93.Terry Antonis
-
Re: 93.Terry Antonis
Για τον συγκεκριμένο παίκτη πιστεύω ότι εξαρχής αγοράστηκε για να δοθεί δανεικός.
Άλλα το έπαιζε δύσκολος. Τώρα που θα φάει εξέδρα μέχρι τα Χριστούγεννα να δεις τι καλά που θα πάει Βέροια.
Άλλα το έπαιζε δύσκολος. Τώρα που θα φάει εξέδρα μέχρι τα Χριστούγεννα να δεις τι καλά που θα πάει Βέροια.
-
Έγραψες, ότι εξ αρχής τον πήραμε για δανεικό.
Εγώ δεν γνωρίζω άλλον παίκτη που αγοράσαμε ποτέ, για να πάει δανεικός. Έχεις κανένα άλλο παράδειγμα;
SM-G920F
Εγώ δεν γνωρίζω άλλον παίκτη που αγοράσαμε ποτέ, για να πάει δανεικός. Έχεις κανένα άλλο παράδειγμα;
SM-G920F
-
Απλώς την γνώμη μου είπα ρε φίλε.
Βέβαια δεν ξέρω άμα διαφωνείς
anyway
πάνω από όλα
Βέβαια δεν ξέρω άμα διαφωνείς
anyway

Αν ειναι για να τον εχουμε κερκιδα τουλαχιστον να του στειλουν ενα πανι να γραφει ΣΦ ΠΑΟΚ Μελβουρνης ρε πστ μου να μην χαραμιζεται το παλικαρι.
Στα σοβαρα τωρα.Δηλαδη δεν υπηρξε ουτε ενας ΑΡΔ να ασχοληθει ή να ρωτησει γιατι δεν παιζει το παλικαρι;
Υποτιθεται οτι χρειαζομαστε ενα δημιουργικο 8αρι-6αρι γιατι ειναι εκτος αποστολης.Δεν μπορει να παιξει εστω σαν αλλαγή.
Αν δεν παιξει και στους αγωνες κυπελλου να αρχισουμε να ψαχνομαστε παλι για κλικες ή μπα;
Στα σοβαρα τωρα.Δηλαδη δεν υπηρξε ουτε ενας ΑΡΔ να ασχοληθει ή να ρωτησει γιατι δεν παιζει το παλικαρι;
Υποτιθεται οτι χρειαζομαστε ενα δημιουργικο 8αρι-6αρι γιατι ειναι εκτος αποστολης.Δεν μπορει να παιξει εστω σαν αλλαγή.
Αν δεν παιξει και στους αγωνες κυπελλου να αρχισουμε να ψαχνομαστε παλι για κλικες ή μπα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VAGGT την Κυρ 29 Νοέμ 2015, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αφού δεν πήρε μια ευκαιρία μέχρι τώρα, δύσκολα...
Εκτός κι αν είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση
SM-G920F
Εκτός κι αν είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση
SM-G920F
- pisakaipoupoula
Ναι αν τραυματίστηκαν όλοι στο κέντρο από δυο φορές έκαστος και δεν μπήκε ούτε αποστολή, τι νόημα έχει να ναι στη ναφθαλίνη συνέχεια?Ας πάει δανεικός κάπου να παίξει τουλάχιστον, τπτ Βέροια, ΟΦΗ, Νιόνιο