Π.Α.Ο.Κ-Πανιώνιος,06/12,15:00,Novasports 2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Re: Π.Α.Ο.Κ-Πανιώνιος,06/12,15:00,Novasports 2

Δημοσίευση από Gimnistis »

paokovios1974 έγραψε:Νικη και στηριζουμε για αλλη μια εβδομαδα.
:opaokara: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pilotos έγραψε:
Sera4 έγραψε:αν κατεβει αυτη η 11αδα θα μιλαμε για το απολυτο εγκλημα και για αυτοκτονικες τασεις απο το τεχνικο επιτελειο...δε νομιζω να ισχυει...δε γινεται να ισχυει...
Δείτε το κι αλλιώς
Μια γκέλα και η πόρτα της εξόδου ανοίγει για κάποιους... Και δεν ξανακλείνει

SM-G920F
ε δε γινονται ρε συ αυτα και μονο στη σκεψη παθαινω νευρικο κλωνισμο...

δε γινεται να επιμενεις στους 3 του κεντρου που τους πηρε τα μετρα ακομα και η γκαμπαλα με την καλλονη...δε γινεται θα πρεπει να εχεις καποιο θεμα ρε παιδι μου...

δε γινεται να μιλαμε για διαχειριση στον τσιμιροτ, τον αντωνη οταν ο τζιολης δεν θα μπορει ουτε να περπατησει στο δευτερο γυρο, ο κατσε μπαινει και παιζει απευθειας μετα απο καιρο αποχης, ο λεοβατς μπαινει και παιζει κατευθειαν κλπ....

δε γινεται να στηριζεις το σαμπο (το μοναδικο χαφ που παταει περιοχη) στα ασχημα του και τωρα που ανεβαινει να μην του δινει χρονο, οπως και στο γκολασα και το μυστακιδη οταν ο μακ εχει 2 γκολ σε 30 τελικες και 1 ασσιστ...

δεν ξερω εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω...βαρεθηκα να βλεπω ολη την ποιοτητα στον παγκο μου και εγω να προσπαθω να κερδισω τον τελευταιο πανθρακικο,τον παναιτωλικο, τον αστερα που τον εκανε διπλο ακομα και η γρια με 10 παιχτες και την καλλονη που την κερδισα με αιμα...ημαρτον πια...

το ξαναλεω δεν γινεται να ισχυει αυτο...εγω αρνουμαι να το πιστεψω...αλλιως θα αρχισω να πιστευω στο τελος οτι στον ΠΑΟΚ προωθουν τα λεξοτανιλ γιατι δεν εξηγειται αυτο το πραγμα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

paokovios1974 έγραψε:Νικη και στηριζουμε για αλλη μια εβδομαδα.
Συν ΙΧ επι δυο
Το σύνθημα μας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Αγωνιστικα πελκα Τζιόλη κατσε δε θελω να ξαναδώ ειναι κακος συνδυασμός ταχύτητας δύναμης τέχνης

Με γκολασα Τζιόλη πελκα κατι γινεται αλλα θα θελα και σαμπο
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Να μην ξεχάσουμε αύριο παίζει ο συμπαθής κύριος καραμάνος!Πρέπει να του αποδείξουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές πως το τόξο του είναι ιμιτασιόν!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Για Τσιμιροτ κατανοω οτι τον προφυλασει γιατι προερχεται απο τριμηνη απουσια.Θα μπει οπωσδηποτε πρωτη αλλαγη πιστευω.
Για Σαμπο για μενα θα ειναι εκπληξη αν δεν ξεκινησει.
Παρολο που εχει δηλωσει οτι εχει αδυναμια στον πελκα,καλο θα ηταν να εδινε ρυθμο στον Σαμπο τωρα που παταει γερα στα ποδια του(και στην αντιπαλη περιοχη).
Ας παει καλα το ματς και να μην χρειαστουν οι αλλαγες να γυρισουν το ματς αλλα να διευρηνουμε την διαφορα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

paokovie δε διαφωνώ μαζί σου. Για να πω την αλήθεια έτσι το σεφτόμουν κ εγώ, προτιμούσα Σάμπο.

Απότι έχουμε δει ως τώρα όμως ο Τουντορ προσπαθει και δινει συνεχόμενεσ ευκαιρίες στους ψιλοντεφορμέ νέους παίχτες, όπως ειχε κάνει στις αρχές και με το Σάμπο. Αν συνεχίσει μέτρια ο Πέλκας τον βλέπω στα πιτς, όπως έκανε και συνέφερε και τον σλοβάκο.

Θα φανει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τη σύνθεση πρέπει να είμαστε λίγο επιφυλακτικοί γιατί, υπενθυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ δίνει 5 αγώνες στις επόμενες 14 ημέρες και θα χρειαστεί όλους τους παίκτες του:
6 ΔΕΚ: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15:00
10 ΔΕΚ: BORUSSIA DORTMUND - ΠΑΟΚ 20:00
14 ΔΕΚ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 19:30
17 ΔΕΚ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ 15:00
20 ΔΕΚ: ΠΑΟΚ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 15:00
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

οχι αλλο Πελκα, φτανει
οχι αλλο Τζιολη με Κατσε και την μπαλα ποτε καθετα
ελπιζω να μην ισχυει αυτο που γραφουν οι αρδ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι καποιους παικτες τους εχουμε πρωτη θεση βιτρινα γι αυτο και παιζουν βρεξει χιονισει,κατι αλλο ειναι εγκληματικο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sera4 έγραψε:αν κατεβει αυτη η 11αδα θα μιλαμε για το απολυτο εγκλημα και για αυτοκτονικες τασεις απο το τεχνικο επιτελειο...δε νομιζω να ισχυει...δε γινεται να ισχυει...

ε δε γινονται ρε συ αυτα και μονο στη σκεψη παθαινω νευρικο κλωνισμο...

δε γινεται να επιμενεις στους 3 του κεντρου που τους πηρε τα μετρα ακομα και η γκαμπαλα με την καλλονη...δε γινεται θα πρεπει να εχεις καποιο θεμα ρε παιδι μου...

δε γινεται να μιλαμε για διαχειριση στον τσιμιροτ, τον αντωνη οταν ο τζιολης δεν θα μπορει ουτε να περπατησει στο δευτερο γυρο, ο κατσε μπαινει και παιζει απευθειας μετα απο καιρο αποχης, ο λεοβατς μπαινει και παιζει κατευθειαν κλπ....

δε γινεται να στηριζεις το σαμπο (το μοναδικο χαφ που παταει περιοχη) στα ασχημα του και τωρα που ανεβαινει να μην του δινει χρονο, οπως και στο γκολασα και το μυστακιδη οταν ο μακ εχει 2 γκολ σε 30 τελικες και 1 ασσιστ...

δεν ξερω εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω...βαρεθηκα να βλεπω ολη την ποιοτητα στον παγκο μου και εγω να προσπαθω να κερδισω τον τελευταιο πανθρακικο,τον παναιτωλικο, τον αστερα που τον εκανε διπλο ακομα και η γρια με 10 παιχτες και την καλλονη που την κερδισα με αιμα...ημαρτον πια...

το ξαναλεω δεν γινεται να ισχυει αυτο...εγω αρνουμαι να το πιστεψω...αλλιως θα αρχισω να πιστευω στο τελος οτι στον ΠΑΟΚ προωθουν τα λεξοτανιλ γιατι δεν εξηγειται αυτο το πραγμα...

Συμφωνω απολυτα με Σερα, αλλωστε τα ιδια ειχα πει με Γκαμπαλα και εδικα με Καλλονη οσον αφορα τη συμμετοχη απ'την αρχη των Σαμπο και Γκολασα..

Ειδικα η προτιμηση Κατσε αντι Σαμπο στο αυριανο, δεν εχει καμια λογικη (το μοναδικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι θελει να βαλει το Σαμπο στο β' που ο νιωνιος θαναι κουρασμενος...Αλλα ρε φουστη αυτο να το δεχτω αν επαιζα με κανα γαυρο, ΟΧΙ με το νιωνιο)

Περα απο θεμα φορμας, ειναι και θεμα ψυχολογιας αλλωστε..
Ειδικα με ενα παιδι που εδειξε προβλημα στο συγκεκριμενο τομεα..

Και αντι να του την boostαρεις κι αλλο, αντι να τονωσεις την αυτοπεποιηθηση του, αντι να τον επιβραβευσεις (για να δειξεις εμπρακτα οτι εισαι αξιοκρατικος και παντα παιζουν οι καλυτεροι), τον αφηνεις εξω..

Και οχι για να μπει κανας Νατχο ή Νομποα, αλλα να μπει ο Κατσε που μετα τον τραυματισμο του εμφανιζεται φαντασμα του εαυτου του (+ οτι τα χαρακτηριστικα του δε βοηθανε πολυ με μικρομεσαιους στην Τουμπα)..

Ενας αλλος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ο Ιγκορ φοβαται την κοντρα επιθεση του νιωνιου και δε θελει να βρεθει προ εκπληξεων..
Οκ, να το δεχτω αν ειναι ετσι, αλλα μη μου βαζεις ΚΑΙ τον Τζιολη μεσα...
Ενας απ'τους 2 πρεπει να μεινει εξω!

Επισης μπορει να θελει να φερει τους "βασικους" Τζιολη-Κατσε προ των ευθυνων τους και περιμενει να δει πως θα αντιδρασουν, τωρα που περισσοτερο απο ποτε τιθεται εν αμφιβολω η συμμετοχη τους στο βασικο σχημα..

Το δεχομαι για Τσιμιροτ γιατι εχει φοβηθει το ματι του με περιπτωσεις Κιτσιου-Λεοβατς, και δε θελει να γινει καμια μλκια παλι γιατι τον θελει βασικο γραναζι της ομαδας απο γεναρη και μετα, και οπως ειπε ο paokovios
τον προφυλασει γιατι προερχεται απο τριμηνη απουσια.Θα μπει οπωσδηποτε πρωτη αλλαγη πιστευω.

Οπως ειπα με Καλλονη, μακαρι να παει καλα το ματς, με γκολ νωρις αλλα και κυριαρχια,
και ο μονος λογος που θα χρειαστουν οι Σαμπο-Τσιμιροτ ειναι για να διευρυνουμε τη διαφορα και οχι για να διορθωσουμε λαθη..

Υ.Γ. Επισης συμφωνω με το πνευμα των παρακατω για Αντονις και γενικα για τη διαχειριση των παικτων
Sera4 έγραψε:δε σου λεω να παρει χρονο συμμετοχης στο ματς (γιατι ουτε εγω τον θεωρω ετοιμο για κατι τετοιο) αλλα ναι θα τον επιβραβευσω για την καλη του συμμετοχη και θα του δειξω οτι βλεπω οτι προσπαθει...και θα στειλω και το μνμ στον κατσε και τον καθε κατσε οτι εδω δεν εχεις καμια φανελα σπιτι σου και οτι αν δεν μπορεις ή σκεφτεσαι αλλα πραγματα δεν εχω θεμα να σε αφησω και εκτος...
Υ.Γ. Γενικα παντως, καλυτερα να μην τρελαινομαστε τοσο (βαζω και εμενα φυσικα μεσα), γιατι υπαρχει καιρος για ολους..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Την Τεταρτη ειχαμε μια ομαδα που εριξε εξι γκολ γιατι εκανε καποια πραγματα στο γηπεδο που φαινονταν να ειναι δουλεμενα στην προπονηση παροτι η ομαδα επαιζε με αρκετους αναπληρωματικους.Τουλαχιστον αυτο ηταν το γενικο συμπερασμα εδω μεσα.Περσι, με την Καλαμαρια, οταν εγινε κατι αντιστοιχο αντικρύσαμε ενα συνοθύλευμα.Οταν λοιπον μια ομαδα παιζοντας με τους αναπληρωματικους βγαζει τετοια εικονα σημαινει οτι ο προπονητης δουλεύει και οπωσδηποτε δεν ειναι κανας ασχετος.Ε ας τον αφησουμε να κανει τη δουλεια του οπως αυτος ξερει.
Αλλη πιεση ασκουν τα Χανια κι άλλη ο Νιονιος με τα 3 κομμάντα απο διπλα.
Η συνθεση δεν θα ειχε τοση σημασια αν εμεις καναμε καλα αυτο που μαθαμε τοσα χρονια.Αφηστε τις γκρινιες και τις μιρλες για το παραμικρο και δωστε λιγη απ αυτη την περιβοητη στηριξη που ΤΟΣΟ αναγκη εχει αυτη η ομαδα.Λιγο να ανάψει η Τουμπα ,ο κορακας θα μαζευτει κι ο νιονιος θα λιωσει.Αν οχι ,στο ιδιο εργο θεατες θα ειμαστε.Αυτη η ομαδα δε μπορει να παιξει μπαλα σε μια Τουμπα εκκλησια,παρτε το χαμπαρι.Εχει γραφτει στο DNA της χρονια τωρα.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
:nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ Αν εβαζε Τσιμιροτο Αντωνη ,Τεταρτη Κυριακη και γινοταν καμια στραβη, παλι εμεις δε θα τον σταυρωναμε που δε προστατεψε τους παικτες και υποτροπιασαν ?

ΥΓ2. Εσεις εκει στη 5 ,λιγο ψυχη ρε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο πελάτης εχει παντα δίκιο
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Πάλι καλά που δεν πρέπει να βγουν βιαστικά συμπεράσματα από ένα ματς κι ο κόσμος δεν ζητάει μετ επιτάσεως αλλαγή σε όλα τα χαφ, oh wait. :mrgreen:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η ξερολίασή μας αγγίζει τα όρια του παραλόγου. Να μη παίξει αυτός να παίξει ο άλλος , να μη κάνω εγώ να κάνει η μάνα. Ο άλλος λέει για βιτρίνα - ναι για να πουλήσουμε το Τζιόλη. Λες κι ο Τούντορ δεν έχει το αγγούρι στο λοκο για να κερδίσει το ματς

Νίκη ακόμα και με τη Κ20 , ακόμα και με το Σκόνδρα κορυφή στην επίθεση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”