goran 64 έγραψε:goran 64 έγραψε:Λοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους...Μέχρι τις 30 Ιουνίου ισχύουν τα συμβόλαια παικτών και προπονητών σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης εκτός "νησιού"...Από εκεί και πέρα θέλω να μου απαντήσεις σε παρακαλώ ένα προς ένα στα ακόλουθα φίλε μου spyretto:
1...Χρόνος για διαπραγμάτευση δεν χρειάζεται;
2...Τα capital controls δεν έπαιξαν κανένα ρόλο (όχι όσον αφορά την πληρωμή του αλλά γενικότερα την οικονομική αξιοπιστία της χώρας); Ο ίδιος ο Άρνεσεν λες να μην "πάγωσε" με μία πρωτόγνωρη για εκείνον κατάσταση που παρουσιάστηκε μπροστά του και ίσως ενώ είχε πάρει τις πιθανά πολύ καλύτερες αποφάσεις του και ήταν έτοιμος να τις υλοποιήσει;
3...Ο Π.Α.Ο.Κ. μίας πτωχευμένης (ναι, αυτό ήμασταν τότε για όλους τους ευρωπαίους φίλε μου spyretto και μην το ξεχνάς αφού το ήξερες και συ κι εγώ κι όλοι μας) Ελλαδίτσας ήταν μήπως ο ελκυστικότερος προορισμός για τον Τούντορ ή για οποιονδήποτε άλλον προπονητή;
4...Από 30 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου είναι υπερβολικά μεγάλος χρόνος για να εξεταστούν τόσο σοβαρά θέματα από δύο πλευρές μέχρι να συμφωνήσουν σε κάτι;
5...Πιστεύεις ότι αν δεν είχες Άρνεσεν θα έφερνες έστω οποιονδήποτε άλλον ΞΕΝΟ προπονητή της προκοπής υπό τις υπάρχουσες συνθήκες;
Spyrettoooooo...Μ ακουουουουουουούςςςςς;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αχ αυτό το παιδί, δεν μ ακούει πια καθόλου