Α.Ο. Χανιά - Π.Α.Ο.Κ. 2-6 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP Χανιά - Π.Α.Ο.Κ.

Olsen
2
2%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Golasa
2
2%
Cimirot
24
20%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβεσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Sabo
44
37%
Μυστακίδης
7
6%
Jairo
27
23%
Antonis
14
12%
Αθανασιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Leovac
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 120

prist64

Re: Α.Ο. Χανιά - Π.Α.Ο.Κ. 2-6 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από prist64 »

goran 64 έγραψε:
prist64 έγραψε:Kαι πριν αλεκτωρ λαλησει τρις....................
...και την εκπομπή μου τελείωσα και η φυλλάδα έκλεισε και όρεξη βρήκα...Ουφ, τι να πρωτοπρολάβω ο π@ύστης λέμε; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Οι "καζανιές" προς τα που "πέφτουν" φίλε μου μιας και θέλω μία νταμιτζάνα χωρίς γλυκάνισο; Να έρθω να πάρω απ την πηγή...αφού, να τσιμπήσουμε για μεζέ κανένα παπί απ τα "καλώς στοχευμένα" και να γνωριστούμε και λίγο καλύτερα μιας και το nickname μας έχει και την ίδια κατάληξη δηλαδή...αφού... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok:
Τσιμπησε το μελανουρι.

Το καζανι βρισκεται 60χλμ πηγαινοντας για Σερρες,
για την νταμιτζανα ειναι ευκολο,
παπιά γιοκ,θα πρεπει να βολευτεις με μπεκατσες,
ή λουκανικα σπεσιαλ,για τα υπολοιπα κρεατικα δεν εγγυωμαι προσωπικα,
δεν εχω προβλημα να γνωρισω κανεναν,
η καταληξη αναφερεται στο έτος γεννησεως,η δικια σου?

Προυποθεση για τα παραπανω η αμεση προσβαδη στον "αερα" μεσω ειδικου τηλ.,
εφημεριδες δεν διαβαζω.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωραίος ο πάτερ...Το 64 ναι, είναι η χρονιά γέννησης μου...Δεν είναι πρόβλημα για μεζέ η "μπεκάτσα", ούτε το λουκάνικο φυσικά αν η γράπα είναι "αγίασμα"...Λοιπόν Σαλονικιός γέννημα θρέμα είμαι και φυσικά γουστάρω και μία νταμιτζάνα γράπα και να γνωρίζομαι με "σειρές" μου, ειδικά αν είναι Π.Α.Ο.Κ.τσάκια...Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου ήταν γεννημένος Τερπνή Νιγρίτας (μιας και τα 60χλμ προς Σέρρες) κι οι γονείς του πρόσφυγες απ την Πόλη...Το τελευταίο με το τηλέφωνο στον αέρα δεν τόπιασα...Εξηγήσου να "μπω" ευθεία...Γνώμη μου να κανονίσουμε μέρα και ώρα (από ΄βδομάδα τώρα πια), να σου πω με τι αυτοκίνητο θα είμαι και να μου πεις μέρος να έρθεις να με παραλάβεις συνοδεία μέχρι την "καζανοκατάσταση"...

Υ.Γ. Μελαχρινός είμαι αλλά όχι κι από Santa Barbara (για το "μελανούρι" - όχι και ψάρι - λέμε)... :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ.2..."Το κύπελλο εμείς...ή κα-νείς"...(για το on του topic ρε παιδιά)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Για συνεχάτε εις τον καφενείον, να 'ουμ... λωκόγεροι και σεις, που μου θέλετε και φόρουμ πάνω στο άνθος (το αποξηραμένον, φυσικά!) της μεγάλης ηλικία σας... Καφενείον!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Σωστός ο Ντίνος...Πως να μην παραδεχτώ το (εν μέρει όμως, αφού αναφέρομαι ρητά στο Κύπελλο στο 2ο Υ.Γ. μου) "α-topi(c)-μα" μου τώρα; :mrgreen: Πάτερ πάμε "καφενέ"...αφού... :opaokara:

Υ.Γ. Ντίνο μαζί με μας δεν "στέλνεις" και τα αντίστοιχα posts μας στο καφενείο :oops: για να μην μπερδευόμαστε οι...αποξηραμένοι; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

prist64 έγραψε: Το καζανι βρισκεται 60χλμ πηγαινοντας για Σερρες,
Ώπα, κοντοχωριανό . . . . . . . το καζάνι :D :D
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ανέβηκε και η παρακάμερα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μην ξεχνάμε ότι τα Χανιά κέρδισαν 1-2 μέσα στον Ολυμπιακό Βόλου και έχουν τους ίδιους βαθμούς με τον Πανθρακικό τον οποίο αντιμετωπίζουν στα Χανιά (17/12)
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Είδα τους παίκτες να πιέζουν ψηλά, να τρέχουν για να τους πάρουν την μπάλα και να μην αφήνουν τον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι. Όπως ακριβώς στην αρχή της περιόδου και σε αντίθεση με τα τελευταία παιχνίδια όπου στιγμάτιζα το τζόκινγκ προς την μπάλα και την αναμονή του αντιπάλου να φτάσει στο κέντρο για να αρχίσει η όποια πίεση. Ελπίζω την Κυριακή να συνεχίσουν όπως την Τετάρτη παρόλο που ίσως να μην παίζουν οι Jairo και Μυστακίδης που πίεζαν με λύσσα χθες.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Όσοι υποβαθμιζουν την χθεσινή έκταση της νίκης επειδή και καλά ο αντίπαλος ήταν υποδεέστερος ας σκεφτούν ότι σε αποτυχημένα αποτελέσματα με υποδέεστερους αντιπάλους η καραμέλα έλεγε ότι αυτή η 11αδα παίζει για πρώτη φορά μαζί, οι παίκτες δεν γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, είναι φυσικό να μην βρίσκονται κ.α. κ.α. ........

Τι ισχύει λοιπόν για μια 11αδα που παίζει πρώτη φορά μαζί; Μήπως τελικά το αποτέλεσμα είναι περισσότερο δύσκολο να επιτευχθεί από ότι δείχνει; Μήπως τελικά γίνεται δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν και λόγω ομοιογένειας που αποκτάται στις προπονήσεις; ;)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Είσαι αιρετικός εσύ και μάς χαλάς την πιάτσα...

:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

tzelas έγραψε:Όσοι υποβαθμιζουν την χθεσινή έκταση της νίκης επειδή και καλά ο αντίπαλος ήταν υποδεέστερος ας σκεφτούν ότι σε αποτυχημένα αποτελέσματα με υποδέεστερους αντιπάλους η καραμέλα έλεγε ότι αυτή η 11αδα παίζει για πρώτη φορά μαζί, οι παίκτες δεν γνωρίζουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, είναι φυσικό να μην βρίσκονται κ.α. κ.α. ........

Τι ισχύει λοιπόν για μια 11αδα που παίζει πρώτη φορά μαζί; Μήπως τελικά το αποτέλεσμα είναι περισσότερο δύσκολο να επιτευχθεί από ότι δείχνει; Μήπως τελικά γίνεται δουλειά και το αποτέλεσμα ήταν και λόγω ομοιογένειας που αποκτάται στις προπονήσεις; ;)
Καταγγέλω το post αυτό ως λογικό και προφανώς λόγω έλλειψης γκρίνιας.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ναι αλλα ο Σκονδρας?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ειδα τον αγώνα κονσερβα. Για το δευτερο δεν μπορώ να κάνω κριτικη γιατι οι άλλοι παιζανε με δεκα.

Στο πρωτο η ομάδα στο επιθετικο τομέα επαιξε οπως θέλει ο Τουντορ. Ο Πελκας και ο Μυστακιδης κανανε φοβερη δουλεια με συνεχη κινηση ,ο Πέλκας εφτιαχνε και παιχνιδι και αν ήταν πιο προσηλωμένος θα ειχε σκοράρει πιο νωρίς.

Ο Ζαιρο για μένα ήταν ο MVP ,θέλει λιγο δουλεια στα τελειωματα ,το κοντρολ που κάνει με το στήθος στην πασα του Γκολασα δείχνει παικτη αξίας.

Ο Σαμπο το παιδι του λείπει πολυ αυτοπεποιηθηση ,αυτός ο αγώνας ήταν οτι πρέπει ,σιγα σιγα αναθεωρω.

Τον Τσιμιροτ θέλω να τον δω σε ενα παιχνιδι που θα πιεζομαστε για να δω πως αντιδραει στο αμυντικο σκέλος, ο τυπος ειναι παικταράς δεν κάνει τίποτα περιττό μέσα στον αγώνα ,όταν χρειαστεί θα κάνει την τριπλά του ,θα περάσει καθετη απο την τρυπα της βελόνας.

ο Γκολάσα πολυ καλος και αυτός εχει καλά στοιχεια.

Ο Μυστακιδης και αυτός ειναι αποκάλυψη ,θέλει και αυτος δουλεια στα τελειωματα.

Χρειαζομαστε αμυντικους,ο Κοροβεσης δεν μπορει να παιξει μπακ χαφ και αδικειται να βγαζουμε συμπεράσματα.

ο Αντονις ειναι τρελος τον γουστάρω δεν πρέπει να φύγει με τιποτα ,Με τον Τσιμιροτ μαζι μπορουν παιξουν 4-4-2.

Ηλικια όλων αυτών under23. Τι άλλο δηλαδη χρειαζεται για να καταλαβεις οτι η ομάδα χτιζεται.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Dinos_Liverpool έγραψε:Είσαι αιρετικός εσύ και μάς χαλάς την πιάτσα...

:shock: :shock: :shock:

Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σε κάνα εικοσάλεπτο κλειδώνει..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”