33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Το πρόβλημα κατ' εμέ δεν είναι ότι χάνουμε το δάσος, αλλά το ότι θεωρούμε ότι ΔΕΝ το χάνουμε. Στην πρώτη περίπτωση υπάρχει το περιθώριο διόρθωσης. Στη δεύτερη όχι.
:?: :?: :?: Μπορείς να το κάνεις πιο κατανοητό; Δεν σε "έπιασα" καθόλου...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dimitris_L4 έγραψε: Συμφωνω απολυτα σε αυτο..Απλως απο καποιους εχεις και περισσοτερες απαιτησεις..Τεσπα μεγαλη κουβεντα..Το ζητημα ειναι οτι υπαχει μια ασοβαρη κατασταση...εκει τρελαινομαι..ειπαμε οτι το καλοκαιρι καθαρισε η σαπιλα αλλα μαλλον δεν.....και δεν εννοω ΜΟΝΟ τον κλαους..
Εγω δεν θεωρω οτι ειναι μερος της σαπιλας η καν προβλημα ο Κλαους. Απλα πιστευω και ανεκαθεν πιστευα οτι ειναι αστειο που θεωρειται παικταρας και αρχηγαρα. Ουτε ηταν ουτε προκειτε να γινει ποτε γιατι μεν δεν ειναι τοσο καλος και επειτα δεν ειναι τετοιου τυπου ο χαρακτηρας του.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

όπως έλεγε και ένα παλιό άσμα:
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα και άρπα κόλα.
αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του 2015.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

βλέπω κάτι περσινά ματς τέτοιο καιρό ο Κλάους πετούσε....ρε αγόρι μου τι διάολο έπαθες?πως βάρυνες έτσι?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αδελφέ goran αυτό που λέω είναι ότι στον άρρωστο πρέπει να βρεις την αιτία της ασθένειας και να την θεραπεύσεις. Εμείς έχουμε την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ που είναι ο Έλλην ασθενής και πρέπει να βρούμε από τι μολύνθηκε. Εάν έχουμε καταλήξει ότι φταίει ο Αθανασιάδης, ή ο Τούντορ, ή κάποιος άλλος που πρέπει να εκδιωχθεί για να αναπνεύσει η ομάδα θεωρώ ότι βλέπουμε το δένδρο και όχι το δάσος, όχι δηλαδή την πραγματική αιτία. Μην με ρωτάς ποια είναι, δεν την ξέρω. Ξέρω όμως ποια δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ντοκτορ Χάουζ για τιμ μανατζερ!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Επική προσπάθεια να κάνει ο κολλητός σου το άσπρο μαύρο για τα χθεσινά στο σεντερμπακ φμ :evil:
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Μπορει το φορ μου και αρχηγος της ομαδας να παστελωνει 20+ γκολ την χρονια?για αυτο πληρωνετε αλλωστε..ας βαζει 20+γκολ την χρονια και ας ανεβαζει και μπαλαρινες και ας πινει και δυο μπουκαλια ουισκια..εγω τον θελω στο 90λεπτο να σκιζει τα διχτυα και μπορει να το κανει..ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε..αν και δεν περιμενα τετοια κινηση και ομολογω να πω οτι νευριασα παρα πολυ γιατι εμεις πλακωνομαστε μεταξυ μας για το τι γινετε στην ομαδα και αυτοι ολοι χαλαρα..δεν τρεχει καστανο..περιμενω αντιδραση ολων και απο εσενα στεφανε εντως των 4 γραμμων του γηπεδου..εδω σε θελω μαστορα..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αποστολη η ομαδα ειναι 6η και εδω και ενα μηνα παιζει αθλια,και οι καλοπληρωμενοι-κακομαθημενοι-υπαιτιοι της κατρακυλας διακομοδουν μια εκφραση του προπονητη που ειπε σε στιγμη πιεσης και εκνευρισμου,αντι να κανουν αυτοκριτικη και επιτελους να βγαλουν λιγη ψυχη μεσα στο γηπεδο.
Καταφεραν για αλλη μια χρονια να παγωσουν εναν λαο που στην αρχη της σεζον εδειξε να πιστευει και να στηριζει αυτο που παει να γινει.
Αστους απληρωτους ρε Ιβαν 2-3 μηνες οπως ειναι ολος ο ελληνικος λαος να δεις πως θα τρεχουν και θα σκυλιαζουν μεσα στο γηπεδο.
Να πανε στα τσακιδια τα κακομαθημενα.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

giannistoumpa4 έγραψε:... ομολογω να πω οτι νευριασα παρα πολυ γιατι εμεις πλακωνομαστε μεταξυ μας για το τι γινετε στην ομαδα και αυτοι ολοι χαλαρα....
Μήπως μια καλή λύση ή έστω αρχή, θα ήταν να σταματήσουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας. ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Το πλακωμα που το είδες?σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι ήταν μεγάλο φάουλ αυτό που εκανε
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

ace79grpaok έγραψε:Το πλακωμα που το είδες?σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι ήταν μεγάλο φάουλ αυτό που εκανε
Για την αγωνιστικη κατασταση εννοω οτι μαλωνουμε μεταξυ μας..δες μετα απο καθε ανεπιτυχη αποτελεσμα τι γινετε ρε φιλε..ανεβαζουμε πιεση με αυτα που βλεπουμε και αυτοι ειναι χαλαρα ..αυτο εννοω..
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εδω και 4 χρονια στον ΠΑΟΚ επικρατει δημοσιουπαλληλιστικη και νεοβλαχοπλουτιστικη νοοτροπια.

Selfie , ο μισθος να μπαινει καθε πρωτη του μηνος και στα π@π@ρια μας αν οι αλλοι χαλαν την υγεια τους καθε κυριακη.

Ο κοσμος ομως δεν ειναι τυφλος.. Γι'αυτο εχει γυρισει και την πλατη στην ομαδα. Αμα δεν παρουν δραστικα μετρα βλεπω σε λιγο καιρο να παιζουν μεταξυ συγγενων και φιλων.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ goran αυτό που λέω είναι ότι στον άρρωστο πρέπει να βρεις την αιτία της ασθένειας και να την θεραπεύσεις. Εμείς έχουμε την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ που είναι ο Έλλην ασθενής και πρέπει να βρούμε από τι μολύνθηκε. Εάν έχουμε καταλήξει ότι φταίει ο Αθανασιάδης, ή ο Τούντορ, ή κάποιος άλλος που πρέπει να εκδιωχθεί για να αναπνεύσει η ομάδα θεωρώ ότι βλέπουμε το δένδρο και όχι το δάσος, όχι δηλαδή την πραγματική αιτία. Μην με ρωτάς ποια είναι, δεν την ξέρω. Ξέρω όμως ποια δεν είναι.
Τώρα μάλιστα αδελφέ Απόστολε, σε κατανόησα επακριβώς και συμφωνούμε πλήρως...

Το signature μου μήπως σου λέει κάτι για την πραγματική αιτία; Μήπως; ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

obanebane έγραψε:Αποστολη η ομαδα ειναι 6η και εδω και ενα μηνα παιζει αθλια,και οι καλοπληρωμενοι-κακομαθημενοι-υπαιτιοι της κατρακυλας διακομοδουν μια εκφραση του προπονητη που ειπε σε στιγμη πιεσης και εκνευρισμου,αντι να κανουν αυτοκριτικη και επιτελους να βγαλουν λιγη ψυχη μεσα στο γηπεδο.
Καταφεραν για αλλη μια χρονια να παγωσουν εναν λαο που στην αρχη της σεζον εδειξε να πιστευει και να στηριζει αυτο που παει να γινει.
Δεν διαφωνώ καθόλου. Απλά εκφράζω την άποψη ότι είναι λάθος να υιοθετήσουμε ακραίες λύσεις του τύπου: Να φύγει ο Τούντορ, ή να φύγει ο Αθανασιάδης κλπ.
ΥΓ: Απόψεις εκφράζουμε οπότε η διαφωνία δεν είναι κακό πράγμα, μάλλον υγιές. Επίσης όπως έγραψαν και άλλοι καλόν είναι να εκφράζουμε τις απόψεις μας χωρίς να υποτιμούμε τον "συνομιλιτή" μας. Αν το έκανα είμαι τελείως λάθος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”