Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Πού μίλησε κ ποιος ρε παιδιά? Οι άλλοι βγαίνουν σε σάιτ τηλεράσεις δηλώσεις αθλητικές εκπομπές, παίζανε 10μέρες παντού ότι ευνοηθήκαμε με το βάζελο μέχρι που πέρασε στη συνείδηση όλων των μπούφων, και η αντίδρασή μας είναι το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ φβ του εκπροσώπου τύπου της ΠΑΕ? Και σεις το λέτε "μιλάμε" αυτο? Χέστηκε η Φατμέ
Και δηλαδή θες ν αρχίσουν τα καραγκιοζιλικια εκεινων; Να ξρφτιλιζοντε κάθε μέρα; Οι άλλοι έχουν γίνει Μάρθα Βούρτση. Με την Παναχαϊκή παιζουν και βγαίνουν και καίγονται 2 μερες μετα.
Φίλε μου σε ματς που φάγαμε γκολ από μούφα φάουλ πάνε να μας βγάλουν ευνοημένους την ώρα που ο γαύρος παίρνει το πέναλτι-βραβείο του α' γύρου. Δεν είπα καραγκιοζιλίκια, θέλω όμως από αρκετά πιο επίσημο βήμα αρκετά πιο σθεναρή απάντηση. Εδώ ο Ζαγοράκης τα έχωνε καλύτερα
Ο Κυριάκος Κυριάκος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Facebook» στέκεται στη… φαγωμάρα και την εσωστρέφεια που δημιουργεί χρόνια τώρα πρόβλημα στον «Δικέφαλο», με την ομάδα να είναι η μόνη που βγαίνει χαμένη στο τέλος.
«Αναρωτιέμαι πραγματικά αν όσοι αυτοπροσδιοριζόμαστε ΠΑΟΚτσήδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Αν χαιρόμαστε με τις ίδιες χαρές, αν λυπόμαστε με τις ίδιες λύπες, αν ελπίζουμε στις ίδιες μέρες...
Αναρωτιέμαι πότε ξεκίνησε και που θα φτάσει ο διαγωνισμός δικαίωσης στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αναρωτιέμαι πόσο γλυκιά μπορεί να είναι μια "δικαίωση" όταν συνοδεύεται από φθορά στον Σύλλογο.
Αναρωτιέμαι πότε το "ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα" έγινε "εγώ σας τα λεγα για τον ΠΑΟΚ".
Αναρωτιέμαι τελικά αν το περιθρύλητο "ΠΑΟΚτσήδικο DNA" που έχει γίνει κουρελόχαρτο στα χέρια κάθε χθεσινού λέει ότι αν μια μέρα δεν έχουμε προβλήματα θα πρέπει να τα δημιουργούμε μόνοι μας και χωρίς λόγο...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
«Αναρωτιέμαι πραγματικά αν όσοι αυτοπροσδιοριζόμαστε ΠΑΟΚτσήδες έχουμε τον ίδιο στόχο. Αν χαιρόμαστε με τις ίδιες χαρές, αν λυπόμαστε με τις ίδιες λύπες, αν ελπίζουμε στις ίδιες μέρες...
Αναρωτιέμαι πότε ξεκίνησε και που θα φτάσει ο διαγωνισμός δικαίωσης στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Αναρωτιέμαι πόσο γλυκιά μπορεί να είναι μια "δικαίωση" όταν συνοδεύεται από φθορά στον Σύλλογο.
Αναρωτιέμαι πότε το "ο ΠΑΟΚ πάνω απ΄όλα" έγινε "εγώ σας τα λεγα για τον ΠΑΟΚ".
Αναρωτιέμαι τελικά αν το περιθρύλητο "ΠΑΟΚτσήδικο DNA" που έχει γίνει κουρελόχαρτο στα χέρια κάθε χθεσινού λέει ότι αν μια μέρα δεν έχουμε προβλήματα θα πρέπει να τα δημιουργούμε μόνοι μας και χωρίς λόγο...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτοπροσδιορίζεται και τα λέει καλά με μηνύματα σε πολλαπλούς αποδέκτες , περιέργως
SM-G920F
SM-G920F
Ακριβως. Οταν εισαι υπευθυνος επικοινωνιας, και τα αρδ κανουν παρτι, δεν φταις λιγοτερο απο τον κοσμο.
ευθηνες εχει και πολυ μεγαλες μαλιστα (ισως μονο τα αγγλικα του τον κρατανε ακομα), αλλα το παραπανω του μηνυμα ηταν ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ο τ α τ ο και για αυτο μαλιστα κομματι του το εβαλα στην υπογραφη μου. ασχετα απο το ποιος το λεει. 

Παίδες, δεν είμαι υπέρμαχος του, αλλά με Τζακ ή ομάδα σε ότι αφορά τα social media ,είναι πολύ πάνω προσεγγίζει κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.
Ακόμα και το site της ΠΑΕ, αν δείτε τις λειτουργίες που έχει είναι πολύ μπροστά...
Είναι ένας ακόμα τομέας της ΠΑΕ, που επί του αφαντου και καλά έκανε στα ΜΜΕ πρόεδρος, έκανε άλματα
SM-G920F
Ακόμα και το site της ΠΑΕ, αν δείτε τις λειτουργίες που έχει είναι πολύ μπροστά...
Είναι ένας ακόμα τομέας της ΠΑΕ, που επί του αφαντου και καλά έκανε στα ΜΜΕ πρόεδρος, έκανε άλματα
SM-G920F
Για τα social media αλλος ευθυνεται.pilotos έγραψε:Παίδες, δεν είμαι υπέρμαχος του, αλλά με Τζακ ή ομάδα σε ότι αφορά τα social media ,είναι πολύ πάνω προσεγγίζει κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.
SM-G920F
Κυριάκο που να βρεις το ''ΠΑΟΚτσήδικο DNA'' και να κάνεις μαθήματα ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας?
Στη ΠΑΕ ? στα γραφεία σας ?
Θες απαντήσεις ? κοίτα το άδειο γήπεδο Κυριάκο.
Στη ΠΑΕ ? στα γραφεία σας ?
Θες απαντήσεις ? κοίτα το άδειο γήπεδο Κυριάκο.