13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
Μπραβο ρε Στελλαρα!
Στο 60' με την επεμβαση σου μας σωζεις απο σιγουρο τετατετ και στο τελος παροτι σε χορευει ο ιρανος, καταφερνεις να κοψεις σωτηρια το σουτ..
Και το πιο σημαντικο, ουτε κοροιδιστικα λαθη κανεις οπως ο προκατοχος σου ουτε κολλαει ο εγκεφαλος σου..
Για την ταχυτητα σου, πολυ καλος!
Στο 60' με την επεμβαση σου μας σωζεις απο σιγουρο τετατετ και στο τελος παροτι σε χορευει ο ιρανος, καταφερνεις να κοψεις σωτηρια το σουτ..
Και το πιο σημαντικο, ουτε κοροιδιστικα λαθη κανεις οπως ο προκατοχος σου ουτε κολλαει ο εγκεφαλος σου..
Για την ταχυτητα σου, πολυ καλος!
- sourmenetes
- Moderator
Άστα να πάνε φιλε...κανονικά ουτε έξω από τα αποδυτήρια δεν έπρεπε να περνάει...KOSTAS54 έγραψε:Αυτός είναι ΣΜΠΑΚ για τον ΠΑΟΚ? Ούτε για 5ος.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Κε κάτσο?MANIAKOS έγραψε:Εγω ειμαι ευχαριστημένος απο το μαλεζανι
Ωραίος σήμερα ο Στελλάκης, ανεβαίνει σιγά σιγά (στο πρώτο του ματς τρομάξαμε) και θα συνεχίσει πιστεύω να ανεβαίνει, όσο παίρνει παιχνίδια. Σήμερα έπαιξε και για τον διπλανό του που δεν πατούσε πολύ καλά.
μια χαρά ήταν χθες, εκτός απο το ότι συνέχεια αντί να προωθεί τη μπάλα, την κρατούσε, έκανε βήματα μπροστά και την έσπαγε στο πλάι αργώντας όλη την ομάδα.
πάντως για βασικός δεν είναι. 4-5η λύση του χρόνου μια χαρά.
και πριν μου πείτε για Κόστα, μακάρι ο Μαλεζάς να είχε το μαρκάρισμα του... και τον τσαμπουκά του...
αν και ο Κόστα πλέον δεν μπορούμε να συζητάμε και να υπολογίζουμε σε αυτόν μιας και θα είναι πολύ δύσκολη η επαναφορά του...
πάντως για βασικός δεν είναι. 4-5η λύση του χρόνου μια χαρά.
και πριν μου πείτε για Κόστα, μακάρι ο Μαλεζάς να είχε το μαρκάρισμα του... και τον τσαμπουκά του...
αν και ο Κόστα πλέον δεν μπορούμε να συζητάμε και να υπολογίζουμε σε αυτόν μιας και θα είναι πολύ δύσκολη η επαναφορά του...
- ΑποστόληςΑ
- back in black
- Μπαρκαρούτσος
Πήγες εκεί να τους κάνεις πλάκα.. Να τους πεις "δεν με θέλατε στη Bundesliga, ε; Πάρ'τε τα ασπρόμαυρα *ρχίδια μου τώρα!" 
Μπράβο Στελλάρα, τα πήγες περίφημα σήμερα όπως το περίμενα λόγω της "φύσης" του παιχνιδιού...Συνέχισε ακόμα καλύτερα ρε Π.Α.Ο.Κ.τσάκι μου...

Πασάκα μου σήμερα ήσουν χάρμα ιδέσθαι!
Και φάνηκε ότι αν είσαι μέσα στην περιοχή, μπορείς να κανεις εξαιρετικό παιχνίδι.
Και φάνηκε ότι αν είσαι μέσα στην περιοχή, μπορείς να κανεις εξαιρετικό παιχνίδι.
Παλια μου τεχνη κοσκινο Στελιο,με συστημα Σαντος (10 πισω απο τη μπαλα) εισαι μανουλα, οταν πρεπει να ανεβεις λιγα μετρα μαματα με κεφαλαια γραμματα.
Ας ειναι,τουλαχιστον παντα προσπαθεις και οταν ερθουν καλυτεροι στοπερ(θα ερθουν που θα παει) μια χαρα λυση θα εισαι απο τον παγκο.
Ας ειναι,τουλαχιστον παντα προσπαθεις και οταν ερθουν καλυτεροι στοπερ(θα ερθουν που θα παει) μια χαρα λυση θα εισαι απο τον παγκο.
επαυξάνω το παραπάνω! Αν χρειαστεί να πάρει μέτρα βγαίνουν όλες οι αδυναμίες του.