Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από goran 64 »

Ε τώρα που του τά πατε και σεις ένα χεράκι φυσικά και θα διορθωθεί...Μπράβο ρε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν υπάρχει προπονητης ζελιασκωφ....ωχ άλλο άθλημα ....μήπως είναι αόρατοι και οι δύο :):)

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Εσύ μεινε στις υπογραφές.
Γουστάρεις πλάνο, ε;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είμαι σίγουρος ότι στην ήττα από τον Θρασύβουλα του ΠΑΟΚ με σαντος 4-2 θα φώναζες. ....παρασχο γύρνα πίσω. .....

τσιριγώτης

Είμαι σίγουρος ότι σου αρέσει αυτό που βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είμαι σίγουρος ότι έχουν πλάνο που δεν είναι τρίμηνο. ....αν συνεχίσουμε κάθε τρίμηνο να ψάχνουμε νέους ΓΧ και βρυζες απλά είμαστε γελοίοι και με αυτό το σκεπτικό δεν θα κάνουμε ποτέ τίποτε

τσιριγώτης

Απο πότε έχεις να κάνεις;
Γελοίο επίσης είναι να στηρίζει ς κάτι, απλά για να το στηρίζει ς. Αν έβλεπες μια αλλαγή προς το καλύτερο να πω εντάξει. Αλλά κάθε εβδομάδα κ χειρότερα είναι. Δεν νομίζω να το βλέπω μόνο εγώ αυτό
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ειρήνη υμίν τέκνα μου...

Στήριξη στον Π.Α.Ο.Κ. και σε όλα τα μέλη που τον απαρτίζουν για όσο είναι μέλη του...Κριτική σε όλους, όχι εγωιστική και ανούσια, αλλά με μοναδικό στόχο την βελτίωση τους και μαζί με αυτών και του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ.!!!

Άλλο κριτική κι άλλο κράξιμο...

Όποιος δεν αντέχει έχει δύο λύσεις:

1...Να μην βλέπει...

2...Να πάει στα μπαλέτα (Ίγκορ Τούντορ "για να είμαστε και on topic")...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

τσιριγώτης έγραψε:Απο πότε έχεις να κάνεις;
Γελοίο επίσης είναι να στηρίζει ς κάτι, απλά για να το στηρίζει ς. Αν έβλεπες μια αλλαγή προς το καλύτερο να πω εντάξει. Αλλά κάθε εβδομάδα κ χειρότερα είναι. Δεν νομίζω να το βλέπω μόνο εγώ αυτό
Η τελευταία βδομάδα ήταν λιγο καλύτερα :>
τσιριγώτης

Κ κάτι άλλο, ο σημερινός προπονητής σου τι διαφορά έχει από τον γχ;
Προπονητικα πάντα.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

ο τούντορ θα κριθεί τον μάιο του 2017, ελπίζω ο ivan να μην κάνει τα ίδια λάθη και ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. ακόμα και παίχτες που τρώνε πάγκο όπως ο μαλεζάς παραδέχεται ότι γίνετε σωστή δουλειά, ακόμα και ο μαντούρο που έφαγε σουτ παραδέχτηκε ότι ο καλύτερος είναι ο τούντορ ....
εμείς το μονο που πρέπει να κάνουμε,γιατί και εμείς παίζουμε μπάλα, είναι να πάμε γήπεδο και να χειροκροτάμε ακόμα και στις mlkies, και να κάνουμε τους παίχτες να νιώθουν ότι και να χάνουμε όλα καλά δεν τρέχει , τότε θα τους φύγει το άγχος και η ομάδα θα πετάει.... όχι συνεχεια γιούχα που προκαλεί πίεση στην ομάδα....
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

τσιριγώτης έγραψε:Κ κάτι άλλο, ο σημερινός προπονητής σου τι διαφορά έχει από τον γχ;
Προπονητικα πάντα.
Παραστάσεις απο πραγματικά μεγάλες ομάδες και προπονητές παγκόσμιας κλάσης, τρόπο δουλειάς μεγάλων κλάμπ και νοοτροπία CL. Επίσης ειναι άφθαρτος απτο Ελλάντα. Κατα τα άλλα τιποτα όντως. Ίσως απλά λιγότερο γουρλωτά μάτια.

Και χωρις όλα αυτά να τα θεωρώ θετικά ή χρήσιμα για εμάς τα γιαπιά, απλά ρώτησες και τα παραθέτω.
τσιριγώτης

Συμφωνώ, αλλά στη πράξη;
Βλέπεις διαφορά παικτικα;
Εάν το καλοκαίρι δε παρακολουθούσες κ δεν ήξερες ότι αλλάξαμε προπονητή , θα καταλαβαινες αυτή την αλλαγή;
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

τσιριγώτης έγραψε:Κ κάτι άλλο, ο σημερινός προπονητής σου τι διαφορά έχει από τον γχ;
Προπονητικα πάντα.
Προσωπικά αυτή τη στιγμή τον βλέπω πως Δωνίζει επικίνδυνα ως προς διάφορα κολλήματα, χωρίς όμως φυσικά την αμπαλοσύνη και την υπέρτατηαλαζονεία του χειρότερου αΠΑΟΚ προπονητή που πέρασε από την Τούμπα...
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

τσιριγώτης έγραψε:Συμφωνώ, αλλά στη πράξη;
Βλέπεις διαφορά παικτικα;
Εάν το καλοκαίρι δε παρακολουθούσες κ δεν ήξερες ότι αλλάξαμε προπονητή , θα καταλαβαινες αυτή την αλλαγή;
Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις και δε διαφωνώ. Αλλα αυτο δε σημαίνει ότι ο ένας ή ο άλλος ειναι κακός προπονητής. Έχουμε αλλάξει ΤΟΣΟΥΣ προπονητές τα τελευταία χρόνια, δοκιμάσαμε τα πάντα, Έλληνες, Ξένους, Έμπειρους, Άπειρους, Συνταξιούχους, ΠΑΟΚτσάκια, Αλλόθρησκους κλπ, όλα πάτωσαν.

Ε ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕ ΠΑΟΚ.

Ας βρουν το πρόβλημα, ας το φτιάξουν, για να μη μας φαίνονται και εμάς όλοι οι προπονητές το ίδιο χάλι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”