Καλλονή-Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Καλλονή-Π.Α.Ο.Κ. 1-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
έχουμε σοβαρό έλλειμα στην τριάδα πίσω αυτό το ξέρουν όλοι και ρισκάρουν γιατί έχουμε έυκολο το λάθος...
για μένα εκεί θέλεις 2 παίκτες οπως και δήποτε...
επίσης πρέπει να δούμε Τσίμιροτ στη θέση του τζιόλη, για να πάρει ανάσες, Σάμπο αντί κάτσε (πώληση θα είναι σούπερ), και γκολάσα αντί πέλκα καθώτι ο μικρός ΔΕΝ μπορεί τουλάχιστον σήμερα...Πάγκος και δουλειά θα του κάνει καλό!
στα συν η έξτρα επιλογή με μιστακίδη
επειγόντος ξεκούραση Μάκ, Ροντρίγκεζ
θα ήθελα να δώ ξανά Ζάιρο σε κανένα εύκολο ματσάκι πίσω απ το φορ
άπειρα ++++
Χρειαζόμαστε σούπερ βασικούς και καλούς αναπληρωματικούς...22 ισάξιοι είναι όταν η ποιότητα φτάνει στο πάτωμα
για μένα εκεί θέλεις 2 παίκτες οπως και δήποτε...
επίσης πρέπει να δούμε Τσίμιροτ στη θέση του τζιόλη, για να πάρει ανάσες, Σάμπο αντί κάτσε (πώληση θα είναι σούπερ), και γκολάσα αντί πέλκα καθώτι ο μικρός ΔΕΝ μπορεί τουλάχιστον σήμερα...Πάγκος και δουλειά θα του κάνει καλό!
στα συν η έξτρα επιλογή με μιστακίδη
επειγόντος ξεκούραση Μάκ, Ροντρίγκεζ
θα ήθελα να δώ ξανά Ζάιρο σε κανένα εύκολο ματσάκι πίσω απ το φορ
άπειρα ++++
Χρειαζόμαστε σούπερ βασικούς και καλούς αναπληρωματικούς...22 ισάξιοι είναι όταν η ποιότητα φτάνει στο πάτωμα
aquila είχες εικόνα από το πρώτο ημίχρονο; εκεί θα έβλεπες πολλά για τον διαιτητή, ναι στο Β λίγο ηρέμησε, δες όμως πόσες κάρτες φορτώθηκε πάλι η ομάδα και πόσες ο αντίπαλος. Ο λόγος; Να γίνει η γκέλα, να τρώμε τις σάρκες μας, φύγε Τούντορ, φύγε Άρνεσεν, φύγε Ιβάν κτλ κτλ
Για τον Τζιόλη συμφωνώ σε ότι λες για το δημιουργικό, αλλά πολλοί προπονητές θέλουν έναν παίχτη που κρατάει μπάλα και ηρεμεί την ομάδα, μαζί σου είμαι και θέλω κάτι παραπάνω σε αυτή την θέση
Για τα στημένα, όπως ανάλυσε και ο Tzelas στον ξερόλα, έχουμε βρει Mati Fernandez
Υπάρχουν περιπτώσεις για παίχτες τώρα τον Ιανουάριο, μάλιστα αρκετές καλές περιπτώσεις που συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι
Για τον Τζιόλη συμφωνώ σε ότι λες για το δημιουργικό, αλλά πολλοί προπονητές θέλουν έναν παίχτη που κρατάει μπάλα και ηρεμεί την ομάδα, μαζί σου είμαι και θέλω κάτι παραπάνω σε αυτή την θέση
Για τα στημένα, όπως ανάλυσε και ο Tzelas στον ξερόλα, έχουμε βρει Mati Fernandez

Υπάρχουν περιπτώσεις για παίχτες τώρα τον Ιανουάριο, μάλιστα αρκετές καλές περιπτώσεις που συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο ρε Στέφανε!stephanos έγραψε:Στο 25' κάνει σουτ ο Κάτσε άουτ, ο Καλτσάς με τάκλιν του παίρνει τα πόδια, ο διαιτητής ούτε φάουλ, ούτε κάρτα.
Στο 26' αντεπίθεση της Καλλονής, ο Κλάους πάει για μπάλα, βρίσκει πόδια, κατευθείαν φάουλ και κίτρινη.
Στο 27' αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, γυρίζει ο Μακ, ο αντίπαλος τον κλωτσάει επίτηδες για να σταματήσει τη φάση, φάουλ, την κάρτα την ξέχασε.
Στο 32' ο Κεϊτά χτυπάει με τον αγκώνα τον Πέλκα και του παίρνει την μπάλα, ο διαιτητής μπροστά λέει «παίζετε».
Στο 33' φάουλ πάνω στον Ροντρίγκες δεν δίνεται.
Στο 36' ο Κάτσε βρίσκει μπάλα σε τάκλιν στον Μανούσο, ο διαιτητής δίνει φάουλ, ο Μανούσος κλωτσάει τον Κάτσε, δεν παίρνει ούτε κίτρινη.
Και στο 39' το πέναλτι (δίνεται). Με κίτρινη που είναι για γέλια.
Μετά απορούμε γιατί χάσαμε το κέντρο από το 28' μέχρι το 40'.
Άξιος ο Αδελφάκης, το πάλαιψε όσο μπορούσε. Δυστυχώς όμως γι' αυτόν νίκησε ο ΠΑΟΚ και έτσι μπορεί να έχει την τύχη άλλων κορακιών που δεν τα κατάφεραν.
Συγχαρητήρια για την νίκη. Ελπίζω να πάρει η ομάδα πάλι μπρος. Θέλουμε νίκες στα Χανιά, γι'αυτό ελπίζω να μην κάνουμε πολλούς πειραματισμούς, και με Πανιώνιο για να πάρει η ομάδα τα πάνω της.
Θέλω να ρωτήσω, το πέναλντι που το είδατε ρε παιδιά στον Ροντρίγκεζ? Έχω δει την φάση μόνο απο τα highlights 5-6 φορές και ανατροπή δεν βλέπω. Δεν γίνεται συνέχεια να μιλάμε για την διαιτησία και ειδικά όταν δεν έχουμε και δίκιο. Ο Γκάρυ ανοίγει την μπάλα, τρέχει να την προλάβει, έχει κάνει και όλο αυτό το σπριντ, γίνεται και ένα τζατζάρισμα και πέφτει. Σημείωση ότι μιλάω μόνο για αυτή την φάση και δεν έχω δει το παιχνίδι για να κρίνω εξ'ολοκλήρου τον διαιτητή. Και του Σκόνδρα ακόμη, μπορεί να είναι μ@λ@κία/ατυχία του παίκτη αλλά ανατρέπει τον παίκτη. Πώς να το κάνουμε δηλαδή?
οφ-τοπικ: Νομίζω ότι ένα από τα προβλήματα του ΠΑΟΚ είμαστε και εμείς, που μας θεωρώ άμπαλους. Κυρίως κρίνοντας από τον εαυτό μου. Προτείνω οι Σαββίδης - Άρνεσεν πέρα από τα προπονητικά κέντρα, την ομάδα, το γήπεδο να μας κάνει και σεμινάρια ποδοσφαίρου για να μάθουμε και εμείς οι οπαδοί λίγη μπαλίτσα. Αυτό και εάν είναι σημαντικό έργο-παρακαταθήκη. Και ας αρχίσει πρώτα από τους δημοσιογράφους! Ας φτιάξει λοιπόν και μια σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας.
οφ-οφ τοπικ: Βγαίνει ο Κόλκας στην εκπομπή του Σπυρόπουλου και μόνο για μπάλα δεν μίλησε. Χαβαλέ και μόνο. Δηλάδη 5 λεπτά βγαίνει να μιλήσει για ΠΑΟΚ να ακούσουμε και μεις στην Αθήνα και λέει για το πως χτυπάει γκόμενες.
Θέλω να ρωτήσω, το πέναλντι που το είδατε ρε παιδιά στον Ροντρίγκεζ? Έχω δει την φάση μόνο απο τα highlights 5-6 φορές και ανατροπή δεν βλέπω. Δεν γίνεται συνέχεια να μιλάμε για την διαιτησία και ειδικά όταν δεν έχουμε και δίκιο. Ο Γκάρυ ανοίγει την μπάλα, τρέχει να την προλάβει, έχει κάνει και όλο αυτό το σπριντ, γίνεται και ένα τζατζάρισμα και πέφτει. Σημείωση ότι μιλάω μόνο για αυτή την φάση και δεν έχω δει το παιχνίδι για να κρίνω εξ'ολοκλήρου τον διαιτητή. Και του Σκόνδρα ακόμη, μπορεί να είναι μ@λ@κία/ατυχία του παίκτη αλλά ανατρέπει τον παίκτη. Πώς να το κάνουμε δηλαδή?
οφ-τοπικ: Νομίζω ότι ένα από τα προβλήματα του ΠΑΟΚ είμαστε και εμείς, που μας θεωρώ άμπαλους. Κυρίως κρίνοντας από τον εαυτό μου. Προτείνω οι Σαββίδης - Άρνεσεν πέρα από τα προπονητικά κέντρα, την ομάδα, το γήπεδο να μας κάνει και σεμινάρια ποδοσφαίρου για να μάθουμε και εμείς οι οπαδοί λίγη μπαλίτσα. Αυτό και εάν είναι σημαντικό έργο-παρακαταθήκη. Και ας αρχίσει πρώτα από τους δημοσιογράφους! Ας φτιάξει λοιπόν και μια σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας.
οφ-οφ τοπικ: Βγαίνει ο Κόλκας στην εκπομπή του Σπυρόπουλου και μόνο για μπάλα δεν μίλησε. Χαβαλέ και μόνο. Δηλάδη 5 λεπτά βγαίνει να μιλήσει για ΠΑΟΚ να ακούσουμε και μεις στην Αθήνα και λέει για το πως χτυπάει γκόμενες.
- ΑποστόληςΑ
Το παιχνίδι θα το χαρακτήριζα με μία μόνο φράση:
Η κρυφή γοητεία της ασσίστ
Ναι αγόρια μου Γκάρυ, Μακ, Πέλκα και λοιποί, να σηκώνετε το κεφαλάκι λιγάκι δε βλάπτει. Οι παίχτουρες που έχουμε στο κέντρο της επίθεσης θα ανεβάσουν και τα δικά σας στατιστικά.
Όλα τα άλλα να΄χαμε να λέγαμε, ας κερδίσουμε και μια φορά παίζοντας άσχημα.
Η κρυφή γοητεία της ασσίστ
Ναι αγόρια μου Γκάρυ, Μακ, Πέλκα και λοιποί, να σηκώνετε το κεφαλάκι λιγάκι δε βλάπτει. Οι παίχτουρες που έχουμε στο κέντρο της επίθεσης θα ανεβάσουν και τα δικά σας στατιστικά.
Όλα τα άλλα να΄χαμε να λέγαμε, ας κερδίσουμε και μια φορά παίζοντας άσχημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Τρί 01 Δεκ 2015, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikos_algio
Ισως η Μπαγερνjoshua έγραψε:Δεν υπαρχει σοβαρη ομαδα στον πλανητη με 22 ισαξιους ποδοσφαιριστες.Δεν υπαρχει ομαδα χωρις ιεραρχια στο ροστερ.

Ποιοι ειναι σε φορμα
Ποιοι χρειάζονται ανασες
Ποιοι ταιριαζουν καλυτερα στις αδυναμιες των αντιπαλων χαφ
Τιμωριες , τραυματισμοι κλπ
ΚΙ εγώ κάπως έτσι το είδα, αλλά αυτό δεν αλλάζει μερικά πράγματα στο κέντρο μας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας απο την άμυνα για κέντρο και επίθεση. Πολλά λάθη αβίαστα, ελεύθερα απο τον Γλύκο κατ' ευθείαν πλάγια έξω, πάλι πάσες πλάγια και προς τα πίσω, που παρα λίγο τουλάχιστον δυο φορές να δεχθούμε γκολ και γενικά να υποφέρει το κέντρο μας απο ουσία και ποιότητα.stephanos έγραψε:Στο 25' κάνει σουτ ο Κάτσε άουτ, ο Καλτσάς με τάκλιν του παίρνει τα πόδια, ο διαιτητής ούτε φάουλ, ούτε κάρτα.
Στο 26' αντεπίθεση της Καλλονής, ο Κλάους πάει για μπάλα, βρίσκει πόδια, κατευθείαν φάουλ και κίτρινη.
Στο 27' αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, γυρίζει ο Μακ, ο αντίπαλος τον κλωτσάει επίτηδες για να σταματήσει τη φάση, φάουλ, την κάρτα την ξέχασε.
Στο 32' ο Κεϊτά χτυπάει με τον αγκώνα τον Πέλκα και του παίρνει την μπάλα, ο διαιτητής μπροστά λέει «παίζετε».
Στο 36' ο Κάτσε βρίσκει μπάλα σε τάκλιν στον Μανούσο, ο διαιτητής δίνει φάουλ, ο Μανούσος κλωτσάει τον Κάτσε, δεν παίρνει ούτε κίτρινη.
Άξιος ο Αδελφάκης, το πάλαιψε όσο μπορούσε. Δυστυχώς όμως γι' αυτόν νίκησε ο ΠΑΟΚ και έτσι μπορεί να έχει την τύχη άλλων κορακιών που δεν τα κατάφεραν.
Ούτε γκρίνια, ούτε μίρλα, απλώς αυτά που είδα.
έτσι. καθήστε εσείς να ψάχνετε για το ποτε μπηκε ποιος, ποιος έδωσε ασσίστ και άλλα παρόμοια...ΑποστόληςΑ έγραψε:Συγχαρητήρια στον Kgeo που άνοιξε το τόπικ.
η αιτία της νίκης είναι προφανής και την έγραψε ξεκάθαρα ο ΑποστόληςΑ.
αυτά για να κατανοούμε τα του ποδοσφαίρου!

ΑΑΑ!
με την ευκαιρία!
Αύριο το παρόν κλειδώνει και συνεχίζουμε κοιτώντας κατάματα το μέλλον, δλδ τον αγώνα στα χανιά.
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη πιστευεις οτι εξαιτιας των παραπανω χασαμε το κεντρο?stephanos έγραψε:Στο 25' κάνει σουτ ο Κάτσε άουτ, ο Καλτσάς με τάκλιν του παίρνει τα πόδια, ο διαιτητής ούτε φάουλ, ούτε κάρτα.
:
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9552 ... on-toyntor
"Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Ίγκορ Τούντορ.
Του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Θεοδωρίδης ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και διατηρεί καλή σχέση με τον σύλλογο."
----------------------------------------------------------------
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να εξετάσουμε την περίπτωση δανεισμού για ένα εξάμηνο κάποιων εκ των Σαββίδη, Πόζογλου, Δελληγιαννίδη, Τσελεπίδη στην Καλλονή; Από τα χέρια του έχουν περάσει τους ξέρει καλά τι μπορούν να κάνουν και όσο θα είναι εκεί θα υπάρχει αμοιβαίο όφελος.
"Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και είχε μία σύντομη συνομιλία με τον Ίγκορ Τούντορ.
Του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Θεοδωρίδης ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και διατηρεί καλή σχέση με τον σύλλογο."
----------------------------------------------------------------
Μήπως θα ήταν καλή ιδέα να εξετάσουμε την περίπτωση δανεισμού για ένα εξάμηνο κάποιων εκ των Σαββίδη, Πόζογλου, Δελληγιαννίδη, Τσελεπίδη στην Καλλονή; Από τα χέρια του έχουν περάσει τους ξέρει καλά τι μπορούν να κάνουν και όσο θα είναι εκεί θα υπάρχει αμοιβαίο όφελος.
Τώρα που είδα - επιτέλους - το ματς και ειδικά την αμφιλεγόμενη περίοδο στο δεύτερο ημιχρονο που υποτίθεται ότι πίεζε η Καλλονή θα έλεγα ότι ήταν λίγο υπερβολικές οι αντιδράσεις τόσο για την εμφάνιση της ομάδας όσο και αυτή ορισμένων παίκτων. Μάλλον κάποιοι νομίζουν ότι είμαστε η Μπαρτσελόνα; Κακοί οι Τζιόλης και Πέλκας αλλά όχι πια και έτσι.
Επίσης κάποιοι παίκτες απ''οτι καταλαβαίνω είναι στο απυρόβλυτο και κάποιοι κριτικάρονται με το παραμικρό, ή μήπως κάνω λάθος;
Επίσης κάποιοι παίκτες απ''οτι καταλαβαίνω είναι στο απυρόβλυτο και κάποιοι κριτικάρονται με το παραμικρό, ή μήπως κάνω λάθος;