Συγχαρητήρια σε όλους...Γκάρυ, Αθανασιάδης και Γκολάσα, Μυστακίδης σαν αλλαγές που βοήθησαν πολύ οι καλύτεροι για μένα απόψε...
Για τους υπόλοιπους δεν θέλω να σχολιάσω...
Πιστώνω στον Τούντορ τις σωστές αλλαγές (αν και πιστεύω ότι κι ο Σάμπο ήταν απαραίτητος σήμερα απ την αρχή μπροστά απ τους Τζιώλη, Κάτσε) του χρεώνω όμως ότι καθυστέρησε να "πάρει μπρος"...
Το θετικότερο όλων η αφιέρωση του Αθανασιάδη στο 1ο γκολ στον Τούντορ και η αγκαλιά που έτρεξε να τον πάρει...Απ τον Μυστακίδη το περίμενα 100% ότι θα τόκανε!!! Μπράβο στον νεαρό και καλή συνέχεια να έχει!!!
Το 1ο γκολ του Αθανασιάδη απ τη μία ήταν αυτό που ζητούσαμε σαν τρελλοί τόσον καιρό ("πάνε δοκάρι και μέσα μωρή πουτ@να και για μας μία φορά επιτέλους") κι απ την άλλη έδειξε ότι ο Αθανασιάδης ξαναβρίσκεται (έστω και με υπερπροσπάθεια) πια επιτέλους (μετά την ταλαιπωρία του τραυματισμού του) μέσα στη φάση κι όχι μία πίσω απ αυτήν όπως ήταν από τότε που ξαναέπαιξε πριν κάποιο (υπεραρκετό εκτιμώ προσωπικά για να ξαναγίνει αυτός που ήταν) χρονικό διάστημα...
Μπράβο του λοιπόν για όλο το "πακέτο" (πολύ δύσκολη προσπάθεια με ξεμαρκάρισμα "κόμπρας" απ τα γνώριμα παλιά του, δολοφονικό τελείωμα του στυλ "που πας μωρή γ@μιόλ@, τράβα στο πλεκτό μη σου γ@μήσω τον π@το και αμέσως μετά παθιασμένο (για τα δικά του μέτρα) τρέξιμο να πάρει αγκαλιά τον Τούντορ)...Ελπίζω αυτή η αγκαλιά να ήταν και η "συγγνώμη" του απ τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. γι αυτήν την τόσο διφορούμενη κι εντελώς αχρείαστη "μαγική" δημοσίευση της φωτό με τις μπαλαρίνες που τον μεταμόρφωσε από Κλάους σε...σύγχρονη Πυθία...
Η ομάδα παίρνει αναπνοή με την νίκη αυτή αλλά χρειάζεται καμιά δεκαπενταριά μερούλες (εντελώς προσωπική άποψη μου) για να επανέλθει στις Αυγουστοσεπτεμβριανές εμφανίσεις ξεπερνώντας τη φυσιολογική της "κοιλιά" μετά από 24 με το σημερινό παιχνίδια που έγιναν με πολλές ίξεις-αφίξεις παικτών του ρόστερ, στη διάρκεια μάλιστα των επίσημων αγώνων, αλλά και με τόσο πολλούς τραυματισμούς...Υπομονή λοιπόν...
Τέλος να υπενθυμίσω ότι προσωπικά "έσπασα το ρόδι" επιτέλους μιας και "έδωσα" τελικό σκορ 1-3 ( δήλωσα μάλιστα ότι έπαιζα και την βεράντα του σπιτιού μου σ αυτό

) και 1ο γκολ Αθανασιάδη

...
Να είστε όλοι όσοι είστε Π.Α.Ο.Κ. καλά...Τα καλύτερα έρχονται, ειδικά όταν δίνουμε στην ομάδα θετική ενέργεια και δεν γκρινιάζουμε παρασυρμένοι από τις μαλ@κίες των κωλ@άρδ, αυτών των αιώνιων καταστροφέων του Π.Α.Ο.Κ.