10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
ο ΠΑΟΚ δεν ηταν ετοιμος για παικτη μπερμπατοφ... δυστυχως..ο παικτης δεν προκειται να ξαναπαιξει με τον ΠΑΟΚ... μακαρι να βρει ομαδα σε καμια κινα-καταρ να παει...
Πολυ κακο timing προφανως και ΛΑΘΟΣ χειρισμος ολου του οργανισμου ΠΑΟΚ. Θα μαλλιασει η γλωσσα μου αλλα θα συνεχισω να λεω πως καψαμε τον μεγαλυτερο φορ της ιστοριας μας με χαζοπειραματα και καλουπια
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Βρωμάει από εδώ μέχρι την ελαφονησο όλη η υπόθεση.
Αυτοί είμαστε δυστυχώς. Πολύ σωστά αυτά που λέει ο dim.
Το καταφέραμε κ αυτό. Αλλά έχω τον άντρα τζιολη και τον περηφανο για το χ με την καμπαλα, τουντορ. Δε μασαω, ήρθε το γατάκι ο βουλγαρος να μας πουλήσει στατιριλικι. Μόνο σαλμον, ρε. Αντε και Κλάους.
Το καταφέραμε κ αυτό. Αλλά έχω τον άντρα τζιολη και τον περηφανο για το χ με την καμπαλα, τουντορ. Δε μασαω, ήρθε το γατάκι ο βουλγαρος να μας πουλήσει στατιριλικι. Μόνο σαλμον, ρε. Αντε και Κλάους.
Οταν ο παιχτης ειναι μεγαλυτερο μεγεθος απ την ομαδα αυτα γινονται..!
Και οταν λεω μεγαλυτερο μεγεθος ενοοω οτι αν μεχρι πριν ερθει,ρωτουσες εναν ξενο αν ξερει τον ΠΑΟΚ η τον Μπερμπατοφ, κατα 90% θα σου ελεγε το 2ο
Και οταν λεω μεγαλυτερο μεγεθος ενοοω οτι αν μεχρι πριν ερθει,ρωτουσες εναν ξενο αν ξερει τον ΠΑΟΚ η τον Μπερμπατοφ, κατα 90% θα σου ελεγε το 2ο
Διαχρονικα ανεχτηκαμε παπαριες και παπαριες απο γατια, τα νευρα του Μπερμπατοφ εγιναν μειζον θεμα.τσιριγώτης έγραψε:Βρωμάει από εδώ μέχρι την ελαφονησο όλη η υπόθεση.
εγώ ξέρω ότι αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα με το "επίπεδο" των συμπαιχτών του (αυτό είναι που τα μμε/αρδ προσπαθούν έντεχνα να βγάλουν προς τα έξω) τότε θα έπρεπε πρώτα απο όλα να τα έχει με τον εαυτό του που έχασε τρια τετ α τετ σε ματς που έληξε 0-0 και ένα κρίσιμο πέναλτι.
μετά ας έχει παράπονα. αυτό, είναι μεγάλος παίχτης. που αναλαμβάνει πρώτα τις δικές του ευθύνες.
αλλά ξαναλέω, είμαι 99,99% ότι όλα όσα λέμε και γράφουν ειναι αρδιες περιοπής και μια ακόμα προσπάθεια για να δημιουργήσουν μερικοί γνωστοί-άγνωστοι θέμα στον ΠΑΟΚ και μετά να λένε : να ρε, τα λέγαμε, διώχτους κτλ κτλ...
γνωστές οι τακτικές των μώρων.
μετά ας έχει παράπονα. αυτό, είναι μεγάλος παίχτης. που αναλαμβάνει πρώτα τις δικές του ευθύνες.
αλλά ξαναλέω, είμαι 99,99% ότι όλα όσα λέμε και γράφουν ειναι αρδιες περιοπής και μια ακόμα προσπάθεια για να δημιουργήσουν μερικοί γνωστοί-άγνωστοι θέμα στον ΠΑΟΚ και μετά να λένε : να ρε, τα λέγαμε, διώχτους κτλ κτλ...
γνωστές οι τακτικές των μώρων.
- thanos-xanthi
μονο στον ΠΑΟΚ ολοι ειναι ψαγμενοι
ολοι ξερουν τι συμβαινει
ολοι εχουν πληροφοριες εκ των εσω
ολοι δε μασανε κουτοχορτο
ολοι λυνουν τις θεωριες συνωμοσιας
τιποτα δεν ειναι απλο
παντα κατι πρεπει να κρυβεται απο πισω και πρεπει να δειξουμε οτι δεν ειμαστε φυτα
ολοι ξερουν τι συμβαινει
τιποτα δεν ειναι απλο
παντα κατι πρεπει να κρυβεται απο πισω και πρεπει να δειξουμε οτι δεν ειμαστε φυτα
Τραυματίστηκε, θα κάνει αποθεραπεία και θα γυρίσει να παίξει. Εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχει θέμα, τώρα δημιουργείτε θέμα.
Κατσε ρε φιλε, εχασε 2 ευκαιριες οποτε δεν εχει δικαιωμα γκρινιας? Εχει παιξει 10 ματς και εχει δεχτει το πολυ 3-4 σωστες πασες μεσα στην περιοχη. Για εγκλημα μιλαμε
Το γνωστό όλοι ξέρουν τα πάντα και αυτά πάντα είναι συνωμοτικα προδοτικα όλοι στον ΠΑΟΚ λειτουργούν με γνώμονα να κάνουν ζημιά στον σύλλογοthanos-xanthi έγραψε:μονο στον ΠΑΟΚ ολοι ειναι ψαγμενοι
ολοι ξερουν τι συμβαινει
τιποτα δεν ειναι απλο
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
όπως έγκλημα είναι να σπαταλήσεις αυτές τις λίγες έστω ευκαιρίες.Dimg4 έγραψε:Κατσε ρε φιλε, εχασε 2 ευκαιριες οποτε δεν εχει δικαιωμα γκρινιας? Εχει παιξει 10 ματς και εχει δεχτει το πολυ 3-4 σωστες πασες μεσα στην περιοχη. Για εγκλημα μιλαμε
στην τελική, αν θέλει 10 φάσεις για να κάνει γκολ, έχω το μακ.

αλλά για να σοβαρευόμαστε και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά:
nothu έγραψε:Τραυματίστηκε, θα κάνει αποθεραπεία και θα γυρίσει να παίξει. Εσείς που λέτε ότι δεν υπάρχει θέμα, τώρα δημιουργείτε θέμα.
desperando έγραψε:απορώ από που πηγάζει η τόση σιγουριά με την οποία μιλάνε καποιοι
thanos-xanthi έγραψε:μονο στον ΠΑΟΚ ολοι ειναι ψαγμενοι
ολοι ξερουν τι συμβαινει
τιποτα δεν ειναι απλο
- ace79grpaok
Δηλαδή παίζει να μείνεις δυο τρεις βδομάδες εκτός ?ace79grpaok έγραψε:Οδο έπαθα εγω θλάση έπαθε και αυτος