Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
buffalobill4 έγραψε:Να αρχισω να αποκαλω λοιπον τον ace "το 79", εσενα "το 64", εμενα και καμποσους αλλους να μας αποκαλουν "το 4" σαν να ειμαστε φυλακισμενοι ή ακομα χειροτερα ακροατες του ραπτοπουλου.
Ακριβώς ...Ωραία δεν θα περνάμε έτσι; Κάθε εβδομάδα δε, να κάνουμε και μία κλήρωση για να βγάζουμε και τον...αμορτί...
αν και πέρασαν οι μέρες απο το συμβάν, που δεν ήταν και κάτι τραγικό.... έχουμε συνηθίσει σε πιο χοντρές μαλ@κίες.. όσες φορές έχω κράξει τον Στέφανο στο παρελθόν ήταν γιατί ήταν απο τους αγαπημένους μου παίκτες.
Λόγο στόρι κυρίως... το παιδί το ΠΑΟΚτσάκι που απο ball boy πάλεψε καθιερώθηκε... ο παίκτης ο killer που με το πρώτο άγγιγμα ματώνει το πλεκτό, ο παίκτης που σε 3 φάσεις κάνει ένα γκολ κτλ κτλ κτλ.
και κάπου εκεί...ο Στέφανος σαν κλασσικός Έλληνας έπιασε το ταβάνι που ήθελε... και έγινε σταρ...άρχισε τα ταττού, τις επισκέψεις στα κομμωτήρια στα μπουζούκια, τα αυθημερόν στην Αθήνα, τις ανευ ουσίας δηλώσεις στα social media κτλ κτλ... έγινε χαβαλές με λίγα λόγια,(εδώ μάθαινε τον Ολίσε να τραγουδάει ποντιακά στις προπονήσεις.. τι να λέμε τώρα...)
και γω σας ρωτάω αν είσαι ξένος παίκτης και αντικρίζεις έναν αρχηγό του ΠΑΟΚ και είναι έτσι όπως είναι, πόσο σοβαρά θα τα πάρεις τα πράγματα? Τελικά απο το παρεάκι που ξηλώθηκε και "χαλούσε" τα αποδυτήρια μήπως δεν ξηλώθηκε 100%? Το ποδόσφαιρο είναι επάγγελμα κύριοι ο εν λόγο ποδοσφαιριστής είναι επαγγελματίας, δεν παίζει στην γειτονιά μου για να κάνουμε χαβαλέ να γελάμε και να σπάμε πλάκα, παίζει στον ΠΑΟΚ. και εγώ τέτοια χαβαλέ παικτάκια δεν γουστάρω στην ομάδα μου, εμείς θέλουμε μάγκες, Garcies , Konseisao Lino κτλ κτλ.
Ισως τελικά ο Φερνάντο Σάντος κάτι τέτοια έβλεπε στις προπονήσεις και δεν τον είδε ποτέ σοβαρά ως παίκτη.
Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές έχουν και μεγάλη προσωπικότητα, για αυτό και δεν έγινε ποτέ ο Κλάους....
απο δω και πέρα δεν ασχολούμαι άλλο με τον Στέφανο, γιατί πλέον δεν έχω κάτι να ελπίζω σε προσφορά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 26 Νοέμ 2015, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος:Δεν χρειάζεται να κάνουμε παράθεση το αμέσως προηγούμενο ποστ.
οφ τοπικ (?) αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το πρόβλημα μερικών με τα τατουάζ. αν είναι έτσι, να παραπονιόμαστε που τα παιδιά δεν φορούν ποδιά στο σχολείο.
ουουουυου...αυτα τα τατουαζ του διαβολου μελανια ουουουουουου....666....ουουουουου.... σατανά τατου σατανά τατου.//....ουουουουου... καπως έτσι μου έρχεται στο μυαλό, σόρρυ.
K_geo έγραψε:οφ τοπικ (?) αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό το πρόβλημα μερικών με τα τατουάζ. αν είναι έτσι, να παραπονιόμαστε που τα παιδιά δεν φορούν ποδιά στο σχολείο.
ουουουυου...αυτα τα τατουαζ του διαβολου μελανια ουουουουουου....666....ουουουουου.... σατανά τατου σατανά τατου.//....ουουουουου... καπως έτσι μου έρχεται στο μυαλό, σόρρυ.
"εδω μωρε, μην εχοντας παρει 2 συνεχομενα 90λεπτα, προσπαθω μεσα απο 20λεπτα και ημιχρονα, να βαλω κανα γκολακι, αλλα δε διαμαρτυρομαι, γιατι ειναι κ αυτος ο μπομπερ ο μακ που ματωνει τα διχτυα..
Ασε που οταν παιζει, μου δινει συνεχεια ασιστ και δε τις μετουσιωνω σε γκολ.."
Και βγάζω και καμιά σέλφι για να μην με παίρνει από κάτω, να το διασκεδάζω και λίγο και να μαθαίνω σε κάτι καινούρια μαύρα γατάκια δίπλα μου ποιος κάνει και κουμάντο στην ομάδα ...
Εδώ και τώρα πρόστιμο σ αυτόν και τον Μπερμπάτοφ...Αλλιώς το χάσαμε το παιχνίδι...πατριώτη...