Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος, 2-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος, 2-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οσο θα ασχολουμαστε με τη τσιχλα του Τζαβέλλα θα χάνουμε τη 2η θέση στα ΠΟ. Όλα τα άλλα είναι για τα καφενεια.
- painkiller4
Δεν μπόρεσα να δω το ματς αλλά από ότι είδα από τα καλύτερα στιγμιότυπα κι από ότι κατάλαβα δεν πρέπει να παίξαμε καλά και μάλλον ήταν μια αγχωτικη νίκη.Αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη που ήταν απαραίτητη για τη συνέχεια, προκειμένου να μην χάσουμε και άλλο έδαφος.Νομίζω ότι από εδώ και πέρα η ομάδα θα ανέβει και θα βρει το δρόμο της όπως πρέπει και όλα θα πάνε καλά, για αυτό είμαι σίγουρος, αλλά και με προσοχή και πίστη στην δουλειά του προπονητή που θέλω να δω στο τέλος της χρονιάς θα μπορούμε να κάνουμε ταμείο, ως τότε υποστήριξη κι όχι γκρίνια. 

Αααανα γεια σου .... σε όλα ...kataramenos5 έγραψε:Καθεστε και συζητάτε για το ποιον επρεπε να βαλει ,ποιον να βγαλει κλπ.Αυτα ειναι θεματα ποδοσφαιρικα ,αλλα αυτο που βλεπουμε δεν εχει καμια σχεση με ποδοσφαιρο.Αυτο το το αθλημα στο οποιο ο αμυντικος (Μαλεζας)διωχνει τη μπαλα και μετα ακουμπαει τον επιθετικο και σφυριζετε φαουλ,αυτο το αθλημα στο οποιο ο αμυντικος τραβαει τον Κατσε απ τη φανελα και δε δινεται φαουλ ενω ο π@@@@νας γιος ειναι στα 2 μετρα,αυτο το "αθλημα",ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ειναι κατι αλλο.Πειτε το γαυροσφαιρο,βαγγελόσφαιρο ,ποδοσφαιρο δεν ειναι.Το ποδοσφαιρο εχει συγκεκριμένους κανονες και κανενας απο αυτους δεν ισχυει στη Βρωμα Λιγκ.
Εσεις πιστευετε οτι ο οποιοσδηποτε ποδοσφαιριστης, βλεποντας αυτα τα εγκληματα να γινονται σε βαρος του μπορει να μειναι ήρεμος,να συγκεντρωθει στις οδηγιες του προπονητη ,να παιξει μπαλα?
Κι αφου τελιωσει αυτο το εκτρωμα που ειδαμε το μεσημερι ερχονται και οι ειδήμονες της διαιτησίας να μας βιασουν τη λογικη για ακομη μια φορά αναλύοντας τις φασεις και βγαζοντας λαδι τον εγκληματια.
ΚΑΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ σ οσους βιάζουν τις Κυριακες μας .
ΥΓ Εσεις τα "μπερδεμενα" εκει στη 4 καταλάβετε οτι πρεπει να σταματησει αυτη η χαζομαρα με τις κροτιδες?Δε καταλαβαινετε οτι μας χαλατε τον υπνο εκει στις 5 και 6?
ΥΓ2 Ωρες ωρες μπερδευομαι κι αναρωτιεμαι ποια ειναι τα "μπερδεμενα".Εμεις οι αυτοι?Μπερδεμενος κι εγω.
Το καλύτερο σύνθημα νομίζω πως καταλάβαμε όλοι ποιό ήταν. Αυτό που ακουγόταν λίιιιγο πριν το δεύτερο γκολ, εκεί όπου τους είχαμε κλείσει πίσω και δεν μπορούσαν ούτε πάσα να αλλάξουν. Δεν λέω να ακούγεται σε όλο το ματς, είναι εξαντλητικός ο ρυθμός του και χρειάζεται να τραγουδάνε και τα «νανουρίσματα», για ξεκούραση!
Αλλά χθες έδεσε τέλεια με τη φάση που βρισκόταν η ομάδα, με φρέσκους παίκτες να βγαίνει όλη μπροστά για το γκολ και η κερκίδα να βοηθάει σε αυτό.
Και μπορεί να το φωνάξει και η 5.

Και μπορεί να το φωνάξει και η 5.

- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στο πρωτάθλημα σε χαμηλά στανταρτ.
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτό που είδα αλλά κρατάμε την νίκη που μας ανεβάζει ψυχολογικά.
Ο Γλύκος όπου μπορούσε έκανε λάθος οι Βιτορ - Τζαβελάς - Μαλεζάς μου άρεσαν πολύ αλλά δεν δεχτήκαμε καθόλου πίεση (εκτός από αυτήν που άσκησε ο Κορακας). Ροντρίγκεζ από 0-15 και από 65-90 στο μεσοδιάστημα ούτε κοντρολ
ο Λέοβατς δεν μου γεμίζει πλέον το μάτι και φοβάμε πως είδαμε το ταβάνι του
Ο Τζιόλης μέτριος εώς κακός για τα δικά του στανταρτ ο Γκολάσα όσο έπαιξε μου άρεσε αρκετά ο Πέλκας μπορεί και πολύ καλύτερα. Οι Κάτσε/Σάμπο/Κωνστντινίδης έδωσαν ρυθμό και αν'εβασαν αρκετά την ομάδα.
Ο Μακ εώς καλός (και λόγο του πρώτου γκολ) ο Αθανασιάδης δεν απείλησε.
Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε αυτό που είδα αλλά κρατάμε την νίκη που μας ανεβάζει ψυχολογικά.
Ο Γλύκος όπου μπορούσε έκανε λάθος οι Βιτορ - Τζαβελάς - Μαλεζάς μου άρεσαν πολύ αλλά δεν δεχτήκαμε καθόλου πίεση (εκτός από αυτήν που άσκησε ο Κορακας). Ροντρίγκεζ από 0-15 και από 65-90 στο μεσοδιάστημα ούτε κοντρολ
ο Λέοβατς δεν μου γεμίζει πλέον το μάτι και φοβάμε πως είδαμε το ταβάνι του
Ο Τζιόλης μέτριος εώς κακός για τα δικά του στανταρτ ο Γκολάσα όσο έπαιξε μου άρεσε αρκετά ο Πέλκας μπορεί και πολύ καλύτερα. Οι Κάτσε/Σάμπο/Κωνστντινίδης έδωσαν ρυθμό και αν'εβασαν αρκετά την ομάδα.
Ο Μακ εώς καλός (και λόγο του πρώτου γκολ) ο Αθανασιάδης δεν απείλησε.
ντροπή στο λαό του ΠΑΟΚ, που έχουμε καταντήσει ο πιο καναπεδάκιας λαός, ο πιο μίζερος, κομπλεξικός, εχθρικός προς την ομάδα του λαός, ο πιο προπονητοπαπάρας λαός, ο απαιτητικός λαός που έχει σταματήσει να βοηθά την ομάδα εδώ και τόσο καιρό. άδειο γήπεδο για άλλη μια φορά. ελπίζω αυτοί που επιλέγουν τον καναπέ τους ή την καφετέρια να μη μπαίνουν μετά εδώ με σκοπό να "σκατώσουν" ομάδα, διοίκηση και προπονητή
α, να θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ξεχρεωμένος ε? δεν έρχονται εξώδικα από τον κάθε τυχάρπαστο, δεν έχουμε προσφυγές από τους παίκτας, δεν έχουμε γουμενοπαγώνηδες... αυτά για υπενθύμιση
λίγα πράγματα η ομάδα... θέλει φρεσκάρισμα
φαίνεται ότι παίζουμε με παίχτες λιγότερο, γιατί οι γραμμές είναι πολύ μακριά.
πέραν του ότι απλωνόμαστε σε όλο το πλάτος του γηπέδου, το δίδυμο μακ-κλάους είναι αποκομμένο. καθόλου συμμετοχή στο "στήσιμο" της επίθεσης. απλά περιμένουν δίπλα στα σέντερ μπακ για καμιά μακρινή μπαλιά
ο πέλκας είναι καλό ταλέντο, αλλά προς το παρόν για αλλαγή
βασικός μαέστρος στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι παίχτης κλάσης
τα "σέντερ μπακ" μας είναι μέτριου - χαμηλού επιπέδου
τα χαφ που παίζουν μέχρι τώρα είναι μετρίου επιπέδου.
μας σώζουν προς το παρόν τα "φτερά"
εύχομαι κάτι να αλλάξει
α, να θυμίσω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ξεχρεωμένος ε? δεν έρχονται εξώδικα από τον κάθε τυχάρπαστο, δεν έχουμε προσφυγές από τους παίκτας, δεν έχουμε γουμενοπαγώνηδες... αυτά για υπενθύμιση
λίγα πράγματα η ομάδα... θέλει φρεσκάρισμα
φαίνεται ότι παίζουμε με παίχτες λιγότερο, γιατί οι γραμμές είναι πολύ μακριά.
πέραν του ότι απλωνόμαστε σε όλο το πλάτος του γηπέδου, το δίδυμο μακ-κλάους είναι αποκομμένο. καθόλου συμμετοχή στο "στήσιμο" της επίθεσης. απλά περιμένουν δίπλα στα σέντερ μπακ για καμιά μακρινή μπαλιά
ο πέλκας είναι καλό ταλέντο, αλλά προς το παρόν για αλλαγή
βασικός μαέστρος στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι παίχτης κλάσης
τα "σέντερ μπακ" μας είναι μέτριου - χαμηλού επιπέδου
τα χαφ που παίζουν μέχρι τώρα είναι μετρίου επιπέδου.
μας σώζουν προς το παρόν τα "φτερά"
εύχομαι κάτι να αλλάξει
Αυτό.Κοιτάξτε λίγο και τα δικά μας τα χάλια και μετά ασχοληθείτε και με της ομάδας.danirifle έγραψε:ντροπή στο λαό του ΠΑΟΚ, που έχουμε καταντήσει ο πιο καναπεδάκιας λαός, ο πιο μίζερος, κομπλεξικός, εχθρικός προς την ομάδα του λαός, ο πιο προπονητοπαπάρας λαός, ο απαιτητικός λαός που έχει σταματήσει να βοηθά την ομάδα εδώ και τόσο καιρό. άδειο γήπεδο για άλλη μια φορά.
Και μην διαβάσω για κρίση και μ@λακίες τούμπανα.Όλες οι ταβέρνες/εστιατόρια/καφέ/καφενεία/ουζερί τίγκα στον κόσμο είναι.Απλά είμαστε σαν λαός πανηγυρτζήδες και καναπεδάκηδες.
- Dimitris_L4
Δυσκολη νικη που κανεις δε θα σου πει μπραβο αλλα αν στραβωνε ολοι θα σιχτιριζαμε..Ντεφορμε καποιοι κομβικοι παιχτες...Τεραστια εκπληξη ο Σαμπο και οι τουμπες ξεκινανε σιγα σιγα..Ακου νεος Μπαλαφας...
Να σας κανω μια ερωτηση σε ολους εσας που σκιζεται με το παραμικρο την ομαδα..Πειτε μου ΕΝΑ 1 ματς που μια ομαδα φιλοξενουμενη ειτε λεγεται ΠΑΟΚ ειτε κουλα ειτε Πανιωνιος που θα εχει τετοια διαιτησια μεσα στο τηγανι...ΕΝΑ....
Να σας κανω μια ερωτηση σε ολους εσας που σκιζεται με το παραμικρο την ομαδα..Πειτε μου ΕΝΑ 1 ματς που μια ομαδα φιλοξενουμενη ειτε λεγεται ΠΑΟΚ ειτε κουλα ειτε Πανιωνιος που θα εχει τετοια διαιτησια μεσα στο τηγανι...ΕΝΑ....
Θα συμφωνήσω και με τους 2.Odi έγραψε:Αυτό.Κοιτάξτε λίγο και τα δικά μας τα χάλια και μετά ασχοληθείτε και με της ομάδας.danirifle έγραψε:ντροπή στο λαό του ΠΑΟΚ, που έχουμε καταντήσει ο πιο καναπεδάκιας λαός, ο πιο μίζερος, κομπλεξικός, εχθρικός προς την ομάδα του λαός, ο πιο προπονητοπαπάρας λαός, ο απαιτητικός λαός που έχει σταματήσει να βοηθά την ομάδα εδώ και τόσο καιρό. άδειο γήπεδο για άλλη μια φορά.
Και μην διαβάσω για κρίση και μ@λακίες τούμπανα.Όλες οι ταβέρνες/εστιατόρια/καφέ/καφενεία/ουζερί τίγκα στον κόσμο είναι.Απλά είμαστε σαν λαός πανηγυρτζήδες και καναπεδάκηδες.
Για να χρυσώσω λίγο το χάπι να πω πως δεν είμαστε μόνο οι ΠΑΟΚτσηδες αλλά όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.
Και εάν κάποτε λέγαμε και πιστεύαμε πως διαφέραμε σε κάτι, τώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Η Τούμπα για μένα ειναι ένας μύθος που πλέον αναβιώνεται σε το πολύ 1-2 παιχνίδια το χρόνο.
Θυμάμαι πως ακόμη και 10-15 χρόνια πριν στην Τούμπα ήθελα να βάλω ακουστικά για να μην ακούω τον κάθε μίζερο που ήταν δίπλα μου, μπροστά μου παντού.
Τώρα ειναι ακόμη ποιο τραγικά.
Προσωπικά δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να ζω Θεσσαλονίκη κ να μην πάω στον ΠΑΟΚ κάθε Κυριακή.
Όπως και τώρα την Δευτέρα θα είμαι στην Λειβαδια για τα τέσσερα γράμματα.
Τί λείπει ρε από την ομάδα μας και δεν στηρίζουμε;
Υ.Γ. Κατανοώ μόνο τα αδέρφια που λόγω οικονομικής συγκυρίας πραγματικά δεν μπορούν να ειναι εκεί.
ας σταματησουμε επιτελους αυτες τις καραμελες και τις δικαιολογιες της φακης...χθες το 80% των συνθηματων ηταν καθαρα ΠΑΟΚ αλλα συμμετοχη δεν υπηρχε...και ας το αφησουμε αυτο απ εξω...στο ματς με τον πανθρακικο στην αποχη των οργανωμενων ποσα συνθηματα ακουστηκαν στο γηπεδο??κανενα...στο ματς με τον παναιτωλικο στο πρωτο ημιχρονο στην αποχη οργανωμενων ποσα συνθηματα ακουστηκαν??κανενα επισης...ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας...ουτε τα συνθηματα φταινε ουτε τπτ...logios έγραψε:Eιπαμε αμα τους εμπνεουν τα συνθηματα συμμετεχουν και οι αλλες θυρες,αποψε μαλλον δεν τους αρεσε τιποτα,δε πειραζει την επομενη φορα...[/quot]adidas1926 έγραψε:Sera4 έγραψε:δεν λεμε παλι καλα που επεσε και καμια κροτιδα και καταλαβαμε οτι υαπρχει οντως κοσμος και στις αλλες θυρες???γιατι σε καποια φασει νομιζα οτι ειχαν βαλει κουκλες στα καθισματα
Συγγνωμη που δεν εμπνέομαι όταν εννιά στα δέκα συνθήματα αναφέρονται σε βία, ναρκωτικά, μπάτσους και αντίπαλες ομάδες που δεν παίζουμε μαζί τους.
Φωναξτε σύνθημα ΠΑΟΚ και μια χαρά θα συμμετέχω !!!
η νεα ταξη πραγματων δεν χωραει τον ρομαντισμο του ΠΑΟΚτση στο ποδοσφαιρο και αυτο ειναι ξεκαθαρο...ανελεητο κυνηγητο στους οργανωμενους, καρτες φιλαθλων, λασπολογιες κλπ...και απο γεναρη με την επισημοποιηση της καρτας τα πραγματα θα ειναι ακομα χειροτερα...δεν υπαρχει πλεον ουτε τουμπα ουτε τπτ...ειναι μια μακρινη αναμνηση που οποιοι τη ζησαμε ειμαστε τυχεροι...η νεα ταξη πραγματων θελει καθισματακι, προπονητολογια την ωρα του αγωνα, σπορακι, καφεδακι και πανω απο ολα ησυχια...
καταντησαμε να κανουμε θεμα 4 κροτιδες που επεσαν στο ταρταν 20 μετρα απο τον αγωνιστικο χωρο γιατι χαλασαν την ακουστικη του στημενου κορακιου (οχι σαν τις φωτοβολιδες του γαυρου μεσα στο γηπεδο) και τον υπνο του υπολοιπου γηπεδου...αυτοι ειμαστε πια...
- ΑποστόληςΑ
Συμφωνώ με τα περί διαιτησίας. Αλλά...
Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε γρήγορα και αντί να τους πιέσουμε για το δεύτερο γκολ που θα ήταν απλό θέμα χρόνου καθότι ο χθεσινός Πανιώνιος δεν ήταν και καμιά ομάδα της προκοπής, εμείς κάτσαμε σαν βαριεστημένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Αρκεστήκαμε στον να αλλάζουμε πασούλες έξω από την περιοχή τους. Με σκορ ρευστό ο διαιτητής θα εύρισκε μια ευκαιρία να μας την καρφώσει, όπως και έκανε.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μ' αυτό κέντρο δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε καλύτερα.
Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε γρήγορα και αντί να τους πιέσουμε για το δεύτερο γκολ που θα ήταν απλό θέμα χρόνου καθότι ο χθεσινός Πανιώνιος δεν ήταν και καμιά ομάδα της προκοπής, εμείς κάτσαμε σαν βαριεστημένοι δημόσιοι υπάλληλοι. Αρκεστήκαμε στον να αλλάζουμε πασούλες έξω από την περιοχή τους. Με σκορ ρευστό ο διαιτητής θα εύρισκε μια ευκαιρία να μας την καρφώσει, όπως και έκανε.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μ' αυτό κέντρο δεν υπήρχε περίπτωση να πάμε καλύτερα.
Μήπως όμως (με αυτόν τον συγκεκριμένο Πανιώνιο ειδικά) μπορούσαν
αλλά έκαναν συντήρηση για την Πέμπτη; 

Να προσθέσω στο παραπάνω Αποστόλη πως δεν αλλάζαμε παςες μόνο έξω από την περιοχή τους αλλά και από την αμυνα μας. οτι ξεκινούσε μετά το 1-0 ήταν σε εκνευριστικά αργό τέμπο, του τύπου πάμε να διαχειριστούμε το σκορ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ με τα περί διαιτησίας. Αλλά...
Δηλαδή σε κάποια φάση Μαλεζάς Βιτορ Τζαβελλας κ Τζιόλης μπροστά τους, απορούσες γιατί μπορεί να ταλαιπωρούν τόσο την έναρξη της ανάπτυξης της ομάδας.
Πως θα βρει ρυθμό στο παιχνίδι ο μπροστινός παίκτης όταν θα συμμετέχει μια φορά στο δεκάλεπτο;
Συμφωνώ με τον Sera.Αντί να δούμε τα χάλια μας,ασχολούμαστε με 4 κροτίδες που ενόχλησαν το υπερευαίσθητο κοράκι.
Πρέπει να γίνει αυτοκριτική.Και να μην ψάχνουμε συνεχώς για να ρίχνουμε κατηγορίες στους ίδιους και τους ίδιους.
Πρέπει να γίνει αυτοκριτική.Και να μην ψάχνουμε συνεχώς για να ρίχνουμε κατηγορίες στους ίδιους και τους ίδιους.
Δεν ξερω αν γράφτηκε,αυτός ο Χατζηισαιας πολυ μου άρεσε,αν και σωματικά δείχνει τσεκούρι παλαιάς κοπής έχει καλή τεχνική και γενικά δείχνει να είναι έτοιμος με πολλά καλά στοιχεία.
Πάρτε τον πριν τον πάρει και αυτόν ο γαύρος.
Πάρτε τον πριν τον πάρει και αυτόν ο γαύρος.