10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από eorptol »

Κολκας τσορμπατζογλου καμορα ραπτοπουλος Στέλλας πετρωτος γρηγοριαδης οπαδοί που γίνανε ρεπόρτερ και ο κατάλογος πάτο δεν έχει επιμένω ο μόνος αγνός και τίμιος ανάμεσα στα λαμογια είναι αυτός που τον λέμε γραφικό αφελή κλπ ο Γιώργος Μινος δυστυχώς

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Σταμάτησα να διαβάζω στην 3ο4η (όποιος το διαβάσει σωστά, μια μέρα αμνηστία από εμένα) παράγραφο!
Νομίζει ότι αναπληρωματικός του Berbatov είναι ο Depay ή ο Ronaldo να 'ούμε;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Το τι στον π@ύτς@ ακούμε αυτές τις μέρες για τον Μπερμπάτοφ δεν έχει τελειωμό. Γουστάρουν να υπάρχει ίντριγκα και πρόβλημα για να ασχολούνται τα παπαγαλάκια τα σιχαμενα και αυτή η εποχή(που έδωσε και το δικαίωμα ο παίκτης στην αλλαγή του) ειναι η καλύτερη τους.
Αγαπητέ Κυρ Κυρ βγες και λύσε το θέμα γιατί έχουνε λυσσάξει. Καντο για τον Ιβαν που επένδυσε σε αυτόν τον παίχτη.
Ο Μπερμπάτοφ θα φύγει από εδώ μόνο εάν σηκώσει το κύπελλο και βγούμε στα προκριματικά του Ch. L.
Άντε γιατί μας τα έχουν πρήξει μέχρι και τα αρδακια των Αθηνών
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο Κυρ Κυρ νομίζει ότι είναι μόνο για να κάνει βιντεάκια, μην το ξυπνάμε τώρα το παλικάρι για ψύλλου πήδημα
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Έχει γραφτεί πάνω κάτω και στο ποστ του Κλάους (τον καιρό που ο Ντίμιταρ ήταν τραυματίας), πως με τον τρόπο που παίζει η ομάδα δε θα περάσει πολύ καιρός και θα τον βγάλουμε κι αυτόν άχρηστο.
Ο παίχτουρας κακά τα ψέματα είναι μεγαλύτερο όνομα από τον ΠΑΟΚ και αν κάτι σίγουρα δε θέλει είναι όχι να χάνει, αλλλα να νιώθει πως ξεφτιλίζεται από τους συμπαίχτες του και τον ποδοσφαιρικό οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ. Κακά τα ψέμματα, δε μας χρειάζεται αυτός, εμείς τον έχουμε ανάγκη. Έμπλεξε και με συμπαίχτες που είναι – δυστυχώς- ποδοσφαιρικά ¨βλάκες¨ και έδεσε το γλυκό.

Είναι ντροπή τέτοια δημοσιεύματα. Καλή η χψζ στήριξη, αλλά σαν ομάδα έχεις την πολυτέλεια να διαθέτεις – θεωρητικά- το καλύτερο δίδυμο κίλλερ στα Βαλκάνια και πάμε να παίζουμε με τρόπο που τα χαρακτηριστικά αυτών των παιχτών να είναι αχρείαστα.

Ζούμε εποχές Δώνη, που ο ¨ρόμβος¨ήταν ευαγγέλιο. Ειλικρινά αναπολώ τον Μπόλονι, τον τελευταίο έξυπνο προπονητή που είχαμε, που έλεγε πολύ σωστά πως ¨παίζουμε ακόμα όπως μπορούμε και όχι όπως θα θέλαμε¨. Μεγάλη κουβέντα που δυστυχώς παρεξηγήθηκε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Να χαρώ εγώ Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "άρρωστα"...Προσωπολατρεία στο ¨φουλ"...

Απλά θυμίζω (γνώμη μου όπως πάντα βέβαια) ότι ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. είναι ΕΝΑΣ και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ εδώ και 90 ΧΡΟΝΙΑ...Είτε είχε "επώνυμους-star" killers, είτε όχι...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.

Επίσης ότι η ομάδα μας ΣΗΜΕΡΑ έχει αγώνα και χρειάζεται απαραίτητα την νίκη :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: στο κυνήγι της επίτευξης των στόχων της...

:pano: :nairepaok:
northend4

Δεν ειναι προσωπολατρεία να θέλεις και να ΠΡΕΠΕΙ να σου προσφέρει ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ θα προσφέρει όχι στην Λέφσκι Σόφιας.
Εγώ το ο ΠΑΟΚ πάνω από κάθε παίκτη το θεωρώ γνωςτη καραμέλα χωρίς ουσία goran.
Αυτά μας φάγανε τόσα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και έρχονται και φεύγουν παικταράδες χωρίς ο ΠΑΟΚ να παίρνει κάτι από αυτούς.
Και το κυριότερο χωρίς να μαθαίνουν τι ειναι ο ΠΑΟΚ.
Αν δεν τον στηρίξεις τώρα τον Μπερμπα πως θα μάθει τι ειναι ο ΠΑΟΚ. Από το YouTube ?
Σε έναν τελικό κυπέλλου στην Αθήνα για παράδειγμα με 25.000 τρελούς.
Πάντα φιλικά
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ο berba είναι ποιο σημαντικός από τον ΠΑΟΚ,έχει πολλά like στο facebook , όλος ο κόσμος τον ξέρει, τον ΠΑΟΚ δεν τον ξέρει κανεις! ο ιβαν θα πρέπει να σχολάσει όλους τους αμπαλους , και μετα να χτίσει ομάδα πάνω στον berba για να βγάλει το ταλέντο του!

θα χτίσουμε τον ΠΑΟΚ σε ένα παίχτη 35 χρονών ? γελάνε και οι πέτρες.... :lol:
northend4

Sfinas έγραψε:ο berba είναι ποιο σημαντικός από τον ΠΑΟΚ,έχει πολλά like στο facebook , όλος ο κόσμος τον ξέρει, τον ΠΑΟΚ δεν τον ξέρει κανεις! ο ιβαν θα πρέπει να σχολάσει όλους τους αμπαλους , και μετα να χτίσει ομάδα πάνω στον berba για να βγάλει το ταλέντο του!

Δεν είπαμε να χτίσουμε πάνω του.
Αν θέλεις όμως όταν ο οργανισμός ΠΑΟΚ έχει στηρίξει έντονα την σάρα και την μάρα (ονόματα μην λέμε) στο παρελθόν, εγώ απαιτώ τον Μπερμπάτοφ να τον στηρίξει έστω στο μισό από αυτούς.
Και δεν είπα πουθενά ότι ειναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Είπα ότι δεν γουστάρω την γνωστή ανούσια καραμέλα.
Αν στηρίξεις παίκτη αυτού του βεληνεκούς, ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Υπάρχει και το αύριο, δεν ειναι το συμβόλαιο του το θέμα και ποσά γκολ θα σου βάλει.
Εάν τον διαολοστειλεις είς το όνομα του μεγάλου ΠΑΟΚ δεν κερδίζεις κάτι.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Δεν μπορώ να το χωνεψω ότι σε βγάζουμε άχρηστο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

northend4 έγραψε:Δεν ειναι προσωπολατρεία να θέλεις και να ΠΡΕΠΕΙ να σου προσφέρει ο μεγαλύτερος παίκτης που έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ θα προσφέρει όχι στην Λέφσκι Σόφιας.
Εγώ το ο ΠΑΟΚ πάνω από κάθε παίκτη το θεωρώ γνωςτη καραμέλα χωρίς ουσία goran.
Αυτά μας φάγανε τόσα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα και έρχονται και φεύγουν παικταράδες χωρίς ο ΠΑΟΚ να παίρνει κάτι από αυτούς.
Και το κυριότερο χωρίς να μαθαίνουν τι ειναι ο ΠΑΟΚ.
Αν δεν τον στηρίξεις τώρα τον Μπερμπα πως θα μάθει τι ειναι ο ΠΑΟΚ. Από το YouTube ?
Σε έναν τελικό κυπέλλου στην Αθήνα για παράδειγμα με 25.000 τρελούς.
Πάντα φιλικά
Κάπου τα λες σωστά και κάπου μπερδεύεσαι φίλε μου...Μήπως είμαστε η μοναδική ομάδα που φεύγουν παιχταράδες σαν άμπαλοι; Σου θυμίζω απλά την "Internazionalle Milano F.C." (κατά κόσμον Ίντερ του Μιλάνου) απ όπου έφυγαν σαν άμπαλοι ο Ρονάλντο (το "φαινόμενο" μάλιστα, όχι ο "γιαλαντζί") :shock: κι ο Ρομπέρτο Κάρλος :shock: και μάλιστα στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία τους κι όχι στα 35 τους και ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ :o :o :o ...Άλλη ποδοσφαιρική παιδεία βέβαια ο ιταλός οπαδός, έτσι; ;)

Το "θέλω" σου είναι απολύτως σεβαστό και μαζί σου κι εγώ, μετ επιτάσεως μάλιστα...Αλλά το να γράφει κάποιος ότι ένας (οποιοσδήποτε κι όσο μεγάλος και να είναι) παίχτης είναι πάνω απ τον Π.Α.Ο.Κ. :oops: :oops: :oops: με ξεπερνάει εντελώς πια... :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Θυμίζω λοιπόν σε κάποιους εντελώς ρεαλιστικά και φιλικά ότι κανένας υπάλληλος δεν είναι πιο πάνω απ το αφεντικό του σε καμία γωνιά του πλανήτη Γη κι αυτό δεν είναι η προσωπική μου άποψη αλλά γεγονός ολοκληρωτικά αποδεκτό πιστεύω... ;)
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

goran 64 έγραψε:Να χαρώ εγώ Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "άρρωστα"...Προσωπολατρεία στο ¨φουλ"...

Απλά θυμίζω (γνώμη μου όπως πάντα βέβαια) ότι ο οργανισμός Π.Α.Ο.Κ. είναι ΕΝΑΣ και ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ εδώ και 90 ΧΡΟΝΙΑ...Είτε είχε "επώνυμους-star" killers, είτε όχι...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.
Αδερφέ πιστεύω δεν κατανοήθηκαν καλά τα λόγια μου.
Εννοώ πως σε άλλες συνθήκες και σε άλλες ομάδες, αν είχαν τη χαρά να διαθέτουν παίχτες σαν τον Μπερμπάτοφ και το Κλάους στο ρόστερ τους, (με τους υπόλοιπους αυτούς που είναι), η εντολή θα ήταν αποκλειστικά μία.
ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗ ΜΑΝΑ.
Είναι παντελώς αντίθετο με την όπια ποδοσφαιρική λογική να έχουν οι Κλάους/Ντίμιταρ τις ίδιες τελικές με Σάμπο, Ζαίρο κα ισαφώς λιγότερες από Πέλκα, Γκάρυ πχ..

Να το μεταφέρω σε αντίστοιχη σύγκριση με το μπάσκετ, να σου έρχεται ο Τιμ Ντάνκαν στα ντουζένια του κι εσύ να θες να παίζεις fast breaks και τρίποντα (χωρίς τους Τόνι Πάρκερ και Τζινόμπιλι...)

Όποιςο κατάλαβε, κατάλαβε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

northend4 έγραψε:
Sfinas έγραψε:ο berba είναι ποιο σημαντικός από τον ΠΑΟΚ,έχει πολλά like στο facebook , όλος ο κόσμος τον ξέρει, τον ΠΑΟΚ δεν τον ξέρει κανεις! ο ιβαν θα πρέπει να σχολάσει όλους τους αμπαλους , και μετα να χτίσει ομάδα πάνω στον berba για να βγάλει το ταλέντο του!

Και δεν είπα πουθενά ότι ειναι πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Εσύ δεν το είπες...Ο tolis01 όμως; Δεν βγαίνει όμως να παραδεχτεί ότι "λάθος ρε παιδιά, sorry, έγινε εν τη ρήμη του λόγου" ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...Αυτό το "πετάω την μπάλα στην κερκίδα" όμως με "χαλάει" πολύ περισσότερο και γίνεται συχνά κι από αρκετούς εδώ μέσα ρε παιδιά...Νισάφι πια... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

tolis01 έγραψε:
goran 64 έγραψε:Να χαρώ εγώ Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "άρρωστα"...Προσωπολατρεία στο ¨φουλ"...

Αδερφέ πιστεύω δεν κατανοήθηκαν καλά τα λόγια μου.
Εννοώ πως σε άλλες συνθήκες και σε άλλες ομάδες, αν είχαν τη χαρά να διαθέτουν παίχτες σαν τον Μπερμπάτοφ και το Κλάους στο ρόστερ τους, (με τους υπόλοιπους αυτούς που είναι), η εντολή θα ήταν αποκλειστικά μία.
ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗ ΜΑΝΑ.
Είναι παντελώς αντίθετο με την όπια ποδοσφαιρική λογική να έχουν οι Κλάους/Ντίμιταρ τις ίδιες τελικές με Σάμπο, Ζαίρο κα ισαφώς λιγότερες από Πέλκα, Γκάρυ πχ..

Να το μεταφέρω σε αντίστοιχη σύγκριση με το μπάσκετ, να σου έρχεται ο Τιμ Ντάνκαν στα ντουζένια του κι εσύ να θες να παίζεις fast breaks και τρίποντα (χωρίς τους Τόνι Πάρκερ και Τζινόμπιλι...)

Όποιςο κατάλαβε, κατάλαβε...
"Ο Μπερμπάτοφ είναι μεγαλύτερο όνομα από τον Π.Α.Ο.Κ." δεν έγραψες ρε φίλε; Αυτό και μόνο αυτό με ξεπερνάει κι άμα δεν κατάλαβες πρόσεξε το παρακάτω...

Τα υπόλοιπα δεν είναι "ακαταλαβίστικα" αλλά το συγκεκριμένο είναι εντελώς, απλά δεν το δέχομαι από οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. (προσωπική μου άποψη πάντα) κι όποτε το βλέπω ή το ακούω αρρωσταίνω και διαμαρτύρομαι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ...
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Όχι αδερφέ Goran, στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αξιών ο Μπερμπάτοφ είναι μεγαλύτερο όνομα. Δεν το έγραψα κατά λάθος. Πονάει, αλλά έτσι είναι. Στο εξωτερικό ζω και αν ρωτήσω τυχαία 100 ποδοσφαιρόφιλους ξέρω ποιον από τους 2 έχουν ακουστά.
Δε το δέχεσαι και πιστεύεις πως στον ΠΑΟΚ του συγκεκριμένου ελληνικού πρωταθλήματος με τις συγκεκριμένες πορείες στην Ευρώπη μπορούν έρχονται παίχτες που βγήκαν π.χ. 1οι σκόρερ σε Αγγλία παίζοντας με Μάντσεστερ, χωρίς να χρειάζεται συνεχώς ο χοσάδας ιδιοκτήτης να πληρώνει παραπάνω, δικαίωμά σου.
Αυτό που θέλω να πω (και δε σχολιάστηκε) είναι πως δεν τον εκμεταλλευόμαστε. Και στο ποστ του Κλάους είχε γραφεί πριν κανα μήνα πως έτσι όπως παίζει η ομάδα θα ξενερώσει και ο Μπερμπα.

Δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε με χαρακτηρισμούς. Όλοι πονάμε και το καλύτερο θέλουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”