Ανέκδοτα
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Ανέκδοτα
Καλημέρα σε όλους...
"Οι κ@λοάρδ
του Π.Α.Ο.Κ. (και όχι μόνο) διαβάζουν φουλ PAOKmania προτού γράψουν τα πεφωτισμένα άρθρα τους
...Το χειρότερο όμως είναι ότι αντιγράφουν (ακριβώς κιόλας) κάποιους καμένους από εδώ μέσα
..."
"Οι κ@λοάρδ
ΤΟΡ 5συμφωνα με ερευνα στην Οξφορδη.
1)Η πραγματική αγάπη διαρκεί για πάντα
Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να πάει στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη. «Όχι», του λέει ο άνδρας, «η θέση είναι άδεια». «Αυτό είναι απίστευτο», είπε ο Τιμ. «Ποιος θα άφηνε μια τέτοια θέση;». Και τότε ο άνδρας του απαντά: «Βασικά η θέση ανήκει σε εμένα. Υποτίθεται πως θα ερχόμουν με τη γυναίκα μου, όμως πέθανε. Αυτό είναι το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν είμαστε μαζί από τότε που παντρευτήκαμε». «Ω, τα συλλυπητήριά μου. Αυτό είναι απαίσιο… Όμως δεν μπορούσες να βρεις κάποιον άλλο, ένα φίλο, συγγενή ή γείτονα για να έρθει μαζί σου;». Ο άνδρας κουνά αρνητικά το κεφάλι. «Όχι», του λέει. «Είναι όλοι στην κηδεία».
2)Στον δρόμο για τη δουλειά
Ένας άνδρας φτάνει αργοπορημένος στη δουλειά. Το αφεντικό φωνάζει: «Έπρεπε να έχεις έρθει στις 8.30!». Απαντά: «Γιατί; Τι συνέβη στις 8.30;»
3)Το παιδί και ο κουρέας
Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.
4)Μία στο εκατομμύριο
Η Κίνα έχει ένα δισεκατομμύριο κατοίκους. Ένα δισεκατομμύριο! Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν είσαι άνθρωπος τον οποίο βρίσκει κανείς μία στο εκατομμύριο, υπάρχουν άλλοι 1.000 σαν εσένα.
5)Αγώνας με μια αρκούδα
Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο. Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει. Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια. Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα». «Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος. «Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».
Βρετανικο χουμορ
Στον ρομαν μπορει να του αρεσουν...
1)Η πραγματική αγάπη διαρκεί για πάντα
Είναι ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Τιμ αποφασίζει να πάει στο γήπεδο. Κάθεται και παρατηρεί ότι η θέση δίπλα του είναι άδεια. Τότε γυρίζει σε εκείνον που καθόταν παραδίπλα και τον ρωτά εάν η θέση είναι πιασμένη. «Όχι», του λέει ο άνδρας, «η θέση είναι άδεια». «Αυτό είναι απίστευτο», είπε ο Τιμ. «Ποιος θα άφηνε μια τέτοια θέση;». Και τότε ο άνδρας του απαντά: «Βασικά η θέση ανήκει σε εμένα. Υποτίθεται πως θα ερχόμουν με τη γυναίκα μου, όμως πέθανε. Αυτό είναι το μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο που δεν είμαστε μαζί από τότε που παντρευτήκαμε». «Ω, τα συλλυπητήριά μου. Αυτό είναι απαίσιο… Όμως δεν μπορούσες να βρεις κάποιον άλλο, ένα φίλο, συγγενή ή γείτονα για να έρθει μαζί σου;». Ο άνδρας κουνά αρνητικά το κεφάλι. «Όχι», του λέει. «Είναι όλοι στην κηδεία».
2)Στον δρόμο για τη δουλειά
Ένας άνδρας φτάνει αργοπορημένος στη δουλειά. Το αφεντικό φωνάζει: «Έπρεπε να έχεις έρθει στις 8.30!». Απαντά: «Γιατί; Τι συνέβη στις 8.30;»
3)Το παιδί και ο κουρέας
Ένα νεαρό αγόρι μπαίνει σε ένα κουρείο και ο κουρέας ψιθυρίζει στον πελάτη: «Αυτό είναι το πιο χαζό παιδί στον κόσμο. Δες». Ο κουρέας τότε βάζει ένα δολάριο στο ένα χέρι και κάτι ψιλά στο άλλο. «Διάλεξε όποιο θες», λέει στο παιδί. Το παιδί παίρνει τα ψιλά και φεύγει. «Τι σου είπα;», λέει ο κουρέας, «το παιδί δεν θα μάθει ποτέ». Αργότερα, ο πελάτης συναντά το παιδί στον δρόμο, να τρώει παγωτό. «Να σε ρωτήσω, νεαρέ, γιατί δεν πήρες το δολάριο;», ρώτησε ο πελάτης. «Τη μέρα που θα πάρω το δολάριο, το παιχνίδι θα τελειώσει», λέει το παιδί.
4)Μία στο εκατομμύριο
Η Κίνα έχει ένα δισεκατομμύριο κατοίκους. Ένα δισεκατομμύριο! Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν είσαι άνθρωπος τον οποίο βρίσκει κανείς μία στο εκατομμύριο, υπάρχουν άλλοι 1.000 σαν εσένα.
5)Αγώνας με μια αρκούδα
Δύο κατασκηνωτές περπατούν μέσα στο δάσος, όταν μια αρκούδα εμφανίζεται στο ένα μέτρο. Η αρκούδα βλέπει τους κατασκηνωτές και αρχίζει να τους πλησιάζει. Ο πρώτος άνδρας ρίχνει κάτω την τσάντα του και αρχίζει να φορά τα αθλητικά του παπούτσια. Ο δεύτερος άνδρας λέει: «Τι κάνεις; Τα αθλητικά δεν θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις την αρκούδα». «Δεν χρειάζεται να ξεπεράσω την αρκούδα», λέει ο άλλος. «Αρκεί να τρέξω πιο γρήγορα από σένα».
Βρετανικο χουμορ
Στον ρομαν μπορει να του αρεσουν...
-
Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Για τον Παγομηχανής Θεό
-Τι είναι αυτό;
-Τουμπερλέκι
-Αν δεν έρθει ο Μπερλέκης να το πάρω εγώ;
-Τι είναι αυτό;
-Τουμπερλέκι
-Αν δεν έρθει ο Μπερλέκης να το πάρω εγώ;
-
Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
RoMaN έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λες ρε Πέτρο γαμάτο ήταν!!!!!!!!!!!!!
-
Μπαρκαρούτσος
- painkiller4
Είναι παραμονή του μεγάλου τελικού άρσης βαρών στην Ολυμπιάδα.
Ο αθλητής Ακάκιος είναι στο εστιατόριο και επιλέγει τι θα φάει.
Παίρνει σαλάτα, μαύρο ψωμί και επίσης παραγγέλνει μακαρόνια με σάλτσα.
Τότε του λέει ο προπονητής που κάθοταν δίπλα του :
΄΄Δεν παίρνεις κάτι άλλο να φας γιατί τα μακαρόνια είναι βαριά και αύριο που θα ζυγιστείς για τον αγώνα
δεν θα είσαι στα κιλά που πρέπει, ρισκάροντας έτσι τη συμμετοχή σου στον τελικό;΄΄
Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;
΄΄Ακάκιεεεεε τα μακαρόνια θα “ναι ρίσκο!΄΄
Ρωτάει η μαία την ετοιμόγεννη :
΄΄Ο πατέρας του μωρού θα είναι παρών στον τοκετό;΄΄
΄΄ Όχι, γιατί δεν τα πάει καλά με τον σύζυγό μου.΄΄
Είναι δυο ξανθιές σε ένα μπαρ και απέναντι τους είναι ο καθρέφτης. Τότε λέει η μία στην άλλη ξανθιά :
΄΄Τι λες, πάμε να κάνουμε παρέα εκεί στα κορίτσια που είναι μόνα τους;΄΄
Ξεκινάνε να πάνε και τότε λέει η άλλη ξανθιά στην φίλη της :
΄΄Περίμενε έρχονται αυτές!!΄΄
Στο ισόγειο ενός ξενοδοχείου περιμένουν δύο καστανομάλλες και μια ξανθιά για το ασανσέρ.
Η πόρτα του ασανσέρ ανοίγει, οι γυναίκες μπαίνουν μέσα και ο υπάλληλος του ασανσέρ τους ρωτάει.
– Που πηγαίνετε εσείς; ρωτάει την πρώτη καστανομάλλα
– Στον τρίτο, απαντάει εκείνη.
– Εσείς; ρωτάει τη δεύτερη καστανομάλλα.
– Στον έκτο, απαντά εκείνη.
– Και εσείς κυρία μου; ρωτάει την ξανθιά.
– Στον εικοστό, του απαντάει εκείνη.
– Μα το ξενοδοχείο μας έχει μόνο δέκα ορόφους κυρία μου, λέει έκπληκτος ο υπάλληλος.
– Ωχ! λέειη ξανθιά, για ορόφους μιλάτε τόση ώρα
Ο αθλητής Ακάκιος είναι στο εστιατόριο και επιλέγει τι θα φάει.
Παίρνει σαλάτα, μαύρο ψωμί και επίσης παραγγέλνει μακαρόνια με σάλτσα.
Τότε του λέει ο προπονητής που κάθοταν δίπλα του :
΄΄Δεν παίρνεις κάτι άλλο να φας γιατί τα μακαρόνια είναι βαριά και αύριο που θα ζυγιστείς για τον αγώνα
δεν θα είσαι στα κιλά που πρέπει, ρισκάροντας έτσι τη συμμετοχή σου στον τελικό;΄΄
Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα;
΄΄Ακάκιεεεεε τα μακαρόνια θα “ναι ρίσκο!΄΄
Ρωτάει η μαία την ετοιμόγεννη :
΄΄Ο πατέρας του μωρού θα είναι παρών στον τοκετό;΄΄
΄΄ Όχι, γιατί δεν τα πάει καλά με τον σύζυγό μου.΄΄
Είναι δυο ξανθιές σε ένα μπαρ και απέναντι τους είναι ο καθρέφτης. Τότε λέει η μία στην άλλη ξανθιά :
΄΄Τι λες, πάμε να κάνουμε παρέα εκεί στα κορίτσια που είναι μόνα τους;΄΄
Ξεκινάνε να πάνε και τότε λέει η άλλη ξανθιά στην φίλη της :
΄΄Περίμενε έρχονται αυτές!!΄΄
Στο ισόγειο ενός ξενοδοχείου περιμένουν δύο καστανομάλλες και μια ξανθιά για το ασανσέρ.
Η πόρτα του ασανσέρ ανοίγει, οι γυναίκες μπαίνουν μέσα και ο υπάλληλος του ασανσέρ τους ρωτάει.
– Που πηγαίνετε εσείς; ρωτάει την πρώτη καστανομάλλα
– Στον τρίτο, απαντάει εκείνη.
– Εσείς; ρωτάει τη δεύτερη καστανομάλλα.
– Στον έκτο, απαντά εκείνη.
– Και εσείς κυρία μου; ρωτάει την ξανθιά.
– Στον εικοστό, του απαντάει εκείνη.
– Μα το ξενοδοχείο μας έχει μόνο δέκα ορόφους κυρία μου, λέει έκπληκτος ο υπάλληλος.
– Ωχ! λέειη ξανθιά, για ορόφους μιλάτε τόση ώρα
-
Μπαρκαρούτσος
-
Μπαρκαρούτσος
Χθες το κοινοποίησα στο Facebook, μήπως με παρακολουθείς;
Ολόκληρο εδώ! Έχει και για Ζουγανέλη (τη κόρη), Παπακωνσταντίνου Β., Μαχαιρίτσα, Μάλαμα κι άλλους..!!

Ολόκληρο εδώ! Έχει και για Ζουγανέλη (τη κόρη), Παπακωνσταντίνου Β., Μαχαιρίτσα, Μάλαμα κι άλλους..!!