Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ας κανει Χριςτουγεννα κρίμα ειναι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Η Παναγιά τώρα εκδικείται :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

pilotos έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον βγάζεις και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.Φυγε όσο ειναι καιρός και μπορούμε να σωσουμε κάτι απο την χρόνια
ποιον έχεις στο μυαλό σου να έρθει;
Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός και έμπειρος προπονητής για να έρθει?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Προτάθηκε ο Μπόλονι κάποιες σελίδες πριν.Α οχι γράψε λάθος κ αυτός απατεώνας ηταν 5ους μας έβγαλε.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ο,τι χειρότερο έχει έρθει στον ΠΑΟΚ μετά τον τον τον
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Α θέλουμε να μιλήσουμε με δεδομένα:
1.πρώτα έχεις ρόστερ με παικταράδες και μετά αν δεν κάνει ο προπονητής, ψάχνεις καλύτερο
2. Ομάδα με 10 μέρες προετοιμασία, με 1 χρόνο ουσιαστικά χωρίς γυμναστή, και με μάτς απ τον Ιούλιο, μην περιμένετε χαίρι...
3. Η ομάδα κλάταρε ψυχολογικά γιατί δεν μπορέσαν να αντέξουν την πίεση οι παίκτες..Το πρόγραμμα ήταν γαμήσι μάγκες, τόσα ντέρμπι μαζεμένα δεν θυμάμαι..Νομίζω μετά την τρίπολη, κλάταραν φοβούνται και τον ίσκιο τους...
4. Ο τούντορ ακόμα μαθαίνει..αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα...Για μένα πρέπει να τελειώσει την χρονιά, εννοείται να μείνει ο άρνεσεν
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Pr.Jon έγραψε:Α θέλουμε να μιλήσουμε με δεδομένα:
1.πρώτα έχεις ρόστερ με παικταράδες και μετά αν δεν κάνει ο προπονητής, ψάχνεις καλύτερο
2. Ομάδα με 10 μέρες προετοιμασία, με 1 χρόνο ουσιαστικά χωρίς γυμναστή, και με μάτς απ τον Ιούλιο, μην περιμένετε χαίρι...
3. Η ομάδα κλάταρε ψυχολογικά γιατί δεν μπορέσαν να αντέξουν την πίεση οι παίκτες..Το πρόγραμμα ήταν γαμήσι μάγκες, τόσα ντέρμπι μαζεμένα δεν θυμάμαι..Νομίζω μετά την τρίπολη, κλάταραν φοβούνται και τον ίσκιο τους...
4. Ο τούντορ ακόμα μαθαίνει..αυτό δεν είναι κακό απαραίτητα...Για μένα πρέπει να τελειώσει την χρονιά, εννοείται να μείνει ο άρνεσεν
Απλά, αντρίκια και περιεκτικά...συμφωνώ απόλυτα...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:
pilotos έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον βγάζεις και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.Φυγε όσο ειναι καιρός και μπορούμε να σωσουμε κάτι απο την χρόνια
ποιον έχεις στο μυαλό σου να έρθει;
Δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός και έμπειρος προπονητής για να έρθει?
Οποίος και να έρθει copy paste θα κάνεις το μυνημα που έγραψες. ....είπαμε τρίμηνα πλάνα αεροπλάνα

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Άσε μας ρε εορδαικε που το λέω για όλους,όταν όλοι έκραζαν σαντος μόνο εγω τον στηριζα,αν εσυ δεν έχεις πρόβλημα που είσαι 6ος και εκτός Ευρώπης δικαίωμα σου αλλά εγω θελω αυτήν την ομάδα να την δω ψηλά και με αυτόν τον τύπο που έχει χάσει τα αποδυτήρια και φαίνεται η ανασφάλεια ρου απο 100 μέτρα μακριά δεκν εχει χαιρι,εσύ πίστευε οτι θες και νομιζε οτι με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο αλλά κρατα το για εσένα και σταματα να προσπαθεις να το επιβάλλεις στους αλλους
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα είναι άρρωστη και οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα τον προπονητή. Το ότι έχει ευθύνες δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγει.
Την δοκιμάσαμε αυτή τη συνταγή και απέτυχε παταγωδώς!
Να μείνει ακόμη και αν πέσουμε κατηγορία! Να ψάξει και να βρει το μικρόβιο που μας ταλανίζει πολλά χρόνια τώρα και να το εξολοθρεύσει.
Όχι πάλι νέο προπονητή που θα φάει την υπόλοιπη σεζόν προσπαθώντας να μάθει παίκτες και νοοτροπίες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ace79grpaok έγραψε:Άσε μας ρε εορδαικε που το λέω για όλους,όταν όλοι έκραζαν σαντος μόνο εγω τον στηριζα,αν εσυ δεν έχεις πρόβλημα που είσαι 6ος και εκτός Ευρώπης δικαίωμα σου αλλά εγω θελω αυτήν την ομάδα να την δω ψηλά και με αυτόν τον τύπο που έχει χάσει τα αποδυτήρια και φαίνεται η ανασφάλεια ρου απο 100 μέτρα μακριά δεκν εχει χαιρι,εσύ πίστευε οτι θες και νομιζε οτι με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο αλλά κρατα το για εσένα και σταματα να προσπαθεις να το επιβάλλεις στους αλλους
Καλά για τον σαντος ρώτα τους παλιούς για την στάση μου. ....μην στραβοστομιαζεις λύση δεν είναι τα τρίμηνα πλάνα που θέλεις

giapas

Δημοσίευση από giapas »

ace79grpaok έγραψε:... με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο
Δώσε πόνο.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα είναι άρρωστη και οι ευθύνες βαραίνουν πρώτα τον προπονητή. Το ότι έχει ευθύνες δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγει.
...................................
Τόσο απλά !
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

eorptol έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Άσε μας ρε εορδαικε που το λέω για όλους,όταν όλοι έκραζαν σαντος μόνο εγω τον στηριζα,αν εσυ δεν έχεις πρόβλημα που είσαι 6ος και εκτός Ευρώπης δικαίωμα σου αλλά εγω θελω αυτήν την ομάδα να την δω ψηλά και με αυτόν τον τύπο που έχει χάσει τα αποδυτήρια και φαίνεται η ανασφάλεια ρου απο 100 μέτρα μακριά δεκν εχει χαιρι,εσύ πίστευε οτι θες και νομιζε οτι με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο αλλά κρατα το για εσένα και σταματα να προσπαθεις να το επιβάλλεις στους αλλους
Καλά για τον σαντος ρώτα τους παλιούς για την στάση μου. ....μην στραβοστομιαζεις λύση δεν είναι τα τρίμηνα πλάνα που θέλεις

Ποια 3μηνα πλανα ?ποντιακα ανέκδοτα λες?ποτε είπα 3μηνο πλάνο ?ποιος στραβοστομιασε?και κόψε αυτό το υφακι που έχεις τον τελευταίο καιρό του σερίφη του φόρουμ κατά των γκρινιαριδων και αυτών που δεν ν τηριζουν το πλάνο γιατί γινεσαι ποιο γραφικός και από το πηλιο
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

giapas έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:... με τον τουντορ θα πάρεις το δηυπειροτικο
Δώσε πόνο.
Σορυ παγκόσμιο κύπελο συλλογων ήθελα να πω :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”