Igor Tudor
- kataramenos5
- ace79grpaok
Re: Igor Tudor
Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός και έμπειρος προπονητής για να έρθει?pilotos έγραψε:ποιον έχεις στο μυαλό σου να έρθει;ace79grpaok έγραψε:Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον βγάζεις και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.Φυγε όσο ειναι καιρός και μπορούμε να σωσουμε κάτι απο την χρόνια
Προτάθηκε ο Μπόλονι κάποιες σελίδες πριν.Α οχι γράψε λάθος κ αυτός απατεώνας ηταν 5ους μας έβγαλε.
-
Α θέλουμε να μιλήσουμε με δεδομένα:
1.πρώτα έχεις ρόστερ με παικταράδες και μετά αν δεν κάνει ο προπονητής, ψάχνεις καλύτερο
2. Ομάδα με 10 μέρες προετοιμασία, με 1 χρόνο ουσιαστικά χωρίς γυμναστή, και με μάτς απ τον Ιούλιο, μην περιμένετε χαίρι...
3. Η ομάδα κλάταρε ψυχολογικά γιατί δεν μπορέσαν να αντέξουν την πίεση οι παίκτες..Το πρόγραμμα ήταν γαμήσι μάγκες, τόσα ντέρμπι μαζεμένα δεν θυμάμαι..Νομίζω μετά την τρίπολη, κλάταραν φοβούνται και τον ίσκιο τους...
4. Ο τούντορ ακόμα μαθαίνει..αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα...Για μένα πρέπει να τελειώσει την χρονιά, εννοείται να μείνει ο άρνεσεν
1.πρώτα έχεις ρόστερ με παικταράδες και μετά αν δεν κάνει ο προπονητής, ψάχνεις καλύτερο
2. Ομάδα με 10 μέρες προετοιμασία, με 1 χρόνο ουσιαστικά χωρίς γυμναστή, και με μάτς απ τον Ιούλιο, μην περιμένετε χαίρι...
3. Η ομάδα κλάταρε ψυχολογικά γιατί δεν μπορέσαν να αντέξουν την πίεση οι παίκτες..Το πρόγραμμα ήταν γαμήσι μάγκες, τόσα ντέρμπι μαζεμένα δεν θυμάμαι..Νομίζω μετά την τρίπολη, κλάταραν φοβούνται και τον ίσκιο τους...
4. Ο τούντορ ακόμα μαθαίνει..αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα...Για μένα πρέπει να τελειώσει την χρονιά, εννοείται να μείνει ο άρνεσεν
Απλά, αντρίκια και περιεκτικά...συμφωνώ απόλυτα...Pr.Jon έγραψε:Α θέλουμε να μιλήσουμε με δεδομένα:
Οποίος και να έρθει copy paste θα κάνεις το μυνημα που έγραψες. ....είπαμε τρίμηνα πλάνα αεροπλάναace79grpaok έγραψε:Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός και έμπειρος προπονητής για να έρθει?pilotos έγραψε:ποιον έχεις στο μυαλό σου να έρθει;ace79grpaok έγραψε:Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον βγάζεις και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.Φυγε όσο ειναι καιρός και μπορούμε να σωσουμε κάτι απο την χρόνια
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- ace79grpaok
Άσε μας ρε εορδαικε που το λέω για όλους,όταν όλοι έκραζαν σαντος μόνο εγω τον στηριζα,αν εσυ δεν έχεις πρόβλημα που είσαι 6ος και εκτός Ευρώπης δικαίωμα σου αλλά εγω θελω αυτήν την ομάδα να την δω ψηλά και με αυτόν τον τύπο που έχει χάσει τα αποδυτήρια και φαίνεται η ανασφάλεια ρου απο 100 μέτρα μακριά δεκν εχει χαιρι,εσύ πίστευε οτι θες και νομιζε οτι με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο αλλά κρατα το για εσένα και σταματα να προσπαθεις να το επιβάλλεις στους αλλους
- ΑποστόληςΑ
Η ομάδα είναι άρρωστη και οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα τον προπονητή. Το ότι έχει ευθύνες δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγει.
Την δοκιμάσαμε αυτή τη συνταγή και απέτυχε παταγωδώς!
Να μείνει ακόμη και αν πέσουμε κατηγορία! Να ψάξει και να βρει το μικρόβιο που μας ταλανίζει πολλά χρόνια τώρα και να το εξολοθρεύσει.
Όχι πάλι νέο προπονητή που θα φάει την υπόλοιπη σεζόν προσπαθώντας να μάθει παίκτες και νοοτροπίες.
Την δοκιμάσαμε αυτή τη συνταγή και απέτυχε παταγωδώς!
Να μείνει ακόμη και αν πέσουμε κατηγορία! Να ψάξει και να βρει το μικρόβιο που μας ταλανίζει πολλά χρόνια τώρα και να το εξολοθρεύσει.
Όχι πάλι νέο προπονητή που θα φάει την υπόλοιπη σεζόν προσπαθώντας να μάθει παίκτες και νοοτροπίες.
Καλά για τον σαντος ρώτα τους παλιούς για την στάση μου. ....μην στραβοστομιαζεις λύση δεν είναι τα τρίμηνα πλάνα που θέλειςace79grpaok έγραψε:Άσε μας ρε εορδαικε που το λέω για όλους,όταν όλοι έκραζαν σαντος μόνο εγω τον στηριζα,αν εσυ δεν έχεις πρόβλημα που είσαι 6ος και εκτός Ευρώπης δικαίωμα σου αλλά εγω θελω αυτήν την ομάδα να την δω ψηλά και με αυτόν τον τύπο που έχει χάσει τα αποδυτήρια και φαίνεται η ανασφάλεια ρου απο 100 μέτρα μακριά δεκν εχει χαιρι,εσύ πίστευε οτι θες και νομιζε οτι με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο αλλά κρατα το για εσένα και σταματα να προσπαθεις να το επιβάλλεις στους αλλους
Τόσο απλά !ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα είναι άρρωστη και οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα τον προπονητή. Το ότι έχει ευθύνες δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγει.
...................................
- ace79grpaok
Ποια 3μηνα πλανα ?ποντιακα ανέκδοτα λες?ποτε είπα 3μηνο πλάνο ?ποιος στραβοστομιασε?και κόψε αυτό το υφακι που έχεις τον τελευταίο καιρό του σερίφη του φόρουμ κατά των γκρινιαριδων και αυτών που δεν ν τηριζουν το πλάνο γιατί γινεσαι ποιο γραφικός και από το πηλιοeorptol έγραψε:Καλά για τον σαντος ρώτα τους παλιούς για την στάση μου. ....μην στραβοστομιαζεις λύση δεν είναι τα τρίμηνα πλάνα που θέλειςace79grpaok έγραψε:Άσε μας ρε εορδαικε που το λέω για όλους,όταν όλοι έκραζαν σαντος μόνο εγω τον στηριζα,αν εσυ δεν έχεις πρόβλημα που είσαι 6ος και εκτός Ευρώπης δικαίωμα σου αλλά εγω θελω αυτήν την ομάδα να την δω ψηλά και με αυτόν τον τύπο που έχει χάσει τα αποδυτήρια και φαίνεται η ανασφάλεια ρου απο 100 μέτρα μακριά δεκν εχει χαιρι,εσύ πίστευε οτι θες και νομιζε οτι με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο αλλά κρατα το για εσένα και σταματα να προσπαθεις να το επιβάλλεις στους αλλους
- ace79grpaok
Σορυ παγκόσμιο κύπελο συλλογων ήθελα να πωgiapas έγραψε:Δώσε πόνο.ace79grpaok έγραψε:... με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο