25.Robin Olsen
- ΑποστόληςΑ
Re: 25.Robin Olsen
Έχουμε δύο τερματοφύλακες που κατά την άποψή μου κινούνται πάνω - κάτω στο ίδιο επίπεδο, οπότε καλόν είναι να τους βλέπουμε να παίζουν και τους δύο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ναι αλλά θεωρώ ότι πρώτα θα θελήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση (και την ηρεμία της ομάδας αλλά και του Όλσεν μαζί μ αυτήν) και στον τελευταίο αγώνα να δώσει ευκαιρία σε κάποιους με λίγο χρόνο συμμετοχής...Άποψη μου όπως πάντα...K_geo έγραψε:πρώτα με χανιά δεν παίζουμε;
Συμφωνώ απολύτως με την αναγκαιότητα χρησιμοποίησης και των δύο τερματοφυλάκων. Το ιδανικό θα ήταν να έπαιζαν μαζί (ένας για τις εξόδους και ένας για τα σουτ). 
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Να το ψάξουμε αυτό. Δεν είναι κακή ιδέα.Bagheera έγραψε:Συμφωνώ απολύτως με την αναγκαιότητα χρησιμοποίησης και των δύο τερματοφυλάκων. Το ιδανικό θα ήταν να έπαιζαν μαζί (ένας για τις εξόδους και ένας για τα σουτ).
Ε όχι και κ@λόγαυροι βρε K_geo...Αυτοί με 2 παίζουν στην Ευρώπη, στην Ελλάδα παίζουν με 5 για σιγουριά
...
5-7 ολιγωριες, ε ναι βεβαια οταν παιζει ο Ολσεν καθε λαθος της αμυνας χρεονεται στον Ολσεν οποτε και 100 να μη σου πω.simba έγραψε:Ξερω γω, μηπως 5-7 ολιγωριες που μπορει να κατεληγαν σε γκολ με βαζελο, κρασνοταρ και λοιπους? ---βαθμουςEγω περιμενω ακομα να μου πει καποιος τι κερδισαμε που σταματησε να παιζει ο Ολσεν.
Μηπως κερδισαμε λιγο απ'την ηρεμια μας που δε μας περισσευει κιολας?
Μηπως ο Ολσεν κερδισε την ευκαιρια να δουλεψει πιο αναποσπαστος στις αδυναμιες/ψυχολογια του, χωρις να καιγεται λιγο λιγο καθε 1-2 αγωνιστικες με τις ολιγωριες του, που αναγκασαν τον ιδιο τον Ιγκορ να τον αντικαταστησει (αυτο το πραγμα πως γινεται να το αποκρυπτεται εντεχνως, λες και καποιος του το επεβαλλε, πραματικα με εξοργιζει...)?
Οποιος δεν τα καταλαβαινει αυτα, εθελοτυφλει πιστευω..
Υ.Γ. Α ναι, το μονο που χασαμε ειναι οτι μπορει να μην ερχοταν εκεινο το γκολ του πανθρακα..
Μπορει...
Αλλα αν μπουν τα "αν" στην κουβεντα καποιος μπορει να ισχυριστει οτι μπορει να χαναμε περισσοτερους βαθμους και θα μεγαλωνε η ανασφαλεια των αμυντικων μας στις στημενες φασεις..
Αλλα γινεται με "αν" δουλεια?
Και πια ηρεμια κερδισαμε ρε simba πλακα μου κανεις που γινεται της πουτανας? Ηρεμια επιδη εβλεπες παντου λαθη του Ολσεν?
Ακομα δεν καταλαβενεται μερικοι ποιο ειναι το νοημα της ερωτησης μου. Ουτε τα αποτελεσματα καλυτερεψαν ουτε η ηρεμια ηλθε στην ομαδα. Αρα δεν εφταιγε για ολα ο Ολσεν και τιποτα δε βελτιωθηκε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ. Αυτο ειναι το νοημα. Αντι να προσπαθησουμε να κερδισουμε εναν παικτη σε χρονια που ΚΑΙ ΚΑΛΑ κανουμε υπομονη και δεν κοιταμε τοσο τα αποτελεσματα, αφησαμε να μας πεισουν οτι και καλα κρεμαει την ομαδα και τον φαγαμε.
Απο το κακο στο χειρωτερο τα αποτελεσματα, η ομαδα μπουρδελο, οι ΑΡΔ πανυγηρι και μπορει, γιατι οκ να δεχτω οτι μπορει να βγει και σε καλο, να καψαμε και ενα παικτη.
Αλλα ναι, κερδισαμε "ηρεμια". ΟΚ
Οπως θα κερδισουμε ηρεμια και οταν φυγει ο Τουντορ.
Οπως ειπα και σε αλλο thread,5-7 ολιγωριες, ε ναι βεβαια οταν παιζει ο Ολσεν καθε λαθος της αμυνας χρεονεται στον Ολσεν οποτε και 100 να μη σου πω.
Για ηρεμια και δικια μου (και πολλων αλλων, αναμεσα τους και ο Ιγκορ θεωρω) αλλα και της αμυνας μιλησα, που απο το πουθενα τρωγαμε γκολ..Δηλαδη, πως δια μαγειας, ξαφνικα τις τελευταιες αγωνιστικες εχουν παψει να προκυπτουν με τετοια συχνοτητα εκεινες οι καταραμενες lose-lose/impossible situations για τον τερματα?
Μηπως οι αντιπαλοι σταματησαν να κερδιζουν στημενα ή να κανουν σεντρες?
Ή μηπως βελτιωθηκε (με τα προσωπα ν'αλλαζουν καθε τρεις και λιγο τελευταια) η κακια αμυνα μας?
Aν δε βλεπεις καποια διαφορα στο συγκεκριμενο κομματι, τοτε συγνωμη δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο..
Αν εσυ ησουν ηρεμος που συνεβαιναν εκεινα, τοτε παλι δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο..
Μαλλον ξεδινες σε αλλους παικτες (βλεπε Τζιολη κλπ), για ναχεις αποθεματα ηρεμιας για Ολσεν..
Η ερωτηση σου γενικα ειναι ατοπη και ο ορισμος της υπεραπλουστευσης...Ακομα δεν καταλαβενεται μερικοι ποιο ειναι το νοημα της ερωτησης μου. Ουτε τα αποτελεσματα καλυτερεψαν ουτε η ηρεμια ηλθε στην ομαδα. Αρα δεν εφταιγε για ολα ο Ολσεν και τιποτα δε βελτιωθηκε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ. Αυτο ειναι το νοημα. Αντι να προσπαθησουμε να κερδισουμε εναν παικτη σε χρονια που ΚΑΙ ΚΑΛΑ κανουμε υπομονη και δεν κοιταμε τοσο τα αποτελεσματα, αφησαμε να μας πεισουν οτι και καλα κρεμαει την ομαδα και τον φαγαμε.
Απο το κακο στο χειρωτερο τα αποτελεσματα, η ομαδα μπουρδελο, οι ΑΡΔ πανυγηρι και μπορει, γιατι οκ να δεχτω οτι μπορει να βγει και σε καλο, να καψαμε και ενα παικτη.
Απο που και ως που περιμενεις μια αλλαγη στο τερμα να βελτιωσει το μηχανισμο μια ολοκληρης ομαδας, τα τελειωματα της, τις συνεργασιες που βγαζει, την κακοδαιμονια αν θες που τη δερνει και τα οποια λαθη του προπονητη??
Και ποιος ειπε οτι για ολα εφταιγε ο Ολσεν ή ο Σαμπο ή ο δενξερωγωποιος?
Συνελθετε λιγακι ρε παιδια και μην καταφευγετε σε υπερβολες για να αποδειξετε κατι!
Το ακουσαμε και αυτο για επαγγελματικη ομαδα, ακομα και σε μεταβατικη χρονια..ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.
Το θεμα ειναι απλουστατο..
Ειχες ενα τερματα που σου στοιχιζε καθε 2-3 αγωνιστικες με τις ολιγωριες του, που δεν καθαριζε πολλες φασεις και δημιουργουσε κινδυνο απ'το πουθενα και αναγκασε τον ιδιο τον Ιγκορ να τον αντικαταστησει..
Να το ξαναπω, πως γινεται να αποκρυπτεται εντεχνως αυτο το πραγμα συνεχως, και να παρουσιαζεται λες και καποιος του το επεβαλλε?
Και κλεινω, παραθετοντας αυτο που ελπιζω ναναι το μεγαλυτερο κερδος απ'την ολη υποθεση, αφου αυτη ηταν η ερωτηση σου κιολας..
Σε ενα παιχτη-επενδυση που εφερε η ομαδα, του δοθηκε η ευκαιρια να δουλεψει πιο αναποσπαστος στις ξεκαθαρες αδυναμιες του αλλα και την ψυχολογια του, χωρις να καιγεται λιγο λιγο..
Anw, εχω σπασει τα γραφικομετρα λεγοντας τα αυτονοητα,
απλα εφοσον μπηκα σε διαδικασια να απαντησω το αρχικο σου ερωτημα, χρειαστηκε να δευτερολογησω γιατι φαινεται οτι εχεις παρεξηγησει καποια πραγματα, οτι και καλα για ολα εφταιγε καποιος..
Ψηλέ το νου σου...Πιάσε την ευκαιρία γερά απ τα μαλλιά...όχι απ το κοτσάνι...Είμαστε και μεγάλοι άνθρωποι λέμε...αφού...

- ΑποστόληςΑ
- painkiller4
Τώρα πως γίνεται να σε έχουν βγάλει όλοι λίγο ένα παίκτη που ήταν βασικός κι από τους κορυφαίους πέρυσι στο τσαμπιονς λιγκ με κάλεσμα σε εθνική ομάδα της χώρας του είναι να απορεί κανείς.Εντάξει έκανε λάθη που κόστισαν αλλά εγώ περιμένω ότι θα ξεπεράσει τους όποιους φόβους που δείχνει αφού για την θέση αυτή έχει τα φυσικά προσόντα και γίνει πάλι αυτό που ήταν πριν έρθει στον ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ