7.Eyal Golasa
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 7.Eyal Golasa
++Μπραβο αδελφε ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.gpaok έγραψε:Ήρθε απο τον παγκο και....
Κράτησε μπαλα
Μοίρασε παιχνιδι
Έδωσε τρεξιματα...
Δεν μπορω να καταλάβω τι παραπανω θέλουμε απο κάποιον ο οποίος έρχεται απο τον παγκο μας. Εντάξει να κραζουμε, το έχουμε μέσα μας αλλά όταν κραζουμε ανευ λογου, αιτίας κσι ουσίας, αυτό λέγεται εμπαθεια
υγ.Μπράβο Εγιαλ....συνέχισε έτσι.δεν ξεχνώ οτι έκανες 2 μηνες προπόνηση με την β ομάδα και δεν εβγαλες αχνά αλλά κατεβάσες το κεφάλι κ περιμένει την ευκαιρία σου.
- desperando
- Επικοινωνία:
πιστευω οτι θα επρεπε να δουλευτει περισσοτερο στα χαφ η τριαδα
τσιμιροτ ή χαρισης- σαμπο - γκολασα.
αυτο το τζιολης-κατσε-πελκας ειναι τριαδα ς μεσαιας ελληνικης ομαδας και δυστυχως εξαφανιζονται και οι ποιοτητικοι μας παικτες μπροστα μιας και αναλωνονται περισσοτερο να κινηγαν χαμενες μπαλιες απο την αμυνα
τσιμιροτ ή χαρισης- σαμπο - γκολασα.
αυτο το τζιολης-κατσε-πελκας ειναι τριαδα ς μεσαιας ελληνικης ομαδας και δυστυχως εξαφανιζονται και οι ποιοτητικοι μας παικτες μπροστα μιας και αναλωνονται περισσοτερο να κινηγαν χαμενες μπαλιες απο την αμυνα
+1Sera4 έγραψε:μπηκε μεσα και εκανε τα αυτονοητα το παιδι γιατι ειχαν βουλωσει τα ματια μας με αυτα που βλεπαμε...πολλα μπραβο για σημερα...
Δε μπορει να σας ταιριάξει στα χαφ ρε συ εγιαλ πολυ θολούρα
Μπραβο που βοήθησες σημερα όπως λενε τα παιδια , ας όψεται η νοβα που δεν το δα
Μπραβο που βοήθησες σημερα όπως λενε τα παιδια , ας όψεται η νοβα που δεν το δα
- xrictoforoc
Μέχρι στιγμής είσαι από τις θετικές εκπλήξεις και με δικαιώνεις απόλυτα που ήμουν αντίθετος με την φυγή σου. Μακάρι να παίρνει περισσότερα λεπτά γιατί τα κερδίζει με την αξία του. Συν αυτό που είπε ένας αδερφός οτι ηταν όλο το καλοκαίρι στην "καραντίνα" και κέρδισε τον Τουντορ και την θέση του στην ομάδα. Φαίνεται να δουλεύει φέτος... για να δούμε
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρίμα που δεν έμεινε και ο Σάλπι, θα μπορούσε κι αυτός να είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις τώρα.
Συγχαρητήρια και πάλι για σήμερα Eyal...Μπήκες και βοήθησες πολύ την ομάδα την ώρα που το είχε ανάγκη...
Δίνεις φωτεινό παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους συμπαίχτες σου ότι όποιος δουλεύει και επιμένει στο τέλος δικαιώνεται...
Με παράδειγμα εσένα όμως φαίνεται και σε μας τους οπαδούς ότι ο προπονητής μας δεν είναι "στενόμυαλος" και μη αξιοκρατικός...
Σου εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια...
Δίνεις φωτεινό παράδειγμα σε όλους τους υπόλοιπους συμπαίχτες σου ότι όποιος δουλεύει και επιμένει στο τέλος δικαιώνεται...
Με παράδειγμα εσένα όμως φαίνεται και σε μας τους οπαδούς ότι ο προπονητής μας δεν είναι "στενόμυαλος" και μη αξιοκρατικός...
Σου εύχομαι ακόμα καλύτερη συνέχεια...
Τελικά είναι καλός παίκτης οργανωτικά και θα βοηθήσει. Ισως από του χρονου δούμε και τους καινούργιους να προσαρμόζονται περισσότερο.
Όσο παίρνει παιχνίδια αποκτά ρυθμό και μας δείχνει την υψηλή τεχνική κατάρτιση του και την οξυδέρκεια στο παιχνίδι του. Στα καλά του διαστήματα δημιουργεί πολύ υψηλές προσδοκίες, περισσότερες απο οποιοδήποτε άλλο χαφ που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ. Ελπίζω ο Τούντορ να συνεχίσει την φοβερή δουλειά μαζί του διότι ο παίκτης δείχνει να έχει την ποιότητα να εξελιχθεί σε παίκτη βαρόμετρο. Δεν είναι τυχαίο ότι 2-3 χρόνια πίσω οι Ισραηλινοί θεωρούσαν ότι έχει όλο το potential να γίνει 8αρι επιπέδου Νάτχο και θεωρούσαν σίγουρη την μεταγγραφή του σε ένα από τα big-4 πρωταθλήματα. Στοίχημα γι αυτόν τον παίκτη η διάρκεια.
- desperando
- Επικοινωνία:
μπροστα την ανυπαρκτη τεχνικη καταρτιση καποιων συμπαικτων του (κατσε,τζιολης κ.α) φαινεται απαραιτητος.
ειναι ο μονος που δεν φοβαται να ζητηση μπαλα στον χωρο του κεντρου οταν εχει αντιπαλο στην πλατη του,οι αλλοι κρυβονται και αναγκαζουν τα στοπερ σε γιομες
ειναι ο μονος που δεν φοβαται να ζητηση μπαλα στον χωρο του κεντρου οταν εχει αντιπαλο στην πλατη του,οι αλλοι κρυβονται και αναγκαζουν τα στοπερ σε γιομες
ελπίζω να μην πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής, κύπελλο είναι, ας μην τον πάρει καν στην 18αδα. να είναι όσο πιο φρέσκος γίνεται για το μάτς με το νιόνιο. θα είναι έγκλημα αν δεν το κάνει ο Τούντορ...
.

.
Α οχιιιιι κ@ριολ@κι να τον παρει, εξαλλου και γω θα τον ξεχνουσα αν δεν εβλεπα τι 11αδες βαλατε 
+1aoratos έγραψε:Όσο παίρνει παιχνίδια αποκτά ρυθμό και μας δείχνει την υψηλή τεχνική κατάρτιση του και την οξυδέρκεια στο παιχνίδι του. Στα καλά του διαστήματα δημιουργεί πολύ υψηλές προσδοκίες, περισσότερες απο οποιοδήποτε άλλο χαφ που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ. Ελπίζω ο Τούντορ να συνεχίσει την φοβερή δουλειά μαζί του διότι ο παίκτης δείχνει να έχει την ποιότητα να εξελιχθεί σε παίκτη βαρόμετρο. Δεν είναι τυχαίο ότι 2-3 χρόνια πίσω οι Ισραηλινοί θεωρούσαν ότι έχει όλο το potential να γίνει 8αρι επιπέδου Νάτχο και θεωρούσαν σίγουρη την μεταγγραφή του σε ένα από τα big-4 πρωταθλήματα. Στοίχημα γι αυτόν τον παίκτη η διάρκεια.
Ο Γκολάσα έχει τεχνική αλλά κάτι του λείπει.
Δεν είναι μπουκαδόρος ή γκολτζής για να παίξει δεκάρι και δεν είναι πολύ δυναμικός παίχτης για να παίξει αμυντικό χαφ.
Καλός παίχτης αλλά δεν νομίζω ότι είναι για ομάδα πρωταθλητισμού και προσωπικά δεν τον θέλω βασικό.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι στα ματς που ξεκίνησε βασικός φέτος είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα παρόλο που φαινόταν ότι συμμετείχε στο παιχνίδι.
Δεν είναι μπουκαδόρος ή γκολτζής για να παίξει δεκάρι και δεν είναι πολύ δυναμικός παίχτης για να παίξει αμυντικό χαφ.
Καλός παίχτης αλλά δεν νομίζω ότι είναι για ομάδα πρωταθλητισμού και προσωπικά δεν τον θέλω βασικό.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι στα ματς που ξεκίνησε βασικός φέτος είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα παρόλο που φαινόταν ότι συμμετείχε στο παιχνίδι.