Πριν 9 μέρες αυτά...goran 64 έγραψε:Αρχηγέ εγώ F/B ή Twitter ή Instagram συνειδητά δεν έχω αλλά σου το γράφω εδώ και ελπίζω να το διαβάσεις...
Σωστή ή λάθος επιλογή φυσικά και έχει σημασία στη ζωή και διαφωνώ με την δήλωση σου ...
Ακόμη πιο μεγάλη σημασία όμως έχει, το αν είσαι βέβαιος για τη σωστή επιλογή που έχεις κάνει, όσο κι αν οι άλλοι τη βρίσκουν λάθος, να μην τα παρατάς ποτέ μέχρι να τους αποδείξεις ότι εσύ είχες δίκαιο τελικά![]()
![]()
![]()
Όπως κι αν τελικά αποδειχθεί ότι εσύ είχες κάνει λάθος, να ζητάς συγγνώμη και να προχωράς παρακάτω έχοντας μάθει από το λάθος σου κι έχοντας πίστη στον εαυτό σου γιατί πάλεψες για κάτι που πίστευες ότι ήταν σωστό
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Πριν από 7 μέρες αυτά...goran 64 έγραψε:Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να επανέλθεις μετά από κάταγμα και χωρίς προετοιμασία, ειδικά μέσα απ αυτό το σύστημα που δεν σε βοηθάει...Δείξε όμως παραπάνω όρεξη και τσαμπουκά, ξέρω ότι μπορείς αν θέλεις...Βάλε τον εαυτό σου κάτω από την ομάδα και συνεννοήσου σαν άντρας με τον Τούντορ για όλα...Μην "τρως φιλότιμο και καλύπτεις" δήθεν φιλαράκια σου γιατί θα σου τη φέρουν και θα έχεις σοβαρά προβλήματα αργότερα, αφού εσύ είσαι Π.Α.Ο.Κ. και Θεσσαλονικιός κυμπάρης κι αυτοί δεν είναι... ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ...
Πριν 6 μέρες αυτά...goran 64 έγραψε:Κύριε Στέφανε Κλάους Αθανασιάδη πίστευα ότι όχι μόνο είσαι Π.Α.Ο.Κ.τσής αλλά και φυσικός ΑΡΧΗΓΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. γιατί είχες αυτό το ΔΙΚΑΙΩΜΑ αλλά ένιωθες κι αυτήν την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σαν παιδί του λαού του αλλά και του ίδιου του σωματείου που λέγεται Π.Α.Ο.Κ....Αυτό πιστεύαμε οι περισσότεροι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες άλλωστε...
Εξήγησε μας αν θέλεις σε παρακαλώ: Tι πιστεύεις ότι κέρδισες προσωπικά βγαίνοντας η συγκεκριμένη φωτογραφία στον αέρα; Κύρος, δόξα, συμπάθειες, εκτίμηση, σεβασμό, θαυμασμό, αυτοπεποίθηση, πλεονάζουσα δημοσιότητα, προσωπική ικανοποίηση; Τι απ όλα αυτά κέρδισες με αυτήν την αποψινή σου "κίνηση",ίσως αφελή αλλά ίσως και "σημειολογική", κύριε Στέφανε Κλάους Αθανασιάδη;
Αν πιστεύεις ότι κέρδισες έστω και ένα από τα παραπάνω απλά λυπάμαι για σένα...
Αν πιστεύεις ότι δεν κέρδισες τίποτε απολύτως απ όλα αυτά και αν παραδεχτείς ότι έκανες μία αθέλητη ή άσκεφτη "γκέλα", τότε χρωστάς να ζητήσεις μια δημόσια συγγνώμη απ τον προπονητή σου κι όλο το team του οποίου ηγείσαι αλλά προπάντων απ το λαό του Π.Α.Ο.Κ. που σε πίστευε κατάλληλο για αρχηγό αυτής της τεράστιας ομάδας μας μέχρι σήμερα...Τότε ίσως σε ξαναπιστέψουμε ελπίζοντας να σοβαρευτείς στο εξής...
Γιατί, όπως και να το πάρουμε αυτό το σημερινό, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι στον Π.Α.Ο.Κ. και στο λαό του χρωστάς και δεν σου χρωστάει κύριε Στέφανε Κλάους Αθανασιάδη!!! Καληνύχτα...
Σήμερα λοιπόν σου γράφω ότι έδειξες, ειδικά με την υπερπροσπάθεια σου στο 1ο γκολ να βρεθείς μέσα στη φάση και να μην αργήσεις πάλι αλλά και με το τρέξιμο και την αγκαλιά στον προπονητή της ομάδας (πολλά συγχαρητήρια και για τις δύο ενέργειες σου) ότι μάλλον μας διαβάζεις...Ίσως πάλι κάνω λάθος, ποιος ξέρει; Η συνέχεια θα δείξει...
Το δεύτερο γκολ πάντως ήταν λίγο πιο "ξεκούραστο" αλλά πάλι "αλά" Κλάους...
Συγχαρητήρια για το πάθος που "έβγαλες" σε όλον τον αγώνα απόψε...Το χρειαζόμαστε...
Συνέχισε έτσι και ξανακέρδισε μας ολοκληρωτικά...Ξέρεις ότι μπορείς αρκεί να το θέλεις...
Καλή συνέχεια...
Το δεύτερο γκολ πάντως ήταν λίγο πιο "ξεκούραστο" αλλά πάλι "αλά" Κλάους...
Συγχαρητήρια για το πάθος που "έβγαλες" σε όλον τον αγώνα απόψε...Το χρειαζόμαστε...
Συνέχισε έτσι και ξανακέρδισε μας ολοκληρωτικά...Ξέρεις ότι μπορείς αρκεί να το θέλεις...

Καλή συνέχεια...
- ace79grpaok
Εγω ποιο πολύ χάρηκα για τον πανηγυρισμό σου με τον τουντορα ,παίρνω πίσω αυτό που είπα οτι θες να φας τον προπονητη.
Είσαι μεγάλο τρολ τελικά. Τους χόρεψες με το γκολ και κατευθείαν άλμα στην αγκαλιά του προπονητή

Σωστός...ace79grpaok έγραψε:Εγω ποιο πολύ χάρηκα για τον πανηγυρισμό σου με τον τουντορα ,παίρνω πίσω αυτό που είπα οτι θες να φας τον προπονητη.
- ΑποστόληςΑ
Επιτέλους ξεμπούκωσες!
Το χρειαζόμασταν πολύ το σκοράρισμά σου, και εμείς οι οπαδού αλλά και - πιο πολύ - η ομάδα! Άλλωστε με τον τραυματισμό του Μπέρμπα έμεινες ο μόνος φορ.
Πάντως εξακολουθεί το αριστερό πόδι να είναι προβληματικό. Στο πρώτο γκολ που η σέντρα έρχεται από δεξιά αναγκάζεσαι να κάνει προβολή με το δεξί πόδι (αντί του αριστερού) με αποτέλεσμα μόλις να ακουμπήσεις τη μπάλα, αλλά ευτυχώς το δοκάρι ήταν μέσα. Αντίθετα στις αριστερές σέντρες που η προβολή γίνεται ορθολογικά με το δεξί πόδι, δεν υπάρχει πρόβλημα (πχ στην Tottenham).
Το χρειαζόμασταν πολύ το σκοράρισμά σου, και εμείς οι οπαδού αλλά και - πιο πολύ - η ομάδα! Άλλωστε με τον τραυματισμό του Μπέρμπα έμεινες ο μόνος φορ.
Πάντως εξακολουθεί το αριστερό πόδι να είναι προβληματικό. Στο πρώτο γκολ που η σέντρα έρχεται από δεξιά αναγκάζεσαι να κάνει προβολή με το δεξί πόδι (αντί του αριστερού) με αποτέλεσμα μόλις να ακουμπήσεις τη μπάλα, αλλά ευτυχώς το δοκάρι ήταν μέσα. Αντίθετα στις αριστερές σέντρες που η προβολή γίνεται ορθολογικά με το δεξί πόδι, δεν υπάρχει πρόβλημα (πχ στην Tottenham).
- buffalobill4
Συμφωνω, αλλα οχι εξτρεμ. Δευτερος φορ. Ομως οντως αυτες πρεπει να ειναι οι κινησεις στο ρεπερτοριο του. Μπουκα, καθως εχει καλη επιτοπια ντριπλα και γυρισμα στο πεναλτι. Εκει και ο Κλαους αλλα και ο Μπερμπατοφ ξερουν τι θα την κανουνε. Και μια χαρα βελτιωνει τανουμερα του. Το Ψ9 ή το δευτερο φορ κρινεται και απο τις ασιστ του.MANIAKOS έγραψε:Για μενα ο μακ αυτο πρεπει μα κανει στον ΠΑΟΚ
Να πλαγιοκοπεί
Μπορει να ναι κακο για τα νούμερα αλλα χάνεται αλλιως
- kataramenos5
[youtube]zWK-VpbddiE[/youtube]
Δεν αλλαζει ο Ελληνας.
Ρε Γκοραν ελεος εκανες 7 ποστ στη σειρα για να μας πεις τι εγραψες το τελ διαστημα?
Θα τον περασεις τον Αποστολη αλλα λιγο υπομονη.

Ρε Γκοραν ελεος εκανες 7 ποστ στη σειρα για να μας πεις τι εγραψες το τελ διαστημα?
Θα τον περασεις τον Αποστολη αλλα λιγο υπομονη.

εγώ είμαι ο τύπος με το πουλόβερ...

Δευτέρα πάντα τα νύχια είναι..φαγωμένα!

Η γνώμη μου για τον Κλάους δεν αλλάζει ούτε τώρα.. τα έγραφα και κανα μήνα πιο πριν και έτρωγα λοιδωρίες. Ο Κλάους με το πάνω από 30% hit rate είναι το καλύτερο value for money που έχουμε για τη θέση του σεντερ φορ. Απλά θέλει μπάλες.
Αυτά.
Αυτά.