71.Παναγιώτης Γλύκος
- ace79grpaok
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Κολκας"παλι καλα που δεκ έφαγε αυτό το γκολ ο γλυκός γιατί θα ήταν το τέλος του στο ΠΑΟΚ" ρε συ γλυκό ούτε γκομενα σου να ήταν ο χοντρός τόσο γλυψιμο για μάζεψε τον λίγο γιατί καρφωνετε
-
Αν το έτρωγε, Ναι θα ήταν τραγικός. Αλλά τέτοιες φάσεις Δεν είναι εύκολες και ειδικά αν έχει αέρα, κακώς γίνεται κουβέντα περί της φάσης
- ΑποστόληςΑ
Στην πρώτη φάση που φοβήθηκα για γκολ, μας σώζει ο Εβραίος.
Στην δεύτερη φάση, του ...αέρα, αντέδρασε καλά.
Στην τρίτη φάση στο 91΄ μπερδεύτηκε ο επιτιθέμενος (Mak Νο 2) και πρόλαβε ο Σκόνδρας. Πάντως κι εκεί έκανε μια υποτυπώδη έξοδο Παναγιώτης.
Στην τρίτη φάση στο 91΄ μπερδεύτηκε ο επιτιθέμενος (Mak Νο 2) και πρόλαβε ο Σκόνδρας. Πάντως κι εκεί έκανε μια υποτυπώδη έξοδο Παναγιώτης.
ύπουλη η φάση με το διώξιμο του αμυντικού το μόνο που θα μπορούσε ΙΣΩΣ και αυτό γιατί άλλο να ζείς και άλλο να βλέπεις τη φάση, θα ήταν να έκανε μπροστά βήματα και να την έπιανε στο σκάσιμο της... πάντως, το έβγαλε όπως και να έχει!
κατα τα άλλα, αν με προβληματίζει κάτι είναι τα βολέ του που ξέρω ότι είναι καλύτερος απο ότι δείχνει σε αυτό τον τομέα. αλλά χθές ήταν εκνευριστικό σε ένα σημείο και έδωσε και τρεις επιθέσεις με βολέ που δεν πέρασαν το κέντρο αλλά βρήκαν αντίπαλο...
αλλά γενικά είναι όκ, άλλωστε ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά του τόσα χρόνια...
κατα τα άλλα, αν με προβληματίζει κάτι είναι τα βολέ του που ξέρω ότι είναι καλύτερος απο ότι δείχνει σε αυτό τον τομέα. αλλά χθές ήταν εκνευριστικό σε ένα σημείο και έδωσε και τρεις επιθέσεις με βολέ που δεν πέρασαν το κέντρο αλλά βρήκαν αντίπαλο...
αλλά γενικά είναι όκ, άλλωστε ξέρουμε τα θετικά και τα αρνητικά του τόσα χρόνια...
Απόστολε, ο Γλύκος το τετ-α-τετ το έχει πάντως. Μου αρέσει πολύ περισσότερο από τον ψηλό, έχει γρήγορα αντανακλαστικά βλέπει γήπεδο και μοιράζει γρήγορα την μπάλα. Αν και προχθές υπήρχε θέμα με τα πολλά κοντρόλ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Στην πρώτη φάση που φοβήθηκα για γκολ, μας σώζει ο Εβραίος.
Σϋμφωνα με τις δηλώσεις σου δεν περνάει κρίση η ομάδα.Σιγά δηλαδή τί έγινε μωρέ ,επειδή έχουμε 4 ματς να κερδίσουμε,μείναμε μάλλον εκτός Europa και μας πήρε αποτέλεσμα το Αγρίνιο και ο Πάνθρακας;Κλάιν μάιν.
Αυτό που άλλα λέει ο παίκτης (προπονητής, οπαδός κλπ.) και άλλο καταλαβαίνουμε εμείς, με ξεπερνάει. 

μεσα στην γενικη μετριοτητα και συγκρινοντας τον με τον Ολσεν σου φαινεται Ντασαεφ...
πολυ καλος σημερα
πολυ καλος σημερα
Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται τίποτα.
Απλά, είναι σταθερός κάτι που δεν βλέπαμε όσο ο Όλσεν ήταν βασικός.
Αν κάνει καμιά γκάφα, το συζητάμε.
Απλά, είναι σταθερός κάτι που δεν βλέπαμε όσο ο Όλσεν ήταν βασικός.
Αν κάνει καμιά γκάφα, το συζητάμε.
ειχε μια εξοδο σημερα η παναγια τον γλύτωσε απο τα δόντια των "τερματοφυλάκων" απανταχού της γής...
Εκεινη που παλι καταφερε και καπως την εβγαλε αναμεσα σε 2 αντιπαλους που σηκωθηκαν μονοι τους?