Beşiktaş J.K. - Π.Α.Ο.Κ. 73-75 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Beşiktaş J.K. - Π.Α.Ο.Κ. 73-75 MVP, σχόλια & παραλειπόμε
παιδιά ας περιμένουμε πρώτα. ΠΑΟΚ είσαι. Ναι και με μία νίκη περνάμε αν κάνει 2 η besiktas ή 2 η σολνόκι.
RoMaN έγραψε:Και μετά έχει πάλι ομίλους, αλλά με knock-out αγώνες, αν θυμάμαι καλά.
όμιλοι με νοκ αουτ αγώνες

- Μπαρκαρούτσος
Palok βλέπω αετούς με οχτώ κεφάλια και είμαι ξύπνιος από τις 05:00... Δεν ξέρω αν θέλω να φωνάξω ή να ψοφήσω στον ύπνο!!

Πολύ σωστός,τέσσερις περνάνε από τον κάθε όμιλο.Αν κάνει 0/2 η Szolnoki περνάμε και με μια νίκη.Αν κάνει όμως 0/2 η Besiktas,θέλουμε 2 νίκες και ήττα της Szolnoki την τελευταία αγωνιστική.
θυμάται κάποιος αγώνα του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν όπου έχουμε ισοφαριστεί ενώ το ματς ήταν δικό μας στην κανονική διάρκεια (κλασσικά δλδ) και μετά όντας απογοητευμένοι να το γυρίσουμε και να το πάρουμε στην παράταση???
- painkiller4
Εγω οχι η αληθεια ειναι οτι λεω θα μαστε παλι στο ιδιο εργο θεατες ευτυχως η καταληξη ηταν αλλη
Odi έγραψε:Πολύ σωστός,τέσσερις περνάνε από τον κάθε όμιλο.Αν κάνει 0/2 η Szolnoki περνάμε και με μια νίκη.Αν κάνει όμως 0/2 η Besiktas,θέλουμε 2 νίκες και ήττα της Szolnoki την τελευταία αγωνιστική.
ρε συ Odi, είμαστε στο 3-5 μαζί με Besiktas kai Szolnoki. Αν κάνουνε μία εκ των 2, 2 ήττες και εμείς κάνουμε έστω μία νίκη περνάμε αφήνοντας εκτός την Ρίτας και έναν εκ των 2 παραπάνω που θα κάνει μια λιγότερη νίκη από εμάς.
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]Bo7l5UxhIT4[/youtube]
Το καλάθι στο τέλος!
[youtube]bLwueZ6yKAw[/youtube]
Το καλάθι στο τέλος!
[youtube]bLwueZ6yKAw[/youtube]
Σωστός Palok.Και πάλι ξέχασα οτι περνάνε τέσσερις.
-
palok έγραψε:θυμάται κάποιος αγώνα του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν όπου έχουμε ισοφαριστεί ενώ το ματς ήταν δικό μας στην κανονική διάρκεια (κλασσικά δλδ) και μετά όντας απογοητευμένοι να το γυρίσουμε και να το πάρουμε στην παράταση???
βασικά όχι τόσο πρόσφατο αλλα νομίζω 10 χρόνια πριν που κερδισαμε στην παράταση τον βάζελο με τρε σιμονς και σουλη στον πάγκο..τότε αν θυμάμαι μας ισοφάρισε με 1/2 βολέσ στο τελευταιο δευτεροο στσεπανοβιτς(ενα χρόνο πριν έρθει σε εμάς)και στην παράταση αν και χάναμε 8 πόντους το γυρίσαμε
επειδή γέρασα λίγο. για πείτε μου: στο 6¨45 τον κόβετε οτι τη βγάζει ο tepic Τη μπάλα? Επίσης στο 7:00 περίπου στην επαναφορά, ο Akyol κάνει ντρίμπλα πρίν σταματήσει και ξανακάνει ντρίμπλα ή όχι?
palok έγραψε:θυμάται κάποιος αγώνα του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν όπου έχουμε ισοφαριστεί ενώ το ματς ήταν δικό μας στην κανονική διάρκεια (κλασσικά δλδ) και μετά όντας απογοητευμένοι να το γυρίσουμε και να το πάρουμε στην παράταση???
http://www.onsports.gr/basket/Eurocup/item/451645-Eurocup-Mpoyntoysnost-PAOK-76-81-par-photos
Άλλα δε θυμαμαι, αλλα απ'ο,τι βλεπω εδω (loading more results, ψαχνοντας αυτα που εχουν παρενθεσεις)
http://www.basketball24.com/team/paok/4UTqgXPe/results/
εχουν υπαρξει παρομοια παιχνιδια..
Υ.Γ. Μπραβο στην προσπαθεια των παιδιων, μακαρι να βοηθησει κ ο Ιβαν προσεχως

- PAOK_NORTH_ARMY
Ρε παιδιά μεταξύ μας ε, αυτή η Ζολνόκι δε πείθει καθόλου. Από τις πιο άμπαλες ομάδες του Eurocup. Αυτή θα αποκλειστεί, εκτός κι αν οι τουρκαλάδες μαλακιστούν.
Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να χάσουμε εκεί είναι η αλήθεια.
- painkiller4
Ειδικα η φαση του τεπιτς την ιδια αμφιβολια ειχα και γω απο live μεταδοση δεν μου φαινεται ξεκαθαρα στο αλλο μαλλον μου μοιαζει για κανονικο το καλαθιpalok έγραψε:επειδή γέρασα λίγο. για πείτε μου: στο 6¨45 τον κόβετε οτι τη βγάζει ο tepic Τη μπάλα? Επίσης στο 7:00 περίπου στην επαναφορά, ο Akyol κάνει ντρίμπλα πρίν σταματήσει και ξανακάνει ντρίμπλα ή όχι?