Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

Θέλω να επισημάνω το πρόβλημα της δυσκολίας-αδυναμίας κάποιων "φίλων" να σχολιάσουν στο forum μετά από νίκες (ιδιαίτερα δε μετά από εμφατικές νίκες) του Π.Α.Ο.Κ. και να κάνω τις ακόλουθες προτάσεις...

1...Αν έχουν πολλή δουλειά :shock: να κάνουμε αίτηση στο αφεντικό τους να παίρνουν ρεπό :o μετά από νίκες του Π.Α.Ο.Κ. μας... :opaokara:

2...Αν πάλι έχουν δική τους επιχείρηση :shock: να κηρύσσουμε "εθνική εορτή" :o για να είναι κλειστά τα μαγαζιά τους και να προλαβαίνουν να γράψουν έστω και κανένα "μπράβο" τα παιδιά... :opaokara:

3...Αν τυχόν "αρρωσταίνουν" :shock: να κάνουμε ένα ιατρείο κι ένα φαρμακείο "αλληλεγγύης" για να τους παρέχουμε την φροντίδα μας :o σαν καλοί συνάνθρωποι και "συνοπαδοί"...αφού... :opaokara:

Υ.Γ. Αν και μετά από τις συγκεκριμένες ενέργειες μας συνεχίσουν "το βιολί τους" να τους στείλουμε αντίδοτο για το δηλητήριο του "μαύρου μάμπα" μην τυχόν και κατά λάθος δαγκώσουν τη γλώσσα τους και...αυτοκτονήσουν άθελα τους...Άνθρωποι είμαστε ρε παιδιά...Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους συνανθρώπους μας!!! ;)
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

goran
Μπήκες σίφουνας τον Οκτώβρη και κατάφερες να κάνεις 800 ποστ σε δύο μήνες, ητοι 13 ποστ την ημέρα.
Οι περισσότεροι κάνουμε 800 ποστ σε δυο - τρια χρόνια.
Εγώ για να τολμήσω να γράψω σε αυτό το τόπικ, οπου ξερω οτι θα απευθυνθώ στους μοντ ουσιαστικά, χρειάστηκε να επιστρατεύσω όλο μου το θάρρος.
(Ουουουου, ψευταρά... για κάποια άλλα τόπικ που μας έκανες τα νεύρα τούρμπο τσιμουδιά ,ε;)

Ερχεσαι εσύ μεσα σε δυο μήνες και κάνεις και "παρατηρήσεις" για το πώς πρέπει να λειτουργεί το φόρουμ.
Ουτε καν έκατσα να διαβάσω τι γράφεις.
Μου είναι αδιάφορο.
Απο σεβασμό και μόνο, δεν θα έπρεπε να εκφράζεις άποψη για τον τρόπο λειτουργίας του Paokmania.gr
Δεν είναι δυνατόν οταν πριν δυο μήνες "ανακάλυψες" το πιο ενεργό φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ, να έχεις άποψη για το αν λειτουργεί σωστά.

Απο μένα τέλος.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καλά, δεν θα μαλώσετε κιόλας...

Γκόραν, ξέρουμε, βρε συ, ποιος γράφει και πότε. Ελέγχεται η κατάσταση! Be sure! Κι εγώ παρατηρώ, πάντως, ότι μερικές (μερικές ; ) φορές γράφεις παραπανήσια πράγματα. Μπες λίγο καλύτερα στο πνεύμα του φόρουμ και περιόρισε τα αχρείαστα ποστ, σε παρακαλώ.

Και για τους υπόλοιπους...

Εντάξει, ανοικτό φόρουμ είμαστε, ας δεχτούμε τον άλλο με τις όποιες ιδιαιτερότητές του, εντός των πλαισίων βέβαια. Εγώ πώς ανέχομαι π.χ. μερικούς υπέργηρους που η σχέση τους με το χιούμορ έχει διαρραγεί ολοσχερώς;
:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

:roll:
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Σωραίοςςςςςς!!!!

:pano: :pano: :pano:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Γιωρικααα,πατ' απάν' λέγω σε.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τι εγινε................παππουλη,
χτυπησε ο συναγερμος? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Καλά, δεν θα μαλώσετε κιόλας...

Γκόραν, ξέρουμε, βρε συ, ποιος γράφει και πότε. Ελέγχεται η κατάσταση! Be sure! Κι εγώ παρατηρώ, πάντως, ότι μερικές (μερικές ; ) φορές γράφεις παραπανήσια πράγματα. Μπες λίγο καλύτερα στο πνεύμα του φόρουμ και περιόρισε τα αχρείαστα ποστ, σε παρακαλώ.

Και για τους υπόλοιπους...

Εντάξει, ανοικτό φόρουμ είμαστε, ας δεχτούμε τον άλλο με τις όποιες ιδιαιτερότητές του, εντός των πλαισίων βέβαια. Εγώ πώς ανέχομαι π.χ. μερικούς υπέργηρους που η σχέση τους με το χιούμορ έχει διαρραγεί ολοσχερώς;
:roll: :roll: :roll:
Ντίνο μου είμαι κι εγώ από τους υπέργηρους (του forum φυσικά) αλλά με το χιούμορ η σχέση μου είναι "τσίλικη" ακόμα...Όπως και με τα νεύρα μου όμως επίσης...Φυσικά και κάνω προσπάθειες να μπω ακόμα καλύτερα στο πνεύμα του forum και πιστεύω ότι έχω δώσει ουκ ολίγα δείγματα γραφής...

Ας με συγχωρέσουν ο georgedoulk2008 και κάποιοι (μάλλον αρκετά) νεότεροι που τους φαίνομαι "σίφουνας" μέσα σε δύο μόλις μήνες με 800+ posts (δεν νομίζω να έχουν διαβάσει πάνω από καμιά εικοσαριά βέβαια), αλλά υποδείξεις για το πως να λειτουργεί το forum δεν μπορούν να με μέμφονται ότι έκανα ακόμα...Γνωρίζω ότι σαν μέλος του forum έχω δικαίωμα να κάνω τις προτάσεις μου, όπως και κριτική, όπως και την υποχρέωση να δέχομαι κριτική πάνω σε όσα γράφω και υποστηρίζω αλλά κάντε μου τη χάρη πρώτα να διαβάζετε τι γράφω κατανοώντας το, ώστε να ΜΗΝ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΤΕ τουλάχιστον γράφοντας πράγματα που δεν ισχύουν... ;)

Αν για να "κερδίσω" την απαξίωση κάποιων συμφορουμιτών μας είναι αρκετό ένα post-trol σε πιθανά "ξένα σώματα" εδώ μέσα και μάλιστα με το προσωπικό μου χιούμορ (δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους φυσικά) τότε δεν έχω κάτι παραπάνω να προσθέσω...Όλοι κρινόμαστε απ τα γραφόμενα μας άλλωστε...

Ευχαριστώ για την προσοχή σας... :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Μάγκες ξέρεται ότι υπάρχει στο tapatalk like;Σε πόστ που σού αρέσει;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

oui monsieur... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Έχεις παλιά έκδοση νομίζω :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τι π@απαριες και like μου λετε τωρα,

εδω την περιοδο των μεταγραφων ακουγα για το F5
και δεν εβγαζα ακρη,
μεχρι που ρωτησα τι ειναι αυτο το μαραφετι
και εγινα αφορμη για πολλα :mrgreen:

Πουτ@να τεχνολογια
εδω για τσιπουρο πας και σου λεε το έτερον ημισυ
κανε μου βιντεο κληση και δειξε μου τι καλουδια τρωτε
και αφου δειχνεις το τραπεζι σου λέεο
κανε μια γυρα να πω ενα γεια.

Ε κι εγω τι να κανω
μου "πεφτει" το τηλεφωνο(μεσα στο σπιτι φυσικα)
και παιρνω ενα παλιο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. ;)
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Πράγματα του διαβόλου είναι αυτά, πάτερ... Μακριά!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

θα ηθελα παρακαλω πολυ να διαγραφει ο λογαριασμος και τα οποια στοιχεια μου εχω δωσει σε αυτο το σαιτ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Τι σε έπιασε και σένα τώρα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”