Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Ο Σάντος ήταν βέβαια ο Σάντος, είχε ένα όνομα πίσω του, επιτυχίες και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, η ομάδα ηταν σε πολύ χειρότερη χρονια όταν ανέλαβε απ''οτι είναι τώρα, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Ηταν λογικό να του δωθεί πίστωση χρόνου ειδικά όταν έίχε και την υποστηριξη της διοίκησης από πίσω.
Ο Τούντορ δεν τα έχει όλα αυτά, υπάρχει η πίστη του τεχνικού διευθυντή στο πρόσωπό του αλλά ούτε όνομα έχει, ούτε διαπιστευτήρια έχει δώσει κάπου, ούτε βλέπουμε πλέον θετικά μυνήματα όπως στην πρώτη χρονιά με Σάντος.
Είναι πολύ σπάνιο να μπορεί πάρει προπονητής ομάδα που είναι σε ημιδιάλυση όπως ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και να την κάνει να αποδίδει από την πρώτη στιγμή, είδικά όταν και οι μεταγραφές δεν είναι στη βάση του τι χρειάζεται η ομάδα, αλλά και δε φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το τι ακριβώς θέλουμε να φτιάξουμε..
Θα το ξαναπώ ότι είμαι της άποψης ότι πρέπει να μείνει ο Τούντορ αλλά απο κεί και πέρα από όσα έχω δει μέχρι τώρα σταμάτησα να έχω μεγάλες προσδοκίες τουλάχιστον γι'άυτή την χρονιά.
Ο ΠΑΟΚ έχει πέσει σε μια δίνη αμφισβήτησης από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει, δυστηχώς.
Ο Τούντορ δεν τα έχει όλα αυτά, υπάρχει η πίστη του τεχνικού διευθυντή στο πρόσωπό του αλλά ούτε όνομα έχει, ούτε διαπιστευτήρια έχει δώσει κάπου, ούτε βλέπουμε πλέον θετικά μυνήματα όπως στην πρώτη χρονιά με Σάντος.
Είναι πολύ σπάνιο να μπορεί πάρει προπονητής ομάδα που είναι σε ημιδιάλυση όπως ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και να την κάνει να αποδίδει από την πρώτη στιγμή, είδικά όταν και οι μεταγραφές δεν είναι στη βάση του τι χρειάζεται η ομάδα, αλλά και δε φαίνεται να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το τι ακριβώς θέλουμε να φτιάξουμε..
Θα το ξαναπώ ότι είμαι της άποψης ότι πρέπει να μείνει ο Τούντορ αλλά απο κεί και πέρα από όσα έχω δει μέχρι τώρα σταμάτησα να έχω μεγάλες προσδοκίες τουλάχιστον γι'άυτή την χρονιά.
Ο ΠΑΟΚ έχει πέσει σε μια δίνη αμφισβήτησης από την οποία δεν μπορεί να ξεφύγει, δυστηχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τρί 24 Νοέμ 2015, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η 9η θέση με προοπτική στην επόμενη. Αν προτιμάμε την 5η με καμμία προοπτική, εντάξει.
η προοπτική πως καθορίζεται; ήξερες πχ ότι μετά την κατραπακιά της 9ης θέσης θα τολμηθεί ένα οικονομικό άνοιγμα ώστε η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική; και αν δεν το ήξερες, πώς καθορίζεις το ότι τότε υπήρχε μεγαλύτερη προοπτική σε σχέση με την...καμία που ήδη έχεις προκαθορίσει ότι θα υπάρχει φέτος με μια πιθανή πχ 5η θέση στην κανονική διάρκεια;
υγ: επίσης να πω κάτι σε αυτό το τόπικ και με αφορμή μια κουβέντα του Γκαρσία στη συνέντευξη του στην ερτ3. ότι οι καλές ομάδες ναι, θέλουν καλούς παίχτες. οι μεγάλες ομάδες όμως, γίνονται απο καλές παρέες/δεμένα σύνολα. και μια καλή παρέα θέλει χρόνο και βιώματα για να δημιουργηθεί.
υγ: επίσης να πω κάτι σε αυτό το τόπικ και με αφορμή μια κουβέντα του Γκαρσία στη συνέντευξη του στην ερτ3. ότι οι καλές ομάδες ναι, θέλουν καλούς παίχτες. οι μεγάλες ομάδες όμως, γίνονται απο καλές παρέες/δεμένα σύνολα. και μια καλή παρέα θέλει χρόνο και βιώματα για να δημιουργηθεί.
Βρε spyretto μου ξεχνάς γρήγορα μάλλον...Ο "καταξιωμένος" Σάντος πριν ένα-δύο χρόνια είχε φύγει ΚΛΟΤΣΗΔΟΝ μετά από ένα σερί 3 ή 4 ηττών του βάζελου τις πρώτες μόλις αγωνιστικές της χρονιάς και πήρε τα μπογαλάκια του για Πορτογαλία μεριά...Επίσης όταν τον έφερε ο Θ.Ζ. 2 ή 3 χρόνια αργότερα διώχνοντας τον "Οτσαλάν" μετά την 1η μόλις αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΟΣ...
Ο Θου.ζού κι ο Π.Α.Ο.Κ. τον καταξίωσαν τον Πορτογάλο όταν τον είχε πάρει η κάτω βόλτα ρε μάγκες...Γκέγκε;
ON TOPIC: Στήριξη στον Τούντορ και στο πλάνο τριετίας, έτσι θα πάμε μπροστά, έστω και αργά...Δείτε το αληθέστατο signature του Απόστολου μπας και το καταλάβετε επιτέλους!!!
Ο Θου.ζού κι ο Π.Α.Ο.Κ. τον καταξίωσαν τον Πορτογάλο όταν τον είχε πάρει η κάτω βόλτα ρε μάγκες...Γκέγκε;
ON TOPIC: Στήριξη στον Τούντορ και στο πλάνο τριετίας, έτσι θα πάμε μπροστά, έστω και αργά...Δείτε το αληθέστατο signature του Απόστολου μπας και το καταλάβετε επιτέλους!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 24 Νοέμ 2015, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Tσουρεκια μας τα κανατε με τον καρπουζα,κατα τα αλλα συμφωνω με τον goran για το μονο λογο οτι παρουσιαζει την πραγματικοτητα.
Ρε συ φίλε δείχνεις πολύ ισχυρογνώμων (δεν με πολυενδιαφέρει αυτό) αλλά και πολύ μονόπλευρος και αποπροσανατολιστικός που "με νοιάζει και με κόφτει" σαν Π.Α.Ο.Κ.τσή...Λοιπόν:vs40 έγραψε:Ο Σάντος παιδιά έπαιξε μπάλα από την 1η του χρονιά. Είναι ντροπή να του χρεώνουμε τις σαρδέλες που ανέλαβε τον Οκτώβρη με μοναδικό στόχο να πουλήσει ότι μπορεί. Ήταν το μεγαλύτερο κατόρθωμα της δεκαετίες να πουλήσει τόσους παίκτες, αλλά και να αποδεχτεί ότι το υλικό δεν κάνει. Είναι σκληρή απόφαση και σπάνια ένας προπονητής παίρνει. πχ ο ΑΑ θα έλεγε κρίμα είναι τα παιδιά - είναι φιλότιμα κτλ. Ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα ήταν μάξιμουμ στην 5η θέση την περίοδο Σάντος (με λιγότερα χρεή όμως - να τα λέω όλα). Ο Σάντος λοιπόν κατάφερε να διώξει τα λιμά και τα γατάκια και μέσα σε 1 χρονιά να κάνει ομάδα. Η ομάδα έπαιξε καλά από τα φιλικά και έπεισε τον κόσμο ο Ζλάταν από το 1ο του παιχνίδι. Ο κόσμος από 10,000 διαρκείας πήγε στα 18,500 γιατί είδε από τα φιλικά ότι κάτι καλό χτίζεται. Το απέδειξε και στην πορεία μαζεύοντας 63 πόντους/30 αγώνες τη σεζόν 2008/9 (δηλ την 1η του) και μάλιστα με πολύ πιο κόντρα διαιτησία.
Φέτος αρχίσαμε καλά και στην πορεία πέσαμε. Αυτό με ξενερώνει και δείχνει ότι δεν έχουμε αργή και σταθερή βελτίωση που δείχνει χτίσιμο ομάδας. Αυτό έγινε και πέρυσι λίγο πολύ. Με τόσα λεφτά έχουν ευθύνες και το αποτέλεσμα δεν πρέπει να το ζητάμε μετά από 3 χρόνια. Δε λέω για τίτλο, αλλά για τα αυτονόητα. Ο Σάντος στην αεκ την 1η του χρονιά που είχε λεφτά μάζεψε δε θυμάμαι πόσους πόντους και έχασε το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία από το γαύρο. Στη δεύτερη θητεία του στην αεκ44 μάζεψε 67 πόντους σε 30 αγώνες με χαμηλό υλικό πολύ χειρότερο από το φετινό του ΠΑΟΚ. Χειρότερο σε αξία. Ως μίγμα χαρακτηριστικών ήταν πιο αποτελεσματικό. Είχε σοβαρή άμυνα και αρκετή εμπειρία.
Προς το παρών δε λέω να διώξουμε τον Τούντορ, αλλά πρώτα να πάρουν πούλο αυτοί που τόσα χρόνια διώχνουν τους προπονητές. Αλλά δυστυχώς δε με πείθει ο Τούντορ όσο και αν πιέζομαι να τον γουστάρω - και τον γουστάρω ως προσωπικότητα. Τον Σάντος τον είχαμε μία ύποπτη εμπάθεια. Δε γουστάραμε τα μούτρα του μάλλον. Ίσως και το αμυντικό παιχνίδι του που δεν είχαμε συνηθίσει. Για τον Μπόλονι που πέτυχε τόσα λιγότερα πχ στάζαμε όλοι μέλι, απλά και μόνο γιατί έπαιζε πιο επιθετικά. Κάτι τέτοιο βλέπω και τώρα. Λέμε τουλάχιστον βλέπουμε μπαλίτσα. Αυτό έκανα και εγώ. Αν δείτε τα παλιότερα μου ποστ, γράφω στήριξη στον Τούντορ, που προσπαθεί αν μη τι άλλω να παίξει καλή μπάλα.
Για μένα ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Παλιά ακόμη και στην κρίση του Σάντος το 1ο δίμηνο του 2009/10 (Σεπτέμβρης- Οκτώβρης), ο κόσμος ήταν εκεί. Φέτος το γήπεδο ξεκίνησε με όλη την καλή αύρα να πιστέψει. Τώρα το γήπεδο πάλι άδειασε και πάει για αρνητικά ρεκόρ... Η επόμενη αξιολόγηση θα γίνει στο τέλος του 1ου γύρου. Ακολουθεί η αξιολόγηση των μεταγραφών του Γενάρη στο χόρτο, και τέλος και πιο σημαντικό οι στόχοι στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι για πειράματα και κανείς δεν έχει εν λευκό εμπιστοσύνη. Όταν το γήπεδο είναι άδειο ότι και να λέμε εδώ μέσα έχει μικρή σημασία. Δεν είμαστε γαύροι και δεν έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις. Διαφωνώ ότι υπάρχει τεράστια πίεση. Πίεση έχει και ο φτωχός βάζελος και ο γαύρος (υπερβολικό). Αν θες να λες ότι είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να την αντέχεις και αυτό δήλωσε ο Τούντορ, ο Σάντος στο παρελθόν και γενικά κάθε προπονητής που πέρασε πλην του ΓΧ. Η μόνη χρονιά που είχαμε άδικα μεγάλη πίεση ήταν η περυσινή, γιατί με σαρδέλες, γατιά και ΑΑ θέλαμε πρωτάθλημα.
1...Μπράβο στον Σάντος για το ξεπούλημα της σαρδέλας σε ένα χρόνο (αφού είναι τόσο επιτυχημένος και σε εντυπωσίασε τόσο ας πάει μετά την εθνική Πορτογαλίας να 'κονομήσει σαν Τ.Δ. σε καμία ομαδάρα κι ας μας αφήσει στην ησυχία μας επιτέλους)
2...Μας λες για Σάντος και "ξεφτίλες της Πόλης" αλλά αποφεύγεις να μας πεις για Σάντος και βάζελο...Γιατί;
3...Για το "τρύπημα" που φάγαμε απ την φυγή του Σάντος δεν μας λες κάτι...Γιατί;
4...Μπαλίτσα βλέπουμε ακόμα με Τούντορ, όχι όπως στο ξεκίνημα, αλλά αν δεν ξέρεις σε πληροφορώ ότι όλες οι ομάδες κάνουν κάποια εποχή του χρόνου μία "κοιλιά", ανάλογα του πότε ξεκίνησαν προετοιμασία (χονδρικά και δίχως μεγάλες προπονητικές λεπτομέρειες), κι ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου!!! Άρα με την λογική της "κοιλιάς" σύντομα θα ξαναδούμε (καλύτερη μάλιστα) μπαλίτσα και θα έρθουν και τα αποτελέσματα αλλά προπάντων η βελτίωση που είναι το πρώτο ζητούμενο για φέτος...
5...Το γήπεδο είναι άδειο γιατί...Π.Α.Ο.Κ. είμαστε...αφού...Ως λαός επαναπαυόμαστε στα εύκολα ("τώρα έχω Ιβάν ρε" ψηλωνόμαστε πλέον στραβοστομιάζοντας όλοι) και δεν καταλαβαίνουμε ότι το εφετινό project του Π.Α.Ο.Κ. (και ο Ιβάν ακόμα για να επιβεβαιωθεί για τις κινήσεις του για πλάνο τριετίας) μας έχει ανάγκη περισσότερο τώρα απ ότι επί Θου.ζου που ήμασταν άφραγκοι σαν σωματείο. Έτσι την αράζουμε στην κωλ@νόβα και στίς "πάολες" μουρμουρίζοντας και γουργουρίζοντας σαν καλοταϊσμένα γατιά!!!
Παρ το λοιπόν απόφαση ότι ο Π.Α.Ο.Κ. έχει προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ και στήριξε τον όπως οι περισσότεροι από τον λαό μας και μην μας θυμίζεις επιλεκτικά ό,τι θυμάσαι από "περυσινά ξινά σταφύλια" σε παρακαλώ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 24 Νοέμ 2015, 18:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
με το να κοιταμε μονιμως πισω δεν βγαζει πουθενα, το μελλον να δουμε ποιο αισιοδοξα φιλοι μου στηριξει στην ομαδα αυτο οφειλουμε να κανουμε.
θελω επισης να πω οτι το εχουμε τερματισει με προσωπολατρειες και τα σχετικα φτανει, ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα οποιος ηρθε εβγαλε φραγκα και εκανε ονομα απο εμας και το ονομα του συλλογου μην τα ξεχναμε αυτα η μιρλα εχει και ορια
θελω επισης να πω οτι το εχουμε τερματισει με προσωπολατρειες και τα σχετικα φτανει, ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα οποιος ηρθε εβγαλε φραγκα και εκανε ονομα απο εμας και το ονομα του συλλογου μην τα ξεχναμε αυτα η μιρλα εχει και ορια
- desperando
- Επικοινωνία:
ο καθενας μπορει να θυμαται οτι θελει...εγω αλλα,εσυ αλλα ο βς αλλα...το να να χρησιμοποιεις εκφρασεις τιπου γκε γκε οπως παραπανω δεν τιμανε καθολου εναν ανθρωπο της ηλικιας σουgoran 64 έγραψε: Ρε συ φίλε δείχνεις πολύ ισχυρογνώμων (δεν με πολυενδιαφέρει αυτό) αλλά και πολύ μονόπλευρος και αποπροσανατολιστικός που "με νοιάζει και με κόφτει" σαν Π.Α.Ο.Κ.τσή...Λοιπόν:
1...Μπράβο στον Σάντος για το ξεπούλημα της σαρδέλας σε ένα χρόνο (αφού είναι τόσο επιτυχημένος και σε εντυπωσίασε τόσο ας πάει μετά την εθνική Πορτογαλίας να 'κονομήσει σαν Τ.Δ. σε καμία ομαδάρα κι ας μας αφήσει στην ησυχία μας επιτέλους) απο τα γραφομενα σου πρεπει να εχεις μεγαλη εμπαθεια απεναντι στον σαντος (δικαιωμα σου),αλλα δεν μπορεις να γραφεις ΄΄ας μας φήσει στην ησυχία μας επιτέλους΄΄ γιατι δεν βλεπω πουθενα να μας ενοχλει ο σαντος. οσο για τα Τ.Δ που γραφεις δεν καταλαβαινω καν γιατι.
2...Μας λες για Σάντος και "ξεφτίλες της Πόλης" αλλά αποφεύγεις να μας πεις για Σάντος και βάζελο...Γιατί;τι ακριβως θελεις να σου πει για σαντος και βαζελο? τα εχουν πει καποιοι παικτες της τοτε ομαδας του βαζελου γιατι εφυγε και γιατι εκεινη την χρονια ο βαζελος εκανε πολυ καλη πορεια στο πρωταθλημα και στην ευρωπη
3...Για το "τρύπημα" που φάγαμε απ την φυγή του Σάντος δεν μας λες κάτι...Γιατί;ποιο τρυπημα?τελειωσε το συμβολαιο του και εφυγε. εφυγε γιατι ηξερε οτι στον ΠΑΟΚ χωρις εξωαγωνιστικη δυναμη οτι και να εκανε το ταβανι ηταν η δευτερη θεση.
4...Μπαλίτσα βλέπουμε ακόμα με Τούντορ, όχι όπως στο ξεκίνημα, αλλά αν δεν ξέρεις σε πληροφορώ ότι όλες οι ομάδες κάνουν κάποια εποχή του χρόνου μία "κοιλιά", ανάλογα του πότε ξεκίνησαν προετοιμασία (χονδρικά και δίχως μεγάλες προπονητικές λεπτομέρειες), κι ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες του την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου!!! Άρα με την λογική της "κοιλιάς" σύντομα θα ξαναδούμε (καλύτερη μάλιστα) μπαλίτσα και θα έρθουν και τα αποτελέσματα αλλά προπάντων η βελτίωση που είναι το πρώτο ζητούμενο για φέτος...τον τελευταιιο μηνα αν λες οτι βλεπεις μπαλα τοτε κοροιδευεις τον εαυτο σου.
μακαρι η ΄΄κοιλια΄΄ που κανουμε καποια στιγμη να σταματησει
Παρ το λοιπόν απόφαση ότι ο Π.Α.Ο.Κ. έχει προπονητή τον Ίγκορ Τούντορ και στήριξε τον όπως οι περισσότεροι από τον λαό μας και μην μας θυμίζεις επιλεκτικά ό,τι θυμάσαι από "περυσινά ξινά σταφύλια" σε παρακαλώ!!!
συμφωνω για σαντος. τον θελω κι εγω πισω.
σιγουρα σαν ομαδα, θα αποκτησουμε περισσοτερη σοβαροτητα στο γηπεδο αλλα και νου στις μεταγραφες.
θυμαστε μετα το καλοκαιρι με ζλαταν, γκαρσια, κονσεισαο, την επιμονη του για τον βιειρινια;;;;;
αμεσως μετα γεναρη με λινο, σορλεν....
ποση οικονομια καναμε, μη πληρωνοντας συμβολαια για παικτες που δεν ακουμπησαν;;;
ακομη κι ο φωτακης η ο μπακαγιοκο, αναστασακος ηταν πολυ χρησιμα εργαλεια.
και υπηρχε ΠΛΑΝΟ απο την πρωτη στιγμη. εγω ακομη δε βλεπω το πλανο μας, η μαλλον αν πω οτι βλεπω καποιο πλανο, αυτο θα ηταν:
"φρανκ φερε μου 10 ψιλο-λιμα σε καλη ηλικια μηπως ξεπεχταχτουν οι 2 και ρεφαρω, αφου εχεις ακρες"
"ααα φερε μου κι εναν για τη μοστρα,τις φανελες, τα διαρκειας,για μαγκια(deal) στους χορηγους"
αληθεια επι Σαντος εσπαγα το κεφαλι μου, τινος φανελα να αγορασω (2 παμπλο, σερτζιο, ζλαταν, λινο, ιβιτς) . τωρα αν αγοραζα δεν θα θελα κανενα ονομα στη φανελα.
σιγουρα σαν ομαδα, θα αποκτησουμε περισσοτερη σοβαροτητα στο γηπεδο αλλα και νου στις μεταγραφες.
θυμαστε μετα το καλοκαιρι με ζλαταν, γκαρσια, κονσεισαο, την επιμονη του για τον βιειρινια;;;;;
αμεσως μετα γεναρη με λινο, σορλεν....
ποση οικονομια καναμε, μη πληρωνοντας συμβολαια για παικτες που δεν ακουμπησαν;;;
ακομη κι ο φωτακης η ο μπακαγιοκο, αναστασακος ηταν πολυ χρησιμα εργαλεια.
και υπηρχε ΠΛΑΝΟ απο την πρωτη στιγμη. εγω ακομη δε βλεπω το πλανο μας, η μαλλον αν πω οτι βλεπω καποιο πλανο, αυτο θα ηταν:
"φρανκ φερε μου 10 ψιλο-λιμα σε καλη ηλικια μηπως ξεπεχταχτουν οι 2 και ρεφαρω, αφου εχεις ακρες"
"ααα φερε μου κι εναν για τη μοστρα,τις φανελες, τα διαρκειας,για μαγκια(deal) στους χορηγους"
αληθεια επι Σαντος εσπαγα το κεφαλι μου, τινος φανελα να αγορασω (2 παμπλο, σερτζιο, ζλαταν, λινο, ιβιτς) . τωρα αν αγοραζα δεν θα θελα κανενα ονομα στη φανελα.
Και δέκα διαφορετικοί Τούντορ να έρθουν στην ομάδα αυτός ο ΠΑΟΚ έτσι όπως είναι τώρα δεν φτιάχνεται. Κάποιοι εξακολουθούν να έχουν αυταπάτες αλλά δεν πιστεύω για πολύ καρό ακόμα.
Οταν κάτι αρχίζει στραβά χρειάζεται ξήλωμα και φτιάξιμο από την αρχή.
Τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο κάθε φορά.
Στην επόμενη συνέντευξη του Αρνεσεν περιμένω κάποιος να τον ρωτήσει αν οι επιλογές του καλοκαιριού ήταν επιλογές των μάνατζερ με τις οποίες συμφώνησε αφού μελέτησε στατιστικά ή δικές του. Αν ήξερε τους παίκτες οι οποίοι ήρθαν και ποιους. Γιατί το βρίσκω απίθανο να παρακολουθούσε έναν πιτσιρικά που έπαιζε τρία χρόνια στο Βοσνιακό πρωτάθλημα και έναν άλλον με τέσσερα στο Σλοβάκικο χωρίς να έχουν ξεμυτίσει από τη χώρα τους να δοκιμαστούν σε μια ευρωπαική ομάδα.
Αν παιρναμε αυτούς τους παίκτες για να προστεθούν σε έναν υπάρχοντα κορμό και σταδιακά να μπουν στην ομάδα θα έλεγα καλώς, αλλά εμείς δεν είχαμε τίποτα και τους πήραμε για να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Μιλάμε για αλλοπρόσαλλες καταστάσεις.
Δεν είναι ότι τα παιδιά αυτά δεν μπορούν, πιθανώς και να μπορούν αλλά δεν δυνατόν να τους επιφορτώνεις όλο το βάρος της ομάδας και να περιμένεις να αποδώσουν από την πρώτη μέρα.
Δεν μου προκαλεί εντύπωση που ο ΠΑΟΚ αποτυγχάνει και πάλι. Οσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία η αποτυχίες θα συνεχίζονται. Θα έλεγα μάλιστα ότι τα πήγαμε και καλύτερα απ''οτι αναμένονταν συγκριτικά με το πως ξεκινήσαμε να "χτίζουμε" την χρονιά.
Αν δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτες υψηλών προδιαγραφών γιατί τρώμε πόρτα, ας έρθουν τουλάχιστον παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.
Οταν κάτι αρχίζει στραβά χρειάζεται ξήλωμα και φτιάξιμο από την αρχή.
Τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο κάθε φορά.
Στην επόμενη συνέντευξη του Αρνεσεν περιμένω κάποιος να τον ρωτήσει αν οι επιλογές του καλοκαιριού ήταν επιλογές των μάνατζερ με τις οποίες συμφώνησε αφού μελέτησε στατιστικά ή δικές του. Αν ήξερε τους παίκτες οι οποίοι ήρθαν και ποιους. Γιατί το βρίσκω απίθανο να παρακολουθούσε έναν πιτσιρικά που έπαιζε τρία χρόνια στο Βοσνιακό πρωτάθλημα και έναν άλλον με τέσσερα στο Σλοβάκικο χωρίς να έχουν ξεμυτίσει από τη χώρα τους να δοκιμαστούν σε μια ευρωπαική ομάδα.
Αν παιρναμε αυτούς τους παίκτες για να προστεθούν σε έναν υπάρχοντα κορμό και σταδιακά να μπουν στην ομάδα θα έλεγα καλώς, αλλά εμείς δεν είχαμε τίποτα και τους πήραμε για να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους. Μιλάμε για αλλοπρόσαλλες καταστάσεις.
Δεν είναι ότι τα παιδιά αυτά δεν μπορούν, πιθανώς και να μπορούν αλλά δεν δυνατόν να τους επιφορτώνεις όλο το βάρος της ομάδας και να περιμένεις να αποδώσουν από την πρώτη μέρα.
Δεν μου προκαλεί εντύπωση που ο ΠΑΟΚ αποτυγχάνει και πάλι. Οσο υπάρχει αυτή η νοοτροπία η αποτυχίες θα συνεχίζονται. Θα έλεγα μάλιστα ότι τα πήγαμε και καλύτερα απ''οτι αναμένονταν συγκριτικά με το πως ξεκινήσαμε να "χτίζουμε" την χρονιά.
Αν δεν μπορούμε να φέρουμε παίκτες υψηλών προδιαγραφών γιατί τρώμε πόρτα, ας έρθουν τουλάχιστον παίκτες που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τρί 24 Νοέμ 2015, 19:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε ν σε καταλαβαίνω καθόλου desperando...
Πρώτον και τελευταίο, για μένα, το "γκέγκε" σημαίνει "κατάλαβες"...Αν δεν με τιμάει και μάλιστα στην ηλικία μου το να ρωτάω έναν συνομιλητή μου αν κατάλαβε (την στιγμή μάλιστα που από πρόσφατη και προηγούμενη ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων μεταξύ μας δείχνει ότι "δεν" και μάλιστα επιμένει "το βιολί του Καραγιάννη") είναι δικό μου καθαρά θέμα...Εδώ μέσα κρινόμαστε όλοι από τις γραπτές μας απόψεις...
Δεύτερον για τον Σάντος, όχι, δεν έχω καμία εμπάθεια στο πρόσωπο του αλλά τον έχω τοποθετήσει στο παρελθόν του Π.Α.Ο.Κ. (όπου και ανήκει οριστικά) με την άποψη ότι ήταν ένας εργατικός αλλά μέτριος προπονητής για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, τόσο στον Π.Α.Ο.Κ. όσο και στο πανευρωπαϊκό στερέωμα, ένας "καθηγητής" της αμυντικής τακτικής και του καταστροφικού ποδοσφαίρου με απώτερο και μοναδικό σκοπό του το αποτέλεσμα (κάτι σαν τον αντίστοιχο μπασκετικό Μάλκοβιτς). Επίσης το ότι γνώριζε περί "εξωαγωνιστικών αδυναμιών" του Π.Α.Ο.Κ. και ότι βάση αυτών δεν μπορούσε να πετύχει μαζί του κάτι παραπάνω και παρ όλα αυτά επέλεξε σαν επόμενο εργοδότη του αυτόν (αυτούς, επο δηλαδή) που συντελούσε και επιτελούσε μάλιστα τα μέγιστα για την μεγιστοποίηση αυτών των αδυναμιών του Π.Α.Ο.Κ. και του προέδρου του (που τον σταμάτησαν από την κατρακύλα που είχε πάρει κάνοντας σεμινάρια αμυντικής τακτικής και παίρνοντας έναν μισθό δημοσίου υπαλλήλου και του προσέφεραν τέτοια στήριξη που δεν την είχε πουθενά αλλού ποτέ), με κάνει να μην τον έχω πλέον σε καμία προσωπική εκτίμηση ούτε καν σαν άνθρωπο...Τεσπα, αν εσύ ακόμα τον θεωρείς κάτι ανώτερο απ αυτά, σεβαστή η άποψη σου και δεν συμφωνούμε απλά και δημοκρατικά...
Τρίτον δεν σε είδα να φιλοτιμείσαι και να επεμβαίνεις στο πρώτο post του vs40 που ήταν αν μη τι άλλο "μιρλιάρικο" και δεν είχε κανέναν άλλο στόχο απ το να μας θυμήσει το "ένδοξο" (αλήθεια μας έμεινε κανένας τίτλος ή έστω καμία επική ευρωπαϊκή πρόκριση από τότε) παρελθόν του Π.Α.Ο.Κ. επί Σάντος (επέμενε σ αυτό και στο δεύτερο post του, εξ ου και το "ας μας αφήσει στην ησυχία μας"), να μας ενημερώσει για την μεταστροφή των συναισθημάτων του φίλου όσον αφορά στη στήριξη του Τούντορ (που τον γουστάρει βέβαια σαν χαρακτήρα αλλά σαν προπονητή πρόλαβε να τον κρίνει ότι δεν μας κάνει σε 4 μήνες, υπό τις παρούσες μάλιστα συνθήκες χτισίματος, πολλών νέων παικτών με διαφορετικούς χρόνους ενσωμάτωσης τους, υπερβολικά πολλών τραυματισμών και ανομοιογένειας της ομάδας), σημερινού προπονητή (θυμίζω σε όλους) του Π.Α.Ο.Κ. και να παραβγαίνει με την "Κασσάνδρα" σε δυσοίωνες προβλέψεις για τον Π.Α.Ο.Κ....
Τέταρτον ο vs40 είναι μήπως πελάτης σου και συ δικηγόρος του και έσπευσες να τον υπερασπιστείς με τόση θέρμη κατηγορώντας εμένα για εμπάθεια και αναφερόμενος μάλιστα μετ επιτάσεως στο τι με τιμάει και τι όχι στην ηλικία μου;
Πέμπτον να είσαι και συ καλά όπως κι ο vs40 αφού Π.Α.Ο.Κ. είμαστε όλοι...αφού...

Πρώτον και τελευταίο, για μένα, το "γκέγκε" σημαίνει "κατάλαβες"...Αν δεν με τιμάει και μάλιστα στην ηλικία μου το να ρωτάω έναν συνομιλητή μου αν κατάλαβε (την στιγμή μάλιστα που από πρόσφατη και προηγούμενη ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων μεταξύ μας δείχνει ότι "δεν" και μάλιστα επιμένει "το βιολί του Καραγιάννη") είναι δικό μου καθαρά θέμα...Εδώ μέσα κρινόμαστε όλοι από τις γραπτές μας απόψεις...
Δεύτερον για τον Σάντος, όχι, δεν έχω καμία εμπάθεια στο πρόσωπο του αλλά τον έχω τοποθετήσει στο παρελθόν του Π.Α.Ο.Κ. (όπου και ανήκει οριστικά) με την άποψη ότι ήταν ένας εργατικός αλλά μέτριος προπονητής για την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, τόσο στον Π.Α.Ο.Κ. όσο και στο πανευρωπαϊκό στερέωμα, ένας "καθηγητής" της αμυντικής τακτικής και του καταστροφικού ποδοσφαίρου με απώτερο και μοναδικό σκοπό του το αποτέλεσμα (κάτι σαν τον αντίστοιχο μπασκετικό Μάλκοβιτς). Επίσης το ότι γνώριζε περί "εξωαγωνιστικών αδυναμιών" του Π.Α.Ο.Κ. και ότι βάση αυτών δεν μπορούσε να πετύχει μαζί του κάτι παραπάνω και παρ όλα αυτά επέλεξε σαν επόμενο εργοδότη του αυτόν (αυτούς, επο δηλαδή) που συντελούσε και επιτελούσε μάλιστα τα μέγιστα για την μεγιστοποίηση αυτών των αδυναμιών του Π.Α.Ο.Κ. και του προέδρου του (που τον σταμάτησαν από την κατρακύλα που είχε πάρει κάνοντας σεμινάρια αμυντικής τακτικής και παίρνοντας έναν μισθό δημοσίου υπαλλήλου και του προσέφεραν τέτοια στήριξη που δεν την είχε πουθενά αλλού ποτέ), με κάνει να μην τον έχω πλέον σε καμία προσωπική εκτίμηση ούτε καν σαν άνθρωπο...Τεσπα, αν εσύ ακόμα τον θεωρείς κάτι ανώτερο απ αυτά, σεβαστή η άποψη σου και δεν συμφωνούμε απλά και δημοκρατικά...
Τρίτον δεν σε είδα να φιλοτιμείσαι και να επεμβαίνεις στο πρώτο post του vs40 που ήταν αν μη τι άλλο "μιρλιάρικο" και δεν είχε κανέναν άλλο στόχο απ το να μας θυμήσει το "ένδοξο" (αλήθεια μας έμεινε κανένας τίτλος ή έστω καμία επική ευρωπαϊκή πρόκριση από τότε) παρελθόν του Π.Α.Ο.Κ. επί Σάντος (επέμενε σ αυτό και στο δεύτερο post του, εξ ου και το "ας μας αφήσει στην ησυχία μας"), να μας ενημερώσει για την μεταστροφή των συναισθημάτων του φίλου όσον αφορά στη στήριξη του Τούντορ (που τον γουστάρει βέβαια σαν χαρακτήρα αλλά σαν προπονητή πρόλαβε να τον κρίνει ότι δεν μας κάνει σε 4 μήνες, υπό τις παρούσες μάλιστα συνθήκες χτισίματος, πολλών νέων παικτών με διαφορετικούς χρόνους ενσωμάτωσης τους, υπερβολικά πολλών τραυματισμών και ανομοιογένειας της ομάδας), σημερινού προπονητή (θυμίζω σε όλους) του Π.Α.Ο.Κ. και να παραβγαίνει με την "Κασσάνδρα" σε δυσοίωνες προβλέψεις για τον Π.Α.Ο.Κ....
Τέταρτον ο vs40 είναι μήπως πελάτης σου και συ δικηγόρος του και έσπευσες να τον υπερασπιστείς με τόση θέρμη κατηγορώντας εμένα για εμπάθεια και αναφερόμενος μάλιστα μετ επιτάσεως στο τι με τιμάει και τι όχι στην ηλικία μου;
Πέμπτον να είσαι και συ καλά όπως κι ο vs40 αφού Π.Α.Ο.Κ. είμαστε όλοι...αφού...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 25 Νοέμ 2015, 04:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν παίζει να υπάρχουν στον κόσμο πουθενά οπαδοί με τόσο έντονη λαγνεία για το παρελθόν.
Κάθε χρόνο μα κάθε χρόνο από τότε που έφυγε θυμόμαστε τον Σάντος. Σε μικρότερο ποσοστό έχουμε και Μπόλονι στο μενού, βάλε και λίγο Άγγελο για τα κλασικά Αγγελόσκυλα.
Από παίκτες κάθε μεταγραφική περίοδο θέλουμε Βιεϊρίνια πίσω, άμα κάτσει κάνας Σταφυλίδης, φέρε κι έναν σαν τον Κοντρέρας, έναν σαν τον έναν κι έναν σαν τον άλλον.
Ειλικρινά αυτά μόνο εδώ.
Κάθε χρόνο μα κάθε χρόνο από τότε που έφυγε θυμόμαστε τον Σάντος. Σε μικρότερο ποσοστό έχουμε και Μπόλονι στο μενού, βάλε και λίγο Άγγελο για τα κλασικά Αγγελόσκυλα.
Από παίκτες κάθε μεταγραφική περίοδο θέλουμε Βιεϊρίνια πίσω, άμα κάτσει κάνας Σταφυλίδης, φέρε κι έναν σαν τον Κοντρέρας, έναν σαν τον έναν κι έναν σαν τον άλλον.
Ειλικρινά αυτά μόνο εδώ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ούτε πελάτης μου είναι ο vs40. Ούτε δικηγόρος του ειμαι Και ο λόγος που δεν επενέβη στο πρώτο ποστ το vs40 που θεωρείς μιρλιαρικο είναι γιατί υιοθετώ τα περισσότερα απ αυτά που έγραφε.
από κει και πέρα το μόνο που κρατάω από το ποστ σου είναι ο ορισμος που έδωσες για την λέξη γκεγκε
από δω και πέρα αν θέλω να σε ρωτήσω αν κατάλαβες κάτι θα χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή
από κει και πέρα το μόνο που κρατάω από το ποστ σου είναι ο ορισμος που έδωσες για την λέξη γκεγκε
από δω και πέρα αν θέλω να σε ρωτήσω αν κατάλαβες κάτι θα χρησιμοποιώ τη λέξη αυτή
Είναι λογικό όταν δεν έχεις καταφέρει να τους αντικαταστήσει να είσαι παρελθοντολαγνοςMīngus έγραψε:Δεν παίζει να υπάρχουν στον κόσμο πουθενά οπαδοί με τόσο έντονη λαγνεία για το παρελθόν.
Ειλικρινά αυτά μόνο εδώ.
Μέχρι ενός σημείου είναι λογικό αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Δεν είδα κανέναν βάζελο να αναπολεί κάθε μέρα ομάδες και προπονητές που στο κάτω κάτω του φέρανε και τίτλους.
Δεν είδα κανένα χανούμι να αναπολεί κάθε μέρα την ομάδα που το έχασε στα χαρτιά.
Εμείς εδώ μόλις αρχίσουν οι στραβές δώστου για Σάντος και σία.
Μπροστά δε θα δούμε ποτέ. Όλο το βλέμμα πίσω και διαρκείς συγκρίσεις.
Δεν είδα κανέναν βάζελο να αναπολεί κάθε μέρα ομάδες και προπονητές που στο κάτω κάτω του φέρανε και τίτλους.
Δεν είδα κανένα χανούμι να αναπολεί κάθε μέρα την ομάδα που το έχασε στα χαρτιά.
Εμείς εδώ μόλις αρχίσουν οι στραβές δώστου για Σάντος και σία.
Μπροστά δε θα δούμε ποτέ. Όλο το βλέμμα πίσω και διαρκείς συγκρίσεις.