93.Terry Antonis

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 93.Terry Antonis

Δημοσίευση από Sera4 »

καλα οι κολκοτσορμπατζογληδες ειδαν και διακριθεντα τον πελκα δεν απορω με το σχολιο τους...τα εχουμε ξαναπει μπιζνα κανουνε...
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4

Δημοσίευση από ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4 »

Να 'χα χίλια μάτια εσένανε να βλέπω !!!!! Παιχταρά μου !!!!!

Με την ελπίδα ότι θα έπαιζες σήμερα, έκατσα χθες και είδα και ξαναείδα και ξαναείδα
όλα τα βιντεάκια σου με την Σύδνευ.Παιχταρά μου !!!! Είσαι απόλαυση !!!

Δύο πόδια !!! Σουτ δυναμίτης !!!! Μπαλιές 40άρες ακριβείας στο εκατοστό !!!
Βλέπεις γήπεδο !!! Τσεκάρεις συνεχώς δεξιά, αριστερά τις θέσεις των συμπαιχτών σου !!!
Δημιουργείς φάσεις από το πουθενά, με μία μπαλιά από το χώρο της άμυνας τρυπάς
τον αντίπαλο και δίνεις πάρε βάλε στον επιθετικό !!!
Ψάχνεις το γκολ με τα φοβερά σουτ !!! Προσποίηση, τρίπλα και ξεμαρκάρισμα εκπληκτικό !!!
Είσαι μια ποδοσφαιρική ΕΥΦΥΙΑ !!! Ενα κομπιούτερ στο χώρο του κέντρου !!!
Ηγετική προσωπικότητα.Δεσπόζεις στο γήπεδο και με τη σωματοδομή και με την τεχνική
αλλά κυρίως με το ΜΥΑΛΟ !!! Σπάνιος τέτοιος ποδοσφαιριστής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο !!!
Θέλω να σε δω με Μπερμπάτοφ !!!
Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίσης θα αλλάξουν το κέντρο του ΠΑΟΚ μια για πάντα !!!

Με σένα θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη !!!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

pilotos έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχεία
Ας πούμε τσελσι;

SM-G920F
Συμβιβάζομαι και με Dortmund :D :D :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

pilotos έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχεία
Ας πούμε τσελσι;

SM-G920F
Την φετινή....?
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

pisakaipoupoula έγραψε:
Επειδη την ειπε και αλλος αυτη τη μακακια με το κανονικες ομαδες να ρωτησω κατι;

Ειτε παιζεις με την Μιλαν ειτε με τα Χανια ειτε με την ΣΥΜΠΑΝ FC ποια η διαφορά της 40αρας πασας με ακριβεια με το δεξι κ το αριστερο ποδι αναλογικα με τον αντιπαλο;Το ειδες απο πολλους ποδοσφαιριστες να το κανουν στην Ελλαδα;

Οταν αναμεσα σε 9 κορμια βγαζεις σωστη κάθετη πασα ή σε μια μαζικη αμυνα κανεις σωστο ανοιγμα παιχνιδιου ποια ειναι η διαφορά αν παιζεις με τα Χανια ή με την μεικτή διαστηματος;

Σοβαρευτειτε λιγο σας διαβάζει κόσμος.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έδειξε πολύ θετικά στοιχεία.
Ας περιοριστούμε σε αυτό πριν αρχίσουμε τους διθυράμβους για ένα ημίχρονο κόντρα σε ομάδα Β Εθνικής με 10 παίκτες.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

VAGGT έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
Επειδη την ειπε και αλλος αυτη τη μακακια με το κανονικες ομαδες να ρωτησω κατι;

Ειτε παιζεις με την Μιλαν ειτε με τα Χανια ειτε με την ΣΥΜΠΑΝ FC ποια η διαφορά της 40αρας πασας με ακριβεια με το δεξι κ το αριστερο ποδι αναλογικα με τον αντιπαλο;Το ειδες απο πολλους ποδοσφαιριστες να το κανουν στην Ελλαδα;

Οταν αναμεσα σε 9 κορμια βγαζεις σωστη κάθετη πασα ή σε μια μαζικη αμυνα κανεις σωστο ανοιγμα παιχνιδιου ποια ειναι η διαφορά αν παιζεις με τα Χανια ή με την μεικτή διαστηματος;

Σοβαρευτειτε λιγο σας διαβάζει κόσμος.
Πρώτα απ'όλα μίλα καλύτερα.
Δεύτερον, άλλο να βγάζεις τη 40άρα απέναντι σε μαρκάρισμα Αμπέντ και ντουμπλάρισμα Ζέκα και άλλο να σε μαρκάρει ο Πουθενάκης, αυτό είπα, το κατάλαβες?καλώς, αν όχι λυπάμαι
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

xlebouras έγραψε:Γκαβλωτικα υπεροχος
blackmagic30

Δημοσίευση από blackmagic30 »

Amon Tobin έγραψε:
xlebouras έγραψε:Γκαβλωτικα υπεροχος
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Νομιζω οτι ο παικτης φαινεται, αν το κατεχει απο την πρωτη στιγμη.Οπως ειπα πριν λιγο καιρο χρειαζονται προσαρμογη οι νεοι.ΥΓΕΙΑ να χει και δουλεια πολλη.Τα υπολοιπα θα τα δουμε στο γηπεδο.Το χει το σουτ,το τακλιν και βλεπει μπροστα χωρις να δινει τη μπαλα πισω,διαρκεια θελει.Μονο σε ενα 20λεπτο.GO ON.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pisakaipoupoula έγραψε:Δεύτερον, άλλο να βγάζεις τη 40άρα απέναντι σε μαρκάρισμα Αμπέντ και ντουμπλάρισμα Ζέκα και άλλο να σε μαρκάρει ο Πουθενάκης, αυτό είπα, το κατάλαβες?καλώς, αν όχι λυπάμαι
ναι φιλε μου αλλα δυο ενστασεις...

α) οι περισσοτερες ομαδες τον πουθενακη εχουν να μαρκαρει παρα τον ζεκα και τον αμπειντ (που σιγα τα ωα αλλα τελος παντων)...
β) ειμαι σιγουρος οτι καποια απο τα χαφ μας και χωρις αντιπαλο να τα βαλεις 40αρα μπαλια με δυο ποδια που να βρισκει συμπαιχτη δεν θα σε βγαλουν...
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

stephanos έγραψε:
spyretto έγραψε:Τι κινήσεις είδατε; o Τσορμπατζόγλου τον χαρακτήρισε δυνατό και άτεχνο πάντως.
Τώρα δεν ξέρω αν όντως το είπε αυτό ο Τσόρμπα. Αν όμως τον χαρακτήρισε «άτεχνο», φαίνεται ότι έχει μεγάλο μάτι. :lol:

Εκτός αν... το είπε όντως για το μάτι! :o Οπότε...

Έτσι, δυνατός και άτεχνος ο Τέρις. Από τεχνική τίποτα, κάνει κοντρόλ και γυρίζει γύρω από τον εαυτό του για να προσανατολιστεί, σαν τους παλιούς Πολίτες. :P Και εκείνο το σουτ με την μία, σιγά, τριακόσια χιλιοστά άουτ πήγε.

ΥΓ: :opaokara:
Υγιής νά' σαι παληκάρι μου.
Αυτά έλεγε και αυτός κ ο Πόλκας.Θυμίζει Τζανδάρη λέγανε.Δύναμη τρεξίματα αλλά απο τεχνική λίγα πράγματα.
Ποδοσφαιράνθρωποι όχι μ@λ@κιες...
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

pisakaipoupoula έγραψε:Δεύτερον, άλλο να βγάζεις τη 40άρα απέναντι σε μαρκάρισμα Αμπέντ και ντουμπλάρισμα Ζέκα και άλλο να σε μαρκάρει ο Πουθενάκης, αυτό είπα, το κατάλαβες?καλώς, αν όχι λυπάμαι
Τις 40αρες μπαλιες δεν τις εβγαζε μαρκαρισμενος ουτε ο Γκαρσια.
Το χαφ ειναι ο ποδοσφαιριστης που θα εχει περισσοτερο χρονο την μπαλα στα ποδια του,θα κανει τις περισσοτερες πασες στο γηπεδο ειτε ελευθερος ειτε μαρκαρισμενος και φυσικα ειναι ο περισσοτερο εκτεθιμενος ποδοσφαιριστης σε λαθη στο γηπεδο.Αν θιχτηκες με το μακακιες δεν εχω λογια.Απο κει και περα δεν σημαινει αυτο οτι δεν σκεφτηκες ετσι.
Δυστυχως η ποδοσφαιρικη παιδεια της χωρας ειναι αυτη.Λιγοι κοιταζουν πως παιζεται ΣΩΣΤΑ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και οι οι περισσοτεροι απλα λενε οτι ΞΕΡΟΥΝ απο ΜΠΑΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Επισης ακομα ενα στοιχειο του ειναι οτι τις 4/6 μακρινες μεταβιβασεις της εκανε με το δεξι ποδι και τις αλλες 2 με το αριστερο!!!!!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

φίλε μου Sera δεν διαφωνώ καθόλου, να τον δούμε όμως και σε ανώτερο επίπεδο..απο κει και πέρα κ εγώ πιστεύω ότι ψιλοεκτέθηκε ο Τούντορ σήμερα με τον Αντώνη και την απ ότι φαίνεται αδικαιολόγητη επιμονή σε Κάτσε-Τζιόλη.
VAGGT έγραψε:
Τις 40αρες μπαλιες δεν τις εβγαζε μαρκαρισμενος ουτε ο Γκαρσια.
Το χαφ ειναι ο ποδοσφαιριστης που θα εχει περισσοτερο χρονο την μπαλα στα ποδια του,θα κανει τις περισσοτερες πασες στο γηπεδο ειτε ελευθερος ειτε μαρκαρισμενος και φυσικα ειναι ο περισσοτερο εκτεθιμενος ποδοσφαιριστης σε λαθη στο γηπεδο.Αν θιχτηκες με το μακακιες δεν εχω λογια.Απο κει και περα δεν σημαινει αυτο οτι δεν σκεφτηκες ετσι.
Δυστυχως η ποδοσφαιρικη παιδεια της χωρας ειναι αυτη.Λιγοι κοιταζουν πως παιζεται ΣΩΣΤΑ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και οι οι περισσοτεροι απλα λενε οτι ΞΕΡΟΥΝ απο ΜΠΑΛΑ.
είπα εγώ ότι ξέρω από μπάλα?εγώ του καφενείου είμαι...πιστεύεις ότι ξέρεις εσύ από μπάλα?και αν ναι, τι κάνεις εδώ?διδάσκεις σ εμάς τους υπόλοιπους?εγώ προσωπικά δε θέλω τη διδασκαλία σου.
Όσο για τον Γκαρσία εγώ θυμάμαι να του τη πέφτουν και οι 4 χαφ του γάβρου ταυτόχρονα και να βγάζει και μια χαρά μπαλιές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Πέμ 03 Δεκ 2015, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”