93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Ε αυτόν τον έφερε ο μουρινιο μπράβο στον μουρινιο
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- buffalobill4
Αυτο ακριβως εγραψα κι εγω αδερφε στο τοπικ του αγωνα. Η ομαδα δομηθηκε με κεντρο γρηγορους παιχτες που βλεπουν γηπεδο. Χαμηλα τη μπαλα και σκληρη δουλεια
Αν τον πάρει να δεις τι θα λένε, ότι παίρνει μίζες ο Φρανκeorptol έγραψε:Ε αυτόν τον έφερε ο μουρινιο μπράβο στον μουρινιο
SM-G920F
Βιάζεται ο κολκας μην παρει τη θεση κανενός δικου του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η πλάκα είναι ότι κάποιοι έλεγαν ότι ο παίκτης δεν κάνει και ότι θα τον δώσουμε δανεικό. Μα είμαστε καθόλου καλά;
- Kostas_Peraia4
Ασε ρε, αυτος δεν ειναι τακτικα ανετοιμος επιπεδου β εθνικης? Παιζει οι αρδ ν πεφτουν εξω?
Τοσο καιρο σκασανε γαμω... Δε γινοταν να επεσαν τοσο εξω με αυτον, το παιδι θα φτασει πολυ ψηλα φυσικα με την στηριξη μας
Τοσο καιρο σκασανε γαμω... Δε γινοταν να επεσαν τοσο εξω με αυτον, το παιδι θα φτασει πολυ ψηλα φυσικα με την στηριξη μας
Να δω που θα χωρεσει και ο Χαρισης, ηδη ειστε 3 και αν συνεχισει ετσι και ο Γκολασα 4....
- pisakaipoupoula
Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχείαKostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Τι κακό πράγμα αυτός κι ο Cimirot,να μην γυρίζουν ΕΣΤΩ ΜΙΑ φορά την μπάλα πίσω.Αφού σε κάποια στιγμή νευρίασα...

Με ξετρέλανε ο Αντώνης, που ήταν εξάλλου και το πουλέν των φετινών μεταγραφών. Νομίζω ότι μπορεί να παίξει και στη θέση 10, όταν ο Πέλκας είναι ντεφορμέ. Φυσικά η ομάδα μπορεί να παίξει με 1 6άρι και 2 οκτάρια, οπότε να είναι κανονικά στη θέση του! Μακάρι να τον δούμε και σε παιχνίδια που καίνε. Για φέτος δεν κατάλαβα γιατί δεν κάναμε περισσότερα φιλικά, ώστε να δέσουν οι παγκίτες και να έχουν όλοι καλύτερη γνώμη πάνω στις δυνατότητες του υλικού στην πράξη. Ακόμη και ο Μαλεζάς μπήκε τόσο αργά στην ομάδα...
Τώρα δεν ξέρω αν όντως το είπε αυτό ο Τσόρμπα. Αν όμως τον χαρακτήρισε «άτεχνο», φαίνεται ότι έχει μεγάλο μάτι.spyretto έγραψε:Τι κινήσεις είδατε; o Τσορμπατζόγλου τον χαρακτήρισε δυνατό και άτεχνο πάντως.

Εκτός αν... το είπε όντως για το μάτι!

Έτσι, δυνατός και άτεχνος ο Τέρις. Από τεχνική τίποτα, κάνει κοντρόλ και γυρίζει γύρω από τον εαυτό του για να προσανατολιστεί, σαν τους παλιούς Πολίτες.

ΥΓ:

Υγιής νά' σαι παληκάρι μου.
Ας πούμε τσελσι;pisakaipoupoula έγραψε:Εννοείται πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν απέναντι σε κανονικές ομάδες αλλά το παιδί έδειξε κάποια διαστημικά στοιχείαKostas_Peraia4 έγραψε:Συγνώμη,για τον Xabi Alonso εδώ γράφουμε?
SM-G920F