έλεγες συνέχεια ότι ο Μέσσι ή ο Ρονάλντο ή ο Σουάρεζ είναι ένας μέτριος παίκτης. Λογικά, θα σε αντιμετώπιζαν σαν τον τρελό του χωριού κι ως εκεί. Επίσης, στο παράδειγμα που αναφέρεις, υπάρχει μία υπόνοια βωμολοχίας. Ο sera δεν μιλάει για κάποια οικουμενικώς αναγνωρισμένη ευφυία, μιλάει για τον Γλύκο και δεν βρίζει ούτε τον χλευάζει. Λέει πως τον βρίσκει κακό τερματοφύλακα. Αυτό είναι όλο. Συν τοις άλλοις, το γράφει όποτε (θεωρεί ο ίδιος) ότι ο Γλύκος του δίνει αφορμή. Δεν το γράφει και στον ύπνο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Δευ 07 Δεκ 2015, 23:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Aureliano Buendia έγραψε: Αν κάποιος δεν βρίσκει καλή την απόδοση ενός παίκτη, θα πρέπει να μπορεί να το λέει οποιαδήποτε στιγμή, εφόσον κινείται εντός ορίων. Και αυτά τα όρια δεν γίνεται να είναι ούτε υπερβολικά στενά ούτε να ορίζονται αυτοβούλως ή κατα το δοκουν να σημειωσω
Συμφωνω με οσα λες,
αλλα νομιζω εχει σημαντικη διαφορα το να κανεις καλοβουλη κριτικη για την αποδοση ενος παικτη (ή εστω αυστηρη αλλα με επιχειρηματα) με το να το κανεις μονο με ειρωνιες, ισοπεδωνοντας τα παντα και δειχνοντας (την δηλωμενη) αντιπαθεια...

Οπως επισης δε γινεται η κριτικη και η εν γενει διαθεση μερικων απεναντι σε παικτες να ειναι εμφανως κατα το δοκουν (ή βαση των εμμονων με τους αρδ) και οι ιδιοι κατα περιπτωση να οριζουν τα ορια..

Υ.Γ. Συνεχεια και περαιτερω αναλυση θα διαβασεις προσεχως στο thread του γλυκου (δυστυχως)..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 07 Δεκ 2015, 23:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δεκτόν φίλε simba, σωστά τα λες, αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι ο sera προκάλεσε το κοινό αίσθημα με τα σχόλιά του; Διότι σε αυτή την περίπτωση μου φαίνεται αδιανόητα ευερέθιστο το κοινό αίσθημα, ιδίως για ένα οπαδικό φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ναι, τη στιγμη που για πιο ηπια σχολια (επουδενι τοσο αρνητικα και ειρωνικα), και οταν καποιος επεσημανε καποια λαθη/ολιγωριες του ολσεν ή του απεδιδε καποιο ποσοστο ευθυνης σε καποιες φασεις, ξεκινουσαν οι σταυροφοριες απ'τα ιδια ατομα που δεν ειχαν να του προσαψουν το παραμικρο εφευρισκοντας καθε λογης δικαιολογιες...
Με τις οποιες πρακτικες αρκετοι αντιδρασαμε, οπως εγω και συ, ακομα και ο dinos σε μια φαση!

Ε δε γινεται τωρα τα ιδια ατομα ναναι εξαρχης προκατειλημενοι κραζοντας με το πρωτο λαθος βολε, γραφοντας συνεχεια ειρωνιες, κανοντας τα στραβα ματια σε ο,τι καλο, εχοντας μηδαμινη ανοχη σε λαθη (που (ακομα) δεν κοστιζουν), και το χειροτερο, βαφτιζοντας καποια καλα σε γκελες προβαινοντας σε ασχημη προπαγανδα..

Ποσο μαλλον οταν οι ιδιοι εχουν δηλωσει οτι δεν τρεφουν απολυτως καμια συμπαθεια προς το προσωπο του (εως αντιπαθεια) και ο αερας ειναι ακομα θεμα συζητησης..

Τεσπα, θα καταλαβεις τι εννοω στο thread του γλυκου, απλα δεν ξερω ποτε γιατι τα πραγματα ειναι τεντωμενα..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Κι αυτό το επιχείρημα δεκτό, αλλά υπάρχει μία ουσιώδης διαφορά. Είναι άλλο να ξεκινάς μία "σταυροφορία" όπως λες, όντας μέλος, η οποία θα οδηγήσει σε διαφωνίες (κι εγώ διαφώνησα, όπως είπες, με τον sera για τον Όλσεν) και διαφορετικό να δέχεσαι συστάσεις από άνωθεν κλιμάκια του σάιτ, οι οποίες υπονοούν προδιάθεση εκδίωξης. Είναι και κάπως θεσμικό το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Mapogo έγραψε:Που να είχαμε χάσει χτες ...
Μα έτσι πάει η ιστορία εδώ και καιρό κερδίσουμε χάσουμε η ίδια μιζερογκρινια

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”