Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
kastrakis

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από kastrakis »

kataramenos5 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Ποτε είπα εγω να φευγουν οι προπονητές στους 5 μήνες? Απλα ο τύπος εχει χάσει την μπάλα και αυτό φαίνεται αν δεν το βλέπεις πρόβλημα σου αλλά οι υπόλοιποι βλέπουμε τι γίνεται εσυ μείνε πιστός στο πλάνο δικαίωμα σου και αν τερματησεις εκτός πλευ οφ πες εχουμε πλάνο αλλά η διαφορα μας είναι ότι εγω δεξ λέω κανέναν στραβοστομη επειδή γουστάρει τουντορ όπως κανεις εσυ.
Ελα μη τρελαίνεστε Aγγελοσκυλο ειναι ο ace

Αχαχαχαχαχα
:shock: :shock: :shock: :? :cry: :cry:
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

giapas έγραψε:Είναι γεγονός ότι δε κατάλαβα που ακριβώς αρχίσαμε να το χάνουμε... Ξεκίνησε με Ηρακλή , συνέχισε με Αστέρα και κορύφωσε με Πάνθρακα. Αντί για 9 βαθμούς πήραμε 2 και φάνηκε η ομάδα να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Μέχρι και τον Αστέρα , θεωρώ ότι είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας. Έκτοτε χάθηκαν , με παράξενο τρόπο που κατά τη δική μου εκτίμηση έχει να κάνει περισσότερο με τη ψυχολογία και τη πίστη της ομάδας παρά με αγωνιστικά θέματα.

Δε συμφωνώ ότι δεν έχουμε υλικό , κατά τη γνώμη μου έχουμε μακράν το καλύτερο μετά το γαύρο. Και αυτό φάνηκε σε κάποια εξαιρετικά 20λεπτα που είχαμε στην απόδοσή μας και που ήταν αρκετά να πατήσουμε ζέλα-κούλα και να είμαστε στη κορυφή μιας σειράς στατιστικών στη λίγκα.

Για κάποιο λόγο συνεχίζω να είμαι αισιόδοξος , αν και πολύ πικραμένος από τη κατρακύλα. Αντικειμενικά όμως , είμαστε μέσα στους στόχους μας και θα κριθούμε στο τέλος της χρονιάς κι όχι τώρα. Κατά την άποψή μου πρέπει η διοίκηση να βροντοφωνάξει προς κάθε κατεύθυνση τη στήριξη προς το δίδυμο φρανκ-τουντορ και να ενισχύσει την ομάδα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο. Σίγουρα έγιναν λάθη σε όλα τα επίπεδα , αλλά έτσι είναι η ζωή ας γίνουν τα παθήματα μαθήματα.

Πιστεύω πως όταν επανέλθουν οι τραυματισμένοι και αρχίσουν τα καλά αποτελέσματα θα ξεχαστεί γρήγορα αυτός ο κακός μήνας.
Σωστος!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:Είχα πει από το Σεπτέμβριο ότι αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και λογικοι μια δευτερη αναλυση θα γίνει τέλη Δεκέμβρη.

Στημένα αναμένω να είναι ένα από τα καλά του 10αριου που θα πάρουμε το χειμώνα...
Καλα οι αναλυσεις κλπ τελη Δεκ. μεχρι τωρα ειδες κατι συγκεκριμενο, βαση σχεδιου αναπτυξη?Χθες εβλεπα να περνει ο Γκαρι την μπαλα να φτανει στη γωνια της Μ περιοχης και να μη ξερει τι να την κανει κλεισμενος απο 2 με το Τζαβελα απο πισω 5-6 μετρα να φωναζει pass me the ball για να κανει σεντρα.Σε επαναληψη του ιδιου εργου ενα κενο 7-8 μετρων πισω απ τους δυο αμυντ. μεσα στη Μ περιοχη και κανεις δε κανει κινηση.Απειθαρχια ή free style?
Και φυσικα το κλασικό οταν μας πιέσουν ψηλα γυρω γυρω ολοι και η μπαλα πισω στο Μαλεζα.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

kataramenos5 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Ποτε είπα εγω να φευγουν οι προπονητές στους 5 μήνες? Απλα ο τύπος εχει χάσει την μπάλα και αυτό φαίνεται αν δεν το βλέπεις πρόβλημα σου αλλά οι υπόλοιποι βλέπουμε τι γίνεται εσυ μείνε πιστός στο πλάνο δικαίωμα σου και αν τερματησεις εκτός πλευ οφ πες εχουμε πλάνο αλλά η διαφορα μας είναι ότι εγω δεξ λέω κανέναν στραβοστομη επειδή γουστάρει τουντορ όπως κανεις εσυ.
Ελα μη τρελαίνεστε Aγγελοσκυλο ειναι ο ace

Αχαχαχαχαχα

Τι λες ρε κατ ?για γυρνα στα περσυνα γραφομενα μου και δες αν ειμαι αγγελοσκυλο,εγω έφαγα 5 φορές μπαν επειδή έκραζα τον αα και εσύ μμε λες αγηελοσκυλο?παρακαλώ ανακάλεσε ,δεν κάνω πλάκα,ανακάλεσε τώρα 2 πράγματα δεν θέλω να δω τον άγγελο ξανά στον ΠΑΟΚ και τον φασουλα έστω να περνάει τα τεμπη δεν το στζηταω για τα σύνορα του νομου Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μια χαρά ήταν χθες σε θέματα αυτοματισμών. και τρεις φορές τη σπάσαμε σωστά στο φορ για να τη σπάσει με τη σειρά του έξω και τα ενα δυο μας πηγαμε να βγάλουμε... και τα μπακ ειχαν τα ανεβάσματα τους... οκ. δεν περιμένω παρα σε δυο-τρεις εβδομάδες να ανέβει η απόδοση σε σημαντικό βαθμό αλλά χθες τα πρώτα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά σε σχέση με προηγούμενους αγώνες. Φυσικά το τι παίζει θα φανεί καλύτερα όταν η ομάδα αρχίσει να ξαναβρίσκει ρυθμό.

όσον αφορά τα στημένα αν παρατηρήσεις το μεγαλύτερο μας πρόβλημα πιστεύω είναι ο εκτελεστής γιατί οκ ο κάτσε αλλά δίνει μεγάλη καμπύλη στα κορνερ του και δεν ειναι κοφτες, γρήγορες μπαλιές πχ στο ύψος του πεναλτι καθώς δεν έχουμε και τα ψηλότερα κορμιά άρα πρέπει να το πάμε στο σκριν,την ταχύτητα και το ξεμαρκάρισμα. νομίζω ότι αν μπορούσε ο Τούντορας θα είχε στα κορνερ εκτελεστή το τζαβέλλα, αλλά τον χρειάζεται και στην περιοχή...

κατα τα άλλα κατ, όταν λεω τέλη δεκεμβρίου το λέω γιατί ακόμα καλά καλά δεν έχουν μπει ούτε λεπτό μερικοί παίχτες, δεν γίνεται να κρίνουμε απόλυτα σε 4 μήνες. και το δεκέμβρη ακόμα η όποια ανάλυση δεν μπορεί να είναι πανάκεια.

οκ, υπάρχουν και τύποι που κόβουν το τι παίζει σε ενα ημίχρονο, αλλά εγώ δεν είμαι απο αυτούς! :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Κατ, αργείς!

Ακόμα να ανακαλέσεις, ρεεεε;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

K_geo έγραψε:
όσον αφορά τα στημένα αν παρατηρήσεις το μεγαλύτερο μας πρόβλημα πιστεύω είναι ο εκτελεστής γιατί οκ ο κάτσε αλλά δίνει μεγάλη καμπύλη στα κορνερ του και δεν ειναι κοφτες, γρήγορες μπαλιές πχ στο ύψος του πεναλτι καθώς δεν έχουμε και τα ψηλότερα κορμιά άρα πρέπει να το πάμε στο σκριν,την ταχύτητα και το ξεμαρκάρισμα. νομίζω ότι αν μπορούσε ο Τούντορας θα είχε στα κορνερ εκτελεστή το τζαβέλλα, αλλά τον χρειάζεται και στην περιοχή...

:lol:
Όσον αφορά τα στημένα,πέραν του οτι ο Πέλκας μάλλον δεν έχει δύναμη να την στείλει στο πέναλτι την μπάλα,ο Κάτσε τα μπουμπουνάει λες κ έχει κάνα απωθημένο με την μπάλα και θέλει να την σκάσει..

Στατιστικά μπορεί να βάζουμε 1 γκολ/90 κόρνερ..Χωρίς να το έχω ψάξει.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κατ, η απαντηση σε ολα ειναι το κεντρο, που ειναι το Α και το Ω σε καθε ομαδα...
(εκτος εκεινου με γκαρι π εκει ηθελε αμεση βοηθεια απο Πελκα ή στην εσχατη οβερλαπ απο τζαβελα..Αυτο π παιρνουν οι 2 ακραιοι τη μπαλα και πρεπει να αντιμετωπισουν μονοι δυο αντιπαλους, με ξεπερνα..)

Αν δεν υπάρχει κινηση χωρις τη μπαλα, βοήθειες στα ακρα και πρωτοβουλιες για καθετο ποδοσφαιρο (ειτε με πασα ειτε με κουβαλημα μπαλας), τοτε αυτο το γυρω πισω γυρω πισω ολοι θα βλεπεις..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για αυτο και οταν μπηκε ο σαμπο πηραμε ενα κλικ ταχυτητας παραπανω. ;)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Χαιρετω πάλι όλο το forum. Πιστεύω ότι είναι πολύ άδικο όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αλλά και για το θεσμό του προπονητή η αντίδραση του μπερμπατωφ η γνώμη μου είναι ότι το θέμα πρέπει να λυθεί μεταξύ τους άμεσα και να τελειώσει δε ξέρω πως αυτό που ξέρω είναι ότι η ομάδα χρειάζεται τώρα μόνο ηρεμία. Αυτό που με γυμνό μάτι ξεχωρίζει είναι το έλλειμματικο Ροστερ και ειδικά με το συγκεκριμένο σύστημα που παίζει το 352 η έλλειψη ενός οργανωτη η αλλιώς ενός δεκαριου φωνάζει από μακριά.Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται και δύο στόπερ η ομάδα που να ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα και όχι να τη στέλνουν μόνο για χόρτα. Θα έλεγα και για χαφ αλλά θέλω να δω πρώτα και τον τσιμιροτ που τον πιστεύω πολύ αλλά και τον Αντώνη Τέλος λέω ότι όλοι εμείς οι παοκτσηδες που μένουμε στην Αθήνα έχουμε ψηλά την σημαια του ΠΑΟΚ σε αντίξοες καταστάσεις :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Dinos_Liverpool έγραψε:Κατ, αργείς!

Ακόμα να ανακαλέσεις, ρεεεε;

:opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εγω το θεωρώ βρισιά προς το άτομο μου το αγγελοσκυλο και θέλω να ανακαλέσει εσύ που βρίσκεις το αστείο ?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Οταν δουμε ολες τις καινουργιες μεταγραφες, να παιζουν οι περισσοτερες μαζι, συν καποιους απο την περσινη ομαδα και αφου δεσουν παιζοντας καποια παιχνιδια μαζι (οπως παει αυτο το διαστημα θα ειναι μαλλον μετα τα μεσα Γεναρη),τοτε θα αρχισω να βγαζω σιγα σιγα συμπερασμα για το εργο που δειχνει ο προπονητης.Με το μικρο δειγμα που μας εχει δειξει εως τωρα τουλαχιστον εμενα καποια ψειγματα του τι μπορει να κανει μου τα εχει δειξει και ιδιως το καλοκαιρι με περσινη ομαδα κιολας.Εως τοτε εγω θα κανω την υπομονη που χρειαζεται παρολη την πικρα που εχουμε ολοι μας.Αλλωστε δεν βγηκαμε εκτος στοχων εως τωρα ρεαλιστικα.Δλδ αν λεω παρουμε κανενα κυππελο και βγουμε ευρωπη παιζοντας ξανα καλη μπαλα θα ειναι αποτυχημενος;
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ας τα πιάσουμε όλα από την αρχή. Οι δηλώσεις του σινιόρε Τούντορ περί ανδρισμού, (πέρα από γενικά γελοίες για μένα, φυσικά στον κόσμο μάλλον θα κάνουν γκελ, όλοι θέλουν να ακούν για αντριλίκι, μπέσα, κούτελο κι άλλα τέτοια) είναι προβληματικές για τον εξής απλό λόγο. Δεν νοείται να απεκδύεσαι των δικών σου ευθυνών περί χημείας της ομάδας, επικαλούμενος μία έλλειψη 'ανδρισμού' στην ομάδα. Πέρα από το ότι μάλλον χάνεις ακόμα περισσότερο τα ήδη χαμένα αποδυτήρια, είναι ανήκουστο να θεωρείς την επίτευξη χημείας σε μία ομάδα που προπονείς εκτός του βεληνεκούς σου, επειδή δεν έχεις να κάνεις με 'άνδρες'. Εν τω μεταξύ, ήταν πλέον βέβαιο ότι χτες θα ήταν αναγκασμένος να αλλάξει το τροπάρι. Πόσο να το τραβούσε; Από τετάρτη πρώτη το πηγαίνει ο σινιόρε και θα σβήσει το αμάξι. Οι σχέσεις μεταξύ παικτών και προπονητή είναι τεταμμένες σε οριακό βαθμό, είναι ορατό αυτό δια γυμνού οφθαλμού στα ματς.

Περί σύγκρισης με Σάντος: μήλα με πορτοκάλια δεν πρέπει να πηγαίνουν μαζί, ήτοι να μην γίνονται ανόμοιες συγκρίσεις συνθηκών που μοιάζουν μονάχα φαινομενικά. Ο Σάντος είχε μία διαδρομή που λειτουργούσε ως τεκμήριο ποιότητας, ενώ και το ρόστερ της πρώτης κακής σεζόν κι ένας τυφλός έβλεπε πως ήταν φτωχότατο, συνθήκη που δεν ισχύει φέτος. Ομολογώ πως δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Σαββίδη αυτή τη στιγμή. Από τη μια, δεν γίνεται να απολύει συνεχώς προπονητές και πρέπει να στηρίξει την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του, από την άλλη η ομάδα δείχνει άπνοη, ξέψυχη και βαθιά άρρωστη. Ό,τι και να πράξει επί του θέματος, τον δικαιολογώ.

Περί στήριξης γενικά: μιλώντας προσωπικά, ειλικρινά δεν με νοιάζει. Πλέον, είμαι πεπεισμένος πως μπορεί να πεθάνω χωρίς να πανηγυρίσω πρωτάθλημα (σε αυτό του '85, ήμουν 2 ετών, δεν πιάνεται). Γενικότερα, όπως σχεδόν όλα στην Ελλάδα, η οπαδική ενασχόληση γίνεται από απόσταση. Από ράδια, ίντερνετ και προποτζίδικα κι όχι από το γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στη ζωή του οποιουδήποτε. Εφόσον κάποιος δεν θέλει να πάει στο γήπεδο, δεν πάει, τόσο απλό. Σε γενικότερα πλαίσια όμως, δεν γίνεται να διαβάζω αυτά που διαβάζω.

Όχι, δεν είναι ούτε φυσιολογική ούτε αναμενόμενη η πορεία της ομάδας με αυτό το ρόστερ. 16 βαθμοί σε 11 παιχνίδια, 6η θέση και αποκλεισμός με συνοπτικές διαδιακασίες από την Ευρώπη. Επίσης, ας υπενθυμίσω ότι ξάφνου λατρεύουμε τον θεσμό των πλέι οφ, διότι εκεί εναποθέτουμε τις ελπίδες μας. Διότι αν είχαν καταργηθεί αυτά τα γελοία ματσάκια, δεν νομίζω ότι θα συνιστούσε κανείς ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση. Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο εδώ και καιρό είναι αποκαρδιωτικό, η ψυχολογία της ομάδας είναι επίσης αποκαρδιωτική και στο τέλος, προκειμένου να κάνουμε το άσπρο μαύρο θα βρίσκουμε θετικά στο ότι οι παίκτες της ομάδας κλοτσάνε την μπάλα και περπατάνε χωρίς να πέφτουν.

Η γνώριμη και καθιερωμένη μπουρδελοποίηση των τελευταίων ετών έλαβε χώρα νωρίς φέτος κι αυτή είναι η χαραμάδα αισιοδοξίας μου. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε έτσι. Αλλά αυτό που βλέπουμε δεν το λες χτίσιμο βάσεων με την καμία, μην τρελαθούμε κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Παρ 27 Νοέμ 2015, 13:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το πιο θετικό του παιχνιδιού ότι κρατήσαμε το μηδέν. Βγήκαν φάσεις και όντως η Καμπάλα είναι καλή ομάδα. Όχι βέβαια καλύτερη του ΠΑΟΚ. Διαβάζω ορθά ότι πρέπει το υλικό πρώτα να είναι καλό για να κριθεί ο προπονητής σε βάθος χρόνου. Το πρόβλημα είναι πως αξιολογείς το υλικό σου όταν επί τόσα χρόνια πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία και κάθε καλοκαίρι έρχεται μισή ομάδα?

Αν δούμε το τράνσφερ η ομάδα μας τα τελευταία 3 χρόνια είχε αξία για 2η θέση. Ρεαλιστικά λόγω καλύτερου δεσίματος του βάζελου μπορούμε να πούμε 3η θέση. Τα τελευταία χρόνια μας περνάει όμως μέχρι και ο Αστέρας (στα πλέι οφ). Φέτος αν συνεχίσουμε έτσι (ή ελαφρώς καλύτερα) βλέπω δύσκολα να μπαίνουμε στα πλέι οφ. Αν δε μας κάνει το τράσφερ για αξιολόγηση υλικού, ας το πάμε εμπειρικά: Πόσο καλύτερος είναι ο Κλέοπας Γιάννου (που σε εμάς ήταν το μεγαλύτερο γατί της 10ετίας) από τους παίκτες μας? Αν κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις θα δούμε ότι η αξία του ρόστερ μας είναι τουλάχιστον διπλάσια από Αστέρα. Είναι ντροπή βασικά να φτάνουμε στο σημείο να συγκρινόμαστε με Αστέρα. Μετά η αεκ με λιμά για παίκτες έχει 4 βαθμούς παραπάνω... Κοιτάω τον πάγκο της ομάδας και βλέπω: Χαρίση, Ζάιρο, Σάμπο, Μυστακίδη, Τσίμιροτ, Κλάους, κλπ. Τί πάγκο έχει ο Αστέρας, ή τι πάγκο είχαμε εμείς το 2008 (που μαζέψαμε 63 πόντους)? Μια χαρά ρόστερ έχουμε φέτος λέω εγώ. Μετά στην επιλογή και διαμόρφωση του ρόστερ είχε λόγο και ο προπονητής, που όπως είχε δηλώσει του αρέσει πολύ να δουλεύει με μικρές ηλικίες, όπως έκανε και στη Χάιντουκ. Εξάλλου, ήταν αυτό και ένα κριτήριο που τον επέλεξε ο Φρανκ.

Είτε το θέλουμε εμείς είτε όχι, ο Τούντορ όπως και κάθε προπονητής με 16 πόντους σε 11 αγώνες, βρίσκεται υπό κρίση, ειδικά μια χρονιά που ο Σαββίδης τα έχωσε χοντρά για μεταγραφές. Όσο και να στηρίξει ο κόσμος, αν στραβώσουν και τα επόμενα 2 αποτελέσματα, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Προσωπικά βλέπω ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο κόουτς στο ότι δεν έχει δέσει στοιχειωδώς η ομάδα (φυσικά δε φταίει το σύστημα). Βασικά σε σχέση με την περίοδο που νικήσαμε βάζελο και αεκ δείχνουμε πολύ χειρότεροι και δεν είναι δυστυχώς λόγω κοιλιάς, δηλαδή φυσικής κατάστασης. Εξάλλου, μετά το ντέρμπι με βάζελο το πρόγραμμα, με τις διακοπές ήταν ολοένα και πιο εύκολο, και ήμασταν όλοι σίγουροι ότι θα πλασαριστούμε ψηλά μετά από συνεχόμενες νίκες.

Πάμε ξανά στο ρόστερ και ας συγκριθούμε με τους ανταγωνιστές μας (αεκ, αστέρα και βάζελο):
1. Έχει κανείς Εξτρέμ ή 2ο επιθετικό σαν τον Μακ με ταχύτητα και μάλιστα με τόσα γκολ?
2. Έχει κανείς Γκάρι Ροντρίγκες?
3. Έχουν Τζιώλη?
4. Έχουν Μπερμπάτοφ??? Σε λίγο θα τον βγάλουμε γηρολόγο, επειδή δεν του βρήκε ακόμη ρόλο ο κόουτς. Έλεος.
5. Έχει μήπως Κόστα ή Βίτορ (σε παραστάσεις) ο Αστέρας? Ή μήπως είναι καλυτερος ο 35άρης Ταυλαρίδης από τους δικούς μας?
Αν είχαμε εμείς το ρόστερ της αεκ, μας έβλεπα να δηλώναμε ευχαριστημένοι με τη σωτηρία μας.

Σίγουρα λείπει η εμπειρία και η προσωπικότητα από την ομάδα μας, αλλά τι προσωπικότητα έχει η αεκ και ο Αστέρας? Ειδικά η αεκ που είναι αστεία ομάδα. Πόσους διεθνείς έχουν οι ανταγωνιστές μας και πόσους εμείς? Προσωπικά στηρίζω το ρόστερ στο 70% του. Δεν πιστεύω ότι αυτό το ρόστερ των 29 παικτών είναι κατώτερο από των ανταγωνιστών μας, αλλά λόγω δεσίματος μπορώ να δεχτώ να τερματίσουμε 3οι μετά από μάχη. Κάτω από την 3η θέση είναι ντροπή σε αυτή την αστεία λίγκα και με τους συγκεκριμένους αντιπάλους. Ειδικά το αεκάκι στο μεταξύ μας ντέρμπι που έπρεπε να λήξει κανονικά 6-1, φάνηκαν σαν να παίζουν ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

VS, σορυ αλλα ουτε ο αστερας ουτε η αεκ ειχαν τοσες αποσταθεροποιησεις απο τραυματισμους παικτών σε καιριες θεσεις..

Ουτε ο αστερας ουτε η αεκ επρεπε να ξεκινησουν προετοιμασια απο τελη Ιουνη, μια προετοιμασία μαλιστα π δε συμπεριελαμβανε τους 8-9 καινουργιους που αποκτηθηκαν..

Ουτε ο αστερας ουτε η αεκ ειχαν το διαβολοπρογραμμα π ειχαμε εμεις στην αρχή..

Η αεκ δεν ειχε ευρωπη και κανεις στον αστερα δεν ειχε απαιτήσεις απτην ομαδα στα ευρωπαικα ματς π εδωσαν..

Και απ την αλλη, μιας και εχεις ισοπεδωσει τόσο την κουλα, λαμβανοντας υποψιν μονο το μεταξυ μας (δεν ειναι τοσο απλα καποια πραγματα, τους ισοπεδωσα λογω αφελειας αρα είναι λιμα..)
την ατομικη ποιοτητα/χημεια π βγαζουν καποιοι key players τους οπως Γκαλο, Σιμοες, Μπαρμποσα, Βαργκας, να σου βαλω και μανταλο (π ειναι πιο ψημενος και σταθερος απο Πελκα), σε ματς με μικρομεσαιους στη λιγκα, δεν την εχεις δειξει μεχρι τωρα..
Αν δεις σε καποια ματς, την ταχυτητα στο παιχνιδι τους και τις φασεις π βγαζουν, θα αναθεωρησεις..

Και ο αστερας ως κωλοπετσωμενη ομαδα, εχει δειξει οτι ξερει να παιρνει ματς με μικρομεσαιους,
ειτε γιατι εχει και τον παικτη με ατομικη ποιότητα π θα ξεκλειδωσει καποια ματς (μπερτολιο,μασα)
ειτε γιατι καποιοι μικρομεσαιοι δεν τον αντιμετωπιζουν ως ΤΟ μεγαθηριο, ανοιγονται και ο αστερας μουλωχτα τους τιμωρει..
Ασε π είχαν προγραμμα παιδικη χαρα μεχρι τωρα και κωλοφαρδια σε αρκετα ματς..
Ασε που δεν εχουν την παραμικρή πιεση ως οργανισμός, ξεπερνουν ευκολα τις κρισεις, χαιρονται το ποδοσφαιρο και ειναι το μοναδικό π τους απασχολει αφου μενουν στο χωριο της τριπολης και οχι στη γκλαμορους σαλονικα..

Και στην τελικη μιλας για παγκους και ροστερ, χωρις να εχει παιξει ο τσιμιροτ, ο χαρισης, ο ζαιρο,
ο κλαους να μην εχει παρει 2 90λεπτα αλλα ναναι κ σε κακο φεγγαρι, ο λεοβατς να μη σταυρωνει 2 ματς συνεχομενα, και η ομαδα να χει στερηθει καμια 10 γκολ λογω Μακ κατα πρωτο λογο, Γκάρι κατα δεύτερο και μπερμπα :!: κατα τριτο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”