27.Γιάννης Μυστακίδης
- ΑποστόληςΑ
Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης
Δεν φταίει αυτός. Μπήκε σε μια άρρωστη ομάδα που τον κατάπιε.
Εγώ πάντως θα τον έβαζα να παίζει σαν δεκάρι, στη θέση του Πέλκα, ο οποίος με έχει απογοητεύσει παντελώς. Όχι σαν δεξί full-back.
Εγώ πάντως θα τον έβαζα να παίζει σαν δεκάρι, στη θέση του Πέλκα, ο οποίος με έχει απογοητεύσει παντελώς. Όχι σαν δεξί full-back.
Διαφωνώ με τους παραπάνω. Μπήκε για λίγη ώρα και έκανε διαρκώς κίνηση να πάρει μπάλα.
Την μία φορά είχε την μπάλα ο Τζιόλης στο κέντρο. Την κράτησε ψάχνοντας να βρει το κενό να του περάσει την μπάλα (την ίδια ώρα που το κοινό γκρινιάζει «τί την κρατάς τόση ώρα ρε Τζιόλη;»
), δεν το βρήκε, άλλαξε μεριά.
Την άλλη φορά την είχε ο Κάτσε και μπροστά του αεροδιάδρομο. Την κράτησε λίγο παραπάνω (στο άγχος του μήν κάνει λάθος και μετά τρέχα) και τελικά όταν την έδωσε, ο Μύστα ήταν ένα βήμα οφσάιντ.
Πάντως τις κινήσεις τις έκανε και μπάλα δεν πούλησε, εκτός από μία φάση που πήγε να ντριπλάρει κατά μέτωπο.
Εμένα μου άρεσε χτες (σε σχέση με τους υπόλοιπους).
Την μία φορά είχε την μπάλα ο Τζιόλης στο κέντρο. Την κράτησε ψάχνοντας να βρει το κενό να του περάσει την μπάλα (την ίδια ώρα που το κοινό γκρινιάζει «τί την κρατάς τόση ώρα ρε Τζιόλη;»

Την άλλη φορά την είχε ο Κάτσε και μπροστά του αεροδιάδρομο. Την κράτησε λίγο παραπάνω (στο άγχος του μήν κάνει λάθος και μετά τρέχα) και τελικά όταν την έδωσε, ο Μύστα ήταν ένα βήμα οφσάιντ.
Πάντως τις κινήσεις τις έκανε και μπάλα δεν πούλησε, εκτός από μία φάση που πήγε να ντριπλάρει κατά μέτωπο.
Εμένα μου άρεσε χτες (σε σχέση με τους υπόλοιπους).

Ο,τι ειπα και για Σαμπο..
Μπραβο ρε, παρα καποιες βεβιασμενες προσπαθειες και λαθος πασες..
Εδωσες πνοη και τα στοιχεια σου ειναι ζωτικα
Και συ οπως και καποιοι αλλοι (γκαρι), ακομη πασχετε στην τελικη πασα ή κολλατε σ'εκεινα τα ζωτικα δεκατα που πρεπει να αποφασισετε τι θα κανετε με τη μπαλα, αλλα αυτο ειναι και θεμα εμπειριας, δουλειας και αυτοπεποιθησης..
Οποτε δουλεια και πιστη στον εαυτο σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 27 Νοέμ 2015, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
εσύ σίγουρα δεν είσαι μπαλαρίνα, αλλά έχεις κάτι @@ ΝΑ
την ιδρώνεις τη φανέλα, δεν την γυαλίζεις σαν κάτι άλλα πεθαμένα
την ιδρώνεις τη φανέλα, δεν την γυαλίζεις σαν κάτι άλλα πεθαμένα
Μακαρι και ο μακ να επαιζε τοςο ετσι
Και να μην κοίταζε μονο στο σκοράρισμα
Μπραβο καλώς σε εβαλε
Μήνυμα και σε ζαιρο
Και να μην κοίταζε μονο στο σκοράρισμα
Μπραβο καλώς σε εβαλε
Μήνυμα και σε ζαιρο
- Trilofiotis
Μπράβο!!! έπρεπε να ειχες ξεκινήσει στην θέση του Πελκα. Ιδρώνεις την φανέλα γιατί είσαι και ΠΑΟΚΤΣΗΣ . 

- john4serres
σε πιστευω παρα πολυ εκει μπροστα εχεις ολα τα στοιχεια για να καθιερωθεις στη θεση και να γλυτωσουμε λιγο απο τη μακιτιδα στην επιθεση...
πολλα μπραβο και σε σενα για σημερα και πολυ ομορφο τελειωμα στη φαση του γκολ...τελειωμα που πιστυω δε θα μπορουσε να κανει κανενας αλλος απο τους επιθετικους μας (εξαιρειται ο μπερμπατοφ) με ο,τι συνεπαγεται αυτο...
πολλα μπραβο και σε σενα για σημερα και πολυ ομορφο τελειωμα στη φαση του γκολ...τελειωμα που πιστυω δε θα μπορουσε να κανει κανενας αλλος απο τους επιθετικους μας (εξαιρειται ο μπερμπατοφ) με ο,τι συνεπαγεται αυτο...
Τωρα να γελασω για σενα η να κλαψω για τον Ζαιρο; Ευτυχως βεβαια που ζητησε αλλαγη ο Μακ γιατι εκει δεξια,εκει δεξια,εκει δεξια...