70.Στέλιος Κίτσιου
- thanos-xanthi
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
αλλου γι αλλου ο στελακος
δειχνει σαν να μην εχει καθολου μυαλο ωρες ωρες
κανα 2 φασεις ειναι για bloopers
φευγει μπροστα κανει τριπλα, αλλου παει η μπαλα, αλλου αυτος
τη μπαλα τη κοβει αντιπαλος κι αυτος ακομα ειναι αλλου γι αλλου
δειχνει σαν να μην εχει καθολου μυαλο ωρες ωρες
κανα 2 φασεις ειναι για bloopers
φευγει μπροστα κανει τριπλα, αλλου παει η μπαλα, αλλου αυτος
τη μπαλα τη κοβει αντιπαλος κι αυτος ακομα ειναι αλλου γι αλλου
βρε στην ρεαλ μπορει καποτε να παιξει δεν το αμφισβητω...
ποδοσφαιρικο iq δεν θα αποκτησει ποτε του....ποδοσφαιριστης που αυτο που παιζει ειναι το ταβανι του...λεω εγω
ποδοσφαιρικο iq δεν θα αποκτησει ποτε του....ποδοσφαιριστης που αυτο που παιζει ειναι το ταβανι του...λεω εγω
επειδη υπαρχουν πολλες ρεαλ μηπως μπορεις να διευκρινισεις ποια εννοεις για να ξερει να ριξει διχτυα ο μανατζερ του;Athens έγραψε:βρε στην ρεαλ μπορει καποτε να παιξει δεν το αμφισβητω...
Υπαρχει και μια RΕΑΛ ΤΕΑΜ στην Καλαμαρια που ανηκει στα τμηματα υποδομης PAOK Football Prints γι αυτο σε ρωταω.
το ονειρο του καθε τσανδαρη, κιτσιου, πελκα κλπ ειναι να πανε σε καμια μεγαλη ομαδα...ακομη απο το σκατο δεν βγηκαν και εχουν μανατζερ που θελει να τους παει στην μπουντεσλινγκα...VAGGT έγραψε:επειδη υπαρχουν πολλες ρεαλ μηπως μπορεις να διευκρινισεις ποια εννοεις για να ξερει να ριξει διχτυα ο μανατζερ του;Athens έγραψε:βρε στην ρεαλ μπορει καποτε να παιξει δεν το αμφισβητω...
Υπαρχει και μια RΕΑΛ ΤΕΑΜ στην Καλαμαρια που ανηκει στα τμηματα υποδομης PAOK Football Prints γι αυτο σε ρωταω.
κατσε ρε αγορι μου παιξε μπαλα να σε αποθεωσουμε και μετα παρε μανατζερ...
εσεις χωρις να αποδωσετε σκεφτηκατε την ρεαλ...
η μονη ομως ρεαλ που μπορουν να παιξουν ειναι αυτη που λες εσυ φιλος....
με λυπη μου βλεπω οτι επιασε ταβανι και το κυριοτερο δεν εχει ποδοσφαιρικο iq που ειπε και πριν ενας φιλος
Στο πρώτο ημίχρονο η φάση που κάνεις τάκλιν ενώ είσαι τελευταίος παίκτης και σε σακουλιάζει ο επιθετικός είναι για σεμινάριο με τίτλο "τί δεν πρέπει να κάνετε ποτέ".
Στο δεύτερο μπορεί να αγνόησες τον Γκολάσα που ζητούσε πάσα γύρω στις 30 φορές.
Μειωμένη αντίληψη ποδοσφαιρικά.
Στο δεύτερο μπορεί να αγνόησες τον Γκολάσα που ζητούσε πάσα γύρω στις 30 φορές.
Μειωμένη αντίληψη ποδοσφαιρικά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πολύ λίγος και πολύ άσκεφτες κινήσεις από άγχος για να "δείξεις"...Θα κάτσεις πάγκο δικαιολογημένα...
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Νομιζω στην πρωτη φαση που κανει απο τα δεξια που παει να βγαλει τη σεντρα και τον προλαβαινει ο αμυντικος (πρεπει να αργησε κανα 2 δευτερολεπτα)δειχνει οτι ειναι επηρεασμενος απο την απουσια του(λογω τραυματισμου ισως).Δεν ξερω τι συμβαινει αυτο το εχουν κανει και αλλοι παικτες σε προηγουμενα ματς.Δεν γινεται να εισαι πιο μπροστα και να μην προλαβαινεις να κανεις τη σεντρα.Γενικα σε ολο τον αγωνα σημερα πολυ μετριος.Ας ελπισουμε οτι θα συνελθει.
Εκεί κάπου δεξιά πάλι σε άλλη φάση πριν πέσει και πάρει το φάουλ, όταν τον σπρώχνει ο αντίπαλος, πρέπει να έδωσε την έμπνευση
στον Τούντορ να μιλήσει για "μπαλέτο" ...Αληθινό "φλικ φλακ-πιρουέτα"
έκανε ο χριστιανός πέφτοντας 

- pisakaipoupoula
- ΑποστόληςΑ