Ο Τούντορ ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι και εγώ προσωπικά τον πιστεύω πολύ
Igor Tudor
-
Paokcojonas
Re: Igor Tudor
Πάντως θα πρέπει να μπαίνουμε και στη θέση του προπονητή λίγο. Άμα έβαζε τα παιδιά που απείχαν τόσο καιρό και γινόταν καμιά στραβή τι θα λέγαμε τώρα εμείς ;

μια χαρα το πηγε το παραμυθι απεναντι σε μια ομαδα που φετος μεχρι στιγμης εχει αστρο...
και το ροτεϊσον σωστα το πηγε, και δεν διακινδυνευσε επιβαρυνση παιχτων απο τραυματισμο, και τις αλλαγες καλα τις εκανε και το συστημα αλλαξε οταν επρεπε..
μια χαρα τουντορα. κιπ γκοϊνγκ μαϊ φρεντ
και το ροτεϊσον σωστα το πηγε, και δεν διακινδυνευσε επιβαρυνση παιχτων απο τραυματισμο, και τις αλλαγες καλα τις εκανε και το συστημα αλλαξε οταν επρεπε..
μια χαρα τουντορα. κιπ γκοϊνγκ μαϊ φρεντ
Π σημαντικο αυτο που ειπε για την ιδια. Ποιοτητα στα χαφ
Θελουμε σημείο αναφοράς εκει
- ΑποστόληςΑ
Θεωρώ ότι είδες την διαφορά σημερινών χαφ με αυτών προ τριημέρου. Για το καλό μας.
Αν δεν την είδες ο Θεός να μας φυλάει...
Αν δεν την είδες ο Θεός να μας φυλάει...
Το θέμα είναι πόσο εύκολο είναι να τη βρεις και πόσο κοστίζει.MANIAKOS έγραψε:Π σημαντικο αυτο που ειπε για την ιδια. Ποιοτητα στα χαφ
Εγώ νομίζω ότι την δουλειά του την κάνει ιδανικά ο Τούντορ. Καινούρια ομάδα- νέοι παίχτες- κάποιοι ανέτοιμοι- κάποιοι μέτριοι προς καλούτσικοι από τις ακαδημίες- κάποιοι που πρέπει να διακριθούν φέτος μπας και πιάσουν καλή τιμή μετά το ευρο κλπ.
Για μένα πρέπει να εξαντλήσει 3ετία.
Για μένα πρέπει να εξαντλήσει 3ετία.
σταματα να αδικεις τον εαυτο σου καταρχην την ομαδα και τον τεχνικο διευθυντη σου...ειναι κριμα και για σενα και για εμας και για ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ...
Έκανες την αλλαγή που έκρινε το παιχνίδι, αυτή του Κωνσταντινίδη.
Είναι κρίμα που δεν έχει καθόλου την τύχη μαζί σου και με την πρώτη ''σοβαρή'' φάση που κάνει ο αντίπαλος το τρώμε.
Που θα πάει, ελπίζω να αλλάξει.
Κι έχεις δίκιο, κάποιοι παίχτες κοιμούνται όρθιοι. Ίσως ο πάγκος τους ξυπνήσει.
Είναι κρίμα που δεν έχει καθόλου την τύχη μαζί σου και με την πρώτη ''σοβαρή'' φάση που κάνει ο αντίπαλος το τρώμε.
Που θα πάει, ελπίζω να αλλάξει.
Κι έχεις δίκιο, κάποιοι παίχτες κοιμούνται όρθιοι. Ίσως ο πάγκος τους ξυπνήσει.
Επιτέλους, δεν είναι κακό να ξεκινήσει χωρίς Μακ και Τζιολη στην ενδεκάδα.
Και νομίζω ότι ο Μαλεζας τον εκθέτει με την απόδοση του, σε ότι αφορά την προτίμηση στον Κόστα, τόσους μήνες.
Και νομίζω ότι ο Μαλεζας τον εκθέτει με την απόδοση του, σε ότι αφορά την προτίμηση στον Κόστα, τόσους μήνες.
- ΑποστόληςΑ
Τουλάχιστον ο Τζιόλης θα χάσει ένα από τα επόμενα 4 παιχνίδια λόγω καρτών. Έτσι σίγουρα θα δούμε Cimirot.
Τα επόμενα παιχνίδια είναι:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ
Τα επόμενα παιχνίδια είναι:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ
- ace79grpaok
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
++++Την δεδομενη χρονικη στιγμη δειχνουν μπαρουτοκαπνισμενοι οι δυο τους.Ισως μια ξεκουραση να τους εκανε καλο με τοσα πολλα ματς στα ποδια τους.DC έγραψε:Επιτέλους, δεν είναι κακό να ξεκινήσει χωρίς Μακ και Τζιολη στην ενδεκάδα.![]()
Σωστό αδικεί και την ομάδα και τον τεχνικό διευθυντή.. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συνεχίσει έτσι και ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μεταξύ τουςSera4 έγραψε:σταματα να αδικεις τον εαυτο σου καταρχην την ομαδα και τον τεχνικο διευθυντη σου...ειναι κριμα και για σενα και για εμας και για ολο τον οργανισμο του ΠΑΟΚ...
Μάστορα,άλλος πρέπει να είναι ο άξονας της ομάδας..Ελπίζω να το δεις και να μην κολλήσεις στα πρόσωπα.
- Aureliano Buendia
Νομίζω πλέον είναι οφθαλμοφανές ότι πρέπει να δούμε κι άλλα πρόσωπα στην ενδεκάδα.
Όχι να εξοβελιστούν τα υπάρχοντα και να αντικατασταθούν με άλλα επί μονίμου βάσεως.
Αυτά είναι γραφικότητες. Απλώς να δούμε κι άλλα πρόσωπα σε μεγαλύτερη συχνότητα.
Όχι να εξοβελιστούν τα υπάρχοντα και να αντικατασταθούν με άλλα επί μονίμου βάσεως.
Αυτά είναι γραφικότητες. Απλώς να δούμε κι άλλα πρόσωπα σε μεγαλύτερη συχνότητα.