aisiodoksos έγραψε:Τώρα τι συγκρίνουμε για να καταλάβω? Ας έπαιζε και ο Αραβίδης (παραδειγμα) , από τον Ιούλιο και μετά από εκεί Κυριακή-Πέμπτη και θα σου λέγα εγώ που θα ήταν.
Μιλάμε για μια κούλα η οποία παίζει 1 ματς την εβδομάδα και ξεκίνησε να παίζει κανονικά πρωτάθλημα Αύγουστο.
Τι συζητάμε τώρα.
Όποιον προπονητή και να είχες δεν θα φταιγε αυτος καθως δεν βγηκε αυτος τελευταιος στα πλευ-ωχ περυσι.
Συμπερασμα:
Αφηνουμε τον Ιγκορ και την ομαδα στην ησυχια της. Στο τελος της χρονιας αν τερματισουμε στο top 3 (στοχος απο τα χειλη του Φρανκ) τοτε ο Ιγκορ μενει και συνεχιζει κανονικα και του χρονου . Αν δεν τερματισει εκει αλλα παιξει ωραια μπαλιτσα και δειξει οτι κατι φτιαχνει το οποιο του χρονου μπορει να εξελιχθει κ αλλο , τοτε παλι μενει και το πλανο συνεχιζεται.
Αν ομως φτασουμε να μεινουμε εκτος πλευ-ωχ η αν τερματισουμε 4-5 και παλι στα πλευ-ωχ απογοητευσουμε τοτε ο Φρανκ θα πρεπει να αποφασισει ενα νεο πλανο με εναν αλλο προπονητη. Η απλα μια αλλαγη πλευσης. Παλι δεν ειναι απαραιτητη η αλλαγη προπονητη.
+++++Απολυτα.
ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Ο ΙΓΚΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΑΓΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ?
ΥΓ. μακαρι να μας φωτισει το πνευμα των Χριστουγεννων γιατι ερχεται βαρυς χειμωνας
υγ2. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΙΡΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.
Igor Tudor
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Igor Tudor
- desperando
- Επικοινωνία:
buffalobill4 έγραψε:Αδερφε, λαθος. Θελεις αλλαγες για να γινεις σοβαρη ομαδα (για να παρεις πρωταθλημα θελεις πολλα περισσοτερα). Τα πεντε στοπερ που σου ανεφερα δεν παιζουν βασικοι πουθενα στη σουπερλιγκ. Ισως μονο ο Βιτορ. Θα τους βαζανε επειδη ηρθαν απο τον ΠΑΟΚ, ή επειδη ειναι ονοματα (Κοστα) και πανω στο τριμηνο θα τους σπαγαν τα συμβολαια. Τα αμετρητα ατομικα λαθη που εχουν κανει τα λενε ολα. Και το ξαναγραφω, οταν παιζεις 3αδα πισω, δεχεσαι γκολ ειτε απο στημενο ειτε απο ξεκαθαρο ατομικο λαθος. Αυτο τα λεει ολα.
συγνωμη φιλος αλλα στις ανταγωνιστικες ομαδες οχι μονο παιζουν βασικοι αλλα θα ηταν και απο τους καλυτερους. σε ομαδες που παιζουν οι κολοβετσιος,τζανετοπουλος,λαμπροπουλος,ταυλαριδης,τριανταφυλοπουλος ειναι τουλαχιστον αφελες να λεμε οτι τα στοπερ μας δεν θα επαιζαν πουθενα.
Τωρα για την ΑΕΚ, εχω να πω τα εξης. Η ΑΕΚ ειναι ιδια ομαδα εδω και 2 μπορει και 3 χρονια. Ο Γιοχανσον παιζει μαζι με τον Μανταλο με τον Κορδερο με τον Μπακακη με τον Κολοβετσιο με τον Τζανετοπουλο με τον Αραβιδη με τον Μπαρμποσα. Συν τον Σιμοες που ειναι καλο 8αρι συν τον Μπουονανοτε που αναλογα με τις μερες του μπορει να παρει ματς, συν τον Βιλά που ειναι καλο μπακ και οριστε η απαντηση σου. Δεν πρεπει να υποτιμαμε τις ομαδες που ειναι δεμενες. Το ιδιο και ο βαζελος. Τωρα θα μου πεις για τη δικια μας ομαδα που εχει κι αυτη παιχτες ιδιους με περισυ, αλλα θα σε παραπεμψω παλι στην πρωτη παραγραφο που εγραψα.
δηλαδη για να καταλαβω γιατι μαλλον δεν καταλαβα,εχεις καλη αποψη για παικτες οπως οι γιοχανσον,κορδερο,μπακακη,κολοβετσιο,τζανετοπουλο,αραβιδη () ,μπουανανοτε,σιμοες,ταυαλαριδη,κουτρουμπη,τριανταφυλοπουλο,μπουρμπο,λαγο,ατζαγκουν,νινη κ.α και θεωρεις σαπακια τους δικους μας?
- buffalobill4
Για το πρωτο διαφωνω. Δεν παιζουν ουτε στην Καλλονη. Σκονδρας-Τζαβελλας-Κοστα συγκεκριμενα δεν παιζουν. Οι δυο δεν ειναι σεντερ μπακ και ο τριτος ειναι πφιφα οπως λενε και οι ισπανοι φιλοι μου. Λαθερ δηλαδη
Για το δευτερο, δεν ειπα οτι ειναι σαπακια ολοι οι παιχτες μας. Καποιοι ειναι γατια. Καποιοι ειναι παιχταραδες καποιοι καλοι παιχτες, καποιοι μετριοι και καποιοι με προοπτικες. Ο Ταυλαριδης που ειρωνευεσαι σε μας θα επαιζε ασυζητητι βασικος. Ο κολοβετσιος το ιδιο. Ο Γιοχανσον επισης. Το νινη μη μου τον αναφερεις μου γυρνανε τα μυαλα. Τελοσπαντων ομως, εκει που σταθηκα εγω ηταν οτι κυριως και οι δυο αυτοι (αεκ-βαζελος) ειναι δεμενες ομαδες.
Για το δευτερο, δεν ειπα οτι ειναι σαπακια ολοι οι παιχτες μας. Καποιοι ειναι γατια. Καποιοι ειναι παιχταραδες καποιοι καλοι παιχτες, καποιοι μετριοι και καποιοι με προοπτικες. Ο Ταυλαριδης που ειρωνευεσαι σε μας θα επαιζε ασυζητητι βασικος. Ο κολοβετσιος το ιδιο. Ο Γιοχανσον επισης. Το νινη μη μου τον αναφερεις μου γυρνανε τα μυαλα. Τελοσπαντων ομως, εκει που σταθηκα εγω ηταν οτι κυριως και οι δυο αυτοι (αεκ-βαζελος) ειναι δεμενες ομαδες.
- desperando
- Επικοινωνία:
αφου μου λες οτι ο ταυαλαριδης και ο κολοβετσιος ( ο οποιος παρεμπιπτοντως δεν εχει καταφερει ακομα να κερδισει θεση βασικου ουτε στην κουλα) θα επαιζαν βασικοι σε εμας τοτε ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε
- buffalobill4
Δεν ειναι κακο να διαφωνουμε. Εχεις την αποψη σου εχω τη δικια μου. Τον τζαβελλα κ τον σκονδρα τους εχω δει κοντα τρια χρονια. Και βαλε βασικα. Δεν κανουν. Ειναι μπαλωματα. Δεν ειναι ουτε καλοι αμυντικα ουτε γρηγοροι ουτε καλοι με τη μπαλα στα ποδια. Ε τι να τους κανω. Για τον βιτορ εχω γραψει οτι το τιμημα της μιας εκπληκτικης του εμφανισης ειναι μια μετρια κ μια τραγικη. Ο μαλεζας οκ. Ειναι το 6,5-7. Ο κοστα θα φυγει κ με τα μισα λεφτα που παιρνει βρισκεις παιχταρα.
Εκει ομως που δε στεκεσαι ειναι ο λογος που εγραψα για τους παιχτες της αεκ κ του βαζελου. Ο λογος ειναι ο σταθερος προπονητης για 2-3 χρονια. Αυτος ειναι ο λογος που ολα αυτα τα γραφω στο παρον τοπικ
Εκει ομως που δε στεκεσαι ειναι ο λογος που εγραψα για τους παιχτες της αεκ κ του βαζελου. Ο λογος ειναι ο σταθερος προπονητης για 2-3 χρονια. Αυτος ειναι ο λογος που ολα αυτα τα γραφω στο παρον τοπικ
To ότι καθόμαστε και λέμε ''είμαστε κάτω από την κούλα, κάτω από το βάζελο, κάτω από τον νιώνιο και έχουμε καλύτερο υλικό απ' αυτούς'' ΔΕΝ έχει κανένα απολύτως νόημα. Και πέρσι τέτοια εποχή ήμασταν πρώτοι και είδαμε που καταλήξαμε.
Βγείτε να κράξετε όταν δείτε την τελική κατάταξη. Τώρα δεν έχει καμία λογική.
Βγείτε να κράξετε όταν δείτε την τελική κατάταξη. Τώρα δεν έχει καμία λογική.
Επίσης, λίγο αυτό το ψέμα με την κούλα που έχει την ίδια ομάδα εδώ και τρία χρόνια
λίγο να τελειώνει, 10 (ολογράφως δέκα) μεταγραφές έκανε φέτος.
http://www.betarades.gr/aek-metagrafes_c_210.html
λίγο να τελειώνει, 10 (ολογράφως δέκα) μεταγραφές έκανε φέτος.
http://www.betarades.gr/aek-metagrafes_c_210.html
ναι αλλά έχει ίδιο κορμό και (είχε) ίδιο προπονητή για μια διετία σχεδόν. όπως και η ζέλα. μην πω για τεχνικά τιμ, τδ κτλ κτλ...
ΑΥΤΌ ΛΕΜΕ. με κεφαλαία για να γίνει κατανοητό!
ΑΥΤΌ ΛΕΜΕ. με κεφαλαία για να γίνει κατανοητό!

Όχι.gkey έγραψε: Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι η ΑΕΚ που είναι 2η έχει καλύτερο υλικό από εμάς; Ο Αραβίδης κτλ είναι καλύτεροι από τους δικούς μας;
Μήν χάνουμε χρόνο. Να φέρουμε τον προπονητή της κούλας.
(Τον Δέλλα ή τον Πογιέ; )

Στο μεταξύ μας, τον Τούντορ δεν είχαμε προπονητή εμείς;gkey έγραψε: Ή έχει καλύτερη ομάδα; Που ήταν για 5 στο μεταξύ μας ματς;
Ο Ταυλαρίδης δεν θα μπορούσε να παίζει βασικός, γιατί σε εμάς θα είχε περίπου 20 κίτρινες τη χρονιά (ίσως και 2-3 κόκκινες).buffalobill4 έγραψε: Ο Ταυλαριδης που ειρωνευεσαι σε μας θα επαιζε ασυζητητι βασικος. Ο κολοβετσιος το ιδιο. Ο Γιοχανσον επισης. Το νινη μη μου τον αναφερεις μου γυρνανε τα μυαλα. Τελοσπαντων ομως, εκει που σταθηκα εγω ηταν οτι κυριως και οι δυο αυτοι (αεκ-βαζελος) ειναι δεμενες ομαδες.
Ο Κολοβέτσιος με τίποτα.
Ο Γιόχανσον... καλό παικτάκι.
Το σημαντικότερο όμως είναι το τελευταίο: Είναι δεμένες ομάδες. Και κάτι ακόμη: Για δύο χρόνια δεν είχαν την παραμικρή πίεση, αναλογικά με την εποχή.
Και οι περισσότεροι δείχνουν πότε το ένα και πότε το άλλο στοιχείο, μέσα στη διάρκεια ενός μόνο αγώνα. Για παράδειγμα ο Σκόνδρας. Κάνει λάθος πάσα, γλυτώνουμε γκολ παρά τρίχα. Τρώει γλύστρα και κάνει πέναλτι. Τρώει προσποιήσεις από τον Μπαργκάν, λες και παίζει με αντίπαλο τον Ριμπερί. Και στο ίδιο ματς: Σώζει μετά την ασταθή απόκρουση Γλύκου και παίρνει και φάουλ. Βάζει γρήγορα το σώμα μπροστά και κόβει επικίνδυνο σουτ. Κόβει με τάκλιν πάσα πάρε-βάλε. Φτιάχνεις βιντεάκι με τα πρώτα και βγαίνει παλτουδιά. Φτιάχνεις με τα δεύτερα και παίζει καμπιονάτο.buffalobill4 έγραψε: Για το δευτερο, δεν ειπα οτι ειναι σαπακια ολοι οι παιχτες μας. Καποιοι ειναι γατια. Καποιοι ειναι παιχταραδες καποιοι καλοι παιχτες, καποιοι μετριοι και καποιοι με προοπτικες.
- Kostas_Peraia4
Σαν κάποιος να εκτέθηκε σήμερα,Igor!!!!Mακάρι να εκτήθεσαι μ' αυτόν τον τρόπο κάθε εβδομάδα
- ΑποστόληςΑ
Κατ' αρχήν συγχαρητήρια για το πολύ καλό σύνολο (μεσοεπιθετικά) που είδαμε σήμερα. Εξήγησέ μου όμως γιατί ο Κων/νιδης έπαιξε δεξί στόπερ και γιατί δεν έχουμε δει 1 μήνα τώρα, ενώ είναι απόλυτα υγιείς, τους Cimirot και Antonis.
- pisakaipoupoula
Να πω αυτό που έγραψα και πριν τον αγώνα για τον Τούντορ σε αυτό το παιχνίδι: Μπράβο του για το εκτενές ροτέισον που θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα τη νίκη με τον Πανιώνιο (γιατί ο ξεκούραστος ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος), αλλά και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει παίκτες. Ο Αντώνης πρέπει να πάρει ευκαιρίες!!!