Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Όπως και αν έπαιζε, ότι χαφ και να έβαζε, ότι ρόλο και να δώσει στο Μακ πάλι το ίδιο θα είχαμε.
Αλήθεια πιστεύουμε ειλικρινά πως μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα έτσι όπως είμαστε τον τελευταίο καιρό?
Αλήθεια πιστεύουμε ειλικρινά πως μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα έτσι όπως είμαστε τον τελευταίο καιρό?
Εβλεπες μια ομάδα που ήξερε τι πρέπει να κάνει αλλά δεν μπορούσε να το κάνει - Γκαμπάλα - και μια ομάδα που ίσως να μπορεί αλλά δεν ξέρει - ΠΑΟΚ.
Εξ ου και το χαμηλής ποιότητας θέαμα.
Εξ ου και το χαμηλής ποιότητας θέαμα.
Μια απορία
Γιατί στο Α΄ημίχρονο οι πάικτες τα έχαναν μέσα στην μικρή περιοχή, γιατί ο Σάμπο σημάδεψε λάθος, γιατί κόλλησε η μπάλα στο σουτ του Μακ ή γιατί ο Τζαβ δεν σούταρε ή γιατί οι σέντρες πάνε στο γάμο του καραγκιόζη ή γιατί δεν την πρόλαβε ο Κλάους;;;;;;;
Όποιος ξέρει την απάντηση ασ πάρει τη θέση του Γρηγόρη Θεωδόρου παρακαλώ!

Γιατί στο Α΄ημίχρονο οι πάικτες τα έχαναν μέσα στην μικρή περιοχή, γιατί ο Σάμπο σημάδεψε λάθος, γιατί κόλλησε η μπάλα στο σουτ του Μακ ή γιατί ο Τζαβ δεν σούταρε ή γιατί οι σέντρες πάνε στο γάμο του καραγκιόζη ή γιατί δεν την πρόλαβε ο Κλάους;;;;;;;
Όποιος ξέρει την απάντηση ασ πάρει τη θέση του Γρηγόρη Θεωδόρου παρακαλώ!

- kataramenos5
Για μια στιγμη στο πρωτο ημιχρονο είχα ενα dejavu.Ξαναζουσα τον εφιαλτη.Μονο τα σπυρια στο προσωπο σου λείπανε για να ναι αληθινός.
ΥΓ Παρόλα αυτα τουντοροσκυλο με λύσσα .Μεχρι το καλοκαιρι τουλαχιστον
ΥΓ Παρόλα αυτα τουντοροσκυλο με λύσσα .Μεχρι το καλοκαιρι τουλαχιστον
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ηθελα να το γραψω αφου τον δω σε μερικα παιχνιδια.Ο Τουντορ αναγκαζεται να τον βαζει στους αγωνες τον Μπερμπατωφ.Ενταξει ολοι γνωριζουμε οτι ειναι παικταρας αλλα χρειαζεται οπως ειπαμε ολοι(νομιζω) να εχει κ καταλληλους παικτες για να μπορει να αποδωσει σε εμας.Εγω αυτο που βλεπω, ειναι οτι χαλαει ολη η χημεια της ομαδας,το τρεξιμο της ομαδας,η εκρηκτικοτητα της ομαδας,γινομαστε αργοι, ψαχνουμε ολοι τον Μπερμπατωφ(το τονιζω με αυτο το ροστερ). .Προσπαθει να τον μπολιασει αναγκαστικα(δεν νομιζω να ηταν δικη του επιλογη),ηρθε κ αργα,ισως να φταιει το συστημα του Τουντορ, δεν ξερω κι εγω τι παντως μοιαζει με (ωρολογιακη βομβα) στα αποδητηρια αν δεν τον βαζει η τον κανει αλλαγη.Θα τολμησω να το πω αλλα πιστευω πλεον οτι ηρθε σε λαθος ταιμινγκ.Ισως αν ειχαμε ποιοτικους παικτες να τον ταιζουν και να τρεχουν γι αυτον να εδενε πιο καλα.Εγω αυτο που βλεπω (δεν κανω τον προπονητη) σαν οπαδος μιλαω,ειναι οτι παιζουμε τουλαχιστον το τελευταιο διαστημα με μειον ενα παικτη γιατι δεν μαρκαρει και δεν πιεζει εκτος των αλλων(ενταξει ετσι επαιζε και πριν ισως) που ανεφερα σε οποια θεση και να παιζει.Αν ειναι να τσιτωσω το φορουμ αν θελετε μην το δημοσιευετε (δεν ξερω αν ειναι και το καταλληλο τοπικ φυσικα) η αν μπορειτε εσεις να το γραψετε καλυτερα.
Για την αποχώρηση του Μπερμπάτοφ από το γήπεδο: "Όχι δεν θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Πολλοί μπορεί να νιώσουν θυμωμένοι μερικές φορές, αλλά εγώ έκανα την αλλαγή γιατί προερχόταν από ένα 90λεπτό, μου φάνηκε κουρασμένος και θέλησα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο.
Φοβισμενος λιγακι στο συγκεκριμενο, και αντιφατικος οσον αφορα στα προηγουμενα..
Αλλα anw, καλα κανει, μη γινουμε μπουρδελο και μ'αυτο..
Ας το λυσουν εσωτερικα..
- kataramenos5
Ρε γκεο εσυ που ξερει τα πολλά κανα αυτοματισμο βλεπεις?Κανα στημένο?Ο μπερμπα βοηθαει τελικα η μας βαραίνει?
Ριξε τα φωτα σου μπας και παρουμε κουραγιο.
Ριξε τα φωτα σου μπας και παρουμε κουραγιο.
τιποτα. ελπίδα μηδέν. μπαχαλο όλα. μονο ένα ντου μας σώνει. 
υγ: αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, τότε η απάντηση είναι ότι έχουμε σχεδόν ένα 5μηνο αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τους 3,5-4 μήνες να δείχνει καλά δείγματα η ομάδα. αυτό για εμένα, είναι λογικό. αν θέλεις, μπορούμε να βάλουμε ένα άτυπο στοίχημα, το οποίο θα λέει ότι μετά τις 10-15 δεκέμβρη η ομάδα θα αρχίσει να δείχνει καλύτερα δείγματα. επίσης στις 3 ιανουαρίου, θα δείς τον ΠΑΟΚ του Αυγούστου ξανά.

υγ: αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, τότε η απάντηση είναι ότι έχουμε σχεδόν ένα 5μηνο αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τους 3,5-4 μήνες να δείχνει καλά δείγματα η ομάδα. αυτό για εμένα, είναι λογικό. αν θέλεις, μπορούμε να βάλουμε ένα άτυπο στοίχημα, το οποίο θα λέει ότι μετά τις 10-15 δεκέμβρη η ομάδα θα αρχίσει να δείχνει καλύτερα δείγματα. επίσης στις 3 ιανουαρίου, θα δείς τον ΠΑΟΚ του Αυγούστου ξανά.
έτσι ακριβώς είναι.ουσιαστικά παίζουμε σε κάθε αγώνα με 10 παίχτες. όλη η ομάδα δίνει μάχη, ο μακ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κυνηγάει ακόμα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και ο berba κουνάει τα χερια που να μαρκάρουν, και το παίζει ο κόουτς του γηπέδου περπατώντας!theo-drama έγραψε:Ηθελα να το γραψω αφου τον δω σε μερικα παιχνιδια.Ο Τουντορ αναγκαζεται να τον βαζει στους αγωνες τον Μπερμπατωφ.Ενταξει ολοι γνωριζουμε οτι ειναι παικταρας αλλα χρειαζεται οπως ειπαμε ολοι(νομιζω) να εχει κ καταλληλους παικτες για να μπορει να αποδωσει σε εμας.Εγω αυτο που βλεπω, ειναι οτι χαλαει ολη η χημεια της ομαδας,το τρεξιμο της ομαδας,η εκρηκτικοτητα της ομαδας,γινομαστε αργοι, ψαχνουμε ολοι τον Μπερμπατωφ(το τονιζω με αυτο το ροστερ). .Προσπαθει να τον μπολιασει αναγκαστικα(δεν νομιζω να ηταν δικη του επιλογη),ηρθε κ αργα,ισως να φταιει το συστημα του Τουντορ, δεν ξερω κι εγω τι παντως μοιαζει με (ωρολογιακη βομβα) στα αποδητηρια αν δεν τον βαζει η τον κανει αλλαγη.Θα τολμησω να το πω αλλα πιστευω πλεον οτι ηρθε σε λαθος ταιμινγκ.Ισως αν ειχαμε ποιοτικους παικτες να τον ταιζουν και να τρεχουν γι αυτον να εδενε πιο καλα.Εγω αυτο που βλεπω (δεν κανω τον προπονητη) σαν οπαδος μιλαω,ειναι οτι παιζουμε τουλαχιστον το τελευταιο διαστημα με μειον ενα παικτη γιατι δεν μαρκαρει και δεν πιεζει εκτος των αλλων(ενταξει ετσι επαιζε και πριν ισως) που ανεφερα σε οποια θεση και να παιζει.Αν ειναι να τσιτωσω το φορουμ αν θελετε μην το δημοσιευετε (δεν ξερω αν ειναι και το καταλληλο τοπικ φυσικα) η αν μπορειτε εσεις να το γραψετε καλυτερα.
και ειδικά σήμερα το τερμάτισε, τι στιγμή που οι οπαδοί τρώνε βροχή στην κερκίδα , ο berba η μεγάλη ντίβα την κοπαναει πριν λήξει ο αγώνας, 0 σεβασμος....
Και τι κάναμε από το 75' και μετά όταν βγήκε και "παίξαμε με 11";
Ας φύγει λοιπόν αφού αυτός είναι το πρόβλημα. Οτι να ναι πραγματικά.
Όπως και όλη η ομάδα και αυτός σε κρίση. Φαίνεται από τις δηλώσεις.
Στήριξη μέχρι το τέλος γιατί αυτό υπαγορεύει η κοινή λογική.
Στήριξη μέχρι το τέλος γιατί αυτό υπαγορεύει η κοινή λογική.
Ε, με μυστα-σαμπο καπως κουνηθηκανε στο τελος..
Αν και βεβαια, με το που ανεβηκε ο λαος και πλησιαζε το τελος, σκυλιασαν περισσοτερο και βγαλανε τις φασεις..
Δε θελω να πιστευω οτι σκυλιασανε με το που βγηκε ο Μπερμπα για καποιο λογο..
Αν και βεβαια, με το που ανεβηκε ο λαος και πλησιαζε το τελος, σκυλιασαν περισσοτερο και βγαλανε τις φασεις..
Δε θελω να πιστευω οτι σκυλιασανε με το που βγηκε ο Μπερμπα για καποιο λογο..
- kataramenos5
Δε διαφωνω γενικως κι εγω(το γραψα παλαιοτερα) ενα ξεσπασμα περιμενω αλλα θελω κατι πιο αναλυτικο.Στημενα πχ?Κι αυριο μερα ειναι με την ησυχια σου.K_geo έγραψε:τιποτα. ελπίδα μηδέν. μπαχαλο όλα. μονο ένα ντου μας σώνει.
Στο ντου να παρουμε και τον Athens.Αγανακτησε ο ανθρωπος

Είχα πει από το Σεπτέμβριο ότι αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και λογικοι μια δευτερη αναλυση θα γίνει τέλη Δεκέμβρη.
Στημένα αναμένω να είναι ένα από τα καλά του 10αριου που θα πάρουμε το χειμώνα...
Στημένα αναμένω να είναι ένα από τα καλά του 10αριου που θα πάρουμε το χειμώνα...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αν αναφερεσαι σε μενα(που σε μενα αναφερεσαι),δεν ειπα να φυγει αλλα να βαλει και αυτος νερο στο κρασι του και να δεχεται την αλλαγη 35 χρονων παει δεν μπορει να βγαλει 90λεπτο καθε 3-4 μερες και μετα απο επανοδο τραυματισμου.Δεν διαβασες καλα μαλλον αυτα που εγραψα.Ειπα οτι δεν επρεπε να τον παρουμε φετος και χωρις προετοιμασια πλαισιονοντας τον κιολας με παικτες πιο χαμηλης ποιοτητας.ΟΦ ΤΟΠΙΚ ειμαστε.spyretto έγραψε:Και τι κάναμε από το 75' και μετά όταν βγήκε και "παίξαμε με 11";