Φίλε αυτό που γράφεις ήθελα να το αναφέρω σε αυτό που έγραψα πριν αλλά θα έβγαινε μεγάλο σεντόνι. Είναι απίστευτη η αβάντα που τρώει από τους δημοσιογράφους. Δε θα ξεχάσω τον καθυστερημένο τον Χαλβατσιώτη που μετά τον αγώνα κυπέλλου με Πανθρακικό που ήταν βασικός, του έκανε κάτι εμετικές ερωτήσεις του στυλ "μα καλά ο προπονητής σου δε βλέπει ότι ο Όλσεν κάνει λάθη" κτλ. Το ίδιο και ο μπετόβλακας Πετρωτός σε μια συνέντευξη τύπου του Τούντορ που οι μισές του ερωτήσεις είχαν επικεντρωθεί στην αντικατάσταση του Όλσεν από Γλύκο. ΑΡΔοκαταστάσεις.Odi έγραψε:Περιμένω άρθρο από τους αντικειμενικούς24.για να διαβάσω οτι ο Γλύκος δεν εχει ευθύνη,γενικά είχε σοβαρή παρουσία και αυτά τα γκολ "τρώγονται".
71.Παναγιώτης Γλύκος
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ καν τι θα έγραφαν αν τις γκέλες που έχει κάνει ο Γλύκος,τις έκανε ο Όλσεν.Και τι θα γινόταν στο topic του Σουηδού και μετά να τρέχω εγώ να κάνω τον πυροσβέστη.
Ούτε την άμυνα κατευθύνει,ούτε σωστά βολέ κάνει,ούτε σωστές εξόδους κάνει,γενικά δεν κάνει τίποτα που δεν έκανε ο Όλσεν.
Τέλος πάντων,όσο και να μην τον πάω για το καλό της ομάδας ευχόμουν να μην αποδείξει και πάλι οτι δεν κάνει.Στα τελευταία ματς πάντως όχι απλά το αποδεικνύει,αλλά το φωνάζει κιόλας.
Ούτε την άμυνα κατευθύνει,ούτε σωστά βολέ κάνει,ούτε σωστές εξόδους κάνει,γενικά δεν κάνει τίποτα που δεν έκανε ο Όλσεν.
Τέλος πάντων,όσο και να μην τον πάω για το καλό της ομάδας ευχόμουν να μην αποδείξει και πάλι οτι δεν κάνει.Στα τελευταία ματς πάντως όχι απλά το αποδεικνύει,αλλά το φωνάζει κιόλας.
Δεν ξέρω αν "τρώγοντα" γενικά , αλλά ο δικός μας είναι ψιλοσιγουράκι ότι θα το φάει.
3 άτομα βλέπαμε το παιχνίδι , δεν έννοιωσε έκπληξη κανείς.
3 άτομα βλέπαμε το παιχνίδι , δεν έννοιωσε έκπληξη κανείς.
Μεγάλη μαλ@κία ρε Παναγιώτη...Μου θύμισες το "λάθος βήμα" του Χαλκιά...Αν φας το γκολ πάνω απ το τείχος δεν θα σε κατηγορήσει κανένας...Το τρως στη γωνία που φυλάς και γίνεσαι ρόμπα...Απλά τα πράγματα ρε φίλε... 

- Dinos_Liverpool
Κακός σήμερα, στο γκολ και σε πολλά που έκανε, αλλά ορισμένοι έχετε φάει το κόλλημα της αρκούδας!
Ποιος φταίει που παίζει ο Γλύκος; Ο Κόλκας ή ο ίδιος ο Σουηδός;
Ποιος φταίει που παίζει ο Γλύκος; Ο Κόλκας ή ο ίδιος ο Σουηδός;
Στην τελευταία σου χρονιά στον ΠΑΟΚ δεν περιμένω να γίνεις καλύτερος.Με δεδομένο το πρόβλημα που υπάρχει στη θέση που παίζεις, ας πάρουμε από εσένα ό,τι είναι δυνατόν και ας ψάξουμε να καλύψουμε την τρύπα το καλοκαίρι.
Φυσικά ο Σουηδός δεν έφταιξε σε τπτ. Σε όλα ήταν τέλειος.
Γιαυτό έφαγε πάγκο.
Το κακό είναι ότι ο ένας είναι κακός κ ο άλλος χειρότερος.
Κ εμείς απλά λογομαχούμε για το ποιός απ τους 2 είναι ο κακός κ ποιός ο χειρότερος.
Γιαυτό έφαγε πάγκο.
Κ εμείς απλά λογομαχούμε για το ποιός απ τους 2 είναι ο κακός κ ποιός ο χειρότερος.
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ολόκληρος ΠΑΟΚ έχει κολλήσει τόσα χρόνια με σένα βασικό, φαντάζει αδιανόητο
Πραγματικά εποχές τοχουρογλου ξαναζουμε
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- Dinos_Liverpool
Α, ρε αρχιτρολάρα κι εσύ!!!MANIAKOS έγραψε:Εγω και αλλος ένας τον ψηφίσαμε μβίπι παντως

- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Μεγάλη μαλ@κία ρε Παναγιώτη...Μου θύμισες το "λάθος βήμα" του Χαλκιά...Αν φας το γκολ πάνω απ το τείχος δεν θα σε κατηγορήσει κανένας...Το τρως στη γωνία που φυλάς και γίνεσαι ρόμπα...Απλά τα πράγματα ρε φίλε...
Mapogo έγραψε:Φυσικά ο Σουηδός δεν έφταιξε σε τπτ. Σε όλα ήταν τέλειος.
Γιαυτό έφαγε πάγκο.
Aυτο και απο εμενα,Παναγιωτη αυτο το φαουλ δεν το τρωνε ουτε ερασιτεχνες.
- pisakaipoupoula
οχι φιλε μου απο τη μια εχουμε εναν ελπιδοφορο νεο τερματοφυλακα που πρωτη φορα βγαινει απο την χωρα του (βλεπε και δηλωσεις σαμπο, μακ οσο αναφορα την προσαρμογη τετοιων ποδοσφαιριστων) και αντε να πεις εκανε και 1-2-3 γκαφες και απο την αλλη εχουμε εναν τερματοφυλακα που τον εχουμε φαει στη μαπα χρονια και εχει αποδειξει πολλακις οτι ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου...Mapogo έγραψε:Φυσικά ο Σουηδός δεν έφταιξε σε τπτ. Σε όλα ήταν τέλειος.
Γιαυτό έφαγε πάγκο.
το γιατι εμεις αντι να στηριξουμε φυσιολογικα τον πρωτο με επιμονη και υπομονη οχι μονο τον αμφισβητησαμε αλλα τον βγαλαμε και φταιχτη ολων των δεινων του ΠΑΟΚ με συνεχη "επιστημονικα" αρθρα και πολεμο μεσα απο τα μμε, ενω για τον δευτερο που εχει κανει πολλαπλασιες γκαφες στα παιχνιδια που αγωνιστηκε -μονο φετος στεκομαι- δεν "ανοιγει ρουθουνι" ειναι κατι που θα πρεπει να μας προβληματισει...
υγ και τον σαμπο που τον βγαζανε σαπακι ολοι τον ζητανε πλεον επιμονα στην 11αδα αναντικαταστατο αν αυτο κατι λεει και για την περιπτωση ολσεν...