71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Odi »

@trilofiotis

Εγώ κάνω κριτική σε όλους και στα πάνω τους και στα κάτω τους.

Δεν γράφω ούτε με βάση τον χαρακτήρα,ούτε με βάση ποιον συμπαθώ.Κρίνω με βάση αυτά που βλέπουν τα μάτια μου.

Ούτε έγραψα να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε τις αντιδράσες,ούτε τίποτα τέτοιο.Επικεντρώθηκα στις αντιδράσεις,για να δείξω πως διαμορφώνονται απόψεις με ύπουλο και προβοκατόρικο τρόπο.

Για μένα και οι δυο τερματοφύλακες μας έχουν θέματα.Αλλά δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν βλέπω μ@λ@κίες από παίκτες δεν θα εκφράσω την άποψη μου.Είτε είναι ο Γλύκος,είτε ο Τζαβέλας,είτε ο Μπερμπάτοφ.

Και στην περίπτωση του Γλύκου βλέπω έναν τερματοφύλακα που κάνει τόσα πολλά λάθη,που αν τα έκανε ο αναπληρωματικός σου,θα είχε σταυρωθεί από όλους.Εσύ γράψε οτι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Και ξαναγράφω:Δεν ισχύουν μόνο για τον Γλύκο αυτά.Έγραψα και για τον Τζιόλη και για τον Κλάους και για πολλούς.

Όπως θα δεις και σε αυτό το topic έχω γράψει και θετικά πράγματα για τον Γλύκο και αρνητικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Κ το γκολ της ντορτμουντ στοιχισε, ισως απο εκεινο το γκολ να χαθηκε ολη η προκριση.

Το ζητημα με τον γλυκο δεν ειναι αν ειναι καλυτερος του ολσεν. Ασχετα απο το ποσο καλος ή κακος ειναι, με δεδομενο το οτι δεν εχει καλες εξοδους (αυτο αν δεν εχει αλλαξει μεχρι τα 29 του, δε θα αλλαξει ποτε), ο γλυκος ειναι καθαρα πιο αποφασιστικος και βγαζει μεγαλυτερη σιγουρια στους συμπαικτες του (στα συν οτι τον ξερουν και τους ξερει, θα τους βαλει κ μια φωνη παραπανω), σε σχεση με τον σουηδο που ναι μεν ειναι πολυ καλος στις αποκρουσεις και στις φασεις 1 με 1 (αν δεν κανει κανενα κουφο πεναλτι), αλλα οταν μπαλα ειναι τριγυρω απο την αμυνα ουτε που ξερει τι να κανει ο ιδιος κ πολυ περισσοτερο δεν κατευθυνει την αμυνα.

Καλα ειναι ολα περι υπομονης και εμπιστοσυνης, ομως η θεση του τερματοφυλακα ειναι η πιο περιεργη. Καθως τα λαθη που κανει στοιχιζουν δυο κ τρεις φορες παραπανω απο μια λαθος πασα ενος χαφ. Ειναι η τελευταια θεση στην οποια μπορεις να κανεις δοκιμες και πειραματα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Odi έγραψε:@trilofiotis

Εγώ κάνω κριτική σε όλους και στα πάνω τους και στα κάτω τους.

Δεν γράφω ούτε με βάση τον χαρακτήρα,ούτε με βάση ποιον συμπαθώ.Κρίνω με βάση αυτά που βλέπουν τα μάτια μου.

Ούτε έγραψα να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε τις αντιδράσες,ούτε τίποτα τέτοιο.Επικεντρώθηκα στις αντιδράσεις,για να δείξω πως διαμορφώνονται απόψεις με ύπουλο και προβοκατόρικο τρόπο.

Για μένα και οι δυο τερματοφύλακες μας έχουν θέματα.Αλλά δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όταν βλέπω μ@λ@κίες από παίκτες δεν θα εκφράσω την άποψη μου.Είτε είναι ο Γλύκος,είτε ο Τζαβέλας,είτε ο Μπερμπάτοφ.

Και στην περίπτωση του Γλύκου βλέπω έναν τερματοφύλακα που κάνει τόσα πολλά λάθη,που αν τα έκανε ο αναπληρωματικός σου,θα είχε σταυρωθεί από όλους.Εσύ γράψε οτι αυτό δεν είναι αλήθεια.

Και ξαναγράφω:Δεν ισχύουν μόνο για τον Γλύκο αυτά.Έγραψα και για τον Τζιόλη και για τον Κλάους και για πολλούς.

Όπως θα δεις και σε αυτό

topic έχω γράψει και θετικά πράγματα για τον Γλύκο και αρνητικά.

Αν κσι μοντ συμφωνώ μαζί σου ,ε ρε γλυκό που μας κατάντησες μέχρι και να συμφωνώ με μοντ :evil:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τριλοφίτη, μπορώ να το χειριστώ εγώ το θέμα, σε παρακαλώ πολύ;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ντινο

1) με τα γραφομενα σου αυτο δειχνεις να κανεις ομως....

2) ποιος εγραψε συνεχεια εγω εγραψα ενα ποστ για την εμφανιση του γλυκου και αλλο ενα που απαντησα στο φιλο...συνολο 2 ποστ...αυτο ειναι το συνεχεια?? συγνωμη αλλα μπερδευεσαι μαλλον ή παρασυρεσαι συναισθηματικα απο την αντιθεση της αποψης μου...

3) ο απολυτος χαρακτηρας αυτου που γραφεις με ξεπερναει...

4) δε δημιουργει κανεις αρνητικο κλιμα...με το ιδιο σκεπτικο μπορω και εγω να πω οταν εβγαινες και εγραφες μετα απο καθε αγωνα για τον σαμπο και τον ολσεν που δεν μπορουν για παραδειγμα οτι δημιουργεις/συντηρεις αρνητικο κλιμα για τους παιχτες...δε θεωρησα οτι συμβαινει κατι τετοιο...δεν εχω προβλημα να γραψω για οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη οταν κανει καλο παιχνιδι δεν ευθυνομαι εγω που ο γλυκος δεν εχει κανει καλο παιχνιδι φετος...κατα καιρους σε καλες του εμφανισεις παντα εμπαινα να του δωσω τα μπραβο ευκολα μπορεις να το διαπιστωσεις αυτο...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Μόνο αυτό που είπε ο κολλητός του ο μπουλης24 οτι "δεν κρίνω τον γλυκό για το γκολ που έφαγε γιατί προήρθε απο φάουλ που δεν έπρεπε να δώσει ο Κορσξ "με ξεπερνάει ,γλυκό πες τον δικό σου ότι η προπαγανδα εχει και τα όρια της ,εδώ και 5 παιχνίδια κάνει εξόδους για τα σκυλιά αλλά επειδή δεν είναι ο ολσεν δνε πειράζει ,ε ρε ξύλο που θέλουν κάποιοι :evil: :evil:
Χάχαχα ρε τον κολκα θεωρεί ως μη γενωμενει την φάση έλα όμως που δωθηκε το φάουλ και εκτελέστηκε;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Και για τον Κόστα έγραφα.

Και για όλους αυτούς όταν έπαιζαν και καλά, όμως...

Και ποτέ δεν είπα για κανένα τους ότι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου! Διότι ποτέ δεν ισοπέδωσα!

Και συ το γράφεις συχνά και γενικά όταν βρεις ευκαιρία. Δεν είπα για τώρα μόνο!
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Dinos_Liverpool έγραψε:Τριλοφίτη, μπορώ να το χειριστώ εγώ το θέμα, σε παρακαλώ πολύ;
Ναι φυσικά, απλά αν δε σε πειράζει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήθελα προσωπικά να απευθυνθώ στον Odi όταν πρωτοέγραψα, για ΟΛΟΥΣ πήγαινε, δε κατάλαβα γιατι το πήρε έτσι. Sorry που πετάγομαι, θα ησυχάσω :)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Και για τον Κόστα έγραφα.

Και ποτέ δεν είπα για κανένα τους ότι είναι πολύ χαμηλού επιπέδου! Διότι ποτέ δεν ισοπέδωσα!

το ιδιο κανω και εγω...

αλλα αφου τον θεωρω χαμηλου επιπεδου γιατι να μην το γραφω??τον βριζω δλδ ή τον λεω λινατσα???ειναι ενας τερματοφυλακας με χαμηλο ταβανι...δεν ειναι ισποδωση αυτο ειναι η αποψη μου πολυ απλα...ουτε το λεω για να τον πικαρω ουτε για να τον μειωσω...το λεω γιατι το πιστευω...

δεν μπορω να καταλαβω την ενσταση σου πραγματικα...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Εχουμε δυο τερματοφυλακες.

Ο ενας ειναι γνωστο τι μπορει
και τι δεν μπορει να κανει.

Ο αλλος εδειξε τα καλα του στοιχεια
και καποια "θεματακια" που ισως και να διορθωνονται.

Και οι δυο ειναι πανω-κατω στο ιδιο επιπεδο τωρα,
μονο που ο ενας εδειξε το ταβανι του,εδω και καιρο
και ο αλλος καποια μικρα δειγματα.

Το να γινεται κριτικη συμφωνα μ' αυτα που βλεπουμε
δεν ειναι κακο.

Το να αβανταρεται εξωφθαλμα(για όποιο λογο)
ο ενας απο τους δυο ειναι ανεπιτρεπτο
τουλαχιστον εδω μεσα.

Οι ΑΡΔ σιγουρα εχουν τους λογους τους.
Εμεις?

Το οτι,διεθνης αθλητης βγαινει στην "αγορα"
για καλυτερο συμβολαιο και δεν ενδιαφερεται κανενας
και επιστρεφει στα "κοπρωμενα λαχανα",
ε δεν μπορει κατι λεει για την αξια του.
Δεν μπορει να βλεπουμε την αξια του
ΜΟΝΟ εμεις που τυχαινει να ειναι το πουλεν μας.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Trilofiotis έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Τριλοφίτη, μπορώ να το χειριστώ εγώ το θέμα, σε παρακαλώ πολύ;
Ναι φυσικά, απλά αν δε σε πειράζει να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήθελα προσωπικά να απευθυνθώ στον Odi όταν πρωτοέγραψα, για ΟΛΟΥΣ πήγαινε, δε κατάλαβα γιατι το πήρε έτσι. Sorry που πετάγομαι, θα ησυχάσω :)
Δεν το πήρα προσωπικά,απλά έγραψα ποια είναι η θέση μου.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

ace79grpaok έγραψε:Μόνο αυτό που είπε ο κολλητός του ο μπουλης24 οτι "δεν κρίνω τον γλυκό για το γκολ που έφαγε γιατί προήρθε απο φάουλ που δεν έπρεπε να δώσει ο Κορσξ "με ξεπερνάει ,γλυκό πες τον δικό σου ότι η προπαγανδα εχει και τα όρια της ,εδώ και 5 παιχνίδια κάνει εξόδους για τα σκυλιά αλλά επειδή δεν είναι ο ολσεν δνε πειράζει ,ε ρε ξύλο που θέλουν κάποιοι :evil: :evil:
Είπε τέτοιο πράγμα;

Αν είναι δυνατόν! Τόση τύφλα και προκατάληψη, ρε γμτ; Ήμαρτον, ρε Κόλκα!
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

prist64 έγραψε:Εχουμε δυο τερματοφυλακες.

Ο ενας ειναι γνωστο τι μπορει
και τι δεν μπορει να κανει.

Ο αλλος εδειξε τα καλα του στοιχεια
και καποια "θεματακια" που ισως και να διορθωνονται.

Και οι δυο ειναι πανω-κατω στο ιδιο επιπεδο τωρα,
μονο που ο ενας εδειξε το ταβανι του,εδω και καιρο
και ο αλλος καποια μικρα δειγματα.

Το να γινεται κριτικη συμφωνα μ' αυτα που βλεπουμε
δεν ειναι κακο.

Το να αβανταρεται εξωφθαλμα(για όποιο λογο)
ο ενας απο τους δυο ειναι ανεπιτρεπτο
τουλαχιστον εδω μεσα.

Οι ΑΡΔ σιγουρα εχουν τους λογους τους.
Εμεις?

Το οτι,διεθνης αθλητης βγαινει στην "αγορα"
για καλυτερο συμβολαιο και δεν ενδιαφερεται κανενας
και επιστρεφει στα "κοπρωμενα λαχανα",
ε δεν μπορει κατι λεει για την αξια του.
Δεν μπορει να βλεπουμε την αξια του
ΜΟΝΟ εμεις που τυχαινει να ειναι το πουλεν μας.
ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Sera4 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Και για τον Κόστα έγραφα.

το ιδιο κανω και εγω...

αλλα αφου τον θεωρω χαμηλου επιπεδου γιατι να μην το γραφω??τον βριζω δλδ ή τον λεω λινατσα???ειναι ενας τερματοφυλακας με χαμηλο ταβανι...δεν ειναι ισποδωση αυτο ειναι η αποψη μου πολυ απλα...ουτε το λεω για να τον πικαρω ουτε για να τον μειωσω...το λεω γιατι το πιστευω...

δεν μπορω να καταλαβω την ενσταση σου πραγματικα...
Εάν δεν έχεις καταλάβεις την ένστασή μου, την οποία έχω γράψει δύο φορές, δεν φταίω εγώ.

Θα ήθελα, όμως, από δω και πέρα να δέχεσαι πιο καλά κάποιες συστάσεις που σου γίνονται και να αντιδράς καλύτερα. Επίσης, εγώ δεν σε έθιξα ( "με ξεπερνά")!
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

με τον Ολσεν οποτε εκτελουταν στημενο η γινοταν σεντρα και επρεπε να βγει καναμε το σταυρο μας..με τον Γλυκο και σουτ απ το κεντρο να γινει προσευχομαι να βγει εξω γιατι αλλιως οτι παει μεσα γραφει(επιπλεον περιμενω μια φορα βολε του να παει σε παικτη μας)..
μιας και μιλαμε για τη διαφορα της κριτικης που δεχονται απο συγκεκριμμενους αρδ τα παραδειγματα ειναι και προσφατα.
Με τα Χανια σφυριζεται ανυπαρκτο πεναλτι(επιθετικο φαουλ ηταν βασικα) εναντιον μας και διαβαζουμε για αργες αντιδρασεις του Ολσεν κι οτι τετοια πεναλτι δινονται :shock:
Χθες δινεται ανυπαρκτο φαουλ απ το οποιο σκοραρει ο Πανιωνιος αλλα δεν κρινεται επειδη το φαουλ ηταν ανυπαρκτο..
τα συμπερασματα δικα σας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”