Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
prist64

Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)

Δημοσίευση από prist64 »

Καλο θα ηταν να μπορουσε να ενημερωθει ο Ιβαν
για τον προτερο βιο των ανθρωπων που θελει να εχει στο "πλευρο" του,
καθως και για "παθη" που τους διακατεχουν.

Ποιος να βρεθει ομως?
Ο "απολυτος" παραγων δεν ειναι εν ζωη
και οι υπολοιποι,"γλυφουν" ο ενας τον αλλο.

Ειναι πολλα τα λεφτα....Ιβαν
εχει πεσει και "λορδα",γ@μησε τα,
ουτε ψυλλος στον κορφο σου.

Ιβαν αν θελεις ατομα να πλαισιωσουν την ΠΑΕ,
στησου εξω απο το γηπεδο και διαλεξε στην τυχη 10 ατομα που πληρωνουν εισητηριο,
καν' τους κι ενα ψυχολογικο τεστ και σιγουρα 2-3 θα βρεις.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι...

αλλά και όμως...

όλοι χρειάζονται! :mrgreen:

υγ: πατερ μου, σοβαρά τώρα, μέσες άκρες δεν διαφωνώ. :) ;) απλά να μου πει τι ώρα θα στηθεί απο έξω να είμαι εκεί! :lol: :lol:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Και η κοπρια χρειαζεται αλλά για τον............... μπαξε.

Δεν εχω δει μεχρι σημερα κοπρια σε κανενα τιμοκαταλογο.....ταβερνας.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

K_geo έγραψε:ναι...

αλλά και όμως...

υγ: πατερ μου, σοβαρά τώρα, μέσες άκρες δεν διαφωνώ. :) ;) απλά να μου πει τι ώρα θα στηθεί απο έξω να είμαι εκεί! :lol: :lol:
Το τεστ θα το περασεις?
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μόνο ιβαν μην φέρεις κανέναν Διονύση ψωμιάδη που θέλει το σκατοπολης αυτός είναι ποιο γραφικος από τον κυρ Σάββα και σε βρίζει τελευταία γιατί δεν τον συμβούλευεσε

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μονο εγω δεν μπορω να καταλαβω που μπορουν να βοηθησουν την ομαδα ανθρωποι οπως ο κουδας και ο βαζυρτζης?
αν καποιος εχεικαταλαβει ας εξηγησει και εμενα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Νομίζω κανείς δεν εχει καταλαβει :?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

prist64 έγραψε:
K_geo έγραψε:ναι...

αλλά και όμως...

Το τεστ θα το περασεις?
:mrgreen:
εεεμμμμ... ναι ρε. αρκει να μου πει καποιος ποια κουτακια να..τικαρω! :mrgreen:
prist64 έγραψε:Και η κοπρια χρειαζεται αλλά για τον............... μπαξε.

Δεν εχω δει μεχρι σημερα κοπρια σε κανενα τιμοκαταλογο.....ταβερνας.
κοίτα. όντως όλοι χρειάζονται. αλλά να είναι οι σωστοί κρίκοι στο σωστό σημείο της αλυσίδας, αλλιώς αυτή θα σπάσει και θα μείνει και ο μπαξές χωρίς κοπριά και η ταβέρνα (ως επακόλουθο) χωρίς τα αναγκαία ζαρζαβατικά... :ugeek: :D

υγ: ντεσπε, κανεις θα μπορουσε να πει οτι θα βοηθησουν τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που ειναι αυτη τη στιγμή στην παε να κατανοήσουν καλύτερα/ευκολότερα το ελλ.ποδοσφ.περιβάλλον ή να αναλάβουν δράσεις εξωστρέφειας/συσπείρωσης ή να καλύψουν κενά του αγωνιστικού τμήματος όπως ο τιμ μάνατζερ κτλ κτλ...

αλλά ξαναλέω, δεν μπορούν όλοι να τα κάνουν όλα. ο καθένας πρέπει να έχει το ρόλο του ανάλογα με τις ικανότητες του...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sera4 έγραψε:δεν τον εχω τον βεζυρτζη για ανθρωπο που θα δεχτει να μην εχει αποψη στο αγωνιστικο...γενικα ειναι πολυ συγκεντρωτικος ανθρωπος δεν ξερω κατα ποσο θα τον χωρεσουν σε καλουπια οπως και τον κουδα αν μπει...πολυ φοβαμαι οτι θα επηρεαζουν πολυ περισσοτερο τον σαββιδη και θα τον οδηγησουν σε λαθος κινησεις με αποτελεσμα να μεινουμε ενα κλαμπ περιορισμενο στα συνορα της ελληνικης νοοτροπιας...

δεν μπορω να ακουω υποψηφια στελεχη να προσπαθουν να περασουν τη λογικη του πως παιζοταν η μπαλα το 70...το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει παρα πολυ εχει γινει πολυ πιο περιπλοκο και δεν χρειαζομαστε τετοιες αντιληψεις πλεον...αυτο πιστευω εγω...
Συμφωνώ και "φοβάμαι" κι εγώ ότι δεν μας έχουν μείνει πολλές ευκαιρίες για να ξεφύγουμε απ την μιζέρια του "Σαλονικιού μπαγιάτη"...

Συμφωνώ ακόμα με desperando και "καθάρισμα" των μπούληδων 24 αλλά και πολλών άλλων...Ο μόνος τρόπος που βλέπω για να "ξεμπροστιαστούν" όλοι αυτοί είναι ο Π.Α.Ο.Κ. να έχει δικά του κανάλια ράδιο, διαδίκτυο και T.V. ώστε να αναγκαστούν να "βγουν" φανερά πια απέναντι του μέχρι να ψωμολυσσάξουν σε 12-18 μήνες, να αλλάξουν επάγγελμα και να γίνουν "νταβ@ατζήδες" σε κορίτσια πια κι όχι στον Π.Α.Ο.Κ. μας...

Πρόσεχε πολύ Ιβάν Σαββίδη...Τα "άπαρτα" κάστρα πέφτουν μόνο από μέσα...Κι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι το μεγαλύτερο κάστρο του πλανήτη για καναδυό εκατομμύρια λαό σκορπισμένο σε κάθε άκρη της Γης...Πρόσεξε λοιπόν να μην κάνεις το λάθος και τους ανοίξεις την "κερκόπορτα"...

:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο βεζυρτζης στην τελευταια ενασχολιση του με την παε ηταν τραγικος και αυτος και ο λακης οικονομιδης .....τεραστιο λαθος θα ειναι να ανακατευτει στα χωραφια του αρνεσεν αν και φοβαμε οτι θα το κανει γιατι στην συνεντευξη του στον real εκανε κριτικη για το αγωνιστικο στον αρνεσεν με τροπο που δεν με αρεσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Παρ 04 Δεκ 2015, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όπως στρώνεις,κοιμάσαι λένε...

το καλοκαίρι ο Ιβάν έκανε τις δυο τρείς κινήσεις- βάση για το μέλλον. χρεή, αναγνωρισμένο αθλητικό διευθυντή κ.α

αν τώρα θέλει να βάλει τρικλοποδία στο ίδιο του το..πρότζεκτ τι να πει κανείς... :roll:

Επίσης, διαβάζωντας και αποσπάσματα απο τη συνέντευξη του ψωμιάδη, δεν καταννοώ με ποια λογική οι Βεζυρτζής, Κουδας,Ψωμιάδης κτλ που θα θέλουν (?) να συνεργαστούν στην παε με τα υφιστάμενα στελέχη και δη τον Φράνκ Άρνεσεν "κατηγορούν" τη φετινή (μισή/τετράμηνη) χρονιά για σπατάλες, κουβάδες δίχως πάτους κτλ κτλ.

δεν θεωρώ ότι τέτοιες τάσεις δείχνουν διάθεση συνεργασίας, εκτός αν θεωρούν ότι "έπιασαν το σφυγμό" του κόσμου (ή του..μεγαλομετόχου; ;) ) και έτσι θα μπορέσουν να γίνουν πιο γρήγορα πιο αρεστοί. αλλά και πάλι, όταν μπαίνεις σε μια ομάδα με σκοπό να βοηθήσεις και να την αναπτύξεις δεν το κάνεις με στόχο το να είσαι αρεστός, αλλά να προσφέρεις με συνεργασία και αλτρουισμό... :roll:

κάτι δε μου στέκεται καλά σε όλη την ιστορία, άντε να ξεκαθαρίσει με το καλό γιατί μέχρι τότε οι αρδ θα λύνουν και θα δένουν... :twisted:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ο prist περιεγραψε οσο πιο ευστοχα και ηπια γινεται την ολη κατασταση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αμα μπηκε και ο ψωμιαδης στο μενου να φερουμε και τον ορφανο να ολοκληρωθει το καρε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

prist64 έγραψε:Καλο θα ηταν να μπορουσε να ενημερωθει ο Ιβαν
για τον προτερο βιο των ανθρωπων που θελει να εχει στο "πλευρο" του,
καθως και για "παθη" που τους διακατεχουν.

Ποιος να βρεθει ομως?
Ο "απολυτος" παραγων δεν ειναι εν ζωη
και οι υπολοιποι,"γλυφουν" ο ενας τον αλλο.

Ειναι πολλα τα λεφτα....Ιβαν
εχει πεσει και "λορδα",γ@μησε τα,
ουτε ψυλλος στον κορφο σου.

Ιβαν αν θελεις ατομα να πλαισιωσουν την ΠΑΕ,
στησου εξω απο το γηπεδο και διαλεξε στην τυχη 10 ατομα που πληρωνουν εισητηριο,
καν' τους κι ενα ψυχολογικο τεστ και σιγουρα 2-3 θα βρεις.
Σε βρίσκω τελείως ρεαλιστικό και σωστό...Την "ευλογία" σου...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

οι πρωην ποδοσφαιριστες, παραγοντες αυτοι ζουν ακομη στην δεκαετια του ογδοντα, μονο στον βεζυρτζη ελπιζω αλλα μονο αν ασχοληθει με τα εντός ελλαδας και μονο με τον περιγυρο επο κλπ και οχι τα αγωνιστικα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”