Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από nico4 »

MANIAKOS έγραψε:Εγω θελω εναν που να θελει οδοντίατρο
:lol: Maniakos for President
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πληροφορίες μου από άτομο που είναι "μέσα στα πράγματα", μιλάνε για επικείμενη μεταγραφή Λατίνου ποδ/στή για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ...! Έχω την "αίσθηση" ότι πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο! Θα ανακοινωθεί, λένε, μέχρι την Παρασκευή! Αρχίζουμε τις κινήσεις...?
Γενάρη δεν ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος; Πώς να ανακοινωθεί μέχρι Παρασκευή;
Τα δικά σου άρχισες πάλι...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ήθελε να πεί Παρασκευή 1-1-2016 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

CCCP έγραψε:
Καλα αν φυγουν Τζιολης-Τζαβελλας το κλαμα που εχει να πεσει απο τους 24 δε λεγεται.
Ξέχασες τον Γλύκο... ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: Μήπως να "αναστήσουμε" τον Joe Jordan της Λιντς Γιουνάιτεντ στη δεκαετία του '70; ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mīngus έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Πληροφορίες μου από άτομο που είναι "μέσα στα πράγματα", μιλάνε για επικείμενη μεταγραφή Λατίνου ποδ/στή για την μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ...! Έχω την "αίσθηση" ότι πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Μπλάνκο! Θα ανακοινωθεί, λένε, μέχρι την Παρασκευή! Αρχίζουμε τις κινήσεις...?
Γενάρη δεν ξεκινάει η μεταγραφική περίοδος; Πώς να ανακοινωθεί μέχρι Παρασκευή;
Τα δικά σου άρχισες πάλι...
Θα ανακοινωθεί ότι έχουν συμφωνήσει προφορικά. Ούτως ή άλλως ο παίκτης θα έρθει για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει συμβόλαιο (από 01/01/2016 μέχρι 30/06/2019).
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 49#p586349
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τι κάνει αυτός;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ πορκυ αντε μπορει να βρεθει καποιος να πιστεψει για τις πληροφοριες σου εκ των εσω :lol: το ονομα ομως τι το ηθελες;ακομα και η κορη μου γελαει που δεν εχει κλεισει τα 4. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δωσε πονο:D:D:D:D:D
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

εσύ δεν έλεγες τον Ιούλιο ότι είχαμε κλείσει το Ροναλντίνιο και ήταν στο Παλλάς για φρέντο με τον Φράνκ?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

stephanos έγραψε:
Ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό:
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 49#p586349

Τον σαμπο τον έβαλες πριν τραυματιστεί η αφου; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

H sportday αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για Βέλιο (δεν υπάρχει περίπτωση, αλλά να πουλήσουμε κανένα φύλο, γιατί χανόμαστε).
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

goran 64 έγραψε:
CCCP έγραψε:
Καλα αν φυγουν Τζιολης-Τζαβελλας το κλαμα που εχει να πεσει απο τους 24 δε λεγεται.
Ξέχασες τον Γλύκο... ;)
Και απο εμένα θα πέσει κλάμα γιατι θα έχουμε χάσει 2 απο τους καλύτερους μας παίχτες περσυ και φέτος + θα έχουμε μεινει με έναν και παροπλισμένο τερματοφύλακα..

Το αν κλαίνε οι 24 μας ενδιαφέρει ή ο ΠΑΟΚ τι κάνει; Μπερδεύομαι.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Συγνώμη ρε αδερφέ...με όλη την καλή πρόθεση... αλλά τι πάει να πει...
Trilofiotis έγραψε:...θα έχουμε χάσει 2 απο τους καλύτερους μας παίχτες περσυ και φέτος + θα έχουμε μεινει με έναν και παροπλισμένο τερματοφύλακα...
:?: :?: :?:
Και ο Veron ξεχώριζε μες το γάλα σαν την μύγα to 2008, αλλά έφυγε όταν ανέβηκε ο πήχυς και οι προσδοκίες. Με αυτή την λογική λοιπόν κακώς έφυγε αφού ήταν ο καλύτερος τότε.
Είτε μας αρέσει είτε όχι... Τζαβέλλας, Τζιόλης, Γλύκος είναι μια χαρά για έναν ΠΑΟΚ του παρόντος. Για έναν ΠΑΟΚ του μέλλοντος δεν χωράνε με τίποτα.
Τζαβέλλας... Δεν μπορεί πλέον αριστερό μπακ και στόπερ δεν είναι με την καμία. Αργός, και σε ταχύτητα και σε αντιδράσεις, και όχι καλός στο μαρκάρισμα. Παίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος να καλύψει την θέση του "αριστερού στην τριάδα". Δεν πα να είναι και MVP... τον ευχαριστούμε για ότι έχει προσφέρει αλλά... ΠΡΕΠΕΙ να αντικατασταθεί -έστω στην 11αδα- από έναν κανονικό αριστερό στόπερ.
Τζιόλης... Καλός, χρυσός, αλλά πλέον το ποδόσφαιρο τον έχει ξεπεράσει -κι ας είναι ακόμα 30αρης-. Αργό σκαρί, κακή φυσική κατάσταση. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ!!! :lol:
Γλύκος... Έχει φτάσει στο pick της καριέρας του. Όπως λένε και κάποιοι εδώ... αν φύγει είναι σχεδόν αδύνατο να πάει σε ομάδα μεγαλύτερη από τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει περίπτωση να βρει αλλού τα λεφτά που παίρνει στον ΠΑΟΚ. Ο "παροπλισμένος" θα βρει ευκολότερα καλύτερη ομάδα από τον Γλύκο.

Δυστυχώς αν δεν σπάσεις αυγά δεν γίνεται ομελέτα. Αν θέλουμε να γίνει δουλεία θα πρέπει να φύγουν και παίχτες που θεωρούμε "καλύτερους".
Για παράδειγμα... Θεωρώ ότι το καλοκαίρι και βάση αυτών που έχουν δείξει ως τώρα... Cimirot, Sabo, Πέλκας, Golasa, Antonis μαζί με ένα 8ο-10ρι επιπέδου θα πρέπει να είναι αυτοί που θα μοιραστούν τις 3 θέσεις του κέντρου.
Δυστυχώς οι Τζιόλης και Kace -κατ' εμέ- δεν χωράνε σε μια ομάδα που θέλει να λέει ότι θα παίζει τεχνικό, σύγχρονο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Και ας τους θεωρώ τους καλύτερους όλο αυτό τον καιρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”