33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Βασικα δεν σε πολυπαρακολουθησα απλα σε ανεφερα απο συνηθεια. 

- sourmenetes
- Moderator
Δεν εχει περασει ενα 6μηνο απο κατι δηλωσεις που ειχες κανει.σε παραδεχτηκα σαν αρχηγο του ΠΑΟΚ.ειδα δακρυα ειδα πονο,καταλαβα οτι δεν εισαι ενας απλος παιχτης.
Φετος δεν ξερω που βρισκεσαι.που ειναι το τσαγανο;;που ειναι η ψυχη;;που ειναι ο αρχηγος του ΠΑΟΚ;
Ξυπνα και ξυπνα και τους αλλους..μην κρυβεσαι..
Στάλθηκε από το HUAWEI P7-L10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φετος δεν ξερω που βρισκεσαι.που ειναι το τσαγανο;;που ειναι η ψυχη;;που ειναι ο αρχηγος του ΠΑΟΚ;
Ξυπνα και ξυπνα και τους αλλους..μην κρυβεσαι..
Στάλθηκε από το HUAWEI P7-L10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο περισσότερο περνά η ώρα, τόσο περισσότερο εκτιμώ την τρολια του Κλάους ....
Αν μάλιστα είναι πίκα στον Τουντορ, ακόμα καλύτερα.
Αν μάλιστα είναι πίκα στον Τουντορ, ακόμα καλύτερα.

Δεν γίνεσαι λίγο πιο "φραγκοδίφραγκος" φίλε μου μήπως σε καταλάβουμε και μεις;
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
[quote="Mīngus"]
Μια εικόνα,χίλιες λέξεις...
Σοβαρότητα,πειθαρχία,όροι,κανόνες,σεβασμός και συναίσθηση του που βρίσκονται είναι έννοιες άγνωστες για ΌΛΟΥΣ εκεί μέσα!
Κοίτα ρε από ποιούς περιμένουμε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα μας!!
Χαραμοφάηδες απ'τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο!!
Ούστ!!!!

Μια εικόνα,χίλιες λέξεις...
Σοβαρότητα,πειθαρχία,όροι,κανόνες,σεβασμός και συναίσθηση του που βρίσκονται είναι έννοιες άγνωστες για ΌΛΟΥΣ εκεί μέσα!
Κοίτα ρε από ποιούς περιμένουμε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα μας!!
Χαραμοφάηδες απ'τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο!!
Ούστ!!!!
-
αλλος ενας κλασικος ελληνας παικτης στραβωσε γιατι ηρθε ο μπερμπα και αντι να σκυλιασει να κρατησει την θεση του το εριξε στο ζαμαν φου, κριμα και τον συμπαθω πολυ γιατι ειναι απο τους παικτες εκεινους που μπορουν να δωσουν οραμα στα πιτσιρικια οτι ναι μπορεις να ζησεις τελικα το ονειρο σου και να παιξεις στην ομαδα της καρδιας σου ,ας βελτιωθει γιατι στην τελικη τον εαυτο του αδικησε εμεις και παλι θα τον χειροκροτησουμε αρκει να δειξει λιγο τσαγανο οπως πριν λιγους μηνες
ολα τα λεφτα τα τσιγαρα στο τραπεζακι..ενα μπουκαλι βοτκα λειπει μονο..γενικοτερα πιο φαουλ κινηση απ την αναρτηση αυτης της φωτο δεν εχω ξαναδει.
Είναι αυτονόητο ότι αποκλειστικός σκοπός της φωτογραφίας είναι να δείξει ο Κλάους εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ότι κανείς στην ομάδα δεν παρεξήγησε/παρερμηνευσέ τις δηλώσεις του προπονητή, ότι όλοι τους πήραν γραμμή τον λόγο που ειπώθηκε από τον προπονητή ότι ειπώθηκε και ότι το κλίμα μεταξύ τους παραμένει καλό.
Είναι τόσο αυτονόητο τι 'φωνάζει' ο Κλαους μέσα από την φωτογραφία που κουράζομαι και που το γράφω..
Είναι τόσο αυτονόητο τι 'φωνάζει' ο Κλαους μέσα από την φωτογραφία που κουράζομαι και που το γράφω..
Ας βγει να το πει τότε μετά από τόσο ντόρο που έγινε σήμερα (εσκεμμένα λέω εγώ) απ όλους τους κωλ@άρδ...
Για άλλες κι άλλες μλκς χρησιμοποιεί το F/B, γιατί όχι γι αυτό; Ή μήπως δεν πήρε χαμπάρι τι "σύγχυση" (και με τις δύο έννοιες της λέξης) προκάλεσε μ αυτό που έκανε;

Περισσότερο ντόρο κάναμε εμείς παρά οι αρδ.

Όχι.goran 64 έγραψε:Δεν γίνεσαι λίγο πιο "φραγκοδίφραγκος" φίλε μου μήπως σε καταλάβουμε και μεις;

Δικαίωμα σου είναι να το πιστεύεις φίλε μου...Εμείς (προσωπικά εγώ δηλαδή, για να μην βάλω και το χέρι μου στη φωτιά για άλλους που δεν ξέρω) τουλάχιστον τον ντόρο τον κάναμε για το καλό του, εντελώς καλόπιστα και χωρίς φυσικά να πληρωνόμαστε από κανέναν μαζεύοντας "likes"... 

Έλα ρε τώρα. Μεγάλα παιδιά είμαστε.
Δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά όλη αυτή η κομπλα που βγήκε στις τελευταίες σελίδες, ήταν καλοπιστες και για το καλό του;
Φίλε, αν ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε σήμερα είναι άρρωστος, τότε φταίμε εγώ κι εσύ, γιατί, ως γνωστόν, ΠΑΟΚ είναι ο λαός του.
Και μιλάω σοβαρότατα.
Δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά όλη αυτή η κομπλα που βγήκε στις τελευταίες σελίδες, ήταν καλοπιστες και για το καλό του;
Φίλε, αν ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε σήμερα είναι άρρωστος, τότε φταίμε εγώ κι εσύ, γιατί, ως γνωστόν, ΠΑΟΚ είναι ο λαός του.
Και μιλάω σοβαρότατα.
- hasio_john
παοκαρα23 έγραψε:ολα τα λεφτα τα τσιγαρα στο τραπεζακι..ενα μπουκαλι βοτκα λειπει μονο..γενικοτερα πιο φαουλ κινηση απ την αναρτηση αυτης της φωτο δεν εχω ξαναδει.
Είναι περίεργο αυτό που θα πω, αλλά συμφωνώ και με τους 2! Πρώτα απ' όλα η φώτο είναι εξοργιστική, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πόσο πονάνε τα μυαλά μας από την αγωνιστική τους απραξία/κατάντια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ...., μόνο αυτό χρειάζεται τώρα για να συνέλθει η ομάδα, αλλά και μεις! Τα τσιγάρα αν είναι δικά τους, θα πρέπει να τους τα τρίψει κάποιος στα μούτρα.aoratos έγραψε:Είναι αυτονόητο ότι αποκλειστικός σκοπός της φωτογραφίας είναι να δείξει ο Κλάους εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ότι κανείς στην ομάδα δεν παρεξήγησε/παρερμηνευσέ τις δηλώσεις του προπονητή, ότι όλοι τους πήραν γραμμή τον λόγο που ειπώθηκε από τον προπονητή ότι ειπώθηκε και ότι το κλίμα μεταξύ τους παραμένει καλό.
Από την άλλη μεριά, είναι σίγουρο πως ο Κλάους το έκανε με καλή πρόθεση για να δείξει αυτό που λέει ο αόρατος!
Εννοείτε όμως πως θα ήταν καλύτερα να βγει να τα πει με σταράτες κουβέντες και όχι έτσι σαν γελωτοποιός.
Έκανε λάθος, μην τον πυροβολήσουμε!
Όπως και να έχει πάντως --->> Κλάους, ΞΥΠΝΑ ρε παλικάρι μου! Ξύπνα και παίξε μπάλα γαμώ το φελέκι μου. Ξέρεις πόσοι παίχτες θα ήθελαν να ήταν στην θέση σου και να έπαιζαν δίπλα από τον Θεό Μπέρμπα! Έλεος ρε συ. Άρπαξε την ευκαιρία να βγάζεις φωτιές στο χορτάρι!
- buffalobill4
Κλαους σε παω ρε φιλε τρελα. Εχω μαλωσει εδω μεσα για σενα οταν σε κραζανε εν χορω.
η φωτο που εβγαλες, δεν ξερω τι ηθελε να πει. Εγω παντως και χωρις να ακουω ραδιοφωνα, την εξελαβα σαν ασεβεια στον προπονητη. Βγες και πες τι ενοουσες, γιατι πρωτα σε σενα θα γυρισει μπουμερανγκ αν στραβωσει κι αλλο το κλιμα γυρω απο την ομαδα. Ξερω οτι που και που διαβαζεις εδω γι αυτο και στο γραφω σε δευτερο προσωπο.
Κυριως ομως, βγες μπροστα στα αποδυτηρια ως αρχηγος, οπαδος της ομαδας, αλλα και παλιοτερος παιχτης και ενα απο τους καλυτερους στην ομαδα.
η φωτο που εβγαλες, δεν ξερω τι ηθελε να πει. Εγω παντως και χωρις να ακουω ραδιοφωνα, την εξελαβα σαν ασεβεια στον προπονητη. Βγες και πες τι ενοουσες, γιατι πρωτα σε σενα θα γυρισει μπουμερανγκ αν στραβωσει κι αλλο το κλιμα γυρω απο την ομαδα. Ξερω οτι που και που διαβαζεις εδω γι αυτο και στο γραφω σε δευτερο προσωπο.
Κυριως ομως, βγες μπροστα στα αποδυτηρια ως αρχηγος, οπαδος της ομαδας, αλλα και παλιοτερος παιχτης και ενα απο τους καλυτερους στην ομαδα.