Χαντμπολ 2015-16
- Μπαρκαρούτσος
Re: Χαντμπολ 2015-16
Και 10 λεπτά με (πολύ) γρήγορο περπάτημα..!
Αλλά θα είναι *ουστιά να φύγουμε από το handball τόσο νωρίς!
Ας τα κανονίσουν μεταξύ τους οι σύνδεμσοι...ο στυλοβάτης της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας...
Αλλά θα είναι *ουστιά να φύγουμε από το handball τόσο νωρίς!
Ας τα κανονίσουν μεταξύ τους οι σύνδεμσοι...ο στυλοβάτης της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας...
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]32edEyKBqwI[/youtube]
Μόλις πρόσεξα το 4-10-99 κάτω από το σήμα του Π.Α.Ο.Κ. στις φανέλες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μόλις πρόσεξα το 4-10-99 κάτω από το σήμα του Π.Α.Ο.Κ. στις φανέλες...!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε μου RoMaN στις 15:15 το μεσημέρι ήμουν εκεί και έκανα το "χρέος" μου...Στο Μουσείο δεν προλάβαινα να πάω αλλά γνωρίστηκα με τον Σήφη, μιλήσαμε κανένα πεντάλεπτο, συστήθηκα με αληθινό ονοματεπώνυμο κι όχι nickname και μάλιστα όταν του ανέφερα κάποια ονόματα συμπαικτών μου τις δεκαετίες τέλη '70 και '80 που έπαιζα, πήρε τηλέφωνο τον παλιό δημοσιογράφο που "τρέχει" το "επικοινωνιακό" του handball, ο οποίος ακούγοντας το ονοματεπώνυμο μου μου έστειλε πολλά χαιρετίσματα...goran 64 έγραψε:Αύριο πρωί πάω Παλατάκι να πάρω ακόμα 3 διαρκείας...Ξέρει κανένας ποιες ώρες της μέρας "λειτουργούν";
Αν έχεις "κονέ" με τον Σήφη και περιέργεια να μάθεις το όνομα μου ρώτησε τον...Από κοντά αν θέλεις μπορούμε να βρεθούμε την Τετάρτη από 18:00-19:30 περίπου στο κλειστό της Μίκρας που παίζουμε με "την Ξυνή"...Θα είμαι εκεί...
Το ίδιο ισχύει και για όσα ακόμα παλικάρια θέλουν να βρεθούμε από κοντά...

καλή ευκαιρία για την ομάδα (μετά και το κακό ξεκίνημα στη χρονιά) να βρεθεί μόνη πρώτη.
αύριο παίζουν στη βέροια φίλιππος διομήδης και αν το άργος χάσει τότε ο ΠΑΟΚ με νίκη (μέσα στο καλό ποσειδώνα λουτρακίου) μένει μόνος πρώτος...
αύριο παίζουν στη βέροια φίλιππος διομήδης και αν το άργος χάσει τότε ο ΠΑΟΚ με νίκη (μέσα στο καλό ποσειδώνα λουτρακίου) μένει μόνος πρώτος...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γκεο χαντμπολάς είσαι! Εκτός από μαυρόγατα φυσικά!
Επι τι ευκαιρία που βλέπουμε τους αγώνες στην τιβί;
Επι τι ευκαιρία που βλέπουμε τους αγώνες στην τιβί;
εεε...στη Βέροια θυμάμαι μια χρονιά είμασταν 720 παιδιά στα τμήματα υποδομής στο χαντμπολ και 400 ήταν στα ποδόσφαιρα... 
ερτ2 και στην webtv τους. όσα και όταν δείχνει. νομίζω ενα ματς καθε αγωνιστική (ή δυο
)

ερτ2 και στην webtv τους. όσα και όταν δείχνει. νομίζω ενα ματς καθε αγωνιστική (ή δυο

Μεγάλη παράδοση η Βέροια στο handball...Από τις πρώτες πόλεις που ξεκίνησε το άθλημα στην Ελλάδα το 1973-4 περίπου...Πρώτο ήταν το Αμύνταιο (Θρυλικός ο Αμύντας Αμυνταίου), και μετά σχεδόν ταυτόχρονα η Κοζάνη (Εθνικός Κοζάνης), η Θεσσαλονίκη κι η Βέροια (Φίλιππος και λίγα χρόνια μετά η Γ.Ε.Βεροίας) κι ακολούθησε η Κατερίνη (Αρχέλαος Κατερίνης) κι όλες οι πόλεις της Βορείου Ελλάδος...Συμπαίχτη στην Νέων το 1983 (τότε που άρχισαν να "στεγνώνουν" οι λάσπες δηλαδή
) είχα τον Τέο τον Παυλίδη του Φίλιππου αν τυχόν τον ξέρεις K_geo... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 05 Δεκ 2015, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι κύπριοι δεν ήξερα ότι είχαν παράδοση στο χάντμπολgoran 64 έγραψε: (Θρυλικός ο Αμύντας Αμυνταίου)
Ο αμυντας πρωτοπόρος και η Βόρεια Ελλάδα γενικότερα όταν οι νότιοι δεν ήξεραν καν το άθλημα
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Τι κάνει αυτός ρε φίλε;K_geo έγραψε:εννοείται.

Για τα πέτρινα χρόνια που μιλάω εγώ ναι...Δύο με τρία χρόνια μετά ξεκίνησε στην Αθήνα ο Αθηναϊκός, ο Ιωνικός κι ο Πανελλήνιος...Την εποχή που δυστυχώς ο μακαρίτης ο Παντελάκης "έκλεισε" τότε το τμήμα handball του Π.Α.Ο.Κ. γιατί "δεν έβγαινε"...Τι κρίμα ρε πστ μου και θα φορούσα κι εγώ τον δικέφαλο στο στήθος...eorptol έγραψε:Ο αμυντας πρωτοπόρος και η Βόρεια Ελλάδα γενικότερα όταν οι νότιοι δεν ήξεραν καν το άθλημα

- Μπαρκαρούτσος
Τεράστια νίκη και σήμερα με 22-23 μέσα στο Λουτράκι επί του αήττητου εντός έδρας μέχρι σήμερα Ποσειδώνα!