93.Terry Antonis

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
prist64

Re: 93.Terry Antonis

Δημοσίευση από prist64 »

Εδω παιζει βασικος παικτης που 9 στις 10 πασες του

εχουν γωνια 180 εως 270 μοιρες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

KOSTAS54 έγραψε:
prist64 έγραψε:Δεν παμε καλα.
Επιμονή, τίποτα δεν κατακτάται εύκολα και αμέσως!!!
Σημ. Υπάρχουν και οι ισορροπίες, που πρέπει να προσέχει ο προπονητής.

Συν ΙΧ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

KOSTAS54 έγραψε:
prist64 έγραψε:Δεν παμε καλα.
Επιμονή, τίποτα δεν κατακτάται εύκολα και αμέσως!!!
Σημ. Υπάρχουν και οι ισορροπίες, που πρέπει να προσέχει ο προπονητής.
Γ@μω την ισορροπια μου μεσα.

Ποσα χρονια εχεις να δεις τετοια "ποδια" ρε Κωστα?

Ας ελπισουμε να ξεκινησει ο Τσιμιροτ γιατι κουραστηκα να βλεπω την μπαλα να γυριζει
συνεχεια πισω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

γιατι θα παιξει ο τσιμιροτ βασικος? ;)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να δω για ποσο ακομα θα υπομενουμε το μαρτυριο των παραλληλων πασων κατσε και τζιολη...
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

desperando έγραψε:γιατι θα παιξει ο τσιμιροτ βασικος? ;)
Δεν εχεις κι αδικο.

Καποτε,οταν η μπαλα γυρνουσε πισω η ΤΟΥΜΠΑ "βούιζε
και τωρα αυτο ειναι πανάκεια.

Ναι ξερω,υπαρχει παικτης που ειναι σταθερος(ποσο?)
αν εχει διπλα του δυο τρεχαντηρια,κανει 40ρανταρες μπαλιες.................

Βρεθηκαν δυο παικτες που τα κανουν αυτα χωρις δυο τρεχαντηρια διπλα τους

και ο ενας ειναι εκτος αποστολής
και ο άλλος αν ξεκινησει?

Θα το ξαναπω..................
γαμω τις ισορροπιες μου μεσα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η λογική λέει πως όσοι έβγαλαν 90 λεπτά την Πέμπτη,δεν μπορούν να κάνουν το ίδιο και την Κυριακή.

Ωστόσο πιστεύω θα παίξει οι Τσίμιροτ και Ζάιρο.Ο άξονας μας και πάλι θα είναι πολύ προβλέψιμος..

Όσο για Άντονις και εγώ θέλω να τον δω κ άλλο για να σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη.Έτσι όπως είναι η αποστολή πάντως,μόνο τον Κάτσε θα άφηνα έξω για να βάλω τον Άντονις μέσα..

Και αν γυρίσουν και οι Χαρίσης,Μπερμπάτοφ,Κίτσιου,Κόστα να δω ποιος θα μένει έξω..
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

Δίαβασα οτι ο Τουντορ σε αφησε εκτος αποστολης.Πιστευω και εσυ το καταλαβαινεις οτι ειναι λογικο.Ολοι οι μεσοι που εχουμε βρισκονται σε πολυ καλυτερη φυσικη κατασταση απο σενα.Μπορει να φανηκε στα χανια οτι ξερεις απο τους περισσοτερους πιο πολυ μπαλα εσυ αλλα φανηκε επισης οτι εισαι λιγο βαρυς στις επιστροφες σου.Πρωτα φτιαξε τα σωματικα προσοντα σου,μετα φτιαξε φυσικη κατασταση και μετα εχεις πολλες πι8ανοτητες να εισαι βασικος.
Με πολυ δουλεια μπορεις να πετυχεις πολλα...
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Eκει που ο παικτης λεει επαιξα 30 λεπτα κ εδειξα 5 πραγματα ,παλι εκτος αποστολης ο προπονητης.
Με λιγα λογια ουτε καν μπες στην αποστολή για να σου δειξω οτι η εμφανιση σου ειχε κ ενα αντικρισμα.

Απο μπαλα το διαβασαμε εδω μεσα,το ειδαμε και με τα ματια μας,οτι το παλικαρι το κατεχει.Δεν γνωριζουμε τις αντοχες του οκ αλλα το να μπαινει καπακι εκτος αποστολής δεν καθεται καλα.

Γαμας την ψυχολογια του παικτη ρε Τουντορα.
Άβαταρ μέλους
dravinosRa

Δημοσίευση από dravinosRa »

VAGGT έγραψε:Eκει που ο παικτης λεει επαιξα 30 λεπτα κ εδειξα 5 πραγματα ,παλι εκτος αποστολης ο προπονητης.
Με λιγα λογια ουτε καν μπες στην αποστολή για να σου δειξω οτι η εμφανιση σου ειχε κ ενα αντικρισμα.

Απο μπαλα το διαβασαμε εδω μεσα,το ειδαμε και με τα ματια μας,οτι το παλικαρι το κατεχει.Δεν γνωριζουμε τις αντοχες του οκ αλλα το να μπαινει καπακι εκτος αποστολής δεν καθεται καλα.

Γαμας την ψυχολογια του παικτη ρε Τουντορα.

Ναι αλλα ποιον να αφηνε εξω;
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

dravinosRa έγραψε:Δίαβασα οτι ο Τουντορ σε αφησε εκτος αποστολης.Πιστευω και εσυ το καταλαβαινεις οτι ειναι λογικο.Ολοι οι μεσοι που εχουμε βρισκονται σε πολυ καλυτερη φυσικη κατασταση απο σενα.Μπορει να φανηκε στα χανια οτι ξερεις απο τους περισσοτερους πιο πολυ μπαλα εσυ αλλα φανηκε επισης οτι εισαι λιγο βαρυς στις επιστροφες σου.Πρωτα φτιαξε τα σωματικα προσοντα σου,μετα φτιαξε φυσικη κατασταση και μετα εχεις πολλες πι8ανοτητες να εισαι βασικος.
+1

Μην είστε ανυπόμονοι, θα παίξει κι αυτός. Ναι μεν άφησε πολλές υποσχέσεις η εμφάνιση στα Χανιά, αλλά την ώρα που μπήκε στον αγώνα οι άλλοι είχαν ψοφήσει. Ανάθεμα κι αν τον πίεσε μια φορά ο αντίπαλος. Είχε να παίξει μπάλα δε ξέρω κι εγώ από πότε, ηρεμήστε λίγο.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ο τζιωλης ειναι υπερηχητικος ενω ο λευτερης ειναι αργος..
ε μα μετα απο τετοια αποθεωση(του τζιωλη) τοτε με τις μπαλαρινες αυτοπαγιδευτηκες τουντορα..
τον σεβομαι απολυτα τον αλεξανδρο αλλα βρισκω το παιχνιδι του εξαιρετικα παρωχημενο ..
κριμα πραγματικα..ξενερωμα..
οχι αλλο αργο παραλληλο ποδοσφαιρο με χαφ που δε μπορουν να περασουν καθετα ουτε κολωνα..
παμε μεγαλε μη ξενερωνεις..
εχεις τη ποιοτητα που διψαμε να δουμε..
δουλευε εσυ και εμεις εδω ειμαστε..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παίδες ο άνθρωπος έπαιξε μπάλα μετά από πόσο καιρό.Σιγά σιγά όλα θα γίνουν.Και εγώ θέλω μεγάλες αλλαγές στον άξονα,αλλά όχι σπασμωδικές κινήσεις..
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:
dravinosRa έγραψε:Δίαβασα οτι ο Τουντορ σε αφησε εκτος αποστολης.Πιστευω και εσυ το καταλαβαινεις οτι ειναι λογικο.Ολοι οι μεσοι που εχουμε βρισκονται σε πολυ καλυτερη φυσικη κατασταση απο σενα.Μπορει να φανηκε στα χανια οτι ξερεις απο τους περισσοτερους πιο πολυ μπαλα εσυ αλλα φανηκε επισης οτι εισαι λιγο βαρυς στις επιστροφες σου.Πρωτα φτιαξε τα σωματικα προσοντα σου,μετα φτιαξε φυσικη κατασταση και μετα εχεις πολλες πι8ανοτητες να εισαι βασικος.
+1

Μην είστε ανυπόμονοι, θα παίξει κι αυτός. Ναι μεν άφησε πολλές υποσχέσεις η εμφάνιση στα Χανιά, αλλά την ώρα που μπήκε στον αγώνα οι άλλοι είχαν ψοφήσει. Ανάθεμα κι αν τον πίεσε μια φορά ο αντίπαλος. Είχε να παίξει μπάλα δε ξέρω κι εγώ από πότε, ηρεμήστε λίγο.
Επειδη χιλιοειπωθηκε αυτο το πραγμα.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ.Ο ανθρωπος εστελνε ΤΙΣ ΠΑΣΕΣ εκει που επρεπε χωρις ΛΑΘΗ.Δεν εκανε 30 τακλιν πετυχημενα σε αντεπιθεση,δεν εκθειαζουμε τις μονομαχιες του ουτε οτι προσπερασε 30 αμυντικους 2 καντινες και το πυροσβεστικο σωμα των Χανιων.Εκθειαζουμε ανοιγμα γηπεδου,πασες ακριβειας και τοποθετησεις στο γηπεδο που θα ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ απο οποιονδηποτε αμυντικο χαφ ειτε παιζει με τα Χανια ΕΙΤΕ με την Μαντσεστερ του Γιουναιτεντ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΒΟΛΕΣ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΡΕ ΠΣΤ ΜΟΥ.Τι ειστε σεις;
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

εγω παντως εκτος απο τις εξαιρετικα ευστοχες μπαλιες
θυμαμαι ενα στιγμιοτυπο οπου ειναι κατοχος της μπαλας εκτος περιοχης τον πιεζουν δυο πεφτει και πεφτοντας μαζευει τη μπαλα περιστρεφεται τους αποφευγει και μοιραζει μια πολυ σωστη χρονο και χωρο καθετη..
οπως επισης αλλο ενα οπου κινειται καθετα περναει λιγο εκτος περιοχης με ωραια τριπλα δυο αμυντικους και μοιραζει μια εξισου πετυχημενη καθετη..
ειδα μακρινες μπαλιες ειδα τριπλα ειδα αποφυγες ειδα μονοκοματες σουταρες να γλυφουν δοκαρι ..
ειδα κρατημα μπαλας και σωστα και ορθα ξεδιπλωμενη ποδοσφαιρικη σκεψη..
και καθετες..
οκ στην αμυνα φανηκε λιγο βαρυς αλλα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι τοσο πολυτιμα που τα χρειαζεσαι και ας καλυπτουν αλλοι μεχρι να ερθει σε κατασταση..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”