Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
παοκαρα23

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

kataramenos5 έγραψε:
spyretto έγραψε: Οταν ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ μπορεί να κριθεί ανετότατα και σε ένα ημίχρονο.
:lol: :lol: :lol:

Καπως ετσι το αετησιο ελληνικο ματι εκρινε ακατάλληλο το Ροναλντο(το γνησιο οχι αυτον τον γιαλαντζι)
οταν δοκιμαστηκε στην Καλαματα.
ε εισαι αδικος εδω..απ οτι ειχα διαβασει ως τερματα τους τον ειχαν πλασαρει :shock:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

spyretto έγραψε:Εγώ όλους αυτούς τους έκρινα από το δεύτερο παιγνίδι που έλεγαν σχεδόν όλοι ότι δεν μπορούμε να τους κρίνουμε. Οταν ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ μπορεί να κριθεί ανετότατα και σε ένα ημίχρονο.
Τώρα λέμε δεν μπορούμε να τους κρίνουμε σε 10-12 ματς.
Θα σου πω ένα μυστικό, στο τέλος της χρονιάς πάλι τα ίδια θα λέμε.
Σπυρετο, αν και κυριως εχεις ολοκληρωτικες αποψεις, πρεπει να μαθεις οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ (που ουτε κει ισχυει τοσο, αλλα λεμε τωρα), ειναι εξαιρετικα συνθετο και πολλες φορες για να βγουν καποιοι παικτες ειναι θεμα συγκυριων και καταλληλων συνθηκων...
Ποσο μαλλον οταν δεν ειναι και ΟΙ εξαιρετικες περιπτωσεις και ειναι μικροι σε ηλικια..

Εν μερει συμφωνω οτι μια εξαιρετικη περιπτωση μπορει να τη διακρινεις απ'την αρχη ακομα και στα πιο απλα και στοιχειωδη, αλλα ακομα και εκει, αυτο δεν ειναι πανακεια..

Και γω μπορει να πιστευω οτι ο Σαμπο πχ (λογω κρασης, χαρακτηρα και απουσιας σπιρταδας) δε θα γινει Ματιτς, αλλα αξιζει να περιμενω μπας και με δουλεια (αγωνιστικα-ψυχολογικα) και τις καταλληλες συνθηκες, εξελιχθει σε "Κασαμι"...

Αλλα ισχυει οτι οσο δεν κανει παιχνιδια οπως με βαζελο, οσο δεν γινεται πιο θετικος και στο δημιουργικο τομεα με πιο καθετο παιχνιδι οπως πχ εκανε ο χαρισης στα 2 μολις ματς που επαιξε (με τις αδυναμιες του στο αμυντικο κομματι και καποια λαθη) , θα συνεχιζω να προτιμω το μικρο...
Άβαταρ μέλους
gkey

Δημοσίευση από gkey »

Μετά το τέλος του 3ετές πλάνου δηλαδή κ. Άρνεσεν θα μπορούμε να κερδίζουμε Πανθρακικό και Παιναιτωλικό;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι.

αν και "μετά το τέλος" θα είναι καλοκαίρι και δεν θα έχουμε αγώνες αλλά τέλοσπαντων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Εγώ όλους αυτούς τους έκρινα από το δεύτερο παιγνίδι που έλεγαν σχεδόν όλοι ότι δεν μπορούμε να τους κρίνουμε. Οταν ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ μπορεί να κριθεί ανετότατα και σε ένα ημίχρονο.
Όπως σχεδόν πάντα υπερβολικός φίλε μου...Μήπως το αληθινό σου όνομα είναι...Θωμάς; :? :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

agios έγραψε:''Άγιε μου Βασίλη μπορείς για φέτος τα Χριστούγεννα να πεις τον Φρανκ να μου φέρει έναν Σκαρτάδο?Η' έστω έναν Μαραγκό?Ήμουνα καλό παιδί όοοοολο το χρόνο φέτος και δεν γκρίνιαξα καθόλου για τα χαφ μου...Ευχαριστώ εκ των προτέρων''...
:lol: :lol: :lol: Λάθος νικνέιμ ή απλά πολύ μετριοπαθής; Μετά κι απ αυτό δικαιούσαι το..."Θεός"... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

simba έγραψε:
Σπυρετο, αν και κυριως εχεις ολοκληρωτικες αποψεις, πρεπει να μαθεις οτι το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ (που ουτε κει ισχυει τοσο, αλλα λεμε τωρα), ειναι εξαιρετικα συνθετο και πολλες φορες για να βγουν καποιοι παικτες ειναι θεμα συγκυριων και καταλληλων συνθηκων...
Ποσο μαλλον οταν δεν ειναι και ΟΙ εξαιρετικες περιπτωσεις και ειναι μικροι σε ηλικια..

Εν μερει συμφωνω οτι μια εξαιρετικη περιπτωση μπορει να τη διακρινεις απ'την αρχη ακομα και στα πιο απλα και στοιχειωδη, αλλα ακομα και εκει, αυτο δεν ειναι πανακεια..

Και γω μπορει να πιστευω οτι ο Σαμπο πχ (λογω κρασης, χαρακτηρα και απουσιας σπιρταδας) δε θα γινει Ματιτς, αλλα αξιζει να περιμενω μπας και με δουλεια (αγωνιστικα-ψυχολογικα) και τις καταλληλες συνθηκες, εξελιχθει σε "Κασαμι"...

Αλλα ισχυει οτι οσο δεν κανει παιχνιδια οπως με βαζελο, οσο δεν γινεται πιο θετικος και στο δημιουργικο τομεα με πιο καθετο παιχνιδι οπως πχ εκανε ο χαρισης στα 2 μολις ματς που επαιξε (με τις αδυναμιες του στο αμυντικο κομματι και καποια λαθη) , θα συνεχιζω να προτιμω το μικρο...
Εξαιρετική περίπτωση είχαμε κρίνει (πιστεύω όλοι μα όλοι μας) και την περίπτωση του Στοχ όταν είχε πρωτοέρθει, αν θυμάστε...Την εξέλιξη του στον Π.Α.Ο.Κ. (αλλά και μετά από εμάς) την ξεχάσατε;

Για να επιβεβαιώσω την "ανυπαρξία" της πανάκειας φίλε μου simba ;)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον χοντρούλη όταν ήρθε τον θυμάσε; τα σουτ του που σημαδευανε την Αγία Βάρβαρα; όχι;

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Συμφωνώ κι εγώ ότι ο Frank δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται ποτέ να καταλάβει την Ελληνική νοοτροπία.
Υπομονή λοιπόν.
2,5 χρονάκια είναι αυτά που θα πάει, θα περάσουν και (επιτέλους) θα φύγουν κλωτσηδόν και ο Frank και ο Igor (στις 31 Ιουνίου 2018).
Γεια σου ρε Αποστολη με τα σαρδαμ σου!

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κάποιοι κατανοούν και μένα τον σαλό.
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Σοβαρά τώρα, ο Arnesen θέλει λέει να είναι στο φορέα ανασυγκρότησης του Δανέζικου ποδοσφαίρου;
Ισχύει αυτό;
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

kataramenos5 έγραψε:
spyretto έγραψε: Οταν ο παίκτης δεν μπορεί να κάνει τα ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ μπορεί να κριθεί ανετότατα και σε ένα ημίχρονο.
:lol: :lol: :lol:

Καπως ετσι το αετησιο ελληνικο ματι εκρινε ακατάλληλο το Ροναλντο(το γνησιο οχι αυτον τον γιαλαντζι)
οταν δοκιμαστηκε στην Καλαματα.

Τώρα που το σκέφτομαι δεν χρειάζεται ΚΑΝ ένα ημίχρονο. Πχ ο κύριος Αρνεσεν ήθελε να φέρει τον...Ρούντνεβς για το κέντρο της επίθεσης . Τον Ρούντνεβς.
Που είναι ο Ρούντνεβς τώρα; παίζει κάπου.

Δεν θέλω καν να φανταστώ τι θα μας κουβαλήσει τον Γενάρη για να κλείσουν τα κενά αυτών που έφερε το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δειτε και τον ολα τοιβονεν που ηθελε να μας τον φορτωσει τι κανει στην αγγλια
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το ούτε ο ρουντνεβς ήθελε να ερθει σου λεει κατι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”