Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Τον ΓΧ τον ενημερωσαμε η έστω κανέναν Παράσχο για να ολοκληρώσουν κάτι που άφησαν στην μέση;
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- ace79grpaok
Άντε παλι ,εγω μόνο ΠΑΟΚοσκυλο ήμουν και ειμαι απλά με τον σαντος έβλεπα οτι κάτι γινόταν και τον στηριζα και δεν μλε ήξερες τοτε για αυτό δε ξέρεις και αν δεν ο κατάλαβες ΔΕΝ θέλω να ξανασχολιασεις λεγομμενα μου και να προσπαθήσεις να με βάλεις ταμπέλα,Δεν θέλω να με ξανά απευθηνεις τον λόγο δεν το καταλαβαίνεις?δεν σε γουσταρω
Goran δεν με αρέσει που σχολιάζεις διάφορα ποστ μελών και δικά μου αλλά τι να κάνω θα σε ανεχτώ
:)

- Dinos_Liverpool
Εορδαικάρα και ace, μην το συνεχίσετε, παρακαλώ πολύ. Λυπηθείτε μας!
Και οι υπόλοιποι... επίσης... το κέρατό μου!
Και οι υπόλοιποι... επίσης... το κέρατό μου!
- ace79grpaok
Για να το κάνω πενηνταρακια για να καταλάβετε ,δε έχω πρόβλημα να κρίνετε την αποψη μου π.χ λεω εγω οτι ο πελκας είναι παλτό και λεει ο χ ψ συμφορουμιτης" όχι άσε διαφονω σε αυτό νομίζω ότι είναι καλός παίκτης"αποψη του και σεβαστή αλλά όταν αρχίζουν να λένε κάποιοι που δεν ξέρω και εγώ πως την είδαν "είσαι γκρινιάρης και μην μας ζαλιζεις με αυτά που λες,είσαι αγγελοσκυλο ,σαντοσκυλο κι λοιπά σκυλιά η χαρακτηρισμούς για εμένα δεν γουσταρω αυτά τα άτομα με απευθηνουν τον λόγο ΠΟΤΕ ξανά ,ελπίζω να έγινα κατανοητος
ACe φιλικα
Εισαι πολυ αρνητικός ρε συ και γνώμη μου ξεφεύγεις απο κριτική και πας προς μιζέρια
Εχεις σε αρκετα δίκιο αλλα με αυτον τον τροπο το χάνεις
Εισαι πολυ αρνητικός ρε συ και γνώμη μου ξεφεύγεις απο κριτική και πας προς μιζέρια
Εχεις σε αρκετα δίκιο αλλα με αυτον τον τροπο το χάνεις
Γιατί αν είναι...αλλουνού;eorptol έγραψε:Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
:)
Αν είναι δικό σου είναι πολύ καλό

Εorptol διαπιστώνω ότι τοιουτοτρόπως "χαϊδεύεις" ιδιαιτέρως τους "μπλε"

;;;;;;;;;; Sorry για το off topic................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 28 Νοέμ 2015, 13:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ace79grpaok
Μανιακε έχεις την αποψη σου ,διαφωνώ με αυτήν αλλά την σέβομαι γιατί δεν με χαρακτηριζεις και κρίνεις αυτά που λεω.
Αμαν με αυτόν τον Σάντος...Κολλήριο θέλαμε πριν από κάθε ματς για να αντέξουμε το "θέαμα".