Ιάκωβος Αγγελίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Ιάκωβος Αγγελίδης

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Συν ΧΙΙ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Τι ακριβώς κάνει ο πρόεδρος όταν δεν είναι ο μεγαλομέτοχος , ή έστω ένας από τους μεγαλομετόχους;. Δεν ξέρω και ρωτάω δηλαδή...σε τι προεδρεύει;
Γιατί αυτός είναι διορισμένος από τον Σαββίδη...για να κάνει κάτι, σωστά; Ειδικά αν δεν φαίνεται πουθενά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Gimnistis έγραψε:Δεν μπορούμε με τίποτε να παραδεχτούμε, με τίποτε όμως, πως κάποιος μπορεί να ξέρει να κάνει κάτι καλύτερα από εμάς. Αυτό το στυλάκι του ξερόλα, του κάθομαι στον καναπέ μου και λέω "τι κάνεις ρε Τζακ αγόρι μου, τι γλάστρα είσαι" ενώ δεν έχω κάνει ούτε διαχειριστής της πολυκατοικίας μου αγγίζει τα όρια του γραφικού. Ομοίως και για άλλα πόστα (βλέπε Άρνεσεν, εκάστοτε προπονητή κτλ κτλ)

Ας αποδεχτούμε κάτι όλοι για αρχή, καλό θα μας κάνει: σε πολλά θέματα είμαστε άνθρωποι των σπηλαίων. Έχουμε την τύχη να έχουμε στο αγωνιστικό τμήμα ανθρώπους με βιογραφικό, με παραστάσεις και εμπειρία. Ας κάτσουμε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν, γιατί στο επίπεδο που είμαστε σίγουρα έχουν. Ότι και να μας δώσουν κέρδος θα είναι στον πάτο που είχαμε βρεθεί. Όταν νιώσουμε πως δεν έχουν να δώσουν κάτι άλλο τότε κράζουμε ελεύθερα.
Τα είπες όλα ρεαλιστικά και περιεκτικά...Για ακόμα μία φορά συμφωνώ μαζί σου...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Gimnistis έγραψε:Δεν μπορούμε με τίποτε να παραδεχτούμε, με τίποτε όμως, πως κάποιος μπορεί να ξέρει να κάνει κάτι καλύτερα από εμάς. Αυτό το στυλάκι του ξερόλα, του κάθομαι στον καναπέ μου και λέω "τι κάνεις ρε Τζακ αγόρι μου, τι γλάστρα είσαι" ενώ δεν έχω κάνει ούτε διαχειριστής της πολυκατοικίας μου αγγίζει τα όρια του γραφικού. Ομοίως και για άλλα πόστα (βλέπε Άρνεσεν, εκάστοτε προπονητή κτλ κτλ)

Ας αποδεχτούμε κάτι όλοι για αρχή, καλό θα μας κάνει: σε πολλά θέματα είμαστε άνθρωποι των σπηλαίων. Έχουμε την τύχη να έχουμε στο αγωνιστικό τμήμα ανθρώπους με βιογραφικό, με παραστάσεις και εμπειρία. Ας κάτσουμε να δούμε τι έχουν να προσφέρουν, γιατί στο επίπεδο που είμαστε σίγουρα έχουν. Ότι και να μας δώσουν κέρδος θα είναι στον πάτο που είχαμε βρεθεί. Όταν νιώσουμε πως δεν έχουν να δώσουν κάτι άλλο τότε κράζουμε ελεύθερα.
διαχειριστής της πολυκατοικίας ????? Πολύ ψηλά δεν έβαλες τον πήχυ???
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

spyretto έγραψε:Τι ακριβώς κάνει ο πρόεδρος όταν δεν είναι ο μεγαλομέτοχος , ή έστω ένας από τους μεγαλομετόχους;. Δεν ξέρω και ρωτάω δηλαδή...σε τι προεδρεύει;
Γιατί αυτός είναι διορισμένος από τον Σαββίδη...για να κάνει κάτι, σωστά; Ειδικά αν δεν φαίνεται πουθενά.
δινει κατευθύνσεις, ελέγχει την πορεία που έχει η εφαρμογή των δράσεων, συμμετέχει αν θέλει σε δράσεις εξωστρέφειας της παε (πχ διεθνή μιτινγκ), δημιουργεί σε συνεργασία με τους υπολοίπους συμβούλους ένα γενικό πλαίσιο δράσης και καθορίζει τους στόχους, ίσως και σε συνεργασία με τους μετόχους αποφασίζει και για το ποιοι κάνουν και ποιοι όχι για να μπορέσει η εταιρεια να επιτύχει τους στόχους που έχουν τεθεί...

πχ ένας στόχος μπορεί να είναι η διεύρυνση της παε σε στελεχιακό δυναμικό ή το άνοιγμα της σε κοινωνικές δράσεις ώστε να αποκτήσει ένα ιδιαίτερο προφίλ κοινωνικής αλληλεγγύης. Ή η δημιουργία μιας ομάδας "τεχνοκρατών" του ποδοσφαίρου που θα μπορεί να δημιουργήσει ένα πλαίσιο δράσης και ανάπτυξης του αγωνιστικού τμήματος με βραχυ-μεσο και μακροπρόθεσμους στόχους...

λεω εγώ τώρα φυσικά... :lol:

υγ: πάντως σίγουρα δεν ειναι εκεί για να "νταντευει" τους παίχτες, όπως φυσικά και ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ διευθυντής δεν είναι εκεί για τον ίδιο λόγο, αλλά έχουν πληθώρα άλλων αρμοδιοτήτων... ;)
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη ανάλυση του ρόλου του.
Άρα δεν χρειάζεται να "φαίνεται" κάπου, βέβαια από κει και πέρα η ΠΑΕ πρέπει να έχει και ένα προφίλ προς τα έξω, να ενημερώνει για τις κινήσεις της τους φίλους της κλπ. Προς το παρόν βλέπουμε κάποιους ανθρώπους αραιά και που πχ. τον Κυριάκο Κυριάκο και τον Φρανκ Αρνεσεν... υπάρχει κάποια άλλη συντονισμένη ομάδα να ασχολείται με το θέμα μάρκετινγκ;
ΕΙχα την εντύπωση ότι ο κύριος Αγγελίδης θα είχε έναν πιο εμφανή ρόλο - εφόσον όμως ο ρόλος του είναι απλά συντονιστικός δεν συντρέχει λόγος για κάτι τέτοιο. Μάλλον παρεξήγησα την έννοια του "προέδρου" σε μια ΠΑΕ.
Δεν ξέρω αν προκύπτει από κάπου ότι "νταντεύει" τους παίκτες και αν κάποιοι χρειάζονται ντάντεμα. Γιατί ακούστηκε στα μεσα ότι τον ρόλο αυτό θα τον επωμίζονταν ο Κάκος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Κοίτα...

Κάποια από τα παιδιά του ΠΑΟΚ μανια κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, αναμένουν κατά τις οκτώ την καθημερινή ενημέρωση της παε για προπόνηση, δράσεις κτλ. Για να ανέβουν στην κεντρική.

Επισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ήδη τρεις φορές σε ένα πενταμηνο ο αδ κάνει κάποιες τοποθετήσεις.

Τέλος, ανά διαστήματα πάλι, βλέπουμε τον ίδιο τον πρόεδρο να συμμετέχει σε διεθνή φόρουμ επαγγελματικων ομάδων.

Θεωρώ πως ότι σε θέματα εξωστρεφειας τον τελευταίο ειδικά χρόνο, η παε παραδίδει μαθήματα. Επίσης βλέπω ότι σιγά σιγά πρώην στελέχη και παίχτες βρίσκουν ρόλο (Γκαρσία, λινο, βουκιτς κτλ).

Αυτό για αυτά που είπες, γιατί αν κάνεις το ψαχουλεψει θα δει οτι τον τελευταίο χρόνο γίνονται πολλά από αυτά που και εμείς ζητουσαμε. Πχ επαγγελματίες στην παε,εξωστρεφεια, κοινωνικός χαρακτήρας κ.α.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι όλα βαινουν καλώς ή δεν έχουμε ατοπηματα.. Ειδικα επικοινωνιακα.

Υγ:το νταντεμα πήγαινε σε κάτι πρόσφατα δημοσιεύματα...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Σε σχέση με την περσινή εσωστρέφεια υπάρχει βελτίωση σίγουρα. Απλά η ενημέρωση δεν γινεται τακτικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αυτη η ανυπομονησια που μας διακατεχει σαν λαος κ σαν(ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ),εμενα προσωπικα με ξεπερναει.Για ολα τα πραγματα απο την πρωτη στιγμη, να και η κριση για τους παντες γενικα κ εντος ΠΑΟΚ (να μη δωσουμε λιγο χρονικο περιθωριο και μετα να αρχισουμε τα σχολια).Γινεται κατι δεν προλαβαινει καν να βγει ως ειδηση αμεσως αρχιζει μεσω ΑΡΔ (που θεωρω οτι επηρεαζει πολλους απο εμας και εντος φορουμ σε λιγοτερο βαθμο και ειδικα εκτος φορουμ) στο να αρχισουμε τα σχολια.Ξερω off topik λιγο, αλλα η γκρινια απο μερικους απο εμας πραγματικα δεν αντεχεται.Ευχομαι στους διαχειριστες καλο κουραγιο στο εργο τους κ πολλη δυναμη με μας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βασικά, με αυτά και με αυτά, να κάνω και ένα παράπονο που όλο έλεγα αλλά το αμελούσα... και είναι το ότι δεν θεωρώ καθόλου σωστό να μην υπάρχει συνεχής κάλυψη μέσω Live streaming των αγώνων των ομάδων υποδομής.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μεγάλη κουβέντα είπες...Επικοινωνιακό έγκλημα για να μην πω "γενοκτονία"... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Βασικά πρέπει να αναρωτηθουμε αν υπάρχει η τεχνολογική δυνατότητα κάλυψης στοιχειωδώς ενός αγωνα στο κανάλι του ΠΑΟΚ. Πολλές φορές μια απευθείας σύνδεση έπεφτε από την πολυκοσμία.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ας το ξεκινήσουν κι ας πέφτει στην αρχή φίλε μου...Πάντα και παντού υπάρχει το περιθώριο της βελτίωσης, αρκεί να μιλάμε για κάτι υπαρκτό φυσικά... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε να μας αδειαζει τη γωνια ο αορατος.Κι αν δε πιασει ο Βεζυρτζης ,Αποστολος αλεξοπουλος for president.
Θα λεει Ιγκορρρρ Τουννντορρρρρ και θα γεμιζει το στομα του.

ΥΓ Τι εχουν τα ερμα και ψοφανε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Βασικά πρέπει να αναρωτηθουμε αν υπάρχει η τεχνολογική δυνατότητα κάλυψης στοιχειωδώς ενός αγωνα στο κανάλι του ΠΑΟΚ. Πολλές φορές μια απευθείας σύνδεση έπεφτε από την πολυκοσμία.
δεν έχεις άδικο. θυμάμαι στο παρελθόν μια τέτοια περίπτωση.

είχαν ξεκινήσει μάλιστα να κάνουν τέτοιου είδους μεταδόσεις, με Τζάκ Αγγελίδη πρόεδρο, αλλά τις σταμάτησαν... :roll:

δεν ξέρω τι πως και γιατί, αλλά έστω στιγμιότυπα νομίζω θα ήταν καλό...

τώρα περι εγκλημάτων κτλ, τα θεωρώ ανάξια σχολιασμού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”