33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
- john4serres
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
υπαρχει και ενα ενδεχομενο , το οποιο ισως να μην το μαθουμε ποτε , το να πηρε ο Κλαους την αδεια απο τον Τουντορ για την συγκεκριμενη φωτογραφια ..
εγω δινω πιθανοτητες σ αυτο
γιατι να την ανεβασει τοτε η παε στο σαιτ ;
- Trilofiotis
Πάντως αν το έκαναν για να ασχολιόμαστε ΟΛΗΜΕΡΙΣ με αυτη τη ΧΑΖΟΜΑΡΑ και να μη συζητάμε για τα τρανταχτά χάλια της ομάδα, μπράβο τους, ΚΩΛΟΕΠΙΑΣΕ. 

- john4serres
Σωστός Trilofioti, αλλά νομίζω κάποια στιγμή η κουβέντα πρέπει να πάει και στην εξεύρεση ενός κανονικού αρχηγού. Κακά τα ψέματα δεν κάνει το παλικάρι για captain.
Δεν μπορείς πέρσι να μιλάς για μπόλιασμα των νέων παικτών, να μιλάς για την ανάγκη να μάθουν που ήρθαν, κι εσύ ως αρχηγός να έχεις δίπλα σου έναν νέο παίκτη τον Ροντρίγκεζ και να κάνεις χαβαλεδάκι μετά από τα συνεχή άθλια αποτελέσματα της ομάδας.
Δεν μπορείς πέρσι να μιλάς για μπόλιασμα των νέων παικτών, να μιλάς για την ανάγκη να μάθουν που ήρθαν, κι εσύ ως αρχηγός να έχεις δίπλα σου έναν νέο παίκτη τον Ροντρίγκεζ και να κάνεις χαβαλεδάκι μετά από τα συνεχή άθλια αποτελέσματα της ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mīngus την Τετ 25 Νοέμ 2015, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- falconakis
Πιστεύω ότι η ανάρτηση του Κλάους ήταν για να δείξει ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πικράθηκαν από την δήλωση του Τούντορα και ότι δέχονται τις ευθύνες τους...
Τώρα εαν για κάποιους αυτό είναι λάθος δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε την γνώμη...
Εγώ πιστεύω στον Τούντορα αλά και στην ομάδα που έχουμε τώρα...
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι λάθος να αγχώνουμε τους παίκτες με γιούχα από τώρα ...τί σκατά πίστωση χρόνου δίνουμε;
Κάντε υπομονή και η ομάδα θα φορτσάρει όταν πρέπει δηλαδή όπως θα λεγε κα ιο Αγγελάρας τον ΜΑΙΟ θα είμαστε καλά!
Θα σας άρεσε να ξαναβλέπαμε δηλ τα περσινά πρώτοι τον Δεκέμβρη και 5 και καταιδρωμένοι τον Μαίο με τις 4αρες σύννεφο;
Τώρα εαν για κάποιους αυτό είναι λάθος δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε την γνώμη...
Εγώ πιστεύω στον Τούντορα αλά και στην ομάδα που έχουμε τώρα...
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι λάθος να αγχώνουμε τους παίκτες με γιούχα από τώρα ...τί σκατά πίστωση χρόνου δίνουμε;
Κάντε υπομονή και η ομάδα θα φορτσάρει όταν πρέπει δηλαδή όπως θα λεγε κα ιο Αγγελάρας τον ΜΑΙΟ θα είμαστε καλά!
Θα σας άρεσε να ξαναβλέπαμε δηλ τα περσινά πρώτοι τον Δεκέμβρη και 5 και καταιδρωμένοι τον Μαίο με τις 4αρες σύννεφο;
- Trilofiotis
Δε διαφωνώ αλλα κάτσε να πάρουμε έτοιμους παίχτες σοβαρους και με πλάτες να σηκώσουν την ομάδα ποδοσφαιρικά. Μετά οι αρχηγοι θα οριστουν απο μονοι τους όπως πρέπει. Στο χορτάρι.Mīngus έγραψε:Σωστός Trilofioti, αλλά νομίζω κάποια στιγμή η κουβέντα πρέπει να πάει και στην εξεύρεση ενός κανονικού αρχηγού. Κακά τα ψέματα δεν κάνει το παλικάρι για captain.
εγώ τόσες ημέρες, δεν έχω πειστεί ακόμα απο κανένα στο γιατί να ΜΗΝ είναι καζούρα του Τούντορ στον Κλάους. πείσετε με με επιχειρήματα ότι δεν ισχύει. άντε να δω να χαρώ. δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα απο το να λέει ο καθείς ότι του καπνίσει.john4serres έγραψε:υπαρχει και ενα ενδεχομενο , το οποιο ισως να μην το μαθουμε ποτε , το να πηρε ο Κλαους την αδεια απο τον Τουντορ για την συγκεκριμενη φωτογραφια ..

- ace79grpaok
Ενταξει παιδια εμεις πρεπει να το παιξουμε ντετέκτιβ για το τι εννοουσε ο 33 αντι να δουμε το προφανες ότι την λεει στον προπονητη με το βαμβακι
μπορει να τη λέει, μπορεί όμως και να είναι μια προσπάθεια να δείξει ότι οκ, κατανόησε τα λεγόμενα του και σε μια προσπάθεια χαλάρωσης και αυτοχλευασμού βγήκε την εν λόγω φώτο.
ο καθένας αποφασίζει ποια "μπορεί" καλύπτουν τις προσωπικές του εκτιμήσεις. πάντα.
ο καθένας αποφασίζει ποια "μπορεί" καλύπτουν τις προσωπικές του εκτιμήσεις. πάντα.
- ace79grpaok
ο καθενας εχει την γνωμη του ,απλα καμμια φορα το προφανες είναι και το σωστοK_geo έγραψε:μπορει να τη λέει, μπορεί όμως και να είναι μια προσπάθεια να δείξει ότι οκ, κατανόησε τα λεγόμενα του και σε μια προσπάθεια χαλάρωσης και αυτοχλευασμού βγήκε την εν λόγω φώτο.

και το προφανές, πως καθορίζεται; γιατί σου ξαναλέω, για εμένα είναι προφανές ότι όλο το σκηνικό έχει να κάνει με καζούρα ΠΡΟΣ τον Κλάους.
για εσένα το προφανές είναι ότι ο Κλάους το κάνει για να θάψει τον προπονητή που δεν γουστάρει γιατί τον είπε μπαλαρίνα.
το προφανές, αρκετές φορές δεν είναι και τόσο εύκολο να είναι...προφανές...
τεσπα. πολύ θεωρητικά το παω και θα αρχίσουμε τα ότι να ναι οπότε το σταματάω εδώ...
για εσένα το προφανές είναι ότι ο Κλάους το κάνει για να θάψει τον προπονητή που δεν γουστάρει γιατί τον είπε μπαλαρίνα.
το προφανές, αρκετές φορές δεν είναι και τόσο εύκολο να είναι...προφανές...
τεσπα. πολύ θεωρητικά το παω και θα αρχίσουμε τα ότι να ναι οπότε το σταματάω εδώ...
Συμφωνούμε απόλυτα φίλε μου...Έχω postάρει γι αυτό στα topic Ιβάν και Τούντορ...Αν βρεις χρόνο δες τα για να καταλάβεις τι εννοώ...DC έγραψε:Έλα ρε τώρα. Μεγάλα παιδιά είμαστε.
Δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά όλη αυτή η κομπλα που βγήκε στις τελευταίες σελίδες, ήταν καλοπιστες και για το καλό του;
Φίλε, αν ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε σήμερα είναι άρρωστος, τότε φταίμε εγώ κι εσύ, γιατί, ως γνωστόν, ΠΑΟΚ είναι ο λαός του.
Και μιλάω σοβαρότατα.
- Trilofiotis
Κ εμένα το προφανές μου με του ace δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση...
Ας μη παίρνουμε όλοι σα default τη δική μας οπτική θα έλεγα.

- ace79grpaok
ο καθενας εχει την γνωμη του ,απλα ειπα ότι καμια φορα η πρωτη εντυπωση από κατι είναι και αληθινη .Trilofiotis έγραψε:Κ εμένα το προφανές μου με του ace δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση...![]()