Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016
Τσεκαρουμε Μαικλ(τον Πιτ,ειναι δυνατον
) και Φειμους λεει η Πετρουλοφυλλαδα(μεγαλοι παπατζηδες σε μεταγραφικα βεβαια).Ασχετο αλλα ο Ντοζιερ που υποτιθεται οτι ηταν μια ανασα μακρια τον Σεπτεμβριο, σε πεντε ματς στη Γαλλια εχει 12 ποντους,9 ριμπαουντ,2 ταπες,18 ρανκινγ σε 5 αγωνες.
(πολυ καλυτερη παρουσια απο τον Λανγκφορντ που δεν κανει τιποτα σπυδαιο στο ιδιο πρωταθλημα)
- Μπαρκαρούτσος
Αισιόδοξα πράγματα διαβάζω στην κεντρική! Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να postάρω... Άιντε ρε ΠΑΟΚάρα να πάρουμε φόρα!!!
- Aureliano Buendia
Αν ισχύσει το best case scenario που γράφει το contra για παίκτη και στη ρακέτα και στην περιφέρεια,
ίσως εκπλαγούμε ευχάριστα από τη φετινή ομάδα και θέσουμε εκ νέου υψηλούς στόχους.
Αναμονή και αισιοδοξία.
ίσως εκπλαγούμε ευχάριστα από τη φετινή ομάδα και θέσουμε εκ νέου υψηλούς στόχους.
Αναμονή και αισιοδοξία.
- Μπαρκαρούτσος
Θέλουμε άσσο. Δεν γίνεται να βγάζει 25λεπτο o Hatcher και 2η λύση ο πολύ μέτριος φέτος Τσόχλας! Γρήγορα πόδια, καλή πρώτη πάσα και "court vision", να πλαισιωθεί από ένα 4-5άρι (κυρίως 4άρι) με καλό σουτ από μέση απόσταση και ταχύτητα! ΑΛΛΑ ο Sofo ΠΡΕΠΕΙ να μείνει!
- Aureliano Buendia
Δεν το συζητάμε αυτό, εννοείται! Και πιστεύω πως θα μείνει.
Στην περιφέρεια, η αλήθεια είναι πως η αντικατάσταση ενός εκ των Ντούβνιακ και Τέπιτς με ένα κόμπο Αμερικάνο δεν μου φαίνεται κακή ιδέα.
Στο σέντερ, θέλουμε ένα άλλου τύπου από τον Σοφοκλή. Να έχει αξιοπρεπές σουτάκι από έξω και να παίζει καλή άμυνα στα πικ εν ρολ (ο Σόφο, δεδομένου του όγκου του, ειναι αέρινος που λέει ο λόγος, αλλά είναι επιρρεπής στα φάουλ και δεν μπορεί να παίξει πολλή ώρα)
Στην περιφέρεια, η αλήθεια είναι πως η αντικατάσταση ενός εκ των Ντούβνιακ και Τέπιτς με ένα κόμπο Αμερικάνο δεν μου φαίνεται κακή ιδέα.
Στο σέντερ, θέλουμε ένα άλλου τύπου από τον Σοφοκλή. Να έχει αξιοπρεπές σουτάκι από έξω και να παίζει καλή άμυνα στα πικ εν ρολ (ο Σόφο, δεδομένου του όγκου του, ειναι αέρινος που λέει ο λόγος, αλλά είναι επιρρεπής στα φάουλ και δεν μπορεί να παίξει πολλή ώρα)
δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης Tepic εκτός αν για κάποιο λόγο βρεί κανα συμβόλαιο σε καλύτερη ομάδα. Γενικά δεν παίζει και άσχημα σε μας. Ο γνωστό ημι-καταθλιπτικός Tepic: όταν παίρνει μπρός, βάζει σουτ απέξω, διαβάζει καλά και μπορεί και κεντρίκο p&r, μπορεί να ποστάρει, μπορεί να παίξει καλή άμυνα και να βοηθήσει στο rebound. όταν παθαίνει κάτι, και το παθαίνει σε κάθε ματς (σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν έπαιζε), μπορεί σε κανα τέταρτο να μην κάνει τίποτα και να πηγαίνει με το κεφάλι κατεβασμένο πάνω κάτω. Επίσης έχει ένα ακόμα πλεονέκτημα: όπως είχα γράψει πιο παλιά, από την ομάδα λείπει ένα τριάρι με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Κώστα για να παίρνει τα 10 λεπτά που υπολείπονται από αυτά του Κώστα. Άρα ή θα πας για παίκτη εκεί, ή τέλος πάντων, κάτι σε 2-3 ή 3-4, που ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, ή αυτά τα 10 λεπτά μπορεί να τα πάρει ο τεπιτς στο 3 και τα υπόλοιπα 18' στο 2. μια χαρά θα τα καταφέρει.
Barac και Foster που ακούστηκαν είναι Top ράφι. Για Barac προφανώς μόνον αν φύγει ο Σόφο ενώ για Foster αν φύγει ο Uros (Που το βλέπω και πιθανό έτσι όπως παίζει...). Πάλι όμως δεν παίρνεις ΑΣΣΟ και πάλι δεν βάζεις αθλητικότητα στους ψηλούς σου.
ο Michael Erick Που έπαιξε ένα φεγγάρι Ελευσίνα είναι τέτοιος παίκτης. Αυτός ο Εζουούκου πώς τονε λέγανε πού είναι φέτος? Θα ταίριαζε λουκούμ. ο Famous γνωστός (καλός) παίκτης αλλά δεν έχει βγεί ποτέ από Αμερική. Δεν δίνω ούτε μισή πιθανότητα να τον πάρουμε.
PS: καλά για Lawal ουδέν σχόλιο
Αν βάλει λεφτά ο Ιβάν, μπορείς να κλείσεις από φέτος αυτόν τον Ολλανδό του ΑΓΟΡ?
Barac και Foster που ακούστηκαν είναι Top ράφι. Για Barac προφανώς μόνον αν φύγει ο Σόφο ενώ για Foster αν φύγει ο Uros (Που το βλέπω και πιθανό έτσι όπως παίζει...). Πάλι όμως δεν παίρνεις ΑΣΣΟ και πάλι δεν βάζεις αθλητικότητα στους ψηλούς σου.
ο Michael Erick Που έπαιξε ένα φεγγάρι Ελευσίνα είναι τέτοιος παίκτης. Αυτός ο Εζουούκου πώς τονε λέγανε πού είναι φέτος? Θα ταίριαζε λουκούμ. ο Famous γνωστός (καλός) παίκτης αλλά δεν έχει βγεί ποτέ από Αμερική. Δεν δίνω ούτε μισή πιθανότητα να τον πάρουμε.
PS: καλά για Lawal ουδέν σχόλιο
Κάναμε τόσο κακό σχεδιασμό μέχρι τώρα, που είναι από τις λίγες φορές που έχουμε τόσο μεγάλο ρόστερ (ποσοτικά πάντα) και πάλι δε ξέρουμε σε ποια θέση πρωτοχρειαζόμαστε παίχτη. Έχουμε μαζέψει φέτος τη Σάρα και τη Μάρα και πάλι λέμε "άσσο χρειαζόμαστε", "όχι καλύτερα 4άρι", "ή μήπως πιο ψηλό να παίρνει ριμπάουντ"?".."Η καλύτερα έναν αθλητικό πλάγιο?" "ή μηπως έναν ακόμα κόμπο?"
Από εκεί καταλαβαίνεις πόσο λάθος επιλογές παιχτών και καταμερισμό του μπάτζετ κάναμε φέτος. Τελοσπάντων, δε ξέρω πόσα σκάει ο ηγέτης των πιστών, αλλά εγώ γουστάρω αυτόν που φεύγει από την Καρσίγιακα, αλλά είναι απλησίαστος...
[youtube]hwknWs143iI[/youtube]
Από εκεί καταλαβαίνεις πόσο λάθος επιλογές παιχτών και καταμερισμό του μπάτζετ κάναμε φέτος. Τελοσπάντων, δε ξέρω πόσα σκάει ο ηγέτης των πιστών, αλλά εγώ γουστάρω αυτόν που φεύγει από την Καρσίγιακα, αλλά είναι απλησίαστος...
[youtube]hwknWs143iI[/youtube]
Τον Μπαρατς και τζαμπα να μας τον εδιναν δεν θα τον ηθελα.Οχι αλλους δεινοσαυρους,μια ελαφρως καλυτερη εκδοση του Ραντογεβιτς ειναι.Παντως μου κανει εντυπωση που ακουγονται ονοματα που σαφως δεν μπορουν να παιξουν μαζι με τον Σχορτσιανιτη.Τωρα αυτο που λενε οτι μπορει να ερθει γκαρντ χωρις να φυγει αλλος παικτης ειναι ανεκδοτο.Εχουμε ηδη 7 παικτες απο το 1 εως το 3 χωρις να βαζω τον Χαραλαμπιδη και θα φερουμε και 8ο(η 9ο);Αυτα δεν υπαρχουν πουθενα.Αν ερθει αμερικανος γκαρντ πρεπει να φυγει ο Ντουβνιακ,ξεκαθαρα πραγματα, ομελετα χωρις να σπασεις αυγα δεν γινεται.
αυτός εδώ είναι καλή περίπτωση και μπορεί να παίξει και δίπλα στον Σόφο: Ekene Ibakwe απόφοιτος του Maryland, έχει παίξει σε πολλά πρωταθλήματα σε μικρομεσαίες ομάδες στην Ευρώπη, από Τουρκία μέχρι Ισπανία. Φέτος ήταν στη Γερμανία και έμεινε free agent πρό 8 ημερών:
http://www.sportando.com/en/europe/germ ... 46ers.html
Γενικά καλός και στο rebound και στο block, στα 30 του πλέον δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να παίξει καλό μπάσκετ στη δύσκολη Α1:
[youtube]Eo1dgsJ8ySA[/youtube]
http://www.sportando.com/en/europe/germ ... 46ers.html
Γενικά καλός και στο rebound και στο block, στα 30 του πλέον δε νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα να παίξει καλό μπάσκετ στη δύσκολη Α1:
[youtube]Eo1dgsJ8ySA[/youtube]
- Μπαρκαρούτσος
Όποιος κι αν έρθει, πρέπει να φύγει ο Duvnjak. Πεταμένα λεφτά, αν και με Αρκαδικό έβαλε 5 πόντους σε 1-2 λεπτά!
Παίζει να έκανε και season high...
- painkiller4
Παιδιά ποια η γνώμη για αυτόν τον χαρελσον που γράφουν κάποια σαιτ; αν η ομάδα έλυνε συμβόλαια που δεν προσφέρουν το κάτι παραπάνω όπως οι κακαρουδης ντουβνιακ με έναν φουλ πλειμεκερ σε στιλ Κούπερ και ένα ψηλό με έφεση στο ριμπάουντ και στην άμυνα, ή και ένα δυαροτριαρι αθλητικό πιστεύω θα αλλάξει εντελώς επίπεδο 
επειδή κάπου διάβασα ότι κοιτάμε και 2 με διείσδυση (αν και έτσι όπως είναι τώρα το ρόστερ με τα 28 λεπτά του Tepic δε νομίζω οτι χωράει Αμερικανός shooting guard για 30 λεπτά), μένει ελεύθερος από το Ισραήλ αυτός που είναι καθαρόαιμο:
[youtube]b9heLhcDExk[/youtube]
PS: νομίζω ότι τέτοιο στυλ παίκτη (τύπου Σκειλς δλδ του συμπολίτη) έχουμε χρόνια να δούμε στον ΠΑΟΚ.
[youtube]b9heLhcDExk[/youtube]
PS: νομίζω ότι τέτοιο στυλ παίκτη (τύπου Σκειλς δλδ του συμπολίτη) έχουμε χρόνια να δούμε στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Δευ 01 Φεβ 2016, 13:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5
Roman καπου εγραψες οτι ερχονται λεφτα,τα μμε γραφουν για μεταγγραφες,πηρε κατι τ αυτι σου ή ετσι το πεταξες?
Οταν μαθω νεοτερα θα σας πω...απλα πιστευω οτι οντως κοιταμε παικτες απο το
πανω ραφι (Ισπανια-Ιταλια-Γαλλια) που εμειναν ελευθεροι.
Αληθεια ο Ντονι που παιζει φετος?? (καθε χρονο ο Σουλης τον θελει).
Στο ''5'' ψαχνουμε αθλητικο παικτη που να μπορει να παιζει και στο ''4'' .δεν ξερω
κατα ποσο ειναι πιθανο αυτο καθως θα πρεπει να εχει σουτ απο τα 4.5 μετρα σιγουρα
και να παιζει και καλη αμυνα. (Στην Ευρωπη δεν εχει πολλους τετοιους και οσοι υπαρχουν
ειναι πανακριβοι βλεπε Γκιστ-Χαινς-Μαυροκεφαλιδης).
πανω ραφι (Ισπανια-Ιταλια-Γαλλια) που εμειναν ελευθεροι.
Αληθεια ο Ντονι που παιζει φετος?? (καθε χρονο ο Σουλης τον θελει).
Στο ''5'' ψαχνουμε αθλητικο παικτη που να μπορει να παιζει και στο ''4'' .δεν ξερω
κατα ποσο ειναι πιθανο αυτο καθως θα πρεπει να εχει σουτ απο τα 4.5 μετρα σιγουρα
και να παιζει και καλη αμυνα. (Στην Ευρωπη δεν εχει πολλους τετοιους και οσοι υπαρχουν
ειναι πανακριβοι βλεπε Γκιστ-Χαινς-Μαυροκεφαλιδης).