"Μάγος είσαι;" Τελική βαθμολογία Π.Α.Ο.Κ. 2015-2016

Σχόλια - κριτική για τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος για τη σεζόν 2015/16...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: "Μάγος είσαι;" Τελική βαθμολογία Π.Α.Ο.Κ. 2015-2016

Δημοσίευση από goran 64 »

simba έγραψε:Αν και ποναει αυτο το τοπικ (κ μαλλον γι'αυτο δε μπαινουν πολλοι στη διαδικασια goran ;) )

Γαύρος 71 β
ΠΑΟΚ 56
Βαζελος 54
ΑΕΚ 51
Αστερας 47
Καλημέρα simba και ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου φίλος...Ξέρεις (ή πιο σωστά δεν ξέρεις) είμαι άνθρωπος που μ αρέσει να κοιτάω μπροστά...Φέτος. έχεις δίκαιο, μπορεί να πονάει...Σκέψου όμως αν αυτό το topic γίνει κάτι σαν "ετήσιος θεσμός" και του χρόνου, του παραχρόνου κ.ο.κ. αντί να μας πονάει μας "γλυκαίνει" και μάλιστα πολύ ποστάροντας τέτοιο καιρό την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας στην 1η θέση ;) ;) :) :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλά πάμε πάντως...Σε λιγότερες από 20 ώρες (και μάλιστα αρκετές απ αυτές ώρες ύπνου για τους περισσότερους), 365 προβολές, 4 επίσημες συμμετοχές ήδη (αν και τις θεωρώ "βιαστικές") και μία "παρατήρηση"-παράπονο για τους κανονισμούς (βαθμούς) από kostomanolis...Καθόλου άσχημα αφού υποθέτω ότι πολλοί έχουν Σαββατιάτικα ήδη μπροστά τους το πρόγραμμα της Super Λιγδ και το κομπιουτεράκι τους και κάνουν τους υπολογισμούς τους :D :P :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Νοέμ 2015, 19:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μάλλον το μάτιαξα μόνος μου ο χριστιανός...Ανησυχητική ησυχία για Σάββατο απόγευμα λέμε :| ...Που να αρχίσει και το el classico :? (το ισπανικό ντε) :) στις 19:15...Θα ερημώσει ο τόπος (και το topic :roll: ) λέμε :!: :!:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 21 Νοέμ 2015, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Νέα κατάταξη λοιπόν στο τέλος του πρωταθλήματος μετά τα "τρομερά αποψινά γεγονότα"; Μπααά...Προσωπικά είχα προβλέψει ήδη ότι οι βαζελίνες θα καταταχθούν πέμπτες (ασθμαίνοντας μάλιστα)...

Επαναλαμβάνω λοιπόν το post μου, αλλά για να μην τρελαίνονται και πολλοί (αν και μόνο ο simba το ανέφερε ως τώρα και μάλλον είχε δίκαιο το παλικάρι) την πρώτη θέση δεν θα την ξανααναφέρω αφού ο σκ@τογκέυ δείχνει να την έχει καπαρωμένη (εκτός κι αν γίνει καμιά νεκρανάστση κανενός μάρτυρα κατηγορίας για το "Νουρ" απ αυτούς που έχουν ήδη "αποδημήσει εις Κύριον")...Θαύματα πλέον δεν γίνονται οπότε:

2...Π.Α.Ο.Κ.

3...Ξεφτίλες της Πόλης

4...Αστεράκι του χωριού της παλιάς Ελλάδας

5...Βαζελίνες (ασθμαίνοντας μάλιστα)

Έτσι για να γίνεται και λίγος ποδοσφαιρικός "τζερτζελές" (που λέμε και μεις οι μεγαλύτεροι στη Σαλονίκη)...

Όσοι δεν είστε για έξω απόψε και έχετε όρεξη να postάρετε διαβάστε παρακαλώ το 1ο post αυτού του topic πριν το κάνετε...

Καλή διασκέδαση σε όλους, είτε μέσα στο forum είτε εκτός σπιτιού (μιας και είναι Σαββατόβραδο)...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους...Προσωπικά θα "στηρίξω" την επένδυση μου :) καταγράφοντας πάλι (για λίγο χαβαλέ που θα αποφορτίσει και το βαρύ κλίμα) την άποψη μου για την τελική κατάταξη της βαθμολογίας, χωρίς να βάλω βαθμούς (αφού θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς γι αυτό ακόμα) στις 4 ομάδες από 2η έως 5η θέση:

2...Π.Α.Ο.Κ.

3...Ξεφτίλες της Πόλης

4...Αστεράκι του παλιοελλαδίτικου χωριού

5...Βαζελίνες (κατά το "Ουρσουλίνες" αν θέλετε) ασθμαίνοντας μάλιστα

Όποιος διαφωνεί κύριοι...ιδού η Ρόδος...
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Αναθεωρω
ΑΕΚ 63
ΠΑΟ 61
ΠΑΟΚ 56

ΥΓ.ΠΑΟΚ ΑΕΚ θα παλεψουν για τη θεση στο τσουλου με την ΑΕΚ να παιρνει τελικα το εισητηριο και πιθανον το πρωταθλημα την επομενη χρονια.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Π.Α.Ο.Κ. 58 βαθμούς
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλημέρα σε όλους...Να ευχαριστήσω τον GoMaRos για την 1η "επίσημη" συμμετοχή του και να υπενθυμίσω (ευχαριστώντας τον επίσης) στον Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ23 ότι (αν και πολύ βιαστικά όπως εκτιμώ προσωπικά) συμπλήρωσε και τα 2 "επίσημα" posts που δικαιούται με αναθεωρημένη και τελική άποψη ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα "μαζέψει" στο τέλος της σεζόν 56 βαθμούς :shock: :shock: :shock: και υ.γ. ότι η "ξεφτίλα της Πόλης" θα μας πάρει φέτος τη θέση του C.L. (δεν κατάλαβα καλά αλλά νομίζω ότι εννοεί στην πάλη) και του χρόνου το πρωτάθλημα :o :o :o Αυτό το τελευταίο μάλλον έπρεπε να το postάρεις στο topic "Ανέκδοτα" Π.Α.Ο.Κ.τσάκι μου...Εκεί θα είχε σίγουρη επιτυχία :? :shock: :o ;) :) :D :P :lol: :lol: :lol:

Η συνέχεια ανήκει σε όλους εσάς τους συμφορουμίτες που θέλετε να δοκιμάσετε τις "μαγικές" σας ικανότητες (με φειδώ θα πρότεινα) αφού μελετήσετε καλά τους κανόνες του παιχνιδιού...

Υπάρχουν φυσικά και οι "ακίνδυνες" και "δοκιμαστικές" προβλέψεις με posts της κατάταξης των θέσεων (υπενθυμίζω ότι δίχως βαθμούς για τον Π.Α.Ο.Κ. δεν "μετράει" ως "επίσημη" συμμετοχή), μέρος της ίντριγκας όμως κι αυτές...

Καλή συνέχεια και καλή μαγεία Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 13:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Καλημέρα σε όλους...Να ευχαριστήσω τον GoMaRos για την 1η "επίσημη" συμμετοχή του και να υπενθυμίσω (ευχαριστώντας τον επίσης) στον Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ23 ότι (αν και πολύ βιαστικά όπως εκτιμώ προσωπικά) συμπλήρωσε και τα 2 posts που δικαιούται με αναθεωρημένη και τελική άποψη ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θα "μαζέψει" τελικά στο τέλος της σεζόν 56 βαθμούς :shock: :shock: :shock: και υ.γ. ότι η "ξεφτίλα της Πόλης" θα μας πάρει φέτος τη θέση του C.L.(δεν κατάλαβα καλά αλλά μάλλον εννοεί στην πάλη) και του χρόνου το πωτάθλημα :o :o :o Αυτό το τελευταίο μάλλον έπρεπε να το postάρεις στο topic "Ανέκδοτα" Π.Α.Ο.Κ.τσάκι μου...Εκεί θα είχε σίγουρη επιτυχία :? :shock: :o ;) :) :D :P :lol: :lol: :lol:

Η συνέχεια ανήκει σε όλους εσάς τους συμφορουμίτες που θέλετε να δοκιμάσετε τις "μαγικές" σας ικανότητες (με φειδώ θα πρότεινα) αφού μελετήσετε καλά τους κανόνες του παιχνιδιού...

Υπάρχουν φυσικά και οι "ακίνδυνες" και "δοκιμαστικές" προβλέψεις με posts της κατάταξης των θέσεων (δίχως βαθμούς για τον Π.Α.Ο.Κ. δεν "μετράει" ως "επίσημη" συμμετοχή), μέρος της ίντριγκας όμως κι αυτές...

Καλή συνέχεια και καλή μαγεία Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Καλημέρα σε όλους λέμεεεεε...Έχω και ολόφρεσκο "μάγος είσαι;" λέμεεεεε...Για περάστε, για περάστε, γράψτε, διαβάστε και θαυμάστεεεεε :? :shock: :o ;) :) :D :P :lol: :lol: :lol:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Λοιπόν ο ΠΑΟΚ παίρνει ένα στοπεράκι τον Δεκεμβρη και ενα δεκαρ πωλειται ο Κλαους και παιρνουμε Μπεργκ και παλεύει για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ,γαυρος υποβιβάζεται και βάζελος με δυσκολία παίζει πλευ οφ .

Τελικη βαθμολογία πριν τα play off :
1.ΠΑΟΚ
................................................
2.ΑΕΚ
3.Αστερας
4.Πανιωνιος
5.ΠΑΟ

Καζαμίας 2016.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ευχαριστώ τον panpangr77 για την "ανεπίσημη" συμμετοχή του "δίνοντας" μας την πρόβλεψη του για την τελική κατάταξη (χωρίς βαθμούς, γι αυτό κρίνεται και "ανεπίσημη").

Οφείλω όμως να τον τρολάρω λιγάκι λέγοντας του ότι μου φαίνεται ότι ο Καζαμίας του έχει παραλείψει μία κωλ@ομάδα από την τελική κατάταξη των 5 πρώτων :oops: Ααα...μόλις είδα τις πάνω πάνω δύο γραμμές :oops: εγώ λοιπόν :oops: Ε δεν "δίνει" τουλάχιστον κι ένα "ρεπορτάρδ" ο Καζαμίας για σκ@τογαυροϋποβιβασμό (επιτέλους) ρε φίλε;

Εκτός βέβαια εάν ο φίλος panpan (για συντομία, έτσι; ;) ) ή καλύτερα ο Καζαμίας 2016 έχει καμιά σίγουρη πληροφόρηση για τίποτε "αλλαγές" κατά την διάρκεια της γνωστής δίκης "νουρ" και σε εμάς δεν "μαρτυράει" τίποτα ο "μπαγασάκος" :roll: :? :shock: :o ;)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 12:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γκοραν στην αρχή έλεγα να βαλω λουκετάκι στο τόπικ, αλλά μου θύμισε πριν απο χρόνια που όταν έβγαινε το πρόγραμμα καθόμουν και έλεγα "3 βαθμοί εκεί, χ εκεί, ήττα εκεί" και υπολόγιζα πόσους βαθμούς θα πάρουμε...

οπότε όχι απλά το αφήνω, αλλά ...δεσμεύομαι ότι όταν βρω τον απαραίτητο χρόνο θα καταθέσω τη συμμετοχή μου...

φυσικά, απο τη στιγμή όμως που εσύ το ξεκίνησες θα πρέπει να είσαι και έτοιμος να το υποστηρίξεις.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ναι φίλε, φυσικά θα το κάνω και ευχαριστώ για την ανοχή σου αλλά και για την μελλοντική σου "στήριξη" με κατάθεση της "μαντεψιάς" σου...

Προσωπικά μου φάνηκε ενδιαφέρον να καταγράφουμε για πολλές εβδομάδες το σκαμπανέβασμα των συναισθημάτων μας για την ομάδα μέσα από ένα "χαλαρό" topic αυτού του τύπου για "αποφόρτιση" του κλίματος που κατά καιρούς γίνεται βαρύ ;)

Και πάλι ευχαριστώ για την ανοχή σου φίλε :opaokara:

Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωραία η αποφόρτιση, αλλά να προσέχουμε τις..φώτο! :P :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Να είσαι βέβαιος ότι προσέχω όσο περισσότερο γίνεται αν και δεν φημίζομαι και για την "Ιώβια" υπομονή μου ;) :mrgreen:

Μην ανησυχείς αλλά που και που ρίχνε και καμιά ματιά μήπως χρειαστεί να με στείλεις για κανένα "μπάνιο" :o :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σεζόν 2015-2016”