Σωστός. Από εσπρέσο ωραίο είναι το buondipgetsos έγραψε:Θα προτείνω chococcino caramel (όχι το απλό)
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Και το Νο 14 φορ λεγόταν, ήτανkataramenos5 έγραψε:Αυτο, επειδη το χω ακουσει απ αρκετους, ισχυει?Αν ισχυει(με αποδειξεις) ,πως γραφουν αυτοι επανω 100% καφες?nikolasf έγραψε:Εννοείται ότι στο Nescafe βάζουν χειρότερα τασηενεργά + συντηρητικά .... εξού και η ωραία σαπουνάδα στην κορυφή!!!!![]()
![]()
Ο Ελληνικος κανει ..σαπουναδα?
Και μια και το φερε οι κουβεντα για μηχανες καφε
ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ._
Συνοδεύετε απο γιαγιά που λεει το φλιτζάνι.(α ρε μανούλα)

Κατ η γιαγιά μου η Σουλτάνα (συχωρεμένη) μου το έμαθε να το λέω...

Ξέχασες και το λουκουμάκι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Τετ 02 Δεκ 2015, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι !slidar έγραψε:Σωστός. Από εσπρέσο ωραίο είναι το buondipgetsos έγραψε:Θα προτείνω chococcino caramel (όχι το απλό)
- Dinos_Liverpool
Διαψεύδω όλες τις κατηγορίες σας για τον τεράστο ΦΡΑΠΕ που πίνω σε καθημερινή βάση από φοιτητής (λίγα χρόνια, φυσικά, αφού είμαι μικρός!). Καμία παρενέργεια, εκτός από 2-3 τριχούλες που έχουν πέσει... εξάλλου, είναι γνωστό ότι εγώ δεν ασχολούμαι με τρίχες.
ΦΡΑΠΕΣ γλυκός ή μέτριος - ανάλογα με τη διάθεση κάθε φορά- με γάλα!
Όσο για τον ελληνικό, είναι φοβερός το απογεματάκι. Διπλός και η γνωστή μάρκα, στην κλασική συσκευασία... άπαιχτη! Έκαστος στο είδος του!
Άιντε, που μου κατηγορείτε τον καφέ μου! Ξερόλες!

ΦΡΑΠΕΣ γλυκός ή μέτριος - ανάλογα με τη διάθεση κάθε φορά- με γάλα!
Όσο για τον ελληνικό, είναι φοβερός το απογεματάκι. Διπλός και η γνωστή μάρκα, στην κλασική συσκευασία... άπαιχτη! Έκαστος στο είδος του!
Άιντε, που μου κατηγορείτε τον καφέ μου! Ξερόλες!

- kataramenos5
Και γιατι αφριζει ρε Ντινο?
Για ελληνικο δοκιμασε και τον ...Τουμπιωτικο (μη κανουμε και διαφημιση).Πολυ καλος.
Υπαρχει και σε σουπερμαρκετ συσκευασμενος.
Για ελληνικο δοκιμασε και τον ...Τουμπιωτικο (μη κανουμε και διαφημιση).Πολυ καλος.
- Dinos_Liverpool
Yes, λουκουμάκι, Kat και επίσης θυμάμαι τη γιαγιά μου που βουτούσε μέσα τις αγαπημένες της (και δικές μου) "μιράντες". Αρρώστια! Βουτάς ένα-δυο και μετά τρως όλο το κουτί με τη μία... χωρίς άλλο βούτημα για να σου μείνει και λίγος καφές, βέβαια...
Επίσης, ο Αποστόλης, θυμάται πολύ καλά τα περίφημα μπισκοτολούκουμα που έδιναν μερικοί καφενέδες με τον καφέ. Ο δικός μας ο καφετζής, τότε, τα έφτιαχνε μόνος του, πατικώνοντας με μαεστρία το λουκούμι με πτι-μπερ (κολπάκι εποχής: διπλά και τρίδιπλα από κάθε πλευρά, κατά την κατασκευή, για να μην σπάσουν). Μαέστρος ο κυρ... ξέχασα, ρε γμτ, το όνομα!
Επίσης, ο Αποστόλης, θυμάται πολύ καλά τα περίφημα μπισκοτολούκουμα που έδιναν μερικοί καφενέδες με τον καφέ. Ο δικός μας ο καφετζής, τότε, τα έφτιαχνε μόνος του, πατικώνοντας με μαεστρία το λουκούμι με πτι-μπερ (κολπάκι εποχής: διπλά και τρίδιπλα από κάθε πλευρά, κατά την κατασκευή, για να μην σπάσουν). Μαέστρος ο κυρ... ξέχασα, ρε γμτ, το όνομα!
Για τη gagia, Philips, delongi (τα συγκεκριμένα μοντέλα), έχω διαβάσει πολλά θετικά και λίγα αρνητικά,για την singer έχω ακούσει ότι ότι πληρώνεις παίρνεις.... Απλά γύρευα μήπως κάποιος έχει προσωπική άποψη για τα μοντέλα αυτά ...slidar έγραψε:Oρισμενες value for money εσπρεσιερες.
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =HD8423/11
http://www.praktiker.gr/p/kafetiera-esp ... -110-56718
http://www.skroutz.gr/s/3047960/Gaggia- ... I8323.html
http://www.delonghi.com/el-gr/proionta/ ... 0132104097
Ευχαριστώ slidar

- Dinos_Liverpool
- kataramenos5
Μου θυμισες το πατερα μου.Καθε απογευμα ελληνικο με μιραντα .Dinos_Liverpool έγραψε:Yes, λουκουμάκι, Kat και επίσης θυμάμαι τη γιαγιά μου που βουτούσε μέσα τις αγαπημένες της (και δικές μου) "μιράντες". Αρρώστια! Βουτάς ένα-δυο και μετά τρως όλο το κουτί με τη μία... χωρίς άλλο βούτημα για να σου μείνει και λίγος καφές, βέβαια...
- Dinos_Liverpool
- Dinos_Liverpool
Kat ο αφρός προσπαθεί να μιμηθεί τον καφέ πίεσης esspresso. Γιαυτό φτιάχτηκε αρχικά. Εμείς οι Έλληνες τον απογειώσαμε, γιατί εφέυραμε τον Φραπέ (πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει). Όμως η Nestle και οι άλλες εταιρίες προσπαθούν να φτιάξουν ένα μείγμα που αν του προσθέσεις απλά νερό να πάρει την μορφή καφέ.kataramenos5 έγραψε:Και γιατι αφριζει ρε Ντινο?
Και ξαναρωτάω αυτό που είχα γράψει και παλαιότερα, " Θα πίνατε γάλα σε σκόνη, (αφυδατωμένο με προσθήκη νερού) αν είχατε την δυνατότητα να έχετε φρέσκο;;; Τί πρόσθετα θα έπρεπε να βάλω για να αποκτήσει ο αφυδατωμένος καφές την μορφή και τη γεύση του φρέσκου;;; "
Απλά σκεφτείτε....

- Dinos_Liverpool
Νικόλα, σε ζητάει η Nestle για πωλητή nescafe με καλό μισθό... συν μπόνους.
Και συ δέχεσαι, λέμε!
Για να δω το επόμενο σχόλιό σου. Θέλω ωραία κωλοτούμπα αλά "Νάντια Κομανέτσι"... Σκέψου κάτι καλό...

Και συ δέχεσαι, λέμε!
Για να δω το επόμενο σχόλιό σου. Θέλω ωραία κωλοτούμπα αλά "Νάντια Κομανέτσι"... Σκέψου κάτι καλό...

- kataramenos5
Οχι ρε ,πανε πολλα χρονια...Το αντιθετο, μου ξαναρθανε παιδικες εικονες .Ωραια χρόνια.Dinos_Liverpool έγραψε:Sorry Kat, μλκ έκανα;
![]()
![]()