71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Sera4 »

που σε προσεβαλα εγω ντινο??δειξε μου ακριβως το σημειο να το συζητησουμε...κανεις μια συσταση η οποια στερειται λογικης κατα την αποψη μου...σου ζηταω να μου την εξηγησεις και μου απαντας αμα δεν καταλαβαινεις δεν σε φταιω εγω...λοιπον τα γραπτα μας εδω μεσα ειναι και των 2 δεν εχω να κρυψω κατι και ξαναλεω οποιο παιδι καταλαβε να μου εξηγησει μιας και εσυ δε φαινεται να εχεις αυτη τη διαθεση οπως δηλωσες...

ουτε εγραψα κατι περαν των κανονισμων ουτε επιτεθηκα σε καποιον ουτε δε σεβαστηκα καποιον (πραγμα το οποιο εγραψες και ειναι πολυ βαρυ για μενα) ουτε εβρισα καποιον...εξηγησε μου ποιον κανονισμο επακριβως παραβιασα για να μου γινουν συστασεις και εγω θα αυτομπαναριστω αιωνια...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ερασιτεχνική αντίδραση στο γκολ συν άλλη μια έξοδο όπου να ναι και τα βολε που φέτος είναι αγνωριστος με το ποσο κακά είναι...

τεσπα. ξαναλέω. ξέρουμε τι να περιμένουμε απο τον Παναγιώτη οπότε δεν μπορώ να τον κατακρίνω γιατί ίσα ίσα δίνει το μαξιμουμ των δυνατοτήτων του...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Η δική μου σύστατη στερείται λογικής; (πάλι προσβολή!)

Σου απάντησα που με προσέβαλες και συ το συνεχίζεις; Σε όλες τις απαντήσεις σου, με το ύφος σου! Ούτε ότι με ξεπερνάει τίποτα από αυτά που είπες, είπα εγώ, ούτε κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, όπως κάνεις εσύ!

Θα πρέπει να έχεις ήδη καταλάβει ότι έχω αλλεργία στα συνεχή αρνητικά σχόλια εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας, εδώ και δύο χρόνια. Και δεν πρέπει καν να αναρωτιέσαι με ποιο πνεύμα σας λέω κάτι.
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

Εκτιμώ πως ο Παναγιώτης έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και αδυναμίες, τις οποίες μας έχει δείξει. Είναι πιθανόν κάποια μέρα να πιάνει τις κάλτσες του, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα μας κάνει και εντύπωση εάν φάει και το πιο αστείο γκολ. Δεν αμφισβητώ την προσφορά του στην ομάδα, ούτε και πως δίνει πάντα ότι καλύτερο μπορεί. Απλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν είναι ο τερματοφύλακας που θα ήθελα βασικό στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

K_geo έγραψε:ερασιτεχνική αντίδραση στο γκολ συν άλλη μια έξοδο όπου να ναι και τα βολε που φέτος είναι αγνωριστος με το ποσο κακά είναι...

τεσπα. ξαναλέω. ξέρουμε τι να περιμένουμε απο τον Παναγιώτη οπότε δεν μπορώ να τον κατακρίνω γιατί ίσα ίσα δίνει το μαξιμουμ των δυνατοτήτων του...
Επίσης, φέτος δεν είναι καλός ούτε με την μπάλα κάτω, ένα τομέα που είχε επιδείξει ένα προσόν. Όχι, δεν νομίζω κανείς να είναι ευχαριστημένος από το φετινό Γλύκο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και όμως έχει δείξει μερικές αποκρούσεις που δεν είχε, ή που δεν περίμενα να κάνει, αλλά αυτό με τα βολέ είναι ένα θέμα που προέκυψε φέτος... :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Η δική μου σύστατη στερείται λογικής; (πάλι προσβολή!)

Σου απάντησα που με προσέβαλες και συ το συνεχίζεις; Σε όλες τις απαντήσεις σου, με το ύφος σου! Ούτε ότι με ξεπερνάει τίποτα από αυτά που είπες, είπα εγώ, ούτε κάνω ότι δεν καταλαβαίνω, όπως κάνεις εσύ!

Θα πρέπει να έχεις ήδη καταλάβει ήδη ότι έχω αλλεργία στα συνεχή αρνητικά σχόλια εις βάρος των ποδοσφαιριστών μας, εδώ και δύο χρόνια. Και δεν πρέπει καν να αναρωτιέσαι με ποιο πνεύμα σας λέω κάτι.
συγνωμη ντινο το να σου πω δηλαδη οτι πιστευω οτι η συσταση δεν εχει λογικη και θελω να μου την εξηγησεις ειναι προσβολη?? το να σου πω οτι με ξεπερναει η λογικη του εχεις λαθος και μη γραφεις τετοια πραγματα ειναι προσβολη προς το ατομο σου???μαλιστα...παμε λοπον με τη λογικη σου...
Ε, λάθος κάνεις. Τι να κάνουμε, τώρα;
κανω λαθος πως να το κανουμε ντε και καλα...προσβολη νο1
Να έχουμε το θάρρος να γράφουμε και όταν παίζει καλά κάποιος και όχι μόνο όταν δεν παίζει.
δεν εχω το θαρρος να γραφω κατι...προσβολη νο2
Εάν δεν έχεις καταλάβεις την ένστασή μου, την οποία έχω γράψει δύο φορές, δεν φταίω εγώ.
δεν φταις εσυ που δεν καταλαβαινω εγω εχω καποιο θεμα δηλαδη...προσβολη νο3

δεν ειναι δικο μου θεμα αν εχεις αλλεργια στα αρνητικα σχολια...τα σχολια αφορουν παντα τον ποδοσφαιριστη παναγιωτη γλυκο και τις εμφανισεις του στον ΠΑΟΚ και ποτε δεν εχω καταφερθει εναντιον του ανθρωπου παναγιωτη γλυκου...δεν εχεις το δικαιωμα να μου απαγορευσεις να τον θεωρω τερματοφυλακα χαμηλου επιπεδου ουτε να το εκφραζω δημοσια στο φορουμ σε παρακαλω πολυ να μου υποδειξεις το κομματι του κανονισμου που σου δινει αυτη την εξουσια...ειναι καθαρα μια αγωνιστικη κριτικη για τον ποδοσφαιριστη γλυκο για τον οποιο παντα στις καλες του εμφανισεις εγραφα εδω μεσα οπως μπορεις ευκολα να διαπιστωσεις αν εχεις τη διαθεση να ψαξεις...

και αν ειχες αλλεργια με τα συνεχη αρνητικα σχολια δεν θα εμπαινες και ο ιδιος στη διαδικασια να κανεις συνεχομενα αρνητικα σχολια μετα απο καθε εμφανιση του κοστα, του σαμπο, του ολσεν οπως και ο ιδιος ειπες...

εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι μπηκες σε αυτη τη διαδικασια "συστασεων" παρασυρομενος απο τα συναισθηματα σου και οχι απο τους κανονες λειτουργιας του φορουμ...ξαναλεω και ξαναλεω δειξε μου τον κανονισμο του φορουμ τον οποιο δεν τηρησα και εγω θα αυτομπαναριστω για παντα...αλλα αυτο που εγινε το θεωρω ξεκαθαρα αδικο προς εμενα...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οταν θα τον κρινουν τον γλυκο οπως εκριναν αισχρα και επιθετικα τον Ολσεν
τοτε θα υπαρχει δικαιοσυνη
τα βολε του ειναι 80% σε αντιπαλο η απευθειας αουτ και μερικες εξοδοι αλλου γι αλλου
οι μπουληδες δε ξερω τι παιρνουν απο το μανατζερ του, παντως μας τα ειχαν πρηξει με τον σουηδο
επειδη ακριβως αυτη η αντιμετωπιση και τα σχολια που κανουνε ειναι κατα το δοκουν, και οχι αντικειμενικα, νομιζω την αποψη μας μπορουμε να τη λεμε αντικειμενικα
τα ιδια ακριβως γραφουν για τον Πελκα
προφανως παιρνουν κανα μπονους απο τον Κουτσολιακο, δεν εξηγειται αλλιως
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Θέλεις να μιλήσεις τελευταίος, μίλα, λοιπόν!

Μάθε, όμως, ότι τις συστάσεις τις κάνω αυτήν την εποχή εγώ, όταν κρίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Και το να μην τις δέχεσαι και να αντιδράς, είναι ένα θέμα και αυτό, ε;

Εν κατακλείδι:

1) Η άποψή σου ότι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου, είναι μηδενιστική. Την έχουμε ξανακούσει πολλές φορές και, σε παρακαλώ πολύ, να μην την επαναλαμβάνεις με κάθε ευκαιρία.

2) Το αρνητικό κλίμα εις βάρος οποιουδήποτε, δεν βοηθά ούτε τον ίδιο, ούτε την ομάδα. Άλλο η κριτική και άλλο η ισοπέδωση. Γι' αυτό και παρενέβην με το πρώτο μου σχόλιο.

Τέλος από μένα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

prist64 έγραψε:Εχουμε δυο τερματοφυλακες.

Ο ενας ειναι γνωστο τι μπορει
και τι δεν μπορει να κανει.

Ο αλλος εδειξε τα καλα του στοιχεια
και καποια "θεματακια" που ισως και να διορθωνονται.

Και οι δυο ειναι πανω-κατω στο ιδιο επιπεδο τωρα,
μονο που ο ενας εδειξε το ταβανι του,εδω και καιρο
και ο αλλος καποια μικρα δειγματα.

Το να γινεται κριτικη συμφωνα μ' αυτα που βλεπουμε
δεν ειναι κακο.

Το να αβανταρεται εξωφθαλμα(για όποιο λογο)
ο ενας απο τους δυο ειναι ανεπιτρεπτο
τουλαχιστον εδω μεσα.

Οι ΑΡΔ σιγουρα εχουν τους λογους τους.
Εμεις?
Μέχρις εδώ Εικόνα
prist64 έγραψε: Το οτι,διεθνης αθλητης βγαινει στην "αγορα"
για καλυτερο συμβολαιο και δεν ενδιαφερεται κανενας
και επιστρεφει στα "κοπρωμενα λαχανα",
ε δεν μπορει κατι λεει για την αξια του.
Δεν μπορει να βλεπουμε την αξια του
ΜΟΝΟ εμεις που τυχαινει να ειναι το πουλεν μας.
Αυτό βέβαια, μπορεί να ταιριάζει και... στον άλλον! :lol:
Κι εδώ είναι και η διαφορά μας από άλλα «σωματεία». Ο ΠΑΟΚτσής θα δει βρωμιά στο σπίτι και θα την πει σε όλο τον κόσμο, μέχρι που - από την περηφάνεια του - θα κάψει και το σπίτι μόνος του, «να φύγει η βρωμιά». Σε άλλα σπίτια μπορεί να κυκλοφορούν ποντίκια, αλλά θα βάλουν λυτούς και δεμένους να μας πείσουν ότι τα ποντίκια είναι πολύ καλά για τα σπίτια, ότι όλοι πρέπει να έχουμε (!), μέχρι που θα τα πουλάνε κιόλας. :twisted: Δεν τους ζηλεύω, διαπιστώσεις κάνω.

Π.χ. και επί του θέματος για όσους δεν κατάλαβαν το αποπάνω: «Διεθνής αθλητής βγαίνει στην αγορά για καλύτερο συμβόλαιο, βρίσκει ένα σωρό, αλλά επιλέγει να μείνει στην ΠΑΟΚάρα, γιατί απλώς είναι η μεγαλύτερη ομάδα του πλανήτη με τον καλύτερο κόσμο». Πιο ωραίο δεν ακούγεται; :lol:
Bagheera έγραψε:Εκτιμώ πως ο Παναγιώτης έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και αδυναμίες, τις οποίες μας έχει δείξει. Είναι πιθανόν κάποια μέρα να πιάνει τις κάλτσες του
Δεν σας κατάλαβα κύριέ μου. :D
Και τώρα τις πιάνει:
Εικόνα

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι να πω ντινο οποιος βλεπει καταλαβαινει...λυπαμαι πραγματικα...το οτι εσυ μπορεις και κανεις τις συστασεις δεν σου δινει και το δικαιωμα να κανεις καταχρηση της εξουσιας σου...δεν εχω θεση εδω μεσα γι αυτο και απενεργοποιω απο αυτη τη στιγμη τον λογαριασμο μου...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Θα προτιμούσα να καταλάβαινες αυτό που είπα και όχι να αποχωρούσες.

Σε περιμένουμε πίσω, διότι δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα. Ούτε έχουμε κάτι να χωρίσουμε!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ατιμμε γλυκό τον έφαγες τον σερα :lol: Πλάκα πλάκα παλι μαλώνουμε,έστω μετά από νίκη ,για εμένα το πρόβλημα δεν είναι ο γλυκός αλλά η έλλειψη δικαιοσύνης ανάμεσα σε ολσεν και γλυκό ,ο ένας κάνει ανάποδο αραουτ και οι αρδ θέλουν να τον κρεμάσουν ,εδώ με την γριά τον έφαγαν επειδή δεν εγινεν σούπερμαν να πηδήξει πάνω από τους επιθετικούς της γριάς για να διώξει την μπαλα.Απο την άλλη βγαίνει ο μπουλης και λέει οτι δεν πρέπει να τον κρίνουν στο γκολ επειδή ο φάουλ ήταν ανύπαρκτο και εχει πέσει ομερτα για τις άστοχες εξόδους του εδω και 5 αγωνιστικές μόνο και μόνο επειδή δεν φάγαμε γκολ .Γλυκό αν λεω αν τα λες με κολκες και σια η έχεις άλλη σχέση πες τους οτι δεν ζούμε στο 1987 να περιμένουμε απο τα σπορ τι έγινε στο παιχνίδι επειδή δνε υπήρχε τρόπος να το δούμε και να εχουμε εικόνα να πιστεύουμε τις πίπες ρου κάθε αρδ .Ζουμε στο 2015 και υπάρχει και νόβα και ιντερνετ και μπορούμε να δούμε και να κρίνουμε τους παίκτες και είναι τζαμπα κόπος να βάζεις τους μπουληδες να προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο ,κρίμα είναι και για την ομάδα και για εμάς.Στα επόμενα παιχνίδια πρέπει να βάλει τον ολσεν γιατί τις λακαμιες του γλυκού τις πληρώνουμε απο τον αγώνα με την Τρίπολη που δενκ μπορεί να μπλοκάρει σουτ απο τα 40 μέτρα και από το κόρνερ τρώμε γκολ.

Υγ μπράβο ντινο κατάφερες και έδιωξες μέλος με 10590 ποστ .Σερα γυρνα ρε έρχεται μεταγραφική περίοδος με ποιον θα τα λεω? :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Δευ 07 Δεκ 2015, 15:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Sera4 έγραψε:τι να πω ντινο οποιος βλεπει καταλαβαινει...λυπαμαι πραγματικα...το οτι εσυ μπορεις και κανεις τις συστασεις δεν σου δινει και το δικαιωμα να κανεις καταχρηση της εξουσιας σου...δεν εχω θεση εδω μεσα γι αυτο και απενεργοποιω απο αυτη τη στιγμη τον λογαριασμο μου...
Ασε τις μ@λακιες γιατι στο τελος
θα μεινω με τους μοντς,την Βιβη,
τους εχοντες πουλεν,τους αρδ(ναι),
τους "χειροκροτητες",τους σφαξε με Αγά μου ν'αγιασω,
Τον Αποστολο,τον κατ5 και τον Γρηγοριο64.

Αντε να χαρεις.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Μπράβο παιδιά!

Η ομάδα ειναι νοσοκομείο έχουμε ματσάρα την Πέμπτη και μετα γυρνάμε πρωτάθλημα και εμείς φαγωνόμαστε επειδή ο κάθε ΑΡΔ δεν ειναι αντικειμενικος! ΟΥΑΟΥ ΣΟΚ!! ΠΑΤΑΓΟΣ!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!

Τώρα το καταλάβατε παιδες ότι δεν ειναι αντικειμενικοι οι "δημοσιογράφοι" της πολης; Σιριουσλι;

Δε κοιτάμε λιγο τα χάλια μας που σε λιγο δε θα βγάζουμε 18άδα χωρις την Κ20 και θάχουμε και 2 τερματοφύλακες νεκρους ψυχολογικά;

ΔΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟΚΟΛΚΑ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”