Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από spyretto »

simba έγραψε:Ε, με μυστα-σαμπο καπως κουνηθηκανε στο τελος..

Αν και βεβαια, με το που ανεβηκε ο λαος και πλησιαζε το τελος, σκυλιασαν περισσοτερο και βγαλανε τις φασεις..

Δε θελω να πιστευω οτι σκυλιασανε με το που βγηκε ο Μπερμπα για καποιο λογο..
Ποιες φάσεις βγάλανε οέο

Μια φάση κάνει στο 76 ο Μακ, αυτή που ο τερματάς τους αποκρούει και η μπάλα κολλάει και την ξαναμπλοκάρει. μια ψευτοφάση στο 85 που την μπλοκάρει και του γλυστράει και την βγάζει κόρνερ.
Αυτές είναι.

Οι άλλες είναι τις πλάκας, μια σέντρα που την μπλοκάρει άνετα και κάτι που πάει να κάνει ο Ροντρίγκεζ και μπερδεύει τα μπούτια του .

Μπροστά μου το χω το ματς και το βλέπω.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Προυποθεσεις για φασεις που δε βγηκαν λογω κακης τελικης πασας και αυτες στο τελος με τα κορνερ..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Σε όλο το ματς υπήρχαν αυτές οι "προυποθέσεις". Αφου συνέχεια ημιτελείς προσπάθειες έκαναν, σέντρες και μπαλιές στο πουθενά.
Η καλύτερη φάση έγινε από τον Μπερμπάτοφ που την σπάει στον "MVP" Σαμπο κι αυτός την πετάει άουτ.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αναλυτικά επισήμανε ο Κροάτης τεχνικός:
Για την εικόνα της ομάδας στο αποψινό παιχνίδι: «Είμαι χαρούμενος που πήρα απαντήσεις από τους παίκτες μου είμαι χαρούμενος για αυτό. Είχαμε καλή απόδοση και καλή εμφάνιση, κόντρα σε μια ομάδα καλή και υποτιμημένη»
Αυτες τις απαντησεις περιμενες;Ειχαμε καλη αποδοση και εμφανιση;Δλδ ο ΠΑΟΚ φτανει μεχρι το Χ με την Καμπαλα με καλη αποδοση και εμφανιση;
Για την δυσαρέσκεια του Μπερμπάτοφ όταν αντικαταστάθηκε: «Δεν θεωρώ την κίνησή του ασέβεια. Πολλές φορές οι παίκτες είναι θυμωμένοι από όσα συμβάινουν στο γήπεδο. Τον έκανα αλλαγή γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτο, είχε και τραυματισμό ήταν και κουρασμένος. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο κι έβαλα τον Μυστακίδη»
Το ιδιο θα πεις αν με την Καλλονη κανει την ιδια κινηση ο Κιτσιου;ή ο Πελκας; ή ο δεν ξερω γω ποιος αλλος;
Για την πρόκριση Ντόρτμουντ και Κράσνονταρ: «Το σημερινό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι στη βαθμολογία πρώτη είναι η Ντόρτμουντ μαζί με την Κράσνονταρ, δείχνει πόσο καλή ομάδα είναι με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και επιβεβαιώθηκα σε αυτά που ήταν όταν έγινε η κλήρωση. Δεν είναι τυχαίο αυτό που συνέβη».
Πριν αρχισουν οι ομιλοι μας ειχες ξεγραμμενους;
Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν σημείωσε καμία νίκη στους όμιλο του Europa League : «Θεωρώ ότι έχει παίξει ρόλο και η τύχη. Οταν κάνεις τόσες ευκαιρίες πετυχαίνεις ένα γκολ. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι με την Γκαμπάλα. Επίσης και με την Ντόρτμουντ το ματς ήταν 1-0 μέχρι που δεχθήκαμε το γκολ από το λάθος του Όλσεν».
Τον Γεναρη να παρουμε τερμα που να εχει κληρονομικο χαρισμα...που θα προβλεπει την προσποιηση του αντιπαλου πριν καν αυτος την σκεφτει
Για το αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ικανοποιημένοι: «Δεν θεωρώ ότι ο κόσμος δεν ικανοποιήθηκε από αυτό που είδε. Σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος για τα αποτέλεσματα αλλά η σημερινή απόδοση θα μας βοηθήσει να ανακάμψουμε ψυχολογικά. Οι παίκτες σήμερα έδωσαν ότι είχαν».
Το ποσο ικανοποιηση υπαρχει το βλεπεις και μονος σου στο γηπεδο...μαλλον το ''ουουουουου'' σου ειπαν οτι στην Ελλαδα ετσι λεμε το μπραβο...Αυτο το οτι οι παικτες εδωσαν οτι ειχαν και εφεραν χ με την Καμπαλα απλα με τρομαζει και με φοβιζει
Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από την τελευταία της φετινή νίκη που ήρθε απέναντι στον Παναθηναικό: «Περισσότερες ευκαιρίες από ότι με τον Παναθηναϊκό. Αλλά σήμερα δεν τα καταφέραμε. Απλά γιατί δεν πετύχαμε γκολ»

Καλυτερα απο δω και περα πετα ενα ''no comment''...δεν χρειαζονται ολα τα παραπανω...χειροτερα τα κανεις...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Προσωπικά σήμερα την ομάδα την είδα με περισσότερη διάθεση απ' ό,τι με το Αγρίνιιο.
Όμως η αλήθεια είναι ότι σε ένα ματς σαν το σημερινό, χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και με μέτριο αντίπαλο, περίμενα να πειραματιστεί και σε πρόσωπα και σε συστήματα.
Θα περίμενα πχ, να δω και κανέναν Αντώνη, Τσιμιροτ, Σαββιδη, Κοροβέση, Κωνσταντινίδη κλπ.
Εντάξει, νισάφι πια. Κάποιοι έχουν πάρει την φανέλα του βασικού και δεν την δίνουν ούτε για πλύσιμο. Αναφέρομαι σε Τζιόλη, Γκάρι, Μακ, Τζαβέλα, Πέλκα. Δεν λέω ότι δεν την αξίζουν. Λέω ότι σήμερα θα μπορούσαν να μην παίξουν για να τους έχει και φρέσκους στο πρωτάθλημα. Να ξεκουραστεί όχι μόνο το κορμί τους αλλά και ο εγκέφαλός τους.
Σήμερα, δεν θεωρώ ότι η ομάδα ήταν κακή. Δεν ήταν βέβαια ούτε καλή .... Χάρηκα την διάθεση του Σάμπο πάντως.
Ακόμα και οι αλλαγές του είχαν κάποιο νόημα αν και θα προτιμούσα, όπως και άλλοι, τον Μυστακίδη στην θέση του Κίτσιου αλλά μένω στην δήλωση περί ενοχλησεων στην γάμπα του Μπέρμπα. :cry:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συμφωνώ αλλά πρώτον η αποστολή είχε βγει πριν το τελικό αποτέλεσμα της Κράσνονταρ και δεύτερον είχε την πίεση Σαββίδη, Άρνεσεν, κόσμου και κ@λο άρδ για θετικό αποτέλεσμα με καλή εμφάνιση φίλε μου...Εδώ έβγαλε τον Βούλγαρο να τον ξεκουράσει και είδες τι έγινε ;) ...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Συμφωνώ κι εγώ αλλά μέχρι ένα σημείο και αυτό γιατί έχω άγνοια των κανονισμών, για το μέχρι πότε δικαιούται να δηλώσει ενδεκάδα. Θα μπορούσε όμως να τους κάνει και αλλαγή. ;)
Χώρια που α) έχει δηλώσει ότι δεν πολυενδιαφερόμαστε για Ευρώπη και β) δε νομίζω να περίμενε ότι θα κυνηγούσαμε διπλό στο Ντόρτμουντ περιμένοντας και ήττα της Κράσνονταρ από την Γκαμπάλα.
Για τα περί πιέσεως δεν θέλω να γράψω γιατί ήδη του εχω ασκήσει αρκετή κριτική. :D
Άβαταρ μέλους
spyretto

Μεγάλος παπάς το δεν πολυενδιαφερόμαστε για Ευρώπη - δεν πολυενδιαφερόμαστε για την προβολή της ομάδας και τα χρήματα που φέρνει η πρόκριση; γιατί δεν μπορούμε μάλλον.
Το ίδιο παπάς και οι δηλώσεις ότι είναι πολύ ευχαριστημένος, βρήκαμε τις απαντήσεις και τα σχετικά.. Αντε να δουμε μήπως τους πιάσει στο φιλότιμο και ανακάμψουν. Επρεπε κάπως να τους καλύψει μετά τις δηλώσεις περί μπαλέτων και άλλων τέτοιων ευτράπελων.
Agopian

Δημοσίευση από Agopian »

Άποψή μου, ο προπονητής πρέπει να κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν, αν στόχος είναι η 1η θεση στα πλέι οχ, και υπάρχει... "πλάνο". Επίσης, τα χοντρά γιούχα και υπερβολικά πεσίματα στους παίκτε χειροτερεύουν την κατάσταση.
Αλλά δε γίνεται να μην υπάρχει -οπαδική- κριτική, να μη λέγονται αυτά που πρέπει...Οπότε, ξεκινάω: Γιατί πλάνο μιλάμε όταν δεν μπορείς να κερδίσεις στη σειρα ομαδούλες στην Τούμπα (άντε να δεχτώ ότι με Πάνθραξ ήσουν άτυχος, αλλά έχεις + μισούς βαθμούς από 1η θέση στη 10η αγωνιστική- από το '08 ποτέ δεν ήσουν τόσο πίσω τόσο νωρίς + εκτός Ευρώπης + με τον κόσμο όχι ψημένο να σκάσει το 10ευρω- να δεί τί? + ομάδα που φαίνεται ότι λείπουν 3-4 έτοιμοι ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ+ αποδυτήρια...απ' ότι φαίνεται δερλοπού), ποιό πλάνο αν δεν κερδίσεις ούτε στην Καλονή , τι πλάνο με 1 νίκη σε 2 μήνες, με εμφανίσεις κλάιν, με μεταγραφές που απογοητεύουν (Σάμπος, Όλσεν) ή είναι εξαφανισμένοι (Τσίριμοτ, Αντώνης, Ζα"ί"ρος), ή με Λέοβατς που δεν έχει δείξει τίποτε (θλάση στη θλάση και φανερά ανέτοιμος, κάποιος φταίει για αυτό), ή με Μπέρμπα που δεν έχει μπει στην ομάδα(κάποιος ευθύνεται και για αυτό)....και τέλος με προπονητή που από τις τελευταίες 2 δηλώσεις του φαίνεται- τουλάχιστον- μπερδεμένος.

Και μπαίνουν 3 ερωτήματα:

1)Μπορεί ο Τούντορ να ανατρέψει την κατάσταση και να (ξανα)εμπνέυσει παίκτες- λαό? αν δεν κερδίσει ούτε τη Δευτέρα, αν συνεχιστουν τέτοιες εμφανίσεις και αποτελεσματα?

2)Αν όχι, πόσο θα αντέξει ο Πόντιος? Εδώ μπαίνουν 3 ενδεχόμενα:
Ενδεχόμενο 1o: θα δείξει αιωνόβια υπομονή και κόντρα στα προγνωστικά θα φτάσει με τον ίδιο προπονητή μέχρι το Μάιο.
Ενδεχόμενο 2ο: θα 'πάρει ανάποδες και θα φέρει...τίποτε -λέω εγώ τώρα- Αγκίρε με Παυλάρα βοηθό (για συσπείρωση και τρέλα) ή θα δώσει -σοβαρή- ευκαιρία στον Ίβιτς.
Ενδεχόμενο 3ο : Την άνοιξη(όπως συνηθίζει) ,θα φέρει ΓΧ για να μας αποτρελάνει και να μας... αυτοτρολάρει.

3)Αν τελικά φαγωθεί ο Τούντορ, τότε θα δεχτεί ο Άρνενσεν να φύγει η "επιλογή" του πριν τα πλέι οχ? και να μην επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο προπονητή? ή θα πει την κανω και γω?

Ζούμε μια τρέλα με την ΠΑΟΚάρα και φέτος, ας ελπίσουμε να μη χαθεί και ο στόχος του κυπέλου νωρίς και φυσικά με τον έναν ή άλλο τρόπο να χει συνέλθει η ομάδα (και φτιάξει και δέσει) στα πλέι οχ! Πάντως το καλύτερο θα ταν η σούμα να γίνει το Μάιο.... είμαστε δεν είμαστε καλά
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αλήθεια, ο Κλοπ που πολλοί θαυμάζουν εδώ μέσα, τι είχε να δείξει πριν την Ντόρτμουντ; Μια Μαιντζ που μόλις είχε υποβιβάσει και απέτυχε να την προβιβασει

Τι θέση ήρθε την πρώτη χρόνια; 6ος
Τι θέση ήρθε την δεύτερη; 5ος

Τι έγινε τα ΕΠΌΜΕΝΑ δύο; ;)

Δε λέω ότι θα μας βγει εξίσου ο Τούντορ. Αλλά είναι άδικο να τον κρίνουμε από τώρα όταν μάλιστα έχουμε δει και καλή μπάλα από την ομάδα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πάρε τον δρόμο που σου πρέπει τον αγυριστοοοοοοοοοο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κάκιστες δηλώσεις ο προπονητης

Η ομαδα ειναι σέ βαθειά κρίση
Είδα οτι ολη Γκάμπαλα προσπαθούσε να παιξει σωστα εμεις το καναμε ελάχιστα διαστήματα

Το θετικό ο σαμπο και ο μυστα

Υγ ανανέωση χτες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Όσο για την αμυνα που φαινεται ασταθής ασυνεννοησία στα οφσάιντ βγαίνουν ευκολα στην πλατη κλπ μαλλον δείχνουν το έργο του κοστα όσο και να μην παιζει καλα
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον βγάζεις και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.Φυγε όσο ειναι καιρός και μπορούμε να σωσουμε κάτι απο την χρόνια
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:Το έχεις χάσει το παιχνίδι,ρε συ ο μπερμπατοφ θέλει 1 γκολ για να κάνει ένα ρεκόρ ,γιατί τον βγάζεις και κανεις μπουρδελο την ομάδα?και εγω να ήμουν το ίδιο θα έκανα με τον μιτκο ,είσαι λίγος και δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε απο την κρίση όσο είσαι εσυ έδω.Φυγε όσο ειναι καιρός και μπορούμε να σωσουμε κάτι απο την χρόνια
ποιον έχεις στο μυαλό σου να έρθει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”