Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:Απο πότε έχεις να κάνεις;
Γελοίο επίσης είναι να στηρίζει ς κάτι, απλά για να το στηρίζει ς. Αν έβλεπες μια αλλαγή προς το καλύτερο να πω εντάξει. Αλλά κάθε εβδομάδα κ χειρότερα είναι. Δεν νομίζω να το βλέπω μόνο εγώ αυτό
Γελοίο είναι να ξεκινάς κάθε 4 μήνες από την αρχή τι δεν καταλαβαινεις;
Όπως είπε κάποιος καλοκαίρι 2017 θα κριθούν όλοι όχι στο πρώτο τρίμηνο τώρα απλά μπορούμε να κριτικαρουμε αλλά όχι να ακυρώσουμε αυτό που σχεδίασε ο Αρνεσεν

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Trilofiotis έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Συμφωνώ, αλλά στη πράξη;
Βλέπεις διαφορά παικτικα;
Εάν το καλοκαίρι δε παρακολουθούσες κ δεν ήξερες ότι αλλάξαμε προπονητή , θα καταλαβαινες αυτή την αλλαγή;
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και δε διαφωνώ. Αλλα αυτο δε σημαίνει ότι ο ένας ή ο άλλος ειναι κακός προπονητής. Έχουμε αλλάξει ΤΟΣΟΥΣ προπονητές τα τελευταία χρόνια, δοκιμάσαμε τα πάντα, Έλληνες, Ξένους, Έμπειρους, Άπειρους, Συνταξιούχους, ΠΑΟΚτσάκια, Αλλόθρησκους κλπ, όλα πάτωσαν.

Ε ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΟΚ.

Ας βρουν το πρόβλημα, ας το φτιάξουν, για να μη μας φαίνονται και εμάς όλοι οι προπονητές το ίδιο χάλι.
Κ πάλι συμφωνώ,αλλά όταν λέει ότι είναι περήφανος μου γυρίζουν τ'αντερα. Για τους ομίλους; που έχουμε βασικό πελκα και τζαβελλα,οι οποίοι θα έπαιζαν που;δε ξέρω,αλλά δεν πείθει, όχι εμένα τουλάχιστον.
Θα ήθελα προπονητή που να ενεπνεε σεβασμό μόνο κ μόνο από το άκουσμα του ονόματος του και μεταγραφές ανάλογες. Εκεί μάλιστα να στηριξεις πλάνο. Τώρα;πλάνο με σαμπο κ λεοβατς, με τζιολη και τζαβελλα, συγνώμη αλλά δεν μου αρέσει
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τσιριγώτης να υποθέσω και εσύ απο αυτούς που θέλουν ένα ημίχρονο για να δουν αν ο παίχτης μπορεί ή όχι ε; :P
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

To πρόβλημα του ΠΑΟΚ μάγκες είναι το ρόστερ σε πρώτη φάση και σε δεύτερη να μείνει ένας προπονητής να δουλέψει 2 χρόνια σε ένα πρωτάθλημα οπού όλοι χάνουν βαθμούς...
Με στέφενς που είχες ρόστερ ήσουν μέσα σε όλους τους στόχους μέχρι τέλους και αν ο γαύρος δεν ήταν πουστόγαυρος θα το έχανες το πρωτάθλημα 4-5 αγωνιστικές πριν το τέλος και θα έπερνες το κύπελλο αλλά ήθελε double o σκατιάρης...
τσιριγώτης

K_geo έγραψε:τσιριγώτης να υποθέσω και εσύ απο αυτούς που θέλουν ένα ημίχρονο για να δουν αν ο παίχτης μπορεί ή όχι ε; :P
Τα γελακια μπορείς να τα κάνεις αλλού. Τον τζαβελλα και τον πελκα τους έχω δει καιρό. Πάνω από μια εβδομάδα.
Εσύ πόσο θες να τους κρίνεις;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

K_geo έγραψε:τσιριγώτης να υποθέσω και εσύ απο αυτούς που θέλουν ένα ημίχρονο για να δουν αν ο παίχτης μπορεί ή όχι ε; :P
Πολλά είπες, φτάνουν 2 λεπτά!!
τσιριγώτης

Που χάθηκες προφεσορ;
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Trilofiotis έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Κ κάτι άλλο, ο σημερινός προπονητής σου τι διαφορά έχει από τον γχ;
Προπονητικα πάντα.
Παραστάσεις απο πραγματικά μεγάλες ομάδες και προπονητές παγκόσμιας κλάσης, τρόπο δουλειάς μεγάλων κλάμπ και νοοτροπία CL. Επίσης ειναι άφθαρτος απτο Ελλάντα. Κατα τα άλλα τιποτα όντως. Ίσως απλά λιγότερο γουρλωτά μάτια.

Και χωρις όλα αυτά να τα θεωρώ θετικά ή χρήσιμα για εμάς τα γιαπιά, απλά ρώτησες και τα παραθέτω.
Και που τον ξέρουμε τον ΓΧ σαν προπονητή??
Στα τετράμηνα απασχόλησης??? Δούλεψε κάπου 1 χρόνο τλχ για να τον αξιολογήσουμε????
Τον Γιαννουλη και τον Πούγγουρα στη Βέροια τους βλέπει κανεις???
Την πρόοδο τους την βλέπετε? Προπονητής τους ειναι ο ΓΧ!!!!!!!!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Εδω δεν παιζεται η θητευση του Ιγκορ αλλα η οπαδικη ενηλικιωση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τσιριγώτης έγραψε:
Τα γελακια μπορείς να τα κάνεις αλλού. Τον τζαβελλα και τον πελκα τους έχω δει καιρό. Πάνω από μια εβδομάδα.
Εσύ πόσο θες να τους κρίνεις;
τους άλλους; ειδικά δε το λέοβατς που ζήτημα αν έχει παίξει 4-5 90λεπτα;
τσιριγώτης

Μακάρι να βγουν παιχταραδες. Αλλά τύπου βιερινια δύσκολο το βλέπω.
Εάν τώρα σου αρέσει αυτό που βλέπεις τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χαρά στην υπομονή σου.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι να κανουμε ρε τσιριγωτη; και λάθη θα γίνουν και απο όλα. και θα πρέπει να μαθαίνουμε απο αυτά και να τα διορθώνουμε. εμας μας αρέσουν τα δύσκολα. ξέρεις, αυτά που λένε ότι και στραβά να σου πηγαίνουν τα πράγματα εσύ θα πρέπει να είσαι επικεντρωμένος στο στόχο και το πλάνο σου...

το οποίο είπαμε, το πρόβλημα του είναι στην αλλοιωμένη κατανόηση που τρέφουμε για τις χρονικές περιόδους και το πως τις μετράμε... :ugeek:
τσιριγώτης

Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ. Αυτοί μπορούν;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι να σε πω ρε φίλε, δεν ξέρω. απλά βλέπω ότι να, ο ένας ναι μεν νεαρός προπονητής αλλά με τεράστιες παραστάσεις, ο άλλος ναι μεν Δανός, αλλά στο τοπ-10 παγκοσμίως στο χώρο του. ε! και λέω του φούστη. αν δεν πάρουν αυτοί το χρόνο που ζητούν σε ποιον θα τον δώσω; στον φούφουτο;

απο αρχές Ιουνίου φωνάζουμε μερικοί εδώ ότι μπορεί τα πράματα να μην πάνε καλά στην αρχή (ήρθε και το πρόγραμμα και το έδεσε) αλλά αν δεν κάνουμε τώρα υπομονή, αν δεν στηρίξουμε τώρα μια προσπάθεια στα εύκολα αλλά και ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα; πότε; ποτέ. αυτό ναι, το ξέρω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”