93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
καλα οι κολκοτσορμπατζογληδες ειδαν και διακριθεντα τον πελκα δεν απορω με το σχολιο τους...τα εχουμε ξαναπει μπιζνα κανουνε...
- ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4
Να 'χα χίλια μάτια εσένανε να βλέπω !!!!! Παιχταρά μου !!!!!
Με την ελπίδα ότι θα έπαιζες σήμερα, έκατσα χθες και είδα και ξαναείδα και ξαναείδα
όλα τα βιντεάκια σου με την Σύδνευ.Παιχταρά μου !!!! Είσαι απόλαυση !!!
Δύο πόδια !!! Σουτ δυναμίτης !!!! Μπαλιές 40άρες ακριβείας στο εκατοστό !!!
Βλέπεις γήπεδο !!! Τσεκάρεις συνεχώς δεξιά, αριστερά τις θέσεις των συμπαιχτών σου !!!
Δημιουργείς φάσεις από το πουθενά, με μία μπαλιά από το χώρο της άμυνας τρυπάς
τον αντίπαλο και δίνεις πάρε βάλε στον επιθετικό !!!
Ψάχνεις το γκολ με τα φοβερά σουτ !!! Προσποίηση, τρίπλα και ξεμαρκάρισμα εκπληκτικό !!!
Είσαι μια ποδοσφαιρική ΕΥΦΥΙΑ !!! Ενα κομπιούτερ στο χώρο του κέντρου !!!
Ηγετική προσωπικότητα.Δεσπόζεις στο γήπεδο και με τη σωματοδομή και με την τεχνική
αλλά κυρίως με το ΜΥΑΛΟ !!! Σπάνιος τέτοιος ποδοσφαιριστής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο !!!
Θέλω να σε δω με Μπερμπάτοφ !!!
Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίσης θα αλλάξουν το κέντρο του ΠΑΟΚ μια για πάντα !!!
Με σένα θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη !!!!
Με την ελπίδα ότι θα έπαιζες σήμερα, έκατσα χθες και είδα και ξαναείδα και ξαναείδα
όλα τα βιντεάκια σου με την Σύδνευ.Παιχταρά μου !!!! Είσαι απόλαυση !!!
Δύο πόδια !!! Σουτ δυναμίτης !!!! Μπαλιές 40άρες ακριβείας στο εκατοστό !!!
Βλέπεις γήπεδο !!! Τσεκάρεις συνεχώς δεξιά, αριστερά τις θέσεις των συμπαιχτών σου !!!
Δημιουργείς φάσεις από το πουθενά, με μία μπαλιά από το χώρο της άμυνας τρυπάς
τον αντίπαλο και δίνεις πάρε βάλε στον επιθετικό !!!
Ψάχνεις το γκολ με τα φοβερά σουτ !!! Προσποίηση, τρίπλα και ξεμαρκάρισμα εκπληκτικό !!!
Είσαι μια ποδοσφαιρική ΕΥΦΥΙΑ !!! Ενα κομπιούτερ στο χώρο του κέντρου !!!
Ηγετική προσωπικότητα.Δεσπόζεις στο γήπεδο και με τη σωματοδομή και με την τεχνική
αλλά κυρίως με το ΜΥΑΛΟ !!! Σπάνιος τέτοιος ποδοσφαιριστής στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο !!!
Θέλω να σε δω με Μπερμπάτοφ !!!
Αντόνις, Τσίμιροτ, Χαρίσης θα αλλάξουν το κέντρο του ΠΑΟΚ μια για πάντα !!!
Με σένα θα παραμιλάει όλη η Ευρώπη !!!!
- Kostas_Peraia4
Συμβιβάζομαι και με Dortmundpilotos έγραψε:Ας πούμε τσελσι;pisakaipoupoula έγραψε:Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχείαKostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
SM-G920F

Την φετινή....?pilotos έγραψε:Ας πούμε τσελσι;pisakaipoupoula έγραψε:Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχείαKostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
SM-G920F
Επειδη την ειπε και αλλος αυτη τη μακακια με το κανονικες ομαδες να ρωτησω κατι;pisakaipoupoula έγραψε:Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχείαKostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
Ειτε παιζεις με την Μιλαν ειτε με τα Χανια ειτε με την ΣΥΜΠΑΝ FC ποια η διαφορά της 40αρας πασας με ακριβεια με το δεξι κ το αριστερο ποδι αναλογικα με τον αντιπαλο;Το ειδες απο πολλους ποδοσφαιριστες να το κανουν στην Ελλαδα;
Οταν αναμεσα σε 9 κορμια βγαζεις σωστη κάθετη πασα ή σε μια μαζικη αμυνα κανεις σωστο ανοιγμα παιχνιδιου ποια ειναι η διαφορά αν παιζεις με τα Χανια ή με την μεικτή διαστηματος;
Σοβαρευτειτε λιγο σας διαβάζει κόσμος.
- PAOK_Antarctica
Έδειξε πολύ θετικά στοιχεία.
Ας περιοριστούμε σε αυτό πριν αρχίσουμε τους διθυράμβους για ένα ημίχρονο κόντρα σε ομάδα Β Εθνικής με 10 παίκτες.
Ας περιοριστούμε σε αυτό πριν αρχίσουμε τους διθυράμβους για ένα ημίχρονο κόντρα σε ομάδα Β Εθνικής με 10 παίκτες.
- pisakaipoupoula
Πρώτα απ'όλα μίλα καλύτερα.VAGGT έγραψε:Επειδη την ειπε και αλλος αυτη τη μακακια με το κανονικες ομαδες να ρωτησω κατι;pisakaipoupoula έγραψε:Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχείαKostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
Ειτε παιζεις με την Μιλαν ειτε με τα Χανια ειτε με την ΣΥΜΠΑΝ FC ποια η διαφορά της 40αρας πασας με ακριβεια με το δεξι κ το αριστερο ποδι αναλογικα με τον αντιπαλο;Το ειδες απο πολλους ποδοσφαιριστες να το κανουν στην Ελλαδα;
Οταν αναμεσα σε 9 κορμια βγαζεις σωστη κάθετη πασα ή σε μια μαζικη αμυνα κανεις σωστο ανοιγμα παιχνιδιου ποια ειναι η διαφορά αν παιζεις με τα Χανια ή με την μεικτή διαστηματος;
Σοβαρευτειτε λιγο σας διαβάζει κόσμος.
Δεύτερον, άλλο να βγάζεις τη 40άρα απέναντι σε μαρκάρισμα Αμπέντ και ντουμπλάρισμα Ζέκα και άλλο να σε μαρκάρει ο Πουθενάκης, αυτό είπα, το κατάλαβες?καλώς, αν όχι λυπάμαι
- Amon Tobin
-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω οτι ο παικτης φαινεται, αν το κατεχει απο την πρωτη στιγμη.Οπως ειπα πριν λιγο καιρο χρειαζονται προσαρμογη οι νεοι.ΥΓΕΙΑ να χει και δουλεια πολλη.Τα υπολοιπα θα τα δουμε στο γηπεδο.Το χει το σουτ,το τακλιν και βλεπει μπροστα χωρις να δινει τη μπαλα πισω,διαρκεια θελει.Μονο σε ενα 20λεπτο.GO ON.
ναι φιλε μου αλλα δυο ενστασεις...pisakaipoupoula έγραψε:Δεύτερον, άλλο να βγάζεις τη 40άρα απέναντι σε μαρκάρισμα Αμπέντ και ντουμπλάρισμα Ζέκα και άλλο να σε μαρκάρει ο Πουθενάκης, αυτό είπα, το κατάλαβες?καλώς, αν όχι λυπάμαι
α) οι περισσοτερες ομαδες τον πουθενακη εχουν να μαρκαρει παρα τον ζεκα και τον αμπειντ (που σιγα τα ωα αλλα τελος παντων)...
β) ειμαι σιγουρος οτι καποια απο τα χαφ μας και χωρις αντιπαλο να τα βαλεις 40αρα μπαλια με δυο ποδια που να βρισκει συμπαιχτη δεν θα σε βγαλουν...
- Amon Tobin
Αυτά έλεγε και αυτός κ ο Πόλκας.Θυμίζει Τζανδάρη λέγανε.Δύναμη τρεξίματα αλλά απο τεχνική λίγα πράγματα.stephanos έγραψε:Τώρα δεν ξέρω αν όντως το είπε αυτό ο Τσόρμπα. Αν όμως τον χαρακτήρισε «άτεχνο», φαίνεται ότι έχει μεγάλο μάτι.spyretto έγραψε:Τι κινήσεις είδατε; o Τσορμπατζόγλου τον χαρακτήρισε δυνατό και άτεχνο πάντως.![]()
Εκτός αν... το είπε όντως για το μάτι!Οπότε...
Έτσι, δυνατός και άτεχνος ο Τέρις. Από τεχνική τίποτα, κάνει κοντρόλ και γυρίζει γύρω από τον εαυτό του για να προσανατολιστεί, σαν τους παλιούς Πολίτες.Και εκείνο το σουτ με την μία, σιγά, τριακόσια χιλιοστά άουτ πήγε.
ΥΓ:![]()
Υγιής νά' σαι παληκάρι μου.
Ποδοσφαιράνθρωποι όχι μ@λ@κιες...
Τις 40αρες μπαλιες δεν τις εβγαζε μαρκαρισμενος ουτε ο Γκαρσια.pisakaipoupoula έγραψε:Δεύτερον, άλλο να βγάζεις τη 40άρα απέναντι σε μαρκάρισμα Αμπέντ και ντουμπλάρισμα Ζέκα και άλλο να σε μαρκάρει ο Πουθενάκης, αυτό είπα, το κατάλαβες?καλώς, αν όχι λυπάμαι
Το χαφ ειναι ο ποδοσφαιριστης που θα εχει περισσοτερο χρονο την μπαλα στα ποδια του,θα κανει τις περισσοτερες πασες στο γηπεδο ειτε ελευθερος ειτε μαρκαρισμενος και φυσικα ειναι ο περισσοτερο εκτεθιμενος ποδοσφαιριστης σε λαθη στο γηπεδο.Αν θιχτηκες με το μακακιες δεν εχω λογια.Απο κει και περα δεν σημαινει αυτο οτι δεν σκεφτηκες ετσι.
Δυστυχως η ποδοσφαιρικη παιδεια της χωρας ειναι αυτη.Λιγοι κοιταζουν πως παιζεται ΣΩΣΤΑ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και οι οι περισσοτεροι απλα λενε οτι ΞΕΡΟΥΝ απο ΜΠΑΛΑ.
- Kostas_Peraia4
Επισης ακομα ενα στοιχειο του ειναι οτι τις 4/6 μακρινες μεταβιβασεις της εκανε με το δεξι ποδι και τις αλλες 2 με το αριστερο!!!!!
- pisakaipoupoula
φίλε μου Sera δεν διαφωνώ καθόλου, να τον δούμε όμως και σε ανώτερο επίπεδο..απο κει και πέρα κ εγώ πιστεύω ότι ψιλοεκτέθηκε ο Τούντορ σήμερα με τον Αντώνη και την απ ότι φαίνεται αδικαιολόγητη επιμονή σε Κάτσε-Τζιόλη.
Όσο για τον Γκαρσία εγώ θυμάμαι να του τη πέφτουν και οι 4 χαφ του γάβρου ταυτόχρονα και να βγάζει και μια χαρά μπαλιές
είπα εγώ ότι ξέρω από μπάλα?εγώ του καφενείου είμαι...πιστεύεις ότι ξέρεις εσύ από μπάλα?και αν ναι, τι κάνεις εδώ?διδάσκεις σ εμάς τους υπόλοιπους?εγώ προσωπικά δε θέλω τη διδασκαλία σου.VAGGT έγραψε:Τις 40αρες μπαλιες δεν τις εβγαζε μαρκαρισμενος ουτε ο Γκαρσια.pisakaipoupoula έγραψε:Δεύτερον, άλλο να βγάζεις τη 40άρα απέναντι σε μαρκάρισμα Αμπέντ και ντουμπλάρισμα Ζέκα και άλλο να σε μαρκάρει ο Πουθενάκης, αυτό είπα, το κατάλαβες?καλώς, αν όχι λυπάμαι
Το χαφ ειναι ο ποδοσφαιριστης που θα εχει περισσοτερο χρονο την μπαλα στα ποδια του,θα κανει τις περισσοτερες πασες στο γηπεδο ειτε ελευθερος ειτε μαρκαρισμενος και φυσικα ειναι ο περισσοτερο εκτεθιμενος ποδοσφαιριστης σε λαθη στο γηπεδο.Αν θιχτηκες με το μακακιες δεν εχω λογια.Απο κει και περα δεν σημαινει αυτο οτι δεν σκεφτηκες ετσι.
Δυστυχως η ποδοσφαιρικη παιδεια της χωρας ειναι αυτη.Λιγοι κοιταζουν πως παιζεται ΣΩΣΤΑ το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και οι οι περισσοτεροι απλα λενε οτι ΞΕΡΟΥΝ απο ΜΠΑΛΑ.
Όσο για τον Γκαρσία εγώ θυμάμαι να του τη πέφτουν και οι 4 χαφ του γάβρου ταυτόχρονα και να βγάζει και μια χαρά μπαλιές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Πέμ 03 Δεκ 2015, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.